Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Εντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»!    ;) ;) ;) ;) ;)

Με τα χειρότερα λόγια για τις προπονητικές ικανότητες και τη συμπεριφορά του Χενκ Τεν Κάτε μίλησε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Ντάμε Εντόι. Ο Σενεγαλέζος φορ, με δηλώσεις στην «Derby News», χαρακτήρισε τον τεχνικό των «πρασίνων» υπερόπτη και εγωκεντρικό, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που αποχώρησε από την ομάδα…

«Ούτε εγώ έχω καταλάβει ακόμα γιατί παραχωρήθηκα στον ΟΦΗ. Για αυτό είμαι απογοητευμένος, γιατί με έστειλαν μακριά χωρίς κανένα λόγο. Δεν με κάλεσε κανείς για να μου εξηγήσει ποια ήταν η αιτία που δεν είχα θέση στην ομάδα. Θα έπρεπε να μου μιλήσουν για να καταλάβω και εγώ τους λόγους της παραχώρησής μου. Και από τον κόουτς και από το προσωπικό της ομάδας είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά τι μπορώ να κάνω; Εγώ δεν μπορώ να πάρω απάντηση στο ερώτημα αν πήγα δανεικός από τον Παναθηναϊκό ή με αγόρασε ο ΟΦΗ, γιατί είναι μια συμφωνία που έγινε μεταξύ τους. Ποτέ δεν μου είπαν. Όταν πήγα στον ΟΦΗ κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Όταν όμως είδαν ότι παίζω καλά, τότε άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο. Αυτό είναι τόσο χαζό», τόνισε αρχικά ο στράικερ της Κοπεγχάγης και συνέχισε αναφερόμενος στον Τεν Κάτε και τη σύντομη συνύπαρξή τους στο «τριφύλλι»:

«Είναι ένας… περίεργος προπονητής (σ.σ. χρησιμοποιεί μια λέξη η οποία δεν μπορεί να γραφτεί, γιατί αποτελεί πολύ βαρύ χαρακτηρισμό).

Θέλει να δείχνει ότι είναι ο καλύτερος. Θέλει να φαίνεται περισσότερο αυτός από τους παίκτες. Είναι υπερόπτης, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Ήρθε και κατέστρεψε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεν χρησιμοποιούσε τον Ίβανσιτς. Τόσο πολλοί παίκτες ήταν στον πάγκο

. Όταν ήρθε και είδε τον Σαλπιγγίδη, τον έβαλε στον πάγκο και τον «σκότωσε», αλλά ο «Σάλπι» είναι δυνατός χαρακτήρας και μπόρεσε να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Ο Τεν Κάτε αλλάζει συνεχώς τακτικές και παίκτες. Έτσι, όμως, η ομάδα δεν μπορεί να αποκτήσει ομοιογένεια. Κάνει πολλά λάθη και ο Παναθηναϊκός χάνει
. Φαίνεται, ο κόουτς κάνει σφάλματα σε πολλά παιχνίδια»!

Αυτα για τους μαλακοπιτουρες που μας τα εχουν πρηξει με τον τεν κατε...

αν φυγει ο παναθηναικος γινεται πρωτο φαβορι για τον τιτλο.

ειναι ενας εχθρος μεσα στην ομαδα μας.. >:(

στον ολυμπιακο εκανε 1-2 μαλακιες ο κετσπαγια ,τον καθαρισε ο προεδρος με συνοπτικες διαδικασιες βρηκε και καλυτερο.

οταν βλεπεις το κακο να ερχεται κανεις κατι.

ο πατερας τι περιμενει πια???? ποσοι χαμενοι βαθμοι ακομα????

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Εντόι: «Ο Τεν Κάτε κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό»!    ;) ;) ;) ;) ;)

Με τα χειρότερα λόγια για τις προπονητικές ικανότητες και τη συμπεριφορά του Χενκ Τεν Κάτε μίλησε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Ντάμε Εντόι. Ο Σενεγαλέζος φορ, με δηλώσεις στην «Derby News», χαρακτήρισε τον τεχνικό των «πρασίνων» υπερόπτη και εγωκεντρικό, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που αποχώρησε από την ομάδα…

«Ούτε εγώ έχω καταλάβει ακόμα γιατί παραχωρήθηκα στον ΟΦΗ. Για αυτό είμαι απογοητευμένος, γιατί με έστειλαν μακριά χωρίς κανένα λόγο. Δεν με κάλεσε κανείς για να μου εξηγήσει ποια ήταν η αιτία που δεν είχα θέση στην ομάδα. Θα έπρεπε να μου μιλήσουν για να καταλάβω και εγώ τους λόγους της παραχώρησής μου. Και από τον κόουτς και από το προσωπικό της ομάδας είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά τι μπορώ να κάνω; Εγώ δεν μπορώ να πάρω απάντηση στο ερώτημα αν πήγα δανεικός από τον Παναθηναϊκό ή με αγόρασε ο ΟΦΗ, γιατί είναι μια συμφωνία που έγινε μεταξύ τους. Ποτέ δεν μου είπαν. Όταν πήγα στον ΟΦΗ κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Όταν όμως είδαν ότι παίζω καλά, τότε άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο. Αυτό είναι τόσο χαζό», τόνισε αρχικά ο στράικερ της Κοπεγχάγης και συνέχισε αναφερόμενος στον Τεν Κάτε και τη σύντομη συνύπαρξή τους στο «τριφύλλι»:

«Είναι ένας… περίεργος προπονητής (σ.σ. χρησιμοποιεί μια λέξη η οποία δεν μπορεί να γραφτεί, γιατί αποτελεί πολύ βαρύ χαρακτηρισμό).

Θέλει να δείχνει ότι είναι ο καλύτερος. Θέλει να φαίνεται περισσότερο αυτός από τους παίκτες. Είναι υπερόπτης, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Ήρθε και κατέστρεψε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεν χρησιμοποιούσε τον Ίβανσιτς. Τόσο πολλοί παίκτες ήταν στον πάγκο

. Όταν ήρθε και είδε τον Σαλπιγγίδη, τον έβαλε στον πάγκο και τον «σκότωσε», αλλά ο «Σάλπι» είναι δυνατός χαρακτήρας και μπόρεσε να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Ο Τεν Κάτε αλλάζει συνεχώς τακτικές και παίκτες. Έτσι, όμως, η ομάδα δεν μπορεί να αποκτήσει ομοιογένεια. Κάνει πολλά λάθη και ο Παναθηναϊκός χάνει
. Φαίνεται, ο κόουτς κάνει σφάλματα σε πολλά παιχνίδια»!

Αυτα για τους μαλακοπιτουρες που μας τα εχουν πρηξει με τον τεν κατε...

αν φυγει ο παναθηναικος γινεται πρωτο φαβορι για τον τιτλο.

ειναι ενας εχθρος μεσα στην ομαδα μας.. >:(

στον ολυμπιακο εκανε 1-2 μαλακιες ο κετσπαγια ,τον καθαρισε ο προεδρος με συνοπτικες διαδικασιες βρηκε και καλυτερο.

οταν βλεπεις το κακο να ερχεται κανεις κατι.

ο πατερας τι περιμενει πια???? ποσοι χαμενοι βαθμοι ακομα????
Το οτι ειναι περιεργος ο τενκατε και οτι τρωει κολληματα το ξερει και η κουτση μαρια, δεν περιμεναμε απ τον ντοι να μας το πει.

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ και δεν πρεπει να λεγονται, γιατι μονο ΚΑΚΟ κανουν στην ομαδα.
Ηδη εχει δημιουργηθει αρνητικο κλιμα. Ειναι δυσκολο νομιζετε να κατσουν οι παιχτες και να φερουν αρνητικα αποτελεσματα στα επομενα 2 παιχνιδια για να στραβωσει το κλιμα ακομα περισσοτερο με ζητουμενο τον διωγμο του κακου προπονητη τους???? ;)

Αυτη η ντερμπι παιζει βρωμικο παιχνιδι εις βαρος της ομαδας και εξυπηρετει τα συμφεροντα του βαρδινογιαννη που θελει να ξεμπροστιασει βγενοπουλο-πατερα που στηριξαν αρχικα τον τενκατε.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΤΕΡΜΠΙ... ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ

Και γιατι δεν μας βαζει η ντερμπι θετικες δηλωσεις που εχουν κανει κατα καιρους παιχτες της μπαρτσα και της τσελσι για  τις προπονησεις του κατε οταν ηταν βοηθος????? ...Θυμηθικε τωρα τον ντοι  :jerking:

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ......

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΠΑΟΚ.....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Σήμερα παίζει ο βάζελος? Η tv το δείχνει???

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα παίζει ο βάζελος? Η tv το δείχνει???

Δεν πολυασχολουμαι με την ομαδα και τα αθλητικα γενικοτερα ...

Με την Στουρμ Γκρατς, ναι, σημερα παιζουμε

Αν το δειχνει η τηλεοραση θα ηθελα μαθω που και τι ωρα ?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
καλι νικι καλοπεδα να κεδιοσυμε το στιχιμα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
μαλλον λαθος κανεις...ακομα τρεχετε στην μερκουρη , ποιος σας ειπε να ανοιξετε συνδεσμο στο παγκρατι..αυτα θα τραβατε οποτε ερχομαστε στο μετς.

ΘΑ ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΣ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΙ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΡΟΔΕΛΟ ΣΑΣ

Γεια σου κλωνάκο, γιατί δε μπαίνεις με το κανονικό nickname σου;; :huh:
Μια παρέα είμαστε εδώ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Γεια σου κλωνάκο, γιατί δε μπαίνεις με το κανονικό nickname σου;; :huh:
Μια παρέα είμαστε εδώ...
αστον εχει παει να κανει πλυση εγκεφαλου
ζητησαν οι λαγοπαικτες να αλλαξουν εδρα γιατι φοβουντε και αυτος λεει οτι λαμπαδιαζουμε  :jerking:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
tomatoza5.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom