baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
mhn apantas στον αμαλιαδανο.Δεν θα τοποθετηθω επι του θεματος.Βλεπω Γκριεζμαν να χανει ευκαιριες
mhn apantas στον αμαλιαδανο.Δεν θα τοποθετηθω επι του θεματος.Βλεπω Γκριεζμαν να χανει ευκαιριες
Μπαρτζώκας: «Η δική μας επιτυχία τάισε την πείνα του Παναθηναϊκού - Επένδυσε χρήματα και σε άλλες πρακτικές»
Έναν μίνι απολογισμό για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.www.sport-fm.gr
Μέχρι και τώρα σε σεβόμουν.....
Γτχ σου αλήτη....
Ακόμα δεν το έχεις χωνέψει ότι έχασες από καλύτερους.
Γτπνγ σου πουσταρά,κομπλεξικέ wannabe Κασπάροφ....
Χάρηκα πολύ, Zebu εδώ.Έχει πάει διακοπές Λας Πάλμας....
Λιάζει πούτσα με κυρά....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα ο αλλος ειναι σουρας και βριζει τον ιδιο του τον προπονητη...εσυ μπορεις να μας πεις τι απο οσα λεει δεν ισχυουν;Εντάξει,τώρα έχασα πάσα ιδέα....
Τον είχα για ανθρώπου επιπέδου.
Τελικά είναι γτπ.
Έχει επενδύσει λέει σε άλλες μεθόδους ο Παναθηναίκος...
Αμέσως να απαξιώσεις τον αντίπαλο κομπλεξικό Λαρισαίε.
Ρε τραβα σε καμμια κλινικη αποτοξινωσης εχει φτασει στο απροχωρητο το θεμα σου....Χάρηκα πολύ, Zebu εδώ.
Όταν εγω μιλάω εσύ μου λες ότι ειναι καλός προπονητής. Αμ δεν φτάνει να ξέρεις τονους μπάσκετ και να είσαι προπονηταρας. Πρέπει να σέβεσαι και τους παίχτες. Αλλά οι Αγγελόπουλοι πέρα βρεχει και το χειρότερο; Τον δικαιολογούν ο κόσμος και από πάνω ότι η διοίκηση δεν του φέρνει παιχτές γιατί δεν βάζει λεφτά. Δεν τους θέλει ούτε ο ίδιος.
Και να σου πω και κάτι άλλο; Δεν πολύ πιστεύω ότι θέλει τον Βεζενκοφ, ούτε ο Βεζενκοφ θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα. Ίσως τον Παναθηναϊκό τον έχει τελευταία λύση για να μην δώσει δικαιώματα στην κερκίδα μιας μπορεί να μην γουστάρει Μπαρτζώκα αλλά δεν θα γαμησει και τους γαύρους. Αν κάνει και γυρίσει πίσω τρεις με τέσσερις από την Ευρωλίγκα θα πέσουν πάνω του θα έχει επιλογές και τα λεφτά που θέλει θα τα πάρει.
Καλα ο αλλος ειναι σουρας και βριζει τον ιδιο του τον προπονητη...εσυ μπορεις να μας πεις τι απο οσα λεει δεν ισχυουν;
Ο πρεζακιας σου δεν βομβαρδιζε καθε μερα το instagram με υβριστικα και απειλητικα μηνυματα για τους παντες;Δεν πηγαν τα καλοπαιδα σας εξω απο σπιτια διαιτητων;
Δεν αναγνωρισε οτι ξοδεψατε τρελα λεφτα και κανατε πολυ δυνατη ομαδα;
Τι ειπε και συγχιστηκες τοσο πολυ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε τραβα σε καμμια κλινικη αποτοξινωσης εχει φτασει στο απροχωρητο το θεμα σου....
Ενα γνησιο σωστο μελος του bou!!!Δεν με νοιάζουν καν τα οπαδικα μου αρέσει να τους πειράζω τους μεν και τους δε.
Εγώ παίζω στοίχημα μόνο όμως ΚΑΘΟΛΟΥ ποδόσφαιρο παίζω μπασκετ(nba,euroleague) και tennis τα χιλιάρια τουρνουά.
Δεν είμαι οπαδός δεν με νοιάζει ποιος θα κερδίσει αφού στο τέλος της ημέρας αυτοί παίρνουν τα εκατομμύρια τους είτε κερδίσουν είτε χάσουν ενώ ο κόσμος ο μεροκαματιάρης σκοτώνεται για το οπαδιλικι.
Αυτα τα εχουμε πει προ μηνων,κανει τρελλη και σωστη διαχειριση,αλλα καποιοι δν περνανε απο εδω να μαθαινουν!!!Θα σου πει ο κύριος dpg.
Φέτος τόσα έξοδα για το γήπεδο κτλ και ήταν +.
ψαχνω Χαρτοπολεμους,κιναιδοραοπαους κλπη μεγάλη επιστροφή του Στρατηγού είναι γεγονός , αρούρια στις τρύπες σας
Μεγαλειότατε τα σέβη μου , δώσε εντολές για άμεση εκτέλεση-εκκαθάριση λαθροεισβολέων του νήματοςφιλε μου @ROB. C τι εχουμε;
συγκινηθηκα να ξερεις πριν μπω να κανω ενα γκεσταριλικι διαβαζα για τα ΤΙΜΗΜΕΝΑ Ταγματα ΑσφαλειαςΜεγαλειότατε τα σέβη μου , δώσε εντολές για άμεση εκτέλεση-εκκαθάριση λαθροεισβολέων του νήματος
Μεγαλειότατε τα σέβη μου , δώσε εντολές για άμεση εκτέλεση-εκκαθάριση λαθροεισβολέων του νήματος
Kαλως τον μπουτσο μου τον ξενύχτη.ΤΡΑΚΗΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ
τι εχομεν;πως παει η δουλεια;Kαλως τον μπουτσο μου τον ξενύχτη.