Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Μολις αποθηκευσα το ποστ.Σορυ έβαλα και την φετινή μπερδεύτηκα
Με το καλο...
Μολις αποθηκευσα το ποστ.Σορυ έβαλα και την φετινή μπερδεύτηκα
Μη χαθείς όπως πέρυσι.Μολις αποθηκευσα το ποστ.
Με το καλο...
Εδω ήμουνα και περυσι. Ψαξε τις ημερομηνιες και που σηκωσες ευρωλιγκα και που σηκωσες πρωταθλημα. Εδω θα με βρεις.Μη χαθείς όπως πέρυσι.
Εδώ ήμουν πέρυσι και εξαφανιστηκες εκείνες τις περιόδους μην προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο δεν σε παίρνειΕδω ήμουνα και περυσι. Ψαξε τις ημερομηνιες και που σηκωσες ευρωλιγκα και που σηκωσες πρωταθλημα. Εδω θα με βρεις.
Αλλοι χρωματος πρασινου κιοτευουν.
Και ποιος είσαι, που ησουνα εδω;Εδώ ήμουν πέρυσι και εξαφανιστηκες εκείνες τις περιόδους μην προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο δεν σε παίρνει
Εσύ ποιος είσαι που λες ότι ήσουνα εδώ. Σταμάτα να πουλάς παραμύθι Ευγένιε ΤριβιζάΚαι ποιος είσαι, που ησουνα εδω;
Ως ζεμπου ημουνα. Οπως και 8 χρονια στο σαητ. Θα κανεις ακομα κλο κλο;Εσύ ποιος είσαι που λες ότι ήσουνα εδώ. Σταμάτα να πουλάς παραμύθι Ευγένιε Τριβιζά
Μέτρα λίγο τύπε
Για να στην χωσω
Αυτή τη φωτογραφία γιατί την έβαλες σε ενα μπουρδελοφορουμ?
Για να σε ερωτευτεί κάποια ιερόδουλος για το υπέροχο σώμα σου και τα τεράστια προσόντα σου και να σου κάτσει τζάμπα ή για να τραβήξεις το ενδιαφέρον σε δροσερά αγόρια/κρος?
Ζεμπου μου αποθήκευσε τα μυνηματα τοτε και τα λέμε το Μάι μην χαθείςΩς ζεμπου ημουνα. Οπως και 8 χρονια στο σαητ. Θα κανεις ακομα κλο κλο;
Καλα το Κατάλαβα.Για να στην χωσω
Για να σε ερωτευτεί κάποια ιερόδουλος για το υπέροχο σώμα σου και τα τεράστια προσόντα σου και να σου κάτσει τζάμπα ή για να τραβήξεις το ενδιαφέρον σε δροσερά αγόρια/κρος?
Όχι τύπε τίποτα από τα δυο δεν είμαι και προπάντων δεν είμαι φελλός να έχω σε μπουρδέλο φόρουμ φωτό την μπουρδελομαδα μου όπως εσύΚαλα το Κατάλαβα.
Κλασική περίπτωση ομοφυλόφιλου βαζελου.
Εύχομαι να μην είσαι και ναρκομανής όπως η τράκα
Κλωνε, απο εδω και περα, τοτε ηταν που σηκωσες το τελευταιο.Ζεμπου μου αποθήκευσε τα μυνηματα τοτε και τα λέμε το Μάι μην χαθείς
Εντάξει φίλε μου.Όχι τύπε τίποτα από τα δυο δεν είμαι και προπάντων δεν είμαι φελλός να έχω σε μπουρδέλο φόρουμ φωτό την μπουρδελομαδα μου όπως εσύ
Σε φόρουμ με πουτσες ειμαι άμα θέλω να μιλήσω για αθλητικά ξέρω που θα πάω εσύ έχεις μπερδευτείΕντάξει φίλε μου.
Καλα να περνάς με τα δροσερά αγόρια του σαιτ και να συνεχίσεις να μας δείχνεις την πούτσα σου.
Είναι πολύ ετεροφυλοφιλικη συμπεριφορά
Δες και τρεις μερες μετα. Στις 29 Μαιου πως σου βγηκε ξινη. Εκει να δεις πρασινη κωλοτουμπα και κακο.Ζεμπου μου αποθήκευσε τα μυνηματα τοτε και τα λέμε το Μάι μην χαθείς
Το γυρίσαμε βλέπω τοιουτοτροπωςΔες και τρεις μερες μετα. Στις 29 Μαιου πως σου βγηκε ξινη. Εκει να δεις πρασινη κωλοτουμπα και κακο.
Να σου κάνω μια ερώτηση?Σε φόρουμ με πουτσες ειμαι άμα θέλω να μιλήσω για αθλητικά ξέρω που θα πάω εσύ έχεις μπερδευτεί
Σου ετριψα στα χυμενα μουτρακια σου αν ημουνα ή οχι εδω τοτε. Λεγε μαλακιες και κανε κωλοτουμπες εσυ. Ποιανου κλωνος εισαι ακομα να μας πεις.Το γυρίσαμε βλέπω τοιουτοτροπως
Του Λιλα είναιΣου ετριψα στα χυμενα μουτρακια σου αν ημουνα ή οχι εδω τοτε. Λεγε μαλακιες και κανε κωλοτουμπες εσυ. Ποιανου κλωνος εισαι ακομα να μας πεις.
Βρε ζεμπου μου ξεκινήσαμε να μιλάμε για μπάσκετ είδες ότι δεν σε έπαιρνε και το γυρνάς στη μπάλα . Τελικά τι θες να συζητήσουμε τι σε συμφερειΣου ετριψα στα χυμενα μουτρακια σου αν ημουνα ή οχι εδω τοτε. Λεγε μαλακιες και κανε κωλοτουμπες εσυ. Ποιανου κλωνος εισαι ακομα να μας πεις.
Είδες εγώ το χω ανοικτό το προφίλ μου όχι σαν κάτι κρυφούς σαν εσεναΝα σου κάνω μια ερώτηση?
Κατι ντομινειτριξ,κρος και λοιπά φρούτα γιατί τα ακολουθείς?
Στο είπα είσαι κλασική περίπτωση ομοφυλόφιλου βαζελου