Επισκέπτης
συντεκνε βγαλε την πατρονα απο την κασελα & αρχισε το λαδωμα..Μην γράφεις μαλακίες.
Άστους να νομίζουν οτι έχουν ομάδα...μα σύντομα θα μας έρθουν για το ετήσιο μπανάκι τους
στα ελεγα αλλα δεν με πιστευες..
ειδες τι εγινε εχτες..
συντεκνε βγαλε την πατρονα απο την κασελα & αρχισε το λαδωμα..Μην γράφεις μαλακίες.
Άστους να νομίζουν οτι έχουν ομάδα...μα σύντομα θα μας έρθουν για το ετήσιο μπανάκι τους
Νωρίς είναι ακόμα αλλά λαδωμένο είναισυντεκνε βγαλε την πατρονα απο την κασελα & αρχισε το λαδωμα..
στα ελεγα αλλα δεν με πιστευες..
ειδες τι εγινε εχτες..
3 μαζι με του βατραχα..Νωρίς είναι ακόμα αλλά λαδωμένο είναι
Δε μου λες, έβαλες το χεράκι σου νωρίτερα και φάγανε 2 αποβολές οι άλλοι?
ρεεεεεεεεεεεεεεεεε που είναι ο βαζέχα να τον βάλει μέσαααααααααααα
το σκοτωσαν το τερας οι σιχαμενοι πρεσβευτες???τα βγάζει τα λεφτά του ο σισέ.....
παίρνει 2000 ευρώ το οφσάιντ και 500 σε κάθε ζεμπεκιά....
ναι το σκότωσαν το θεριό και χάρισαν στην ελλάδα βαθμούς που δεν περίμενε να πάρειτο σκοτωσαν το τερας οι σιχαμενοι πρεσβευτες???
Δεν κανουν καμμια μεταγραφη απο το μπασκετ λεω γω....
Κανα Σπανουλη για πλει μεικερ κανα Πεκοβιτσ για φορ κανα Τζιμαρα στην αμυνα;
Αρε πουστη μου,αλλος πλανητης εκει,σε αυτο το τμημα
Καβλωνω να τους βλεπω και ας χανουνε
συγκρινετε μηλα με πορτοκαλια....στο μπασκετ οι αφοι εχουν κανει ομαδαρα με ετησιο μπατζετ 28Μ και μεταγραφικο μπατζετ ουτε 4Μ....Με τα ποσα αυτα ειναι πρωτος στην ευρωπη....Στη μπαλα ειναι διαφορετικα τα πραγματα,για τον απλο λογο οτι οι πρηγμενες οικονομικα χωρες της ευρωπης(ιταλια,γρεμανια,αγγλια,γαλλια)ασχολουνται ΣΟΒΑΡΑ με το αθλημα και επενδουν ποσα που ειναι εξωπραγματικα για τα ελληνικα δεδομενα με δεδομενη τη μικρη αγορα που απευθυνονται οι ομαδες....Ειδαμε το περσμενο καλοκαιρι τη ρεαλ να δινει 250Μ και να παραμενει σουρωτηρι στην αμυνα....Πριν 4 χρονια την τσελσι να δαπανα αναλογα ποσα........οπως το λες , χαοτικη διαφορα σε ολα τα επιπεδα......και το κυριοτερο.......κατι που ειπε ο Ιτουδης τελευταια , ο ΠΑΟ παραγει μπασκετ και ιδεες.........σε αντιθεση με το αποκρουστικο ποδοσφαιρο , οπως ειπε κι ενας φιλος ο ΠΑΟ εχει πολλα χρονια να παιξει μπαλιτσα..........μπραβο στα παιδια που αφηνουν οικογενειες και αλλες υποχρεωσεις για να πανε στο ΟΑΚΑ.......εγω δεν ειμαι τοσο δυνατος και ψυχραιμος....
Ο Γαύρος του Σόλιντ πριν από 3 χρόνια ήταν απομίμηση της Μίλαν, δλδ ΚΑΠΗ που σκοράρει λίγο.συγγνώμη τώρα....
περιμένετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο να δείτε ποτέ την απομίμηση της Μίλαν;
Ο Γαύρος του Σόλιντ πριν από 3 χρόνια ήταν απομίμηση της Μίλαν, δλδ ΚΑΠΗ που σκοράρει λίγο.
Πιστεύεις θα έχει ανάλογη συνέχεια η Μίλαν φέτος; Ή ότι θα ξανακερδίσει τη Ρεάλ;
Για την ώρα έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στην Ιταλία.
και η Λίβερπουλ είναι η ΑΕΚ της Αγγλίας και έχει πάρει ΤΣΟΥ ΛΟΥ.
επόμενη μαλακία.