Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
επειδη εσυ ξεχωριζεις λιγο απο τους αλλους καραγκιοζηδες, απαντησε μου με μπεσα. Αμα η φαση ηταν αντιστροφα και χανατε το παιχνιδι απο την διαιτησια, θα χαιροσουν με το "ωραιο" ματσακι και τις "μονομαχιες απο τα παλια"
βρε καλώς τον χατζατζάρηηηηη.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εδώ η διαιτησία απόψε μας τάραξε σε όλο το ματς και γκρινάζεται για την τελευταία φάση? 40-60 ήταν.

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
επειδη εσυ ξεχωριζεις λιγο απο τους αλλους καραγκιοζηδες, απαντησε μου με μπεσα. Αμα η φαση ηταν αντιστροφα και χανατε το παιχνιδι απο την διαιτησια, θα χαιροσουν με το "ωραιο" ματσακι και τις "μονομαχιες απο τα παλια"
φιλε μου το παιχνιδι ηταν πολυ καλο,λογικο ειναι να μενει μια πικρα στους ολυμπιακους γιατι κριθηκε στις λεπτομερειες και θα μπορουσε να το εχει παρει οπως και να το εχει παρει και ο παναθηναικος το προηγουμενο στο σεφ,μονο θετικο μπορω να το δω οτι ο ολυμπιακος παει να φτιαξει ομαδα,και μακαρι να γινει αυτο και στην θεσσαλονικη για να ανεβει ο ανταγωνισμος,πιστευεις οτι τοσα χρονια που κανει περιπατο ο παναθηναικος μας αρεσει;εσενα σου αρεσει που ειναι η ιδια κατασταση στο ποδοσφαιρο;

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εγω ειμαι ολυμπιακος και πιςτευω οτι αν ειμασταν πιο προσεχτικοι θα το ειχαμε παρει το παιχνιδι.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω ειμαι ολυμπιακος και πιςτευω οτι αν ειμασταν πιο προσεχτικοι θα το ειχαμε παρει το παιχνιδι.
φιλε μου και τα 2 τελευταια παιχνιδια θα μπορουσανε να τα εχουνε παρει και να τα εχουνε χασει και οι2,δηλαδη θα μπορουσε να ηταν σημερα 3-0 για τον παναθηναικο η 2-1 τωρα για τον ολυμπιακο

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
προσωπικα πιστευω οτι θα πανε στα 5 παιχνιδια,παντως λογικα παρουσιζει μια κοπωση ο παναθηναικος και αυτο ειναι οφθαλμοφανες!!!απλα ειναι στο κολπο λογω παγκου,αλλιως θα ειχαμε κλαταρει,εχει παιξει πολλα ματς στην ευρωπη

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Έτσι είναι... τα μεγάλα παιχνίδια σχεδόν πάντα κρίνονται στις λεπτομέριες...

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εκει ειναι και η ομορφια σε αυτα τα αθληματα στεναχωρηθηκαμε λιγακι αλλα δεν πειραζει.ο παιζων χανει και ο πινων μεθαει.                         :sunglasses: οχι στην βια :sunglasses:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε γαβροι ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που σε ισοβαθμίες(και η αεκ σε ισοβαθμιες τα εχανε απο εσάς) και με διαιτησίες και ριζουπολες κερδιζατε τα πρωταθλήματα ποδοσφαιρου τόσο καιρο?
αν η διαιτησια ηταν 50-50 θα σας κερδιζαμε με 40 ποντους διαφορά!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
μπράβο παιδιά! :thumbsup:

τώρα γίνεται σοβαρή κουβέντα!

yannodm

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πειράζει καλύτερα που χάσαμε από τους γκρίζους λύκους γιατί τώρα θα έρθουμε με τον κόσμο μας εκεί μέσα για να το πάρουμε και με το τσαμπουκά άντε μπόχες θα μιλησετε και για διατησία

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Αν ερθουνε ολυμπιακοι σε πιθανο πεμπτο παιχνιδι φωναξτε και τα ΟΥΚ.
Το βλεπω απιθανο να γινει μετακινηση οπαδων μετα απο αυτα που εχουνε γινει φετος.
Εμενα δεν θα με χαλαγε παντως να εχω και ολυμπιακους να χειροκροτανε οταν ο Φραγκυ σηκωνει την κουπα

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Χαλαρώστε και μάθετε να χάνετε... ακόμα και από γκρίζους λύκους  :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
θα εχετε και μαχαιρια?ξερεις δεν θα ειναι ο Τσιρώνης να σας αβαντάρει και δεν θα ειστε 20 εναντίον ενός..

Υ.Γ. αλήθεια ποτε θα πανε φυλακη οι δολοφόνοι της Λαυρίου?

yannodm

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
γιατί μόνο από τη μία μεριά υπήρχαν μαχαίρια?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγω ξέρω οτι σας πήγε η αστυνομία συνοδία και 20 ατομα σφάξατε εναν που τραβούσε βίντεπ..
οπως ο Τσιρώνης εκανε στραβα μάτια στην Ριζούπολη και τωρα ειναι υπαλληλος στην ΠΑΕ ΓΑΒΡΟΣ

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Laplace αν και παναθηναικος το σχολιο σου ειναι ακυρο.
Οσοι πανε σε τετοια σκηνικα εχουνε πανω τους οτι κερατο μπορεις να φανταστεις και ψαχνονται να σκοτωσουνε και να σκοτωθουνε.
Στο Παγκρατι και δικοι μας μαχαιρωσανε τυπο που τραβουσε βιντεο.
Παιδακια βαρεμενα ειναι ολα αυτα που ετσι και δεν παιρνανε χαπια και πρεζα δεν θα βγαινανε απο το σπιτι τους απο το φοβο.
Τεσπα η ομαδα μας χρωσταει ενα καλο παιχνιδι γιατι αν συνεχισουνε ετσι θα δωσουνε πολλα δικαιωματα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Είχε και αντίστοιχο πανό σήμερα laplace

pad123

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα ο προταθλημα εληξε.αφου ο ολυμπιακος δεν καταφερε να παρει το χειροτερο παιχνιδι που εχει παιξει φετος ο παναθηναικος λογο υπερβολικης κουρασης κατα τη γνωμη μου μετα το ευρωπαικο και δεν υπαρχει περιπτωση ετσι οπως εχασε το παιχνιδι απο πλευρα ψυχολογιας να κανει τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom