Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
που είναι ρε σήμερα οι "Παναθηναικάρες" να μας κάνουν ανάλυση????
Αρχίδια άντρες όπως πάντα και όχι αντρες με αρχίδια...
Εκτός απο τον Carlos, ton Apolyto arseniko, τον μέγιστο Περσόνα και τον Talos43 όλοι οι άλλοι εξεφανίστηκαν....
                                                                                                                           Καλημερα, διαβασε προσεχτικα ολες τις αναλυσεις των μελων του site,που ειναι Παναθηναικαρες.Φιλικα ο Παιχτουρας. :) :)

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τι ανάλυση να γίνει ρε zero?
χάσαμε και αυτό είναι όλο,
ίδιο μαλακισμένο παιχνίδι όπως και με τον αστέρα και καμμία αλλαγή από τον μαλάκα τον τεν κάτε.
Στη γωνία Παύλος από το καλοκαίρι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
                                                                                                                           Καλημερα, διαβασε προσεχτικα ολες τις αναλυσεις των μελων του site,που ειναι Παναθηναικαρες.Φιλικα ο Παιχτουρας. :) :)

Παιχτούρα και σε εσένα ρεσπεκτ, ισως κάποιους Παναθηναικους ξεχνάω,
Το μέγιστο ρεσπέκτ πάει πάντα πάντως στον φίλο μου Περσόνα και στον Απιθανο ΤΥΠΟ τον Απόλυτο Αρσενικο!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιχτούρα και σε εσένα ρεσπεκτ, ισως κάποιους Παναθηναικους ξεχνάω,
Το μέγιστο ρεσπέκτ πάει πάντα πάντως στον φίλο μου Περσόνα και στον Απιθανο ΤΥΠΟ τον Απόλυτο Αρσενικο!
                                                                                                                              Το καταλαβα και χαρηκα που τα ειπαμε :) :)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
H νέα γρίπη άλλαξε όνομα τώρα λέγεται Η2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατί ήταν φάουλ; τι ακριβώς του έκανε;
στην κάμερα από πίσω φαίνεται. έπεσε με το σώμα πάνω του και τον έριξε με το γόνατο.
Αλλά μην κολλάς σε διαιτησία. Δεν μιλάω σε αυτό το επίπεδο.
απλα΄θα είχε γέλιο να είχε αποβληθεί ο Βύντρα...θα χάλαγε ο κόσμος.
Πάντως...πιστεύω πως αν τον είχε αποβάλλει καλύτερα θα παίζατε με 10...χαχαχαχα

Επισκέπτης
Κάποτε εμφανίστηκε στον Παναθηναϊκό ο Βγενόπουλος και προσπάθησε να δώσει δυναμική στον ΠΑΟ που είχαν καταρακώσει οι εφοπλιστές του κώλου και οι ηλίθιες επιλογές τους. Στην πορεία, οι εφοπλιστές του κώλου έκαναν τούμπανα τα αρχίδια του Βγενόπουλου, ο οποίος και αποχώρησε πολύ νωρίς και πολύ σωστά από την ήδη καταδικασμένη ομάδα του ΠΑΟ. Τώρα, μέρα με τη μέρα, γίνεται ηλίου φαεινότερον ότι ένας μαλάκας (Πατέρας) διαδέχτηκε έναν μαλάκα (Βαρδινογιάννης) και η ιστορία συνεχίζεται. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Το πιο λογικό είναι να μπει με κάθε τρόπο πιο δυναμικά ο Βγενόπουλος στον ΠΑΟ.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
H ΠΡΑΣΙΝΗ, Δευτέρα 30/11/2009

"Αλλοίωσαν το αποτέλεσμα μετατρέποντας το 0-1 του Σισσέ σε 1-0 με γκολ του επόπτη!"

"Δύο κλάσεις καλύτερος ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο, παραδόθηκε, όμως αμαχητί μετά το κάλπικο πρώτο γκολ του Μήτρογλου!"

"Αυτό το Πρωτάθλημα δεν χάνεται!" 

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
H νέα γρίπη άλλαξε όνομα τώρα λέγεται Η2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                                                                                                   Καλο, σημειωσες τριποντο,μου αρεσε.Εχουμε να ακουσουμε πολλα σημερα εμεις οι βαζελοι.Την στιγμη αυτη που γραφω μου τηλεφωνουν στο κινητο, φιλοι που ξερουν την αγαπη μου για τον Παναθηναικο, για να μου ευχηθουν προφανως συλλυπητηρια και σκεφτομαι να το σηκωσω.Δεν πειραζει, χασαμε μια μαχη χτες.Θελω να πιστευω ΟΧΙ τον πολεμο(παντα μεταφορικα). :) :)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σας εχει χτυπησει η πουτσα του Μητρογλου στο κεφαλι μου φαινεται...!!!

Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!   Ρε δεν πατε καλαααααααααααααααα

Συνημμένα

• kourkouti-olympiakos-panathinaikos-mitroglou-shotgun-commando-small.jpg
    kourkouti-olympiakos-panathinaikos-mitroglou-shotgun-commando-small.jpg
    106,2 KB · Εμφανίσεις: 57

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ρε δεν αφηνετε τις μαλακιες  :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
                                                                                                                                   Καλο, σημειωσες τριποντο,μου αρεσε.Εχουμε να ακουσουμε πολλα σημερα εμεις οι βαζελοι.Την στιγμη αυτη που γραφω μου τηλεφωνουν στο κινητο, φιλοι που ξερουν την αγαπη μου για τον Παναθηναικο, για να μου ευχηθουν προφανως συλλυπητηρια και σκεφτομαι να το σηκωσω.Δεν πειραζει, χασαμε μια μαχη χτες.Θελω να πιστευω ΟΧΙ τον πολεμο(παντα μεταφορικα). :) :)
μηπως σε λενε ανδρεα φιλε; και σε παιρνουν για χρονια πολλα; :2funny:

Επισκέπτης
Τόσο κουφό σας φαίνεται ρε χάχες? Ο Βγενόπουλος δεν είχε ξεκινήσει την πρωτοβουλία για ανανέωση του ΠΑΟ? Αλλού δεν καταλήξαμε? Πού είναι το περίεργο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τόσο κουφό σας φαίνεται ρε χάχες? Ο Βγενόπουλος δεν είχε ξεκινήσει την πρωτοβουλία για ανανέωση του ΠΑΟ? Αλλού δεν καταλήξαμε? Πού είναι το περίεργο?
τωρα πως τον βλεπεις να γυριζει ο μεσσιας σας;τι σκεφτεστε να κανετε;καμια πορεια; :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σημειωση μικρη....οι εφοπλιστες του κωλου παιρναν και κανα πρωταθλημα παλιοτερα....

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
[size=30pt]Καληνυχτα.................................................................[/size]

Δεν το κλειδωνει επιτελους καποιος mod το θρεντακι? Βερεθηκαμε ρε μαλακες να ασελγουμε πανω στα πτωματα σας!!!

Πραγματικα δεν αξιζει πλεον το κοπο να ασχολουμαστε μετα απο αυτο που χθες ειδα...

Ελεος δεν ειναι  μεγαλος αντιπαλος μου ο  ΠΑΟ....

Επεσε  πολυ στα ματια μου χτες!!!  ( οχι οτι ηταν βεβαια και τοσο ψηλα. Λιγο κατω απο τα αρχιδια μου τον ειχα)  χα χα χα χα χα χα χα!!

Και ξανα καληνυχτα....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μηπως σε λενε ανδρεα φιλε; και σε παιρνουν για χρονια πολλα; :2funny:
                                                                                                                           Καλημερα,εχω γνησιο Ελληνικο ονομα...Σοφοκλης.Την σοφια μου ομως την τυφλωνει η αγαπη μου για την Παναθηναικαρα!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Επισκέπτης
σημειωση μικρη....οι εφοπλιστες του κωλου παιρναν και κανα πρωταθλημα παλιοτερα....

Off topic ερώτηση: Ωραία βυζομπαλα το avatar σου... Είναι καμμιά εγχώρια?

Ναι έχεις δίκιο, όταν ήταν ο καπετάνιος πριν 500 χρόνια. Για τώρα μιλάμε.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
απο σπορτ24

Τα λάθη του ΠΑΟ που οδήγησαν στην ήττα

Επιμέλεια: Σωκράτης Μόσχος
Δημοσίευση: 30 Νοεμβρίου 2009 10:44

Μια από τις πρώτες κουβέντες που ακούν από τους προπονητές τους τα πιτσιρίκια όταν αρχίζουν να μαθαίνουν μπάλα, είναι η εξής: "Και μην ξεχνάτε, την μπάλα την σκάμε στο τέλος των ημιχρόνων... Έτσι, την στέλνουμε στα πουλιά"! Τακτική ερασιτεχνική, αλλά σωτήρια. Τακτική που δεν εφάρμοσε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι και το πλήρωσε. Και τώρα... τρέχει.

"Είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάναμε. Και μετά κάναμε ένα τραγικό λάθος, που δεν πρέπει να το κάνουν ούτε μικρές ομάδες. Δε γίνεται να δέχεσαι γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ενός ντέρμπι" ήταν τα λόγια του Κώστα Κατσουράνη, που μαζί με αρκετούς από τους βασικούς "πράσινους" παίκτες ήταν "σκιά" του εαυτού τους στο μεγάλο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.

Ενα παιχνίδι που αν έληγε 0-0 στο πρώτο 45λεπτο, ίσως να είχε διαφορετική έκβαση με τη συμπλήρωση και των 90 λεπτών του. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μιλάμε υποθετικά, ειδικά μετά από πράγματα που έχουν συμβεί. Και αυτά είναι... η νίκη του Ολυμπιακού, όπως και αν αυτή ήρθε. Η έδρα και τα ψυχικά αποθέματα των "ερυθρόλευκων" σε συνάρτηση με την έλλειψη πάθους και τα λάθη των "πράσινων" συνέθεσαν την εικόνα του ελληνικού "el clasico".

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Εντάξει, περιμέναμε όλοι αυτό το κλίμα, καθώς γινόταν λόγος περί εικόνας ανάλογης με αυτή της Ριζούπολης. Κι η αλήθεια είναι πως... κάτι έγινε κι είχε ως αποτέλεσμα την καθυστερημένη άφιξη της ομάδας, η οποία έχασε έτσι τον έλεγχο και την αυτοσυγκέντρωσή της. Όσο και αν προσπάθησε ο Νικόλας Πατέρας να συμμαζέψει την κατάσταση δίνοντας θάρος και κουράγιο στους παίκτες του, δεν τα κατάφερε.

Αγωνιστικά, το στήσιμο και οι επιλογές του Τεν Κάτε δεν τον δικαίωσαν, αφού μετά το πρώτο "καυτό"-φυσιολογικά-δεκάλεπτο των γηπεδούχων, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να γυρίσει την εικόνα του ματς, να αναλάβει τα ηνία του αγώνα, αλλά να χάνει το ένα σουτ μετά το άλλο και αρκετές ευκαιρίες για περίπου ένα ημίωρο.

Ενα μισάωρο όπου αν υπήρχε ο Νίνης (που δεν έδωσε τα αναμενόμενα στην αλλαγή του) ή καλύτερα ο παίκτης με "τσαμπουκά" σε τέτοια ματς, Γιώργος Καραγκούνης, η εξέλιξη του ματς ίσως ήταν διαφορετική. Αλλά και πάλι δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ πάλεψε μόνος του με την άμυνα του Ολυμπιακού, αφού δεν είχε βοήθεια τόσο από πλάγια (Σαλπιγγίδης, Γκάμπριελ) όσο και από τον άξονα (Κατσουράνης) προκειμένου να τροφοδοτηθεί σωστά. Ετσι ο Γάλλος σταρ παρότι ήθελε (έτσι έδειξε), δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ και το πάθος του (έκανε παρατηρήσεις συνεχώς στους συμπαίκτες του) δεν παρέσυρε τους συμπαίκτες του.

Γκολ-μαχαιριά

Το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, απέδειξε ότι πραγματικά η άμυνα του Παναθηναϊκού "πονάει" και δεν μπορεί να αποφύγει τα λάθη, τα οποία πολλές φορές πληρώνει. Σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε στην επανάληψη το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, την στιγμή που ο Σεμπαστιάν Λέτο (έχοντας κάνει ένεση) περίμενε υπομονετικά και παρά τα όσα άκουγε από την κερκίδα, να μπει στο παιχνίδι.

Με το 2-0 εις βάρος τους και χωρίς καθαρό μυαλό, τεχνική ηγεσία και παίκτες γλύτωσαν τα χειρότερα στο τέλος, αφού οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ ακόμα πιο ψηλά, αλλά δεν το πέτυχαν.

Ετσι οι "πράσινοι", ιδανικοί αυτόχειρες μέσα σε δύο Κυριακές, κατάφεραν και έκαναν το +7 (αν είχαν κερδίσει στο Καραϊσκάκη) -1 και πλέον είναι εκείνοι που κυνηγούν την πρώτη θέση γνωρίζοντας μάλιστα ότι έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια του πρωταθλήματος (ειδικά στον δεύτερο γύρο).

Τα λάθη που έγιναν τα χρεώνονται όλοι, από την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία μέχρι και τους παίκτες, που σ'ενα ακόμα ντέρμπι και με τον αντίπαλο και κουρασμένο (λόγω Τσάμπιονς Λιγκ) και αποδεκατισμένο (από τραυματισμούς) δεν έδειξαν πάθος και συγκέντρωση για να φύγουν νικητές από το φαληρικό γήπεδο.

Πλέον καλούνται άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και το ζητούμενο είναι να μην παρασυρθούν από την ήττα αυτή κυρίως ψυχολογικά, αφού η χρονιά και το πρωτάθλημα δεν χάθηκαν. Περάσαμε μόλις την 12η αγωνιστική μόλις και υπάρχει χρόνος ακόμα για να ανατραπεί η κατάσταση και να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εξάλλου χρόνος δεν υπάρχει αφού σε λίγα 24ωρα οι "πράσινοι" παίζουν την πρωτιά του ομίλου στο Europa League, στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την επίσης "πληγωμένη" αλλά "φαρμακερή" στην έδρα της Γαλατασαράι και άπαντες πρέπει να δείξουν χαρακτήρα.

Χαρακτήρα που έχουν επιδείξει και με το παραπάνω, οι οπαδοί την φετινή χρονιά που είναι στο πλευρό των "πράσινων" από την αρχή και θα συνεχίσουν να βοηιούν μέχρι το φινάλε με σκοπό να συντελέσουν και αυτοί με την συμπαράστασή τους στο να κατακτήσει την κορυφή η ομάδα του "τριφυλλιού".

Υ.Γ1 Οταν κάνεις δηλώσεις του τύπου "δεν με έχετε κερδίσει ακόμα, ούτε πρόκειται..." (Τεν Κάτε) ή "θα σας κερδίσουμε 4-2" (Σισέ) σε οπαδούς του Ολυμπιακού, πρέπει να πείθεις και τους παίκτες σου πρώτα ότι θα πρέπει να δώσουν κα την ψυχή τους για ένα τέτοιο ντέρμπι.

Υ.Γ2 Επιτέλους υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να δώσει λύσει σε όσα συναντάμε στα ποδοσφαιρικά ντέρμπι εκτός αγωνιστικού χώρου. Απλά σκεφτείτε να "κάρφωνε" ο σουγιάς τον Τζόρβα... τι θα λέγαμε σήμερα. Αν οι αρμόδιοι δεν μπορούν να δώσουν λύσεις ας παραιτηθούν και αν όχι ας προσπαθήσουν να κάνουν αυτά τα ματς να μοιάζουν με γιορτή και όχι με πόλεμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom