celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Μολις γυρισα σπιτι,αραζω,μπαινω στο μπου και σκανε 31 ειδοποιησεις
Μολις γυρισα σπιτι,αραζω,μπαινω στο μπου και σκανε 31 ειδοποιησεις
Αδιάφορο μου είναι...@Maximilien
Ξεχασα να σε ρωτησω κατι σημαντικο. Κανε μου ενα σχολιο για τον νεο προπονητη της εθνικης στη μπαλα. Ειδες ποιος ανελαβε; Θα εχεια χεστει απο την χαρα σου, ειμαι σιγουρος.
Εγω θυμωσα! Την ξερεις την αποψη μου για αυτον.Αδιάφορο μου είναι...
Ας μιλήσουν οι ποδοσφαιρικοί....
Η σκηνή δικιά σου....@Maximilien
Ξεχασα να σε ρωτησω κατι σημαντικο. Κανε μου ενα σχολιο για τον νεο προπονητη της εθνικης στη μπαλα. Ειδες ποιος ανελαβε; Θα εχεις χεστει απο την χαρα σου, ειμαι σιγουρος.
Δεν ειχα αναγκη να μου την παραχωρήσεις. Αλλα ευχαριστω.Η σκηνή δικιά σου....
Είμαστε ευγενικοί εμείς στην λεωφόρο...Δεν ειχα αναγκη να μου την παραχωρήσεις. Αλλα ευχαριστω.
Δεν μου λες. Εισαι καινουριος στα αθλητικά νηματα; Τωρα ξεκινησες δηλαδη να παίζεις μπάλα σε αυτα;Είμαστε ευγενικοί εμείς στην λεωφόρο...
Ω σαν πρωταθλητές....
Δεν με νοιάζουν καν τα οπαδικα μου αρέσει να τους πειράζω τους μεν και τους δε.Δεν μου λες. Εισαι καινουριος στα αθλητικά νηματα; Τωρα ξεκινησες δηλαδη να παίζεις μπάλα σε αυτα;
Αν τρώω ληγμένους κουραμπιέδες και με την ζέστη να χτυπάει 40 , εγώ μπορώ να σου απαγγέλλω μέχρι και Χριστιανόπουλο με κατεβασμένο τζάμι ...Φίλος πέτυχε στο φανάρι στην Ακαδημίας τον πρόεδρο με την τρελή μερτσέντα χθες,του είπε συνέχισε πρόεδρε να τους γαμάς...
Απάντηση:
Κατέβασμα τζάμι,
"Ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα"....
Αν είχαμε κρατήσει αυτό τον μυρωδιά κάτι καλύτερο θα είχαμε δει έως το τέλος της χρονιάς.Εγω θυμωσα! Την ξερεις την αποψη μου για αυτον.
Με τους Τουρκους να παιξουμε, τεσσερα να τους ρίξουμε μεσα στην Πολη! Χεστηκα! Δεν ασχολουμαι πλεον με Εθνικη. Για οσο υπαρχει στον παγκο αυτος ο μυρωδιας!
Πάταγε η λυτρενα τα πανικ μπουτον νόμιζε είναι φρουτάκιαΜολις γυρισα σπιτι,αραζω,μπαινω στο μπου και σκανε 31 ειδοποιησεις
Σε συμπονώ βιασμένε φίλε μου.Αν τρώω ληγμένους κουραμπιέδες και με την ζέστη να χτυπάει 40 , εγώ μπορώ να σου απαγγέλλω μέχρι και Χριστιανόπουλο με κατεβασμένο τζάμι ...
Θίασος μαν.Ρε μάξι ποιος Τζαβέλας ρε μλκ
κατέβα στα ιερά χώματα, παραλία Καιάφα και Ελαίας να ξανανιώσεις δεν θα το μετανοιώσειςΠοσοι ειστε τελικα ρε?Μαστιγα.ΜΑΣΤΙΓΑ
«Τεράστια πρόταση του Παναθηναϊκού για Βεζένκοβ»Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει καταθέσει πρόταση 17 εκατ. ευρώ στον Σάσα Βεζένκοβ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στο blog του στο Gazzetta.
www.gazzetta.gr
|
Απλά να ξέρετε ότι οι Αφοί θα κάνουν ρελάνς με παραπάνω...
«Τεράστια πρόταση του Παναθηναϊκού για Βεζένκοβ»
Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει καταθέσει πρόταση 17 εκατ. ευρώ στον Σάσα Βεζένκοβ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στο blog του στο Gazzetta.www.gazzetta.gr
Ακομα και τον κωλο του θα δωσει ο Τρακης φτανει να χτυπησει τον Ολυμπιακο με οποιονδήποτε τροπο.Απλά να ξέρετε ότι οι Αφοί θα κάνουν ρελάνς με παραπάνω...
Είναι κόλπο του ντιπιτζή να τους εξαντλήσει οικονομικά...Ακομα και τον κωλο του θα δωσει ο Τρακης φτανει να χτυπησει τον Ολυμπιακο με οποιονδήποτε τροπο.
Οι αφοι δεν πρόκειται να φτασουν τοσο. Μονο αν χωθει ο χοντρος με οποιονδήποτε τροπο στο μπασκετ θα δοθούν τοσα λεφτα σε παιχτη.