Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.441
Πόντοι
6.056
είμαι βλακόφατσα και σαν την :effemine:Κούλα :effemine:καταπίνω όλα τα τουρκαλβανικά πέη
σκασμός ηλίθιε παρδαλοπάρταλε :2funny:, σκασμός μπουγελόφατσο γιουσουφάκι :2funny:
Gbx1UD8XkAoEFUu.jpg

ger.jpg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.341
Πόντοι
10.446
Παναθηναϊκσπορ γκιερ μπουρντα.....
Σεβντα καβλιτσεκ πειραια, αχ βαι βαι.....
Μπαρτζωκ καπτσαλαρ ψωλαρ κωλαντερ αταμα....
Μογγολ αι σιχτιρ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.676
Πόντοι
2.606
Ο Ολυμπιακός χθες στο τρίτο δεκάλεπτο ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού με ένα συγκεκριμένο play το οποίο είχε το ίδιο ξεκίνημα, αλλά διαφορετικό φινάλε. Αναφέρομαι στο ποστάρισμα του Γουόκαπ στον Σλούκα στο αριστερό low post. Τη συγκεκριμένη κίνηση οι Πειραιώτες την έτρεξαν πέντε διαδοχικές (παρά μία) κατοχές βρίσκοντας καλάθι σε όλες! Ο αριθμός σε τόσο μεγάλο σερί είναι σπάνιος για αυτό το επίπεδο.

Ο Αμερικανός πόσταρε και αρχικά ο Βεζένκοβ έπαιρνε είτε διπλό σκριν από Φουρνιέ και Φαλ είτε μονό (από Φουρνιέ) κι έκοβε στο καλάθι. Αν έπαιρνε μονό τότε γυρνούσε ο Φουρνιέ και έπαιρνε μονό σκριν από τον Γάλλο. Με αυτόν τον τρόπο υπήρχε μόνιμη απειλή από δύο τρομερούς σουτέρ (Βεζένκοφ, Φουρνιέ) και έναν τρίτο στην weak side (σ.σ αδύνατη πλευρά) με τον Βιλντόζα.
:tooth: αναθεμα κι αν καταλαβα τιποτα τι αθλημα ειναι αυτο ρε μαλακες

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
740
Πόντοι
96
Ο Ολυμπιακός χθες στο τρίτο δεκάλεπτο ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού με ένα συγκεκριμένο play το οποίο είχε το ίδιο ξεκίνημα, αλλά διαφορετικό φινάλε. Αναφέρομαι στο ποστάρισμα του Γουόκαπ στον Σλούκα στο αριστερό low post. Τη συγκεκριμένη κίνηση οι Πειραιώτες την έτρεξαν πέντε διαδοχικές (παρά μία) κατοχές βρίσκοντας καλάθι σε όλες! Ο αριθμός σε τόσο μεγάλο σερί είναι σπάνιος για αυτό το επίπεδο.

Ο Αμερικανός πόσταρε και αρχικά ο Βεζένκοβ έπαιρνε είτε διπλό σκριν από Φουρνιέ και Φαλ είτε μονό (από Φουρνιέ) κι έκοβε στο καλάθι. Αν έπαιρνε μονό τότε γυρνούσε ο Φουρνιέ και έπαιρνε μονό σκριν από τον Γάλλο. Με αυτόν τον τρόπο υπήρχε μόνιμη απειλή από δύο τρομερούς σουτέρ (Βεζένκοφ, Φουρνιέ) και έναν τρίτο στην weak side (σ.σ αδύνατη πλευρά) με τον Βιλντόζα.
Σκάκι...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.775
Πόντοι
5.006
Οι γαύροι από ποτέ ασχολείστε με το μπάσκετ. Οπότε σας μιλάνε για μπάσκετ όλο αλλάζετε κουβέντα και το πάτε σε κάτι βόλεϊ, πόλο,χάντμπολ,πινγκ πονγκ κλπ.
σε ποδοσφαιρο δεν παμε τυπε???? αυτο γιατι το ξεχασες?????μηπως επειδη εκει υπαρχουν τζουγκρανες??? :think::2funny:

υγ : εντωμεταξυ ολο το σαιτ γελαει με εσας που για 100 αθληματα να μιλησουμε, εσεις το γυρνατε παντα στο μπασκετ που ειναι το μοναδικο αθλημα που σας απεμεινε.....και ο μαλακας ο βαζελος νομιζει οτι ισχυει το αντιστροφο...:headbang:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Μιας και τρέχει ακόμα η ψηφοφορία για την ονομασία του σταδίου προτείνω....Έβαν Φουρνιε!

Καλημέρες από τους γαμιαδες σας!!!

1731142102261.jpeg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.827
Πόντοι
12.756
θα κανω αργοπορημενη αποφωνηση ΒΡΕ μουνοπανα μεσα στην ημερα και θα δωσω ΤΟΝΟ αισιοδοξιας και γαμησιου για το μελλον:coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Nevio

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
ελα σε περιμενω να μου την χαιδεψεις
Αυτά να συνεχίσεις να τα κάνεις με το φιλαράκι σου Σάντσο Πάντσα που ποσταρει ομοφυλοφιλικό πορνό και μιλάει καλιαρντά.
Εγώ μόνο καλα νιαμου χαϊδεύω και σπρώχνω

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056
Αυτά να συνεχίσεις να τα κάνεις με το φιλαράκι σου Σάντσο Πάντσα που ποσταρει ομοφυλοφιλικό πορνό και μιλάει καλιαρντά.
Εγώ μόνο καλα νιαμου χαϊδεύω και σπρώχνω
εγω ομως δεν παιζω που και που πηδαω και κανα αντρικο κωλαρακι :wink: σκεψου το θα περασουμε καλα :headbaning1::headbaning2:

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
εγω ομως δεν παιζω που και που πηδαω και κανα αντρικο κωλαρακι :wink: σκεψου το θα περασουμε καλα :headbaning1::headbaning2:
Ήμουν σίγουρος για την ομοφυλόφιλικη σου φύση.
Σε αυτό το νήμα θα βρεις αρκετούς γκέι βαζελους για να περάσετε ζάχαρη.
Εγώ θα συνεχίσω να γαμάω καλά νιαμου

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056
Ήμουν σίγουρος για την ομοφυλόφιλικη σου φύση.
Σε αυτό το νήμα θα βρεις αρκετούς γκέι βαζελους για να περάσετε ζάχαρη.
Εγώ θα συνεχίσω να γαμάω καλά νιαμου
εγω εσενα θελω που εισαι σκληρο αγορι

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nevio

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
1
εγω εσενα θελω που εισαι σκληρο αγορι
Πολύ εύστοχο το απόσπασμα απο την ταινία.
Σε οποιαδήποτε ομοφυλόφιλικη περιπτυξη και αν πάρεις μέρος,εσυ θα είσαι πάντα η Φρύνη Αρβανίτη λόγω σωματοδομής:2funny::2funny::2funny::2funny:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.341
Πόντοι
10.446

Για τον μπουτσο ρε κουβεντα να γινεται... Παω να δω κανα video με Giovanni - Rivaldo κλπ να ανοιξει το ματι μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom