hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ο πελεγκρινι..ασχολησου με την ομαδα σου εσυ ρε χανουμι χθες ειχε το ντερμπι των μεγαλων ποιος σε φωναξε εσενα?
ο πελεγκρινι..ασχολησου με την ομαδα σου εσυ ρε χανουμι χθες ειχε το ντερμπι των μεγαλων ποιος σε φωναξε εσενα?
την ποιά?
πες μου για το 1 σετ που πηρες στο βολλευ να το βουλωσωο πελεγκρινι..
οι κλασικες μαλακιες καθε φορα τα ιδια και θα αλλαξει τιποτα?
Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε! Ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους για την ήττα από τον Ολυμπιακό.
«Κατέβηκα μαζί σας για να αισθάνεστε ότι η διοίκηση είναι δίπλα σας, για να σας ανεβάσω και αν χρειαστεί να σας προστατεύσω. Είστε απαράδεκτοι. Μετά το γκολ ήσασταν ανύπαρκτοι. Τα Γιάννενα έχαναν 2-0 στο 80΄ και γύρισαν το ματς γιατί είχαν πάθος και καρδιά που εσείς δεν είχατε», τόνισε αρχικά, εξαιρώντας τους Σισέ, Σιμάο και Τζόρβα
KEEP WALKING !!!!!! ΕΙΣΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ !!!!
και εγώ ρε....πλέον μόνο βρίζω.......σιγά εσύ μη σκίσεις το καλσόν.
είπα δε μιλάω.
ποια αισχη???πες μου για το 1 σετ που πηρες στο βολλευ να το βουλωσω
μεγαλη επιτυχια να χασεις 1-3
για τα αισχη στο ν.ηρακλειο θα μας πεις τιποτα?η επειδη καθε χρονο αλλαζετε γηπεδο σβηνοντε τα παλια?
όσο για τον μουτζαχεντίν τον τζόρβα....τωρα τι να σχολιασουμε απο αυτο το παιχνιδι..
οταν οι παικτες σταματανε σε μπλοκο απο μηχανακια αλητων και φθανουν μετα απο 2 ωρες στο γηπεδο..
οταν ο τερματοφυλακας του παναθηναικου δεχεται πυρα πισω απο την πλατη του εκτος απο τα σουτ που εχει
να αντιμετωπισει στον αγωνιστικο χωρο.
τσιμπουκια μου κανουνε για μια ματια μου.ενα χαδι μου.
με κοιτανε σαν να ειμαι ο μοναδικος ανδρας στη γη.
ιδανικη ηλικια 24-33 η πλειοψηφια.μεσα στην καβλα ολες..
κλαψε...
πριν μιση ωρα μου εστειλε μια πρωην αεροσυνοδος που ειχε σπουδασει κοινωνιολογια
.βαρεθηκε τα ταξιδια ,δεν της αφηναν χρονια για προσωπικη ζωη μου ειπε.
θελει να διδαξει τωρα... και μου κωλοτριβεται 11 το βραδυ.
κλαψεεεεεεε
ο βιασμος θα γινει.
και το γκολ θα το βαλει ο λετο. ;)
την κυριακη τελειωνει η κυριαρχια τους.
αρχιζει η δικια μας.
xaaxaxaaxaa......α τον αμπαλο...ο σιλβα που ηταν κορυφαιος του βαζελου δεν ηταν σε αυτους που εξεραιθηκαν?????Αρχισαμε......
Άστραψε και βρόντηξε ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και τα «έχωσε» στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» για τη χθεσινή ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».
«Κατέβηκα μαζί σας, για να αισθάνεστε ότι η διοίκηση είναι δίπλα σας, για να σας ανεβάσω και αν χρειαστεί να σας προστατεύσω. Είστε απαράδεκτοι. Μετά το γκολ ήσασταν ανύπαρκτοι. Τα Γιάννενα έχαναν 2-0 στο 80΄ και γύρισαν το ματς, γιατί είχαν πάθος και καρδιά που εσείς δεν είχατε», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», εξαιρώντας τους Σισέ, Σιμάο και Τζόρβα.
αυτα τα διαχωρηστικα μεταξυ των παικτων δειχνουν εκπτωτους χαρακτηρες
βρε μαλακα κρασοπατερα
ηδη καποιοι παικτες δεν γουσταρουν τον πιθηκα
και συ εντεινεις την πολωση
δεν σας βλεπω καλα βαζελια
παλι ο ΘΕΟΣ θα σας σωσει...
τσιμπουκια μου κανουνε για μια ματια μου.ενα χαδι μου.
με κοιτανε σαν να ειμαι ο μοναδικος ανδρας στη γη.
ιδανικη ηλικια 24-33 η πλειοψηφια.μεσα στην καβλα ολες..
κλαψε...
πριν μιση ωρα μου εστειλε μια πρωην αεροσυνοδος που ειχε σπουδασει κοινωνιολογια
.βαρεθηκε τα ταξιδια ,δεν της αφηναν χρονια για προσωπικη ζωη μου ειπε.
θελει να διδαξει τωρα... και μου κωλοτριβεται 11 το βραδυ.
κλαψεεεεεεε
τώρα τοδα αυτό...αν είναι της Ολυμπιακής δεν είναι και να το λες με καμάρι, έχει να μπει ωραία αεροσυνοδός από την εποχή του Ωνάση. Και αυτές δεν είναι τόσο ωραίες λόγω ηλικίας πλέον