σκασμός ηλίθιε παρδαλοπάρταλε , σκασμός μπουγελόφατσο γιουσουφάκιείμαι βλακόφατσα και σαν την Κούλα καταπίνω όλα τα τουρκαλβανικά πέη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πάντα αλήθειες λέω σε όλα τα θέματα, αξίζατε τη νίκη όπως εμείς στο ΣΕΦΝα τα λεμε ολα
Έχει ακόμη πορεία , θα δούμε μέχρι το f4
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.705
- Πόντοι
- 12.056
Κάτι μπουχεσοειδη φακλανιζε που κρύβονται μετά το σημερινό παιχνίδι?
Κάτι τροφαντοι ευρωσπερματοσυλλεκτες περιοπης χαμηλής νοημοσύνης
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.705
- Πόντοι
- 12.056
μπραβο φιλε κερδισατε ησασταν καλυτεςρη....
ΥΓ. πια μπυρα να παρω να πνιξω τον πονο μου
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.341
- Πόντοι
- 10.446
Παναθηναϊκσπορ γκιερ μπουρντα.....
Σεβντα καβλιτσεκ πειραια, αχ βαι βαι.....
Μπαρτζωκ καπτσαλαρ ψωλαρ κωλαντερ αταμα....
Μογγολ αι σιχτιρ.
Σεβντα καβλιτσεκ πειραια, αχ βαι βαι.....
Μπαρτζωκ καπτσαλαρ ψωλαρ κωλαντερ αταμα....
Μογγολ αι σιχτιρ.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.676
- Πόντοι
- 2.606
Ο Ολυμπιακός χθες στο τρίτο δεκάλεπτο ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού με ένα συγκεκριμένο play το οποίο είχε το ίδιο ξεκίνημα, αλλά διαφορετικό φινάλε. Αναφέρομαι στο ποστάρισμα του Γουόκαπ στον Σλούκα στο αριστερό low post. Τη συγκεκριμένη κίνηση οι Πειραιώτες την έτρεξαν πέντε διαδοχικές (παρά μία) κατοχές βρίσκοντας καλάθι σε όλες! Ο αριθμός σε τόσο μεγάλο σερί είναι σπάνιος για αυτό το επίπεδο.
Ο Αμερικανός πόσταρε και αρχικά ο Βεζένκοβ έπαιρνε είτε διπλό σκριν από Φουρνιέ και Φαλ είτε μονό (από Φουρνιέ) κι έκοβε στο καλάθι. Αν έπαιρνε μονό τότε γυρνούσε ο Φουρνιέ και έπαιρνε μονό σκριν από τον Γάλλο. Με αυτόν τον τρόπο υπήρχε μόνιμη απειλή από δύο τρομερούς σουτέρ (Βεζένκοφ, Φουρνιέ) και έναν τρίτο στην weak side (σ.σ αδύνατη πλευρά) με τον Βιλντόζα.
αναθεμα κι αν καταλαβα τιποτα τι αθλημα ειναι αυτο ρε μαλακες
Ο Αμερικανός πόσταρε και αρχικά ο Βεζένκοβ έπαιρνε είτε διπλό σκριν από Φουρνιέ και Φαλ είτε μονό (από Φουρνιέ) κι έκοβε στο καλάθι. Αν έπαιρνε μονό τότε γυρνούσε ο Φουρνιέ και έπαιρνε μονό σκριν από τον Γάλλο. Με αυτόν τον τρόπο υπήρχε μόνιμη απειλή από δύο τρομερούς σουτέρ (Βεζένκοφ, Φουρνιέ) και έναν τρίτο στην weak side (σ.σ αδύνατη πλευρά) με τον Βιλντόζα.
Σκάκι...Ο Ολυμπιακός χθες στο τρίτο δεκάλεπτο ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού με ένα συγκεκριμένο play το οποίο είχε το ίδιο ξεκίνημα, αλλά διαφορετικό φινάλε. Αναφέρομαι στο ποστάρισμα του Γουόκαπ στον Σλούκα στο αριστερό low post. Τη συγκεκριμένη κίνηση οι Πειραιώτες την έτρεξαν πέντε διαδοχικές (παρά μία) κατοχές βρίσκοντας καλάθι σε όλες! Ο αριθμός σε τόσο μεγάλο σερί είναι σπάνιος για αυτό το επίπεδο.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.775
- Πόντοι
- 5.006
σε ποδοσφαιρο δεν παμε τυπε???? αυτο γιατι το ξεχασες?????μηπως επειδη εκει υπαρχουν τζουγκρανες???Οι γαύροι από ποτέ ασχολείστε με το μπάσκετ. Οπότε σας μιλάνε για μπάσκετ όλο αλλάζετε κουβέντα και το πάτε σε κάτι βόλεϊ, πόλο,χάντμπολ,πινγκ πονγκ κλπ.
υγ : εντωμεταξυ ολο το σαιτ γελαει με εσας που για 100 αθληματα να μιλησουμε, εσεις το γυρνατε παντα στο μπασκετ που ειναι το μοναδικο αθλημα που σας απεμεινε.....και ο μαλακας ο βαζελος νομιζει οτι ισχυει το αντιστροφο...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Μιας και τρέχει ακόμα η ψηφοφορία για την ονομασία του σταδίου προτείνω....Έβαν Φουρνιε!
Καλημέρες από τους γαμιαδες σας!!!
Καλημέρες από τους γαμιαδες σας!!!
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.827
- Πόντοι
- 12.756
θα κανω αργοπορημενη αποφωνηση ΒΡΕ μουνοπανα μεσα στην ημερα και θα δωσω ΤΟΝΟ αισιοδοξιας και γαμησιου για το μελλον
Trump7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Δε θυμάμαι.
Ρώτα την.
Ούτε χειρογλυκανο δεν μπορείς να ρίξεις με τέτοια κοιλιά Πάγκαλου που έχεις ρε Σάντσο Πάντσα του bou, όχι να χτυπήσεις και μπανικη γκόμενα
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.705
- Πόντοι
- 12.056
ελα σε περιμενω να μου την χαιδεψειςΟύτε χειρογλυκανο δεν μπορείς να ρίξεις με τέτοια κοιλιά Πάγκαλου που έχεις ρε Σάντσο Πάντσα του bou,
Trump7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Αυτά να συνεχίσεις να τα κάνεις με το φιλαράκι σου Σάντσο Πάντσα που ποσταρει ομοφυλοφιλικό πορνό και μιλάει καλιαρντά.ελα σε περιμενω να μου την χαιδεψεις
Εγώ μόνο καλα νιαμου χαϊδεύω και σπρώχνω
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.705
- Πόντοι
- 12.056
εγω ομως δεν παιζω που και που πηδαω και κανα αντρικο κωλαρακι σκεψου το θα περασουμε καλαΑυτά να συνεχίσεις να τα κάνεις με το φιλαράκι σου Σάντσο Πάντσα που ποσταρει ομοφυλοφιλικό πορνό και μιλάει καλιαρντά.
Εγώ μόνο καλα νιαμου χαϊδεύω και σπρώχνω
Trump7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Ήμουν σίγουρος για την ομοφυλόφιλικη σου φύση.εγω ομως δεν παιζω που και που πηδαω και κανα αντρικο κωλαρακι σκεψου το θα περασουμε καλα
Σε αυτό το νήμα θα βρεις αρκετούς γκέι βαζελους για να περάσετε ζάχαρη.
Εγώ θα συνεχίσω να γαμάω καλά νιαμου
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.705
- Πόντοι
- 12.056
εγω εσενα θελω που εισαι σκληρο αγοριΉμουν σίγουρος για την ομοφυλόφιλικη σου φύση.
Σε αυτό το νήμα θα βρεις αρκετούς γκέι βαζελους για να περάσετε ζάχαρη.
Εγώ θα συνεχίσω να γαμάω καλά νιαμου
Trump7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2024
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Πολύ εύστοχο το απόσπασμα απο την ταινία.εγω εσενα θελω που εισαι σκληρο αγορι
Σε οποιαδήποτε ομοφυλόφιλικη περιπτυξη και αν πάρεις μέρος,εσυ θα είσαι πάντα η Φρύνη Αρβανίτη λόγω σωματοδομής
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.341
- Πόντοι
- 10.446
Για τον μπουτσο ρε κουβεντα να γινεται... Παω να δω κανα video με Giovanni - Rivaldo κλπ να ανοιξει το ματι μου...Ο Ολυμπιακός χθες στο τρίτο δεκάλεπτο ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού με ένα συγκεκριμένο play το οποίο είχε το ίδιο ξεκίνημα, αλλά διαφορετικό φινάλε. Αναφέρομαι στο ποστάρισμα του Γουόκαπ στον Σλούκα στο αριστερό low post. Τη συγκεκριμένη κίνηση οι Πειραιώτες την έτρεξαν πέντε διαδοχικές (παρά μία) κατοχές βρίσκοντας καλάθι σε όλες! Ο αριθμός σε τόσο μεγάλο σερί είναι σπάνιος για αυτό το επίπεδο.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.132
- Πόντοι
- 5.006
Αρσεναλ μη στεναχωριέσαι θα βγείτε 3 φέτοςΓια τον μπουτσο ρε κουβεντα να γινεται... Παω να δω κανα video με Giovanni - Rivaldo κλπ να ανοιξει το ματι μου...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K