Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 115 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 151 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 27 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
824
Πόντοι
96
Οι πολυμετοχικοι άντεξαν άντε κάνα χρόνο ακόμα.πριν γίνει τελείως μπουρδέλο η φάση και μετά είχαμε παρκάρισμα τζιγγερ πρίγκιπες και τελικά Αλαφούζο από το 12
Να έκανε σοβαρά πρωταθλητισμό από τότε 2-3 χρονιές βαριά πως δεν είναι πεθαμένος

Παπάρια θαπαιρνε στο βαρ 11/12 τι να θυμηθούμε καραμπινατες φάσεις, ότι είχες κάτι χρόνια να πάρεις κόκκινη κλπ θα μας τρελάνετε
με Παναθηναϊκό τότε να παίζει κανονικά ΤΣ Λ και τέτοια όχι αυτό το πραμα του Αλαφούζο και ΑΕΚ κάποιες χρονιές δυνατή
δεν ειναι ευθυνη του ολυμπιακου η αποτυχια των πολυμετοχικων τυπε.μια χαρα λεφτα υπηρχαν αλλα καταφεραν να πεθανουν την ομαδα,τα χαπατα εκαναν πορειες με ιπταμενα χαλια,η επομενη διοικηση που προεκυψε,αντι για παιχτες αγορασε δημοσιογραφους σαν το θωμαιδη και περιμενατε να αφανιστει ο ολυμπιακος στα καναλια.δεν εχει ξαναπερασει πιο αστεια ομαδα με πιο αστειους οπαδους.ειλικρινα εχ σταματησει να κανω καζουρα σε βαζελους γιατι μου προκαλουν λυπηση.

Magi

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.325
Πόντοι
1.986
ioannidis-2-full.jpg

γαυρομουνες του χοντρου πρεζεμπορα :coffee:

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
360
Πόντοι
26
τους εχουν ταισει ο,τι σανο κυκλοφορει...μονο οτι φταινε οι εξωγηινοι για την καταντια τους δεν τους ειπαν ακομα....εχουν καταστρεψει την ομαδα τους και ακομα βλεπουν οραματα....:confused:
σαν την αλλη την μαλακια που λενε εδω και δεκαετιες : οτι φταινε τα εκατομυρια που επαιρνε ο θρυλος απο το τσουλου, για αυτο διαλυθηκαν....και υπαρχει σχετικο θεμα στο contra.gr που δειχνει οτι οταν πτωχευσανε επι αλαφουζου, εμεις ειχαμε παρει καμια 250 μυρια απο τσουλου και αυτοι καμια 235 μυρια....:2funny:
οι τυποι ειναι παθολογικα ψευτες...και την ωρα να τους ρωτησεις, ψεμματα θα σου πουν....
Από πού τα εβγαλες τα νούμερα;
Μέσα έπεσες
Σύνολο λέει ο ΠΑΟ 122

Το επιχείρημα ήταν τότε ότι ο ΠΑΟ μάζευε τους βαθμούς και είχαμε την απευθείας θέση σε ομίλους που την έπαιρνες εσύ πάντα με τα κλεμμένα σαν 1ος και ο 2ος έπαιζε προκριματικά που ήταν είτε ο ΠΑΟ είτε η ΑΕΚ χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα μπει

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
360
Πόντοι
26
δεν ειναι ευθυνη του ολυμπιακου η αποτυχια των πολυμετοχικων τυπε.μια χαρα λεφτα υπηρχαν αλλα καταφεραν να πεθανουν την ομαδα,τα χαπατα εκαναν πορειες με ιπταμενα χαλια,η επομενη διοικηση που προεκυψε,αντι για παιχτες αγορασε δημοσιογραφους σαν το θωμαιδη και περιμενατε να αφανιστει ο ολυμπιακος στα καναλια.δεν εχει ξαναπερασει πιο αστεια ομαδα με πιο αστειους οπαδους.ειλικρινα εχ σταματησει να κανω καζουρα σε βαζελους γιατι μου προκαλουν λυπηση.
Μιλάγαμε για τι Παναθηναϊκό βρήκες αυτά τα χρόνια του Μαρινάκη δεν συζητάμε τις αιτίες
Που ήμασταν χάλια
Όσο για την καζούρα που σας προκαλεί λυπηση και δεν ασχολείστε το βλέπω όλη την μέρα εδώ είστε

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
824
Πόντοι
96
Μιλάγαμε για τι Παναθηναϊκό βρήκες αυτά τα χρόνια του Μαρινάκη δεν συζητάμε τις αιτίες
Που ήμασταν χάλια
Όσο για την καζούρα που σας προκαλεί λυπηση και δεν ασχολείστε το βλέπω όλη την μέρα εδώ είστε
νταμπλουχο τον βρηκε ο μαρινακης,με αφθονο χρημα,μην παραποιειτε την πραγματικοτητα.μιλαω για το τι κανω εγω,θες να μου βρεις ποτε εχω ξαναγραψει στο νημα σας;

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
42.965
Πόντοι
22.936
Μπρε μπακαλιαρε τις δεκαετίες του 80 κ 90 είχες αρπάξει πολλές τεσσαρες...καζιμιερσκι αρβανιτες τσληκριαδηδες μουκεας παπαμιχαηλ σκουνας πλιτσης και τορουφογλου και σια οε.ψαχτο λίγο και μην μας τα πρήζετε τα ουμπαλα...
Τύπε άνοιξε μας την καρδιά σου :coffee:

Πες μας και για το Γουέμπλεϊ :coffee:
Τι δεκαετία 80 τι 70 :undecided:

Είμαστε καλά παιδιά , ΕΓΩ προσωπικά θα σε στηρίξω :coffee:

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Τι τους έχεις κάνει ρε Τράκη? Πόσα ψυχολογικά ? ? Και χαντμπολ-ιεκ ξυνή να βλέπουν , εσένα θα βρίζουν

1000003827.jpg

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
824
Πόντοι
96
Τι τους έχεις κάνει ρε Τράκη? Πόσα ψυχολογικά ? ? Και χαντμπολ-ιεκ ξυνή να βλέπουν , εσένα θα βρίζουν

1000003827.jpg
μια φορα τον πετυχαμε στο οκανα.παιζαμε μπαλα εκει,δε θυμαμαι τον αντιπαλο και αυτος ηταν στο γηπεδο μπασκετ χωρις να υπαρχει παιχνιδι.οταν ετρεξαν να γλιτωσουν οι μπραβοι,ο τρακης εβρεξε βρακακι.στο ινσταγκραμ παριστανει το νονο,στην πραγματικη ζωη ειναι κατρουλης.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
42.965
Πόντοι
22.936

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
40.404
Πόντοι
6.756

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Παλίκαροι gayροι
Χαχαχαχαχαχαχα
Ε ρε γλέντια!!

1000003832.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
24.370
Πόντοι
5.006
Από πού τα εβγαλες τα νούμερα;
Μέσα έπεσες
Σύνολο λέει ο ΠΑΟ 122

Το επιχείρημα ήταν τότε ότι ο ΠΑΟ μάζευε τους βαθμούς και είχαμε την απευθείας θέση σε ομίλους που την έπαιρνες εσύ πάντα με τα κλεμμένα σαν 1ος και ο 2ος έπαιζε προκριματικά που ήταν είτε ο ΠΑΟ είτε η ΑΕΚ χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα μπει

τυπε πρεπει να διαβαζεις σωστα τους αριθμους....ποτε πτωχευσε ο βαζελος?
το 2012 Ολοταχώς για πτώχευση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

κατσε και μετρα τωρα ποσα λεφτα πηρε ο βαζελος απο το τσουλου απο το 1994 μεχρι την χρεωκοπια του το 2012.....και στην ιδια περιοδο (1994 - 2012) βρες ποσα πηρε ο ολυμπιακος.....
15-20 μυρια διαφορά οπως σου ειπα...122 εσυ, 145-150 εγω στο περιπου (λαθος το 250 -235 που ειπα πριν αφου δεν καθομαι να τα μετραω, απλα η διαφορα με ενδιαφερει).....

για 20 περισσοτερα μυρια μεσα σε 20 χρονια (δηλαδη 1 μυριο το χρονο), εσυ χρεωκοπησες και εγω επαιζα με μιραλας και ιμπαγασα!!!!
μετα την χρεωκοπια σου το 2012 εξαφανιστηκες απο την ευρωπη και εγω εκανα πορειες....και γι αυτο εκτοξευτηκε η διαφορα στα ποσά....αλλα δεν χρεωκοπησες επειδη εγω επαιρνα ολο το χαρτί απο το τσουλου, οπως σας ταιζουν.....εκτος αν προσπαθεις να μας πεισεις οτι χρεωκοπησες επειδη εγω πηρα 20 μυρια παραπανω μεσα σε 20 χρονια!!!

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Ακόμα να μου πέσει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1000003835.jpg

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
360
Πόντοι
26
νταμπλουχο τον βρηκε ο μαρινακης,με αφθονο χρημα,μην παραποιειτε την πραγματικοτητα.μιλαω για το τι κανω εγω,

1 χρονια κρατησε αυτο ειχε βγει ομιλους τοτε γιαυτο ειχε χρημα
Παναθηναικος κατεβαινει στο Καραισκακη με Σισε Ζιλμπερτο Κατσουρ
και την επομενη με Αλαφουζο και οτι ειχε απομεινει Λετο διεκδικησε το πρωταθλημα και μετα κατρακυλα
θυμιζω οτι η 2η θεση που οδηγουσε πιο ευκολα σε ομιλο τα χρονια του βαρδινογιαννη εχει αλλαξει το συστημα και εχει δυσκολεψει

τυπε πρεπει να διαβαζεις σωστα τους αριθμους....ποτε πτωχευσε ο βαζελος?
το 2012 Ολοταχώς για πτώχευση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

κατσε και μετρα τωρα ποσα λεφτα πηρε ο βαζελος απο το τσουλου απο το 1994 μεχρι την χρεωκοπια του το 2012.....και στην ιδια περιοδο (1994 - 2012) βρες ποσα πηρε ο ολυμπιακος.....
15-20 μυρια διαφορά οπως σου ειπα...122 εσυ, 145-150 εγω στο περιπου (λαθος το 250 -235 που ειπα πριν αφου δεν καθομαι να τα μετραω, απλα η διαφορα με ενδιαφερει).....

για 20 περισσοτερα μυρια μεσα σε 20 χρονια (δηλαδη 1 μυριο το χρονο), εσυ χρεωκοπησες και εγω επαιζα με μιραλας και ιμπαγασα!!!!
μετα την χρεωκοπια σου το 2012 εξαφανιστηκες απο την ευρωπη και εγω εκανα πορειες....και γι αυτο εκτοξευτηκε η διαφορα στα ποσά....αλλα δεν χρεωκοπησες επειδη εγω επαιρνα ολο το χαρτί απο το τσουλου, οπως σας ταιζουν.....εκτος αν προσπαθεις να μας πεισεις οτι χρεωκοπησες επειδη εγω πηρα 20 μυρια παραπανω μεσα σε 20 χρονια!!!

τα λεφτα που επαιρνες εσυ εγγυημενα σαν 1ος εκεινα τα χρονια Κοκκαλη δεν θα τα επαιρνες αυτο λεγαμε τοτε
η "χρεοκοπια" εχει να κανει οτι ειχανε αυξησει το μπατζετ και αν δεν επαιρνε το πρωταθλημα να βγει τσ λ δεν εβγαινε και γενικα δεν τα βρισκανε οι μετοχοι
σου λεω οτι ακομα και μια ευκαιρια που ειχε να παρει το πρωταθλημα με Κατσουρ δεν το αφησε καν ο χοντρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom