Ενα μονο με προβληματίζει. Θα είσαι με αυτο το προφιλ τον Μαιο εδω να μας πεις για το ογδοο, ή θα εχει γαμηθει το προφιλ; Πολλοι κλωνοι δεν μενουν για πολυ. Αλλα και παλι θα το δεις με αλλο... κωλοπροφιλ θα μου πεις.
Ενα μονο με προβληματίζει. Θα είσαι με αυτο το προφιλ τον Μαιο εδω να μας πεις για το ογδοο, ή θα εχει γαμηθει το προφιλ; Πολλοι κλωνοι δεν μενουν για πολυ. Αλλα και παλι θα το δεις με αλλο... κωλοπροφιλ θα μου πεις.
Το τεταρτο θελει δουλεια και ιδρώτα για να παρθεί. Στο λεω απο τωρα μην μου πεις οτι το χω σιγουρο.
Και ο Μπαρτζωκας δεν ειναι να του εχεις εμπιστοσυνη. Αν και χθες ηταν συνεχως στην πριζα και δεν έκανε διακοπες ο εγκέφαλος του και εβαλε τον εγωισμο του σε δευτερη μοίρα.
παίδες δικαιότατη η νίκη του γάβρου ,λειτούργησαν άψογα σε όλο το ματσάκι , το ήθελαν περισσότερο και το πήρανε επάξια
Εμείς με ένα υποφερτό β' ημίχρονο θα ήταν παράλογο να κερδίσουμε όταν η αντίπαλη ομάδα δεν είχε κανέναν παίκτη που υστέρησε !!
Ακόμη είναι νωρίς, και πέρυσι είχαμε χάσει ,τα παθήματα να γινονται μαθήματα
Κρατάμε τη πολιτισμένη ευρωπαική ατμόσφαιρα και απομονώνουμε τους ψυχάκηδες τουλάχιστον στο μπάσκετ
Οι γαύροι από ποτέ ασχολείστε με το μπάσκετ. Οπότε σας μιλάνε για μπάσκετ όλο αλλάζετε κουβέντα και το πάτε σε κάτι βόλεϊ, πόλο,χάντμπολ,πινγκ πονγκ κλπ.
Οι γαύροι από ποτέ ασχολείστε με το μπάσκετ. Οπότε σας μιλάνε για μπάσκετ όλο αλλάζετε κουβέντα και το πάτε σε κάτι βόλεϊ, πόλο,χάντμπολ,πινγκ πονγκ κλπ.