με το αεκακι?με τον αρη?χθες?
προχειρα 3 παιχνιδια στα 7
αυτο ειναι το 50-50?
στο καραισκακη ειδες πως σφυριζε ο καριολης με αστερα?
δεν με νοιαζει ομως οπως και ολους τους ολυμπιακους γιατι το μαη παλι θα ειμαστε με τα αρνια στις σουβλες
Με την ΑΕΚ τι εγινε ρε μαγκα?Για θυμησε μου.Το φαουλ που μετα απο 30 δευτερα μπηκε το παστελι?Ενα φαουλ στο κεντρο εδειξε την προθεση του παπαρα να μ'ευνοησει,ε?
Χωρια οτι κανετε ολοι λες κ δεν εχουν πνιχτει αντιστοιχα φαουλ στον χωρο το κεντρου ποτε.
Ξαναβαλε το βιντεο του αγωνα να μας πεις τι δινει ο Κουκουλακης στο τελευταιο 10λεπτο.
Το 100-0 το χθεσινο,ε?
Σωστα.Εδω βγηκε ο γενικος αρχηγος της Καβαλας να μας δειξει την ματωμενη φανελα του παικτη.
Ενα πεναλτι με τον Αρη ειναι ολο το θεμα.Αν αυτο σας κανει να λετε ο,τι λετε με γεια σας μαγκες.
Κ μετα μου λες Δωρητη οτι σου απανταω για τον Νικολακοπουλο.Αφου ακριβως τις ιδιες μαλακιες λες κ εσυ.
Ναι επνιξε 1 κοκκινη και ενα πεναλτι το Σαββατο.Οπως και μια κοκκινη στον Αβρααμ.Αθλιος ο διαιτητης.
Για απαντησε μου εσυ που μου το πας με τα φαουλ.
Το φαουλ που κερδιζεις στην Τουμπα και απο αυτην την φαση γινεται το 1-2 ειναι φαουλαρα,ε?
Το χερι του Μελμπεργκ με την χανουμα ειναι ακουσιο,ε?
Η φαση με την αγκωνια του Τοροσιδη,που ακομα και τα χανουμια εχουν πνιξει,ηταν καθαρη,ε?Ποια κοκκινη μωρε?Ειπαμε.Τετοιες κοκκινες μονο στον Κωτσιο.
Το αν σας νοιαζει γενικα το διαπιστωνω καθε μερα. ;)
Οσο για το Μαη,θα δειξει.