Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πες μου για το 1 σετ που πηρες στο βολλευ να το βουλωσω
μεγαλη επιτυχια να χασεις 1-3
για τα αισχη στο ν.ηρακλειο θα μας πεις τιποτα?η επειδη καθε χρονο αλλαζετε γηπεδο σβηνοντε τα παλια?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
:grin: :2funny:

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε! Ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους για την ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Κατέβηκα μαζί σας για να αισθάνεστε ότι η διοίκηση είναι δίπλα σας, για να σας ανεβάσω και αν χρειαστεί να σας προστατεύσω. Είστε απαράδεκτοι. Μετά το γκολ ήσασταν ανύπαρκτοι. Τα Γιάννενα έχαναν 2-0 στο 80΄ και γύρισαν το ματς γιατί είχαν πάθος και καρδιά που εσείς δεν είχατε», τόνισε αρχικά, εξαιρώντας τους Σισέ, Σιμάο και Τζόρβα
KEEP WALKING !!!!!! ΕΙΣΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ !!!!
οι κλασικες μαλακιες καθε φορα τα ιδια και θα αλλαξει τιποτα?
το μονο που μενει ειναι σε 2-3 μερες να βγαλουν καμια ειδηση για τον βοτανικο οτι ακομα ενα βημα εγινε για την εναρξη των εργασιων
οπως γινετε εδω και 2 χρονια μετα απο καθε ψωλια που τρωμε για να μας ριξουν σταχτη στα ματια
οι δικαιολογιες τελος

Φτου σας

URL]]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τουλάχιστον τα πάτε καλά με τους μικρούς σήμερα....
μόνο ένα έχετε φάει μέχρι στιγμής
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[move][size=70pt][glow=red,2,300]7[/glow][/size][/move]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σιγά εσύ μη σκίσεις το καλσόν.
είπα δε μιλάω.
και εγώ ρε....πλέον μόνο βρίζω.......

γαμώ το μουνί της μάνας τους σε όλους.....γαμώ τα παντελόνια που φοράνε και γαμώ τα στρίνγκάκια τους.....οι παλιοπουσταράδες........

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πες μου για το 1 σετ που πηρες στο βολλευ να το βουλωσω
μεγαλη επιτυχια να χασεις 1-3
για τα αισχη στο ν.ηρακλειο θα μας πεις τιποτα?η επειδη καθε χρονο αλλαζετε γηπεδο σβηνοντε τα παλια?
ποια αισχη???
χωρις εισητηριο θελαμε να μπουμε και εγινε μανουρα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
τωρα τι να σχολιασουμε απο αυτο το παιχνιδι..

οταν οι παικτες σταματανε σε μπλοκο απο μηχανακια αλητων και φθανουν μετα απο 2 ωρες στο γηπεδο..

οταν ο τερματοφυλακας του παναθηναικου δεχεται πυρα πισω απο την πλατη του εκτος απο τα σουτ που εχει

να αντιμετωπισει στον αγωνιστικο χωρο.

αλητεια και ντροπη για το ποδοσφαιρο ετσι οπως το εχουν καταντησει.

αν σχολιασουμε τα "αγωνιστικα", ο τεν κατε εκανε οτι μπορουσε για να αναστησει τους πεθαμενους.

μολις ειδα τον γκαμπριελ στη θεση αυτη, και νινη λετο στον παγκο καταλαβα οτι το παιχνιδι δεν θα παει καλα.

επι 60 λεπτα τους ειχε στον παγκο ενω μπορουσε να παρει το παιχνιδι.οταν ξυπνησε ηταν αργα.

μεχρι και οι οπαδοι του ολυμπιακου φωναζαν το ονομα του στο τελος..
  ;)

για την αμυνα τα εχουμε πει,ειναι αστεια η αμυντικη λειτουργια και αυτο φανηκε οταν ο αντιπαλος είχε μόλις 1 επιθετικο
,

κι αυτος ηταν συνεχως αμαρκαριστος με τοσους παικτες στην αμυνα! μονο αν η αμυνα ειναι αστεια το καταφερνει αυτο.

χαθηκε μια ευκαιρια να τελειωσουμε τους πεθαμενους.ξανα απο την αρχη τωρα το πρωταθλημα.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Καλώς τα αρχίδια μας τα δυο :dancing:.Γεια σου ρε αντονιόνι αλάνι.Στο Καραισκάκη φώναζες μαζί με τους άλλους ρυθμικά το όνομα της προπονητάρας σου?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλώς τον πρόεδρο.. τον μέγιστο αναλυτή.

καλώς την πουτάνα του πειραιά... δώσε τα φώτα σου μωρή λούγκρα για να μάθουμε και εμείς λίγο μπάλα που ξεπέσαμε σε κατώτερες ομάδες
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυνανιόνι ... για όλα φταίει το βουλκανιζατέρ που πήγε ο οδηγός το λεωφορείο... όλα τα άλλα είναι για να τα λένε σε αυτούς που δεν ξέρουν.
τωρα τι να σχολιασουμε απο αυτο το παιχνιδι..

οταν οι παικτες σταματανε σε μπλοκο απο μηχανακια αλητων και φθανουν μετα απο 2 ωρες στο γηπεδο..

οταν ο τερματοφυλακας του παναθηναικου δεχεται πυρα πισω απο την πλατη του εκτος απο τα σουτ που εχει

να αντιμετωπισει στον αγωνιστικο χωρο.
όσο για τον μουτζαχεντίν τον τζόρβα....
ΑΧΑΧΑΧΑ έχουνε περάσει μαλάκες και μαλάκες στον βάζελο...
αλλά μετά τέτοια συγκέντρωση καραγκούνη-τζόρβα δεν περίμενα... μεγάλα ταλέντα.ο ένας νομίζει ότι του κάνουν φάουλ και ο άλλος ότι τον πυροβολούν.
μήπως ήταν φλόκια διασποράς και μπερδεύτηκε το παλικάρι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τσιμπουκια μου κανουνε για μια ματια μου.ενα χαδι μου.

με κοιτανε σαν να ειμαι ο μοναδικος ανδρας στη γη.

ιδανικη ηλικια 24-33 η πλειοψηφια.μεσα στην καβλα ολες..

κλαψε... :2funny:

πριν μιση ωρα μου εστειλε μια πρωην αεροσυνοδος που ειχε σπουδασει κοινωνιολογια

.βαρεθηκε τα ταξιδια ,δεν της αφηναν χρονια για προσωπικη ζωη μου ειπε.

θελει να διδαξει τωρα... και μου κωλοτριβεται 11 το βραδυ.

κλαψεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

ο βιασμος θα γινει.

και το γκολ θα το βαλει ο λετο. ;)
την κυριακη τελειωνει η κυριαρχια τους.

αρχιζει η δικια μας.

και το λεγα χθες.... άμα γράψει τις ίδιες παπαριές δε το γλιτώνουμε.
τα ίδια πόσταρε και πριν απ το ντέρμπυ με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ..
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αρχισαμε......
Άστραψε και βρόντηξε ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και τα «έχωσε» στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» για τη χθεσινή ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

«Κατέβηκα μαζί σας, για να αισθάνεστε ότι η διοίκηση είναι δίπλα σας, για να σας ανεβάσω και αν χρειαστεί να σας προστατεύσω. Είστε απαράδεκτοι. Μετά το γκολ ήσασταν ανύπαρκτοι. Τα Γιάννενα έχαναν 2-0 στο 80΄ και γύρισαν το ματς, γιατί είχαν πάθος και καρδιά που εσείς δεν είχατε», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», εξαιρώντας τους Σισέ, Σιμάο και Τζόρβα.

Εν συνεχεία ο Πατέρας άφησε αιχμές εναντίον κάποιων παικτών με «βασιλικά» συμβόλαια: «Περιμένω από κάποιους να γίνετε οι ηγέτες και να το παίρνετε επάνω σας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είστε οι πιο καλοπληρωμένοι στην Ελλάδα και έχετε μια διοίκηση που σας προσέχει».

Καταλήγοντας ο Νικόλας Πατέρας ανέφερε: «Ανταποδώσατε και σε εμάς και στον κόσμο πίκρα. Χάσατε πολύτιμους βαθμούς και χθες και με τον Αστέρα Τρίπολης. Στα επόμενα παιχνίδια θέλω μόνο νίκες. Όποιος δεν έχει τσαμπουκά, να φύγει από την ομάδα τώρα. Συζητήστε με τον προπονητή τα λάθη και βρείτε λύση. Δεν σας παίρνει να απογοητεύσετε ούτε εμένα ούτε τους φιλάθλους».

αυτα τα διαχωρηστικα μεταξυ των παικτων
δειχνουν εκπτωτους χαρακτηρες
βρε μαλακα κρασοπατερα
ηδη  καποιοι παικτες δεν γουσταρουν τον πιθηκα
και συ εντεινεις την πολωση
δεν σας βλεπω καλα βαζελια
παλι ο ΘΕΟΣ θα σας σωσει...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ή θα μας γλυτώσει...απο τον δεκαπόυστη......

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αρχισαμε......
Άστραψε και βρόντηξε ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και τα «έχωσε» στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» για τη χθεσινή ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

«Κατέβηκα μαζί σας, για να αισθάνεστε ότι η διοίκηση είναι δίπλα σας, για να σας ανεβάσω και αν χρειαστεί να σας προστατεύσω. Είστε απαράδεκτοι. Μετά το γκολ ήσασταν ανύπαρκτοι. Τα Γιάννενα έχαναν 2-0 στο 80΄ και γύρισαν το ματς, γιατί είχαν πάθος και καρδιά που εσείς δεν είχατε», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», εξαιρώντας τους Σισέ, Σιμάο και Τζόρβα.

αυτα τα διαχωρηστικα μεταξυ των παικτων δειχνουν εκπτωτους χαρακτηρες
βρε μαλακα κρασοπατερα
ηδη  καποιοι παικτες δεν γουσταρουν τον πιθηκα
και συ εντεινεις την πολωση
δεν σας βλεπω καλα βαζελια
παλι ο ΘΕΟΣ θα σας σωσει...
xaaxaxaaxaa......α τον αμπαλο...ο σιλβα που ηταν  κορυφαιος του βαζελου δεν ηταν σε αυτους που εξεραιθηκαν?????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τσιμπουκια μου κανουνε για μια ματια μου.ενα χαδι μου.

με κοιτανε σαν να ειμαι ο μοναδικος ανδρας στη γη.

ιδανικη ηλικια 24-33 η πλειοψηφια.μεσα στην καβλα ολες..

κλαψε... :2funny:

πριν μιση ωρα μου εστειλε μια πρωην αεροσυνοδος που ειχε σπουδασει κοινωνιολογια

.βαρεθηκε τα ταξιδια ,δεν της αφηναν χρονια για προσωπικη ζωη μου ειπε.

θελει να διδαξει τωρα... και μου κωλοτριβεται 11 το βραδυ.

κλαψεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα τοδα αυτό...αν είναι της Ολυμπιακής δεν είναι και να το λες με καμάρι, έχει να μπει ωραία αεροσυνοδός από την εποχή του Ωνάση. Και αυτές δεν είναι τόσο ωραίες λόγω ηλικίας πλέον  :2funny: :2funny: :2funny:

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ρε Πατέρα που μου το παίζεις κ πρόεδρος που θες να διοικήσεις, πού πας το κλίμα στην κόντρα κ στην μαγκιά σε παιχνίδι μέσα στο καραϊσκάκη? τόσο μαλάκας είσαι? κ το αποκορύφωμα να βάλεις το πούλμαν να κόβει βόλτες 11/2 νόμιζες ότι θα βγει σε καλό? τσου ρε λάκη, έχεις πολλά ψωμιά να φας όχι για να γίνεις 'θείος' (αυτό το καταλαβαίνεις κ συ έτσι?) αλλά για να γίνεις καπετάνιος ή κ γιαννακοπουλαίος.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
τώρα τοδα αυτό...αν είναι της Ολυμπιακής δεν είναι και να το λες με καμάρι, έχει να μπει ωραία αεροσυνοδός από την εποχή του Ωνάση. Και αυτές δεν είναι τόσο ωραίες λόγω ηλικίας πλέον  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειναι της ολυμπιακης. ;)

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
καλά με τον ζαϊρί, τον όσκαρ, τον γκαλίτσιο πάει στο δίαολο. αλλά με τον πάντο ρε παιδιά? να βιδώνει το αστέρι σας ο πάντος κ στο τέλος να κινδυνεύετε να σας το κολλήσει κιόλας? καλά δεν κοκκινίζετε από ντροπή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom