doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εννοειται κατω τα χερια και τα ποδια στους ωμουςκάτω τα χέρια από τη θύρα 13 μην σε αρχίσω στα μπινελίκια
αυτο ειναι η θυρα 13
τρεξιμο και ψεμα
εννοειται κατω τα χερια και τα ποδια στους ωμουςκάτω τα χέρια από τη θύρα 13 μην σε αρχίσω στα μπινελίκια
εννοειται κατω τα χερια και τα ποδια στους ωμους
αυτο ειναι η θυρα 13
τρεξιμο και ψεμα
δεν εισαι καλα ενημερος...πρωτα ο ιδιος ο κοκκαλης ειχε εκφρασει την δυσαρεσκεια του για τον τροπο πανηγυρισμου του μικρου στο ματς με τον ΠΑΣΗ μαλακία των βάζελων δεν έχει τελειωμό!!!
Τους πείραξε μέχρι και ο πανηγυρισμός του Μήτρογλου
[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_2499.html[/url]
τωρα συμφωνωχαχαχαχα, γίγαντά μου, στον πούτσο μου τους έχω γραμμένους και τους 7άκηδες και τους 13άκηδες. το ποδόσφαιρο με ενδιαφέρει. και οπαδός είμαι. αλλά οι μαλακίες που κάνετε μεταξύ σας απλώς με νευριάζουν γιατί μερικές φορές την πληρώνει και κόσμος που δεν φταίει
η πρασινη ειναι των κοντων?Πολυ ξεφτιλισμενη εφημεριδα η ΠΡΑΣΙΝΗ με αυτα που ειχε πρωτοσελιδο
Μπραβο στην DERBY,εγραψε τα πραγματα οπως ειναι
ποια αξιόπιστη εφημερίδα έγραψε αυτήν την ειδησάρα;δεν εισαι καλα ενημερος...πρωτα ο ιδιος ο κοκκαλης ειχε εκφρασει την δυσαρεσκεια του για τον τροπο πανηγυρισμου του μικρου στο ματς με τον ΠΑΣ
η πρασινη ειναι των κοντων?
συγνωμη δεν θα το ξανακανωτώρα το πήρες γραμμή βρε μαλάκα;
βάλτε τον τον πούστη ν αρμέγει γελάδια.....
Το αιώνιο πρόβλημα του βάζελου ...........
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...
Είσαι χαμένος από τη στιγμή που δεν έχεις ισάξιους παίκτες να αντικαταστήσεις έναν Καραγκούνη...
Πρώτη φορά βλέπω ομάδα να ξεκινάει σε ντέρμπι χώρις ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ.
Και γενικά να μην έχει παίκτες να τροφοδοτήσει τον άμοιρο τον Σισέ...Πραγματικά λυπάμαι γαμώ τήν όμαδα μου..... να βλέπω παίκτες τέτοιας κλάσης να κυνηγάνε μπάλες ή να προσπαθούν να αξιοποιήσουν χαμένες σέντρες...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ. ΑΓΑΠΗΤΕ tale..........
Ο Ζίκο εμπνέει την ομάδα και μαζί με αυτόν ο κόσμος...
Ο γαύρος παίζει ψυχωμένα...................
Ο μαλάκας ό Τεν Κάτε δεν το κατέχει ούτε αυτό.
Και εδώ φαίνεται η διαφορά κλάσης των δύο προπονητών.
Ο ένας στην προπόνηση κάνει αστεία και ασχολείται σχολαστικά με την τακτική κάθε παίκτη σχολαστικά ενώ ο άλλος βρίζει ασταμάτητα αν κάποιος κάνει κάτι λάθος, το παίζει θεός στους παίκτες και κοιτάει να τους γυμνάζει συνέχει και να εκτελούν στημμένες φάσεις...
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ .....tale μου !!!!!!!!!!!!
σε κακούς παίκτες σαν τον Χριστοδουλόπουλο.
Κυριολεκτικά αόρατος...
Δεν έχει καμία θέση σε ομάδα Α' εθνικής αυτός ο παίκτης........
...
Εσείς φταιτε για όλα αυτά, οχι οι Ρουφιαδημοσιαγραφίσκοι που τα γράφουν.
...
το οτι η πρασινη ειναι κωλοφυλλαδα ειναι γνωστο..Πολυ ξεφτιλισμενη εφημεριδα η ΠΡΑΣΙΝΗ με αυτα που ειχε πρωτοσελιδο
Μπραβο στην DERBY,εγραψε τα πραγματα οπως ειναι
ουτε οι βαζελοι δεν τα λενε αυτατο οτι η πρασινη ειναι κωλοφυλλαδα ειναι γνωστο..
απο την αλλη το γεγονος οτι σε ενα συγκεκριμενο γηπεδο γινονται αυτα επι συναπτα ετη και δεν αλλαζει τιποτα ειναι κατι που πρεπει να επισημανθει...
αλλα τι συζηταμε??σε μια χωρα που μια ομαδα παραμενει εγκλωβισμενη 2 ωρες στο πουλμαν περιμενωντας να <<καθαρισει>> η ενεδρα που της ειχαν στησει και την επομενη του αγωνα ολο αυτο το σκηνικο εχει περασει στα ψιλα,ειναι λογικο οι γνωστοι καφροι να θεωρουν οτι ειναι ανεγγιχτοι..