Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

Επισκέπτης
Μην γράφεις μαλακίες.
Άστους να νομίζουν οτι έχουν ομάδα...μα σύντομα θα μας έρθουν για το ετήσιο μπανάκι τους  :2on1: :2on1: :2on1: :grin:
συντεκνε βγαλε την πατρονα απο την κασελα & αρχισε το λαδωμα..
στα ελεγα αλλα δεν με πιστευες..
ειδες τι εγινε εχτες..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
συντεκνε βγαλε την πατρονα απο την κασελα & αρχισε το λαδωμα..
στα ελεγα αλλα δεν με πιστευες..
ειδες τι εγινε εχτες..
Νωρίς είναι ακόμα αλλά λαδωμένο είναι  :grin: :grin:

Δε μου λες, έβαλες το χεράκι σου νωρίτερα και φάγανε 2 αποβολές οι άλλοι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρεεεεεεεεεεεεεεεεε που είναι ο βαζέχα να τον βάλει μέσαααααααααααα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ρεεεεεεεεεεεεεεεεε που είναι ο βαζέχα να τον βάλει μέσαααααααααααα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΝΑ γιατι δεν βγαζει εξω καραγκουνη και ζιλμπερτο τωρα για να τους ξεκουρασει??

μονο με την καβαλα ηξερε να βαζει αναπληρωματικους ο μαλακας.

εδω με το χωριο της στουρμ εχει ολη τη βασικη ομαδα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ο σισε κανει μολις χανει ευκαιρια λες και εχει να σκοραρει 20 χρονια!!

τι θεατρινος.

τι μου το σουταρει πανω στο τερμα,ατεχνα και μετα καταριεται την τυχη του???/ :idiot: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τα βγάζει τα λεφτά του ο σισέ.....

παίρνει 2000 ευρώ το οφσάιντ και 500 σε κάθε ζεμπεκιά....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Για μενα δεν ειναι θεμα προπονητη,πρωτιστως
  Ειναι θεμα νοοτροπιας
  Τα παιδια (δεν ξερω γιατι,και ποιοι οι λογοι..) δεν παιξανε ποτε μπαλα,οχι μονο σημερα αλλα τα τελευταια 3-4 χρονια

Το συγχρονο ποδοσφαιρο δεν παιζεται με την μπαλα στα ποδια,αλλα με την κινηση στον ελευθερο
  χωρο,δηλαδη ..τρεξιμο..

Καπου ειχα διαβασει οτι ο καθε παικτης εχει στην κατοχη του την μπαλα μονο για 5 η λεπτα σε ολοκληρο το 90λεπτο.Τα υπολοιπα κινειται χωρις αυτην.Εαν δεν κινειται προς τους κενους χωρους να ζητησει την μπαλα (τα χαφ απο τα μπακ,οι επιθετικοι απο τυς χαφ...κτλ κτλ..) πως θα γινει παιχνιδι;

Χθες στο Ρεαλ-Μιλαν κοιταγα το πως κινιοντουσαν οι παικτες στον ελευθερο χωρο χωρις μπαλα..
Ο Κακα ηταν σε κινηση συνεχεια,ο Πιρλο το ιδιο,τα χαφ πηγαιναν πανω κατω συνεχεια....και το αποτελεσμα μαγευτικο...
Γι αυτο και βλεπουμε στα στατιστικα του καθε παικτη 10 και 12 χιλιομετρα...Αμα τα λες σε ελληνες ποδοσφαιριστες αυτα τα πραματα,σου λενε οτι οι ξενοι μαγοι...κατι παιρνουνε,λεει,και για αυτο τρεχουνε ετσι;Αντε γεια δηλαδη...

Δυστυχως στον Παναθηναικο μονο τον Αγιο Σαλπιγγιδη βλεπω με ορεξη να τρεχει...Και μπακ παιζει στις επιστροφες,και χαφ παιζει και εξτρεμ παιζει και σεντερ παιζει και κορνερ κερδιζει (σε καποια φαση κερδισε 3 συνεχομενα..) και πεναλντι κερδιζει και λεει του μαλακα του Καραγκουνη να κανει στην ακρη για να το εκτελεσει ο ιδιος και ΤΟ ΒΑΖΕΙ......
   Τι αλλο να κανει δηλαδη;
  Κατα τα αλλα η διοικηση του εκανε και σχεδια στην ανανεωση του συμβολαιου ρε πουστη μου..Του εκανε και παζαρια...

Ο καραβλαχος απο την αλλη εχει μια τρελλα με την μπαλα....Την κουβαλαει παραπανω απο οσο χρειαζεται λες και εχει ερωτα με αυτην.Αμα του αρεσει,ας την παρει σπιτι του ..να παει να γαμηθει....

Ο Κατσουρανης...αλλη θεωρια και αυτος..Προπονητης λεμε,δεν τρεχουμε,δεν μαρκαρουμε αλλα δινουμε οδηγιες με τα χερια εν ειδη μεγαλου μπαλαδορου....ρε πουστη μου

Ο μονος σοβαρος ειναι ο Ζιλμπερτο Σιλβα,αν και τα χρονια δεν κρυβονται πια...

Ακους εκει να γινεται παιχνιδι μονο για το κεφαλι του Σισε

Ο Λετο με αδιαμφισβητιτα σωματικα προσοντα,εγωιστης και στα ιχνη του Καραγκουνη...Δωσε την μπαλα διπλα αγορακι μου,τι την κρατας;

Και αυριο το πρωι θα διαβαζω στις πρασινοφυλλαδες οτι καναμε τεραστιο παιχνιδι και κλεισαμε την Στουρμ στα καρε της και το γκολ ηρθε,αλλα ηρθε δυσκολα ειχαμε και δοκαρι με τον Καρα και ο Σισε τους τρελλανε στο τελευταιο 5 λεπτο,ο Νινης σε μαγικη μερα,και ο πουστης ο διαιτητης μας αδικησε γιατι δεν σφυριζε τις ξαπλες του Καρα που οποτε τον .....στραβοκοιταζαν οι αντιπαλοι την επεφτε θεαματικα και ζηταγε φαουλ....(η οποια διαιτησια κατα την γνωμη μου ηταν σεμιναριακη θα ελεγα καθως ο ανθρωπος σφυραγε την προθεση οπως οι αγγλοι και αγηνε το παιχνιδι να εξελλισεται...)

Εβλεπα και τα βλαμμενα στις εξεδρες να κανουν σα αφιονισμενα,ευχαριστημενα προφανως απο τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας..

Ολα καλα λοιπον,η Παναθα νικησε μωρε,νταξ....

Την Παναγια μου,αλλο παιχνιδι εβλεπα,σε αλλο πλανητη;
  Φτουουουουο!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ωραία τα λέει ο καραβούτας....
ατυχία λέει ο πρώτος αγώνας με την γαλατά!!!!
δύσκολο να διασπάσεις άμυνα όταν αμύνονται 10 παίχτες... για το σημερινό παιχνίδι!!!!
θέλουμε να συνεχίσουμε σε τέτοιους ρυθμούς σε ουέφα και πρωτάθλημα!!!!
έχουμε καλή ψυχολογία για την κυριακή!!!!

χα00αχ0α0χα0χα0 .... και νόμιζα ότι δεν θα γελάσω ποτέ με τον βάζελο από τότε που έφυγε ο γκούμας!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
με πορδές δεν γεμίζει το σακούλι που λένε και στο χωριό μου...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Δεν κανουν καμμια μεταγραφη απο το μπασκετ λεω γω....
 Κανα Σπανουλη για πλει μεικερ κανα Πεκοβιτσ για φορ κανα Τζιμαρα στην αμυνα;
 Αρε πουστη μου,αλλος πλανητης εκει,σε αυτο το τμημα
 Καβλωνω να τους βλεπω και ας χανουνε

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
 Δεν κανουν καμμια μεταγραφη απο το μπασκετ λεω γω....
 Κανα Σπανουλη για πλει μεικερ κανα Πεκοβιτσ για φορ κανα Τζιμαρα στην αμυνα;
 Αρε πουστη μου,αλλος πλανητης εκει,σε αυτο το τμημα
 Καβλωνω να τους βλεπω και ας χανουνε

....οπως  το  λες  ,  χαοτικη  διαφορα  σε  ολα  τα  επιπεδα......και  το  κυριοτερο.......κατι  που  ειπε ο  Ιτουδης  τελευταια  ,  ο  ΠΑΟ  παραγει  μπασκετ  και  ιδεες.........σε  αντιθεση  με  το  αποκρουστικο    ποδοσφαιρο ,  οπως  ειπε  κι  ενας  φιλος  ο  ΠΑΟ  εχει  πολλα χρονια να παιξει  μπαλιτσα..........μπραβο  στα  παιδια  που  αφηνουν  οικογενειες και  αλλες  υποχρεωσεις  για  να  πανε  στο ΟΑΚΑ.......εγω  δεν  ειμαι  τοσο  δυνατος  και  ψυχραιμος.... 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συγγνώμη τώρα....
περιμένετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο να δείτε ποτέ την απομίμηση της Μίλαν;

και μη συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.
Ο Παναθηναικός στο μπασκετ είναι η Μίλαν του ποδοσφαίρου.
ο Παναθηναικός στο ποδόσφαιρο είναι η τρεβίζο του μπάσκετ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
....οπως  το  λες  ,  χαοτικη  διαφορα  σε  ολα  τα  επιπεδα......και  το  κυριοτερο.......κατι  που  ειπε ο  Ιτουδης  τελευταια  ,  ο  ΠΑΟ   παραγει  μπασκετ  και  ιδεες.........σε   αντιθεση  με  το  αποκρουστικο    ποδοσφαιρο ,  οπως  ειπε  κι  ενας  φιλος  ο  ΠΑΟ   εχει  πολλα χρονια να παιξει  μπαλιτσα..........μπραβο   στα  παιδια  που  αφηνουν  οικογενειες και  αλλες  υποχρεωσεις  για  να  πανε  στο ΟΑΚΑ.......εγω  δεν  ειμαι  τοσο   δυνατος  και   ψυχραιμος....   
συγκρινετε μηλα με πορτοκαλια....στο μπασκετ οι αφοι εχουν κανει ομαδαρα με ετησιο μπατζετ 28Μ και μεταγραφικο μπατζετ ουτε 4Μ....Με τα ποσα αυτα ειναι πρωτος στην ευρωπη....Στη μπαλα ειναι διαφορετικα τα πραγματα,για τον απλο λογο οτι οι πρηγμενες οικονομικα χωρες της ευρωπης(ιταλια,γρεμανια,αγγλια,γαλλια)ασχολουνται ΣΟΒΑΡΑ με το αθλημα και επενδουν ποσα που ειναι εξωπραγματικα για τα ελληνικα δεδομενα με δεδομενη τη μικρη αγορα που απευθυνονται οι ομαδες....Ειδαμε το περσμενο καλοκαιρι τη ρεαλ να δινει 250Μ και να παραμενει σουρωτηρι στην αμυνα....Πριν 4 χρονια την τσελσι να δαπανα αναλογα ποσα....
Με δεδομενες λοιπον τις παραπανω οικονομικες ανισοτητες η οροφη μιας ελληνικης ομαδας ειανι η 16αδα του τσου.λου(και αυτο αν πεσει σε κανενα ομιλο σαν του γαυρου ;))......

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
συγγνώμη τώρα....
περιμένετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο να δείτε ποτέ την απομίμηση της Μίλαν;
Ο Γαύρος του Σόλιντ πριν από 3 χρόνια ήταν απομίμηση της Μίλαν, δλδ ΚΑΠΗ που σκοράρει λίγο. :woldman:
Πιστεύεις θα έχει ανάλογη συνέχεια η Μίλαν φέτος; Ή ότι θα ξανακερδίσει τη Ρεάλ;
Για την ώρα έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στην Ιταλία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Γαύρος του Σόλιντ πριν από 3 χρόνια ήταν απομίμηση της Μίλαν, δλδ ΚΑΠΗ που σκοράρει λίγο. :woldman:
Πιστεύεις θα έχει ανάλογη συνέχεια η Μίλαν φέτος; Ή ότι θα ξανακερδίσει τη Ρεάλ;
Για την ώρα έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στην Ιταλία.

και η Λίβερπουλ είναι η ΑΕΚ της Αγγλίας και έχει πάρει ΤΣΟΥ ΛΟΥ.
επόμενη μαλακία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom