Γκαρμπαχόσα: "Απίστευτη ομάδα ο Παναθηναϊκός"
Δημοσίευση: 20 Οκτωβρίου 2009 12:38
PrintFacebookΜοιράσου το Στο ταλέντο των παικτών του Παναθηναϊκού υποκλίθηκε ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα. Ο Ισπανός φόργουορντ σε συνέντευξη του για τη φετινή Ευρωλίγκα δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τους πρωταθλητές Ευρώπης.
Ο Γκαρμπαχόσα δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποθεώσει το Τριφύλλι στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “Sport24.gr” και μάλιστα να το χαρακτηρίσει ως “μία απίστευτη ομάδα”.
“Οι δυο ελληνικές ομάδες θα δώσουν σίγουρα το παρόν στο επόμενο Φάιναλ Φορ, διαθέτουν εκπληκτικά ρόστερ και ειδικά ο Παναθηναϊκός πολύ μεγάλη εμπειρία. Οι πράσινοι θεωρώ ότι βρίσκονται μια κλάση πάνω από όλους τους υπόλοιπους, τουλάχιστον στην εκκίνηση.
Είναι προφανές ότι οι περισσότεροι – για να μην πω όλοι – παίκτες του Παναθηναϊκού θα είχαν θέση όχι μόνο στη Ρεάλ, αλλά σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα. Δε θέλω όμως να σου πω κάποιον συγκεκριμένο, δεν είναι αυτή η δουλειά μου και από την άλλη, έχουμε μια καινούργια ομάδα, με αυτήν θα προχωρήσουμε και εγώ προσωπικά δεν θα άλλαζα κανέναν από τους συμπαίκτες μου.
Θα στο θέσω λοιπόν αλλιώς: Διαμαντίδης, Γιασικεβίτσιους, Πέκοβιτς, Φώτσης, Μπατίστ, Σπανούλης, Περπέρογλου, Τέπιτς… Υπάρχει έστω και ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που να μην είναι εκπληκτικός; Είτε σε ταλέντο, είτε σε ποιότητα, είτε σε αξία, είτε σε εμπειρία; Πρόκειται για μια απίστευτη ομάδα, με έναν απίστευτο προπονητή!” δήλωσε ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης