Διεισδυτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 465
- Πόντοι
- 301
Το γυρίσαμε βλέπω τοιουτοτροπωςΔες και τρεις μερες μετα. Στις 29 Μαιου πως σου βγηκε ξινη. Εκει να δεις πρασινη κωλοτουμπα και κακο.
Το γυρίσαμε βλέπω τοιουτοτροπωςΔες και τρεις μερες μετα. Στις 29 Μαιου πως σου βγηκε ξινη. Εκει να δεις πρασινη κωλοτουμπα και κακο.
Να σου κάνω μια ερώτηση?Σε φόρουμ με πουτσες ειμαι άμα θέλω να μιλήσω για αθλητικά ξέρω που θα πάω εσύ έχεις μπερδευτεί
Σου ετριψα στα χυμενα μουτρακια σου αν ημουνα ή οχι εδω τοτε. Λεγε μαλακιες και κανε κωλοτουμπες εσυ. Ποιανου κλωνος εισαι ακομα να μας πεις.Το γυρίσαμε βλέπω τοιουτοτροπως
Του Λιλα είναιΣου ετριψα στα χυμενα μουτρακια σου αν ημουνα ή οχι εδω τοτε. Λεγε μαλακιες και κανε κωλοτουμπες εσυ. Ποιανου κλωνος εισαι ακομα να μας πεις.
Βρε ζεμπου μου ξεκινήσαμε να μιλάμε για μπάσκετ είδες ότι δεν σε έπαιρνε και το γυρνάς στη μπάλα . Τελικά τι θες να συζητήσουμε τι σε συμφερειΣου ετριψα στα χυμενα μουτρακια σου αν ημουνα ή οχι εδω τοτε. Λεγε μαλακιες και κανε κωλοτουμπες εσυ. Ποιανου κλωνος εισαι ακομα να μας πεις.
Είδες εγώ το χω ανοικτό το προφίλ μου όχι σαν κάτι κρυφούς σαν εσεναΝα σου κάνω μια ερώτηση?
Κατι ντομινειτριξ,κρος και λοιπά φρούτα γιατί τα ακολουθείς?
Στο είπα είσαι κλασική περίπτωση ομοφυλόφιλου βαζελου
Ο τι συζηταγες και εσυ τρεις μερες μετα την κατακτηση της ευρωλιγκας.Βρε ζεμπου μου ξεκινήσαμε να μιλάμε για μπάσκετ είδες ότι δεν σε έπαιρνε και το γυρνάς στη μπάλα . Τελικά τι θες να συζητήσουμε τι σε συμφερει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είδες εγώ το χω ανοικτό το προφίλ μου όχι σαν κάτι κρυφούς σαν εσενα
Το παίρνω πίσω ζεμπου μου στο δίνω είσαι τίμιος και παντελονατος και σε παραδέχομαι πλέονΟ τι συζηταγες και εσυ τρεις μερες μετα την κατακτηση της ευρωλιγκας.
Τωρα αν θελεις να μεινουμε στο μπασκετ και παλι μαλακας βγηκες. Αμφισβητησες οτι δεν βγηκα στο σαητ και κρυφτηκα. Σου εβαλα το λινκ.
Δεκτο.Το παίρνω πίσω ζεμπου μου στο δίνω είσαι τίμιος και παντελονατος και σε παραδέχομαι πλέον
Θα είχες ήδη πμ αν γουσταρα οπότε το μου το παίρνω πίσω δεν ήθελα να σε προσβάλλωΔεκτο.
Αλλα εσυ μπορει να γουστάρεις εγω ομως δεν παω με αντρες. Το "μου" να λειπει.
Ενα μονο με προβληματίζει. Θα είσαι με αυτο το προφιλ τον Μαιο εδω να μας πεις για το ογδοο, ή θα εχει γαμηθει το προφιλ; Πολλοι κλωνοι δεν μενουν για πολυ. Αλλα και παλι θα το δεις με αλλο... κωλοπροφιλ θα μου πεις.Θα είχες ήδη πμ αν γουσταρα οπότε το μου το παίρνω πίσω δεν ήθελα να σε προσβάλλω
Εδώ θα Μάι να σου πω η για το 8ο η για το 4ο .Ενα μονο με προβληματίζει. Θα είσαι με αυτο το προφιλ τον Μαιο εδω να μας πεις για το ογδοο, ή θα εχει γαμηθει το προφιλ; Πολλοι κλωνοι δεν μενουν για πολυ. Αλλα και παλι θα το δεις με αλλο... κωλοπροφιλ θα μου πεις.
Αντε καλο βραδυ προς το παρων
Το τεταρτο θελει δουλεια και ιδρώτα για να παρθεί. Στο λεω απο τωρα μην μου πεις οτι το χω σιγουρο.Εδώ θα Μάι να σου πω η για το 8ο η για το 4ο .
σοφά δεν αναφέρεις το ποδόσφαιροΟι γαύροι από ποτέ ασχολείστε με το μπάσκετ. Οπότε σας μιλάνε για μπάσκετ όλο αλλάζετε κουβέντα και το πάτε σε κάτι βόλεϊ, πόλο,χάντμπολ,πινγκ πονγκ κλπ.
Τωρα που ειπες ποδοσφαιρο. Η περιοδεια των ευρωπαϊκών συνέχιζεται; Τελευταια φορα τα ειδα να τα πανηγυριζουν στον Πυργο.σοφά δεν αναφέρεις το ποδόσφαιρο
μην τους τους το θυμίζεις τώρα αυτό, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο είπαμε,γύρνα το στο πινγκ πονγκ που λέει και ο κωστάκηςΤωρα που ειπες ποδοσφαιρο. Η περιοδεια των ευρωπαϊκών συνέχιζεται; Τελευταια φορα τα ειδα να τα πανηγυριζουν στον Πυργο.