Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (5 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.862
Πόντοι
28.246
Σε αυτο το σημειο να σημειωσουμε, για ακομα μια φορά, ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΠΆΛΑ τους εχουμε κερδισει μονο μια φορα τα τελευταία τρια χρονια.
Και στο μπασκετ ΠΕΡΥΣΙ πηρανε το εβδομο ευρωπαϊκο και με ολικη ανατροπη σηκωσαν και το πρωταθλημα.

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.812
Πόντοι
6.256
Παρτε και κωλοχερο απο τον Σουβλατζη!!!

Σήμερα δεν είδα την ατμόσφαιρα που βλέπω στις έδρες της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα. Όλοι μας δεν παλέψαμε καλά απόψε, και εγώ και οι παίκτες μου και ο κόσμος. Όταν παίζεις στην έδρα σου πρέπει να είσαι πιο έτοιμος από όλες τις απόψεις. Σήμερα δεν έγινε αυτό. Όλοι νομίζαμε πως θα δώσουμε show, αλλά το μπάσκετ δεν είναι show. Πρέπει να μπαίνεις για να παλέψεις. Ο Ολυμπιακός το έκανε αυτό και κέρδισε. Δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι σήμερα και ο κόσμος δεν ήταν όπως στις έδρες που παίξαμε ως τώρα φέτος».

Trump7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
6
Πόντοι
0
εκανα το λαθος να δω το ματς εξω....οπότε αναγκαστικά επεσα και σε παρεες βαζελων μετα απο πολυ καιρο...
ρε μαλακες πως εχουν γινει οι φουκαραδες?????ουτε στο δαφνί τετοια ψυχασθενεια....
φωναζανε...κοκκινιζανε...τρωγανε τα νυχια των χεριων τους...τα νυχια των ποδιων τους...βριζανε....ειχαν ανεβασει 40 πιεση...στο τελος παραμιλουσαν οτι εμεις θα το σηκωσουμε το μαιο κτλ κτλ...και ολα αυτα για ενα ματς νοεμβρη μηνα.....
παλια θα μοιραζα φαπες, αλλα σημερα τους λυπηθηκε η ψυχη μου......οι φουκαραδες δεν εχουν να πιαστουν απο πουθενά...ενα μπασκετ τους εμεινε μονο...
:cry::cry::cry::cry::cry:
Και στο γήπεδο σε κάτι κοντινά αν προσεξες έδειχνε κατι "αρσενικες" βαζελινες που έτρωγα τα νύχια τους.
Και των ποδιών τους θα φανε φέτος.
Με Φουρνιε,Βεζενκοφ,Σακ που πατα ξανα γερά στα πόδια του θα πουνε το μπιρ Αλλάχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα δεν είδα την ατμόσφαιρα που βλέπω στις έδρες της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα. Όλοι μας δεν παλέψαμε καλά απόψε, και εγώ και οι παίκτες μου και ο κόσμος. Όταν παίζεις στην έδρα σου πρέπει να είσαι πιο έτοιμος από όλες τις απόψεις. Σήμερα δεν έγινε αυτό. Όλοι νομίζαμε πως θα δώσουμε show, αλλά το μπάσκετ δεν είναι show. Πρέπει να μπαίνεις για να παλέψεις. Ο Ολυμπιακός το έκανε αυτό και κέρδισε. Δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι σήμερα και ο κόσμος δεν ήταν όπως στις έδρες που παίξαμε ως τώρα φέτος».
Θα του ζητήσουν συγγνώμη παλι του κιναιδου Τουρκου που δε φώναξαν αρκετά.
Συγγνώμη Αταμάν Εφέντη,τα γιουσουφακια σε προσκυνούν :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.862
Πόντοι
28.246
Ο Καραφλος απ' την Γαλλιαααααααααα
γαμησε την δεκατλιαααααα (δεν μπορει να πει το Ρ)

εριξε γαμησι βαρβάτοοοοοοοο
ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΤΟ ΠΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟ

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.225
Πόντοι
206
εκανα το λαθος να δω το ματς εξω....οπότε αναγκαστικά επεσα και σε παρεες βαζελων μετα απο πολυ καιρο...
ρε μαλακες πως εχουν γινει οι φουκαραδες?????ουτε στο δαφνί τετοια ψυχασθενεια....
φωναζανε...κοκκινιζανε...τρωγανε τα νυχια των χεριων τους...τα νυχια των ποδιων τους...βριζανε....ειχαν ανεβασει 40 πιεση...στο τελος παραμιλουσαν οτι εμεις θα το σηκωσουμε το μαιο κτλ κτλ...και ολα αυτα για ενα ματς νοεμβρη μηνα.....
παλια θα μοιραζα φαπες, αλλα σημερα τους λυπηθηκε η ψυχη μου......οι φουκαραδες δεν εχουν να πιαστουν απο πουθενά...ενα μπασκετ τους εμεινε μονο...
:cry::cry::cry::cry::cry:
Υπάρχουν όμως και "κανονικοί" άνθρωποι, φίλαθλοι και των 2 ομάδων. Δε βρίζουν όλοι μάνες κλπ, τσακώνονται και γελοιοποιούνται

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.820
Πόντοι
2.606

Στο να βάφουν ντουβάρια είναι οι καλύτεροι τι πρόβλημα έχει δεν καταλαβαίνω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.154
Πόντοι
5.006
Υπάρχουν όμως και "κανονικοί" άνθρωποι, φίλαθλοι και των 2 ομάδων. Δε βρίζουν όλοι μάνες κλπ, τσακώνονται και γελοιοποιούνται
τυπε το ποστ μου δεν αφορουσε το οτι βριζανε και τσακωνονταν...
εγω ηθελα να τονισω το ποσο σφιγμενοι ηταν...εβλεπες την παρανοια στο μάτι τους...σαν να παιζανε τελικο....σαν να κρινοταν η ζωη τους...τετοιο αγχος δεν εχεις ουτε σε τελικο μουντιαλ που παιζεις μια φορα καθε 100 χρονια...
για λυπηση ειναι...πιστευω να γινει καμια στραβη και χασουν και το μπασκετ, θα αυτοκτονησουν μαζικα...θα μειωθει ο πληθυσμος της χωρας κανα 1 μυριο μεσα σε μια μερα...
:confused::confused::confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.820
Πόντοι
2.606
εγω ηθελα να τονισω το ποσο σφιγμενοι ηταν...εβλεπες την παρανοια στο μάτι τους...σαν να παιζανε τελικο....σαν να κρινοταν η ζωη τους...τετοιο αγχος δεν εχεις ουτε σε τελικο μουντιαλ που παιζεις μια φορα καθε 100 χρονια...
για λυπηση ειναι...πιστευω να γινει καμια στραβη και χασουν και το μπασκετ, θα αυτοκτονησουν μαζικα...θα μειωθει ο πληθυσμος της χωρας κανα 1 μυριο μεσα σε μια μερα...
Τόσοι πολλοί είναι ;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.225
Πόντοι
206
Ναι τύπε για αυτό έγραψα και "κανονικοί"

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.154
Πόντοι
5.006
Gb5Bx8LW0AE6Ilp

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.033
Πόντοι
22.266
σα γραφω στα αρχιδια μου μεγαλοπρεπως αλλοθρησκοι και θα βαλω ενα ποτηρακι τζειμσον να πανε τα φαρμακια κατω:coffee:
στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο:coffee:
Ποιο σε πείραξε πασακα μου να στείλω κάτι φιλαράκια από το μαχαλά να τον καθαρίσουν ;;;
IMG_20241108_120039.jpg

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.977
Πόντοι
2.036
Είδαμε ματσάρα, τις 2 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι μέχρι το Μάη, (ανησυχώ βλέποντας να έχουν ανεβάσει στροφές απο τώρα) ώστε η κούπα να παραμείνει Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom