Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.889
- Πόντοι
- 3.656
Τι τσιμπησες?Ήρεμα ρε μάν.
Θα πάρετε 1 τοπ σίγουρα.
Καλϊμπερν άκουσα ότι έχει συμφωνήσει.
Μηπως θελεις και να ξηλωσουμε και τους 14 και να παρουμε αλλους απο την αρχη;Θα ματσάρουμε Δαρσινο - Ναν - Γκραντ - Μπραουν με Ντορσει - Ουοκαπ - Γκος - τραυματια Εβανς ;
Καλα κρασια...
Δεν ξερω τι τσιμπησε αυτος αλλα εγω χτυπησα δυο πιατα φακες, με φετα και μελιτζανα τουρσι.Τι τσιμπησες?
Θα πάρετε 1 τοπ σίγουρα.
Μηπως θελεις και να ξηλωσουμε και τους 14 και να παρουμε αλλους απο την αρχη;
Θα δουμε λεμε. Περιμενε. Οι υποθεσεις που εχεις σκοπο θελουν υπομονη.
Φτιάχνω σπιτική πίτσα με ντοματίνια,τυρί και σάλτσα πέστο.Τι τσιμπησες?
Για δυο γκαρντ παει και για ενα τριαρι. Το τριαρι μπορει να γινει τεσσαρι αν κάτσει του Βεζενκοφ.Οχι. 3 γκαρντ κι ενα τριάρι θέλω για να τηρούνται τα προσχήματα. Αμα δε μπορούν ας κάνουν καλύτερα μια γενναία δωρεά στον ερασιτέχνη να σηκώσουμε 3-4 ευρωπαϊκα.
...όσο σίγουρο είναι οτι θα σας φέρει τοπ παίχτη ο Αλαφούζος. Είναι να μη μπλέξεις με εσοδεξοδακηδες.
Μαύρη μπελούγκα ή κόκκινη φακή?Δεν ξερω τι τσιμπησε αυτος αλλα εγω χτυπησα δυο πιατα φακες, με φετα και μελιτζανα τουρσι.
Οχιπουλο ολοι απο την εθνικη ομαδα ..να παει να πλυνει καμια κιλοτα της γυναικας του
Κοκκινες τις ξερω εγω. Και τις φακες Εγκλουβης ξερω. Τις αλλες ουτε που τις έχω ξανα δει.Μαύρη μπελούγκα ή κόκκινη φακή?
Υπάρχουν αρκετοί τύποι φακής.Κοκκινες τις ξερω εγω. Και τις φακες Εγκλουβης ξερω. Τις αλλες ουτε που τις έχω ξανα δει.
ειναι κορυφη και θα πας να του πεις απο εμενα θα σου κανει καλυτερη τιμηΉρεμα ρε μάν.
Θα πάρετε 1 τοπ σίγουρα.
Καλϊμπερν άκουσα ότι έχει συμφωνήσει.
οποιος δεν μπορει να παιξει στην εθνικη γιατι εχει περιοδο πουλοπουλο....... η εθνικη ειναι ιδεα τιποτα αλλο
Δε γίνεται όμως να θέλετε να παίρνουν συνέχεια όλο το βάρος οι Αφοί σε άθλημα-χόμπι και διοργάνωση που δεν εξασφαλίζει σοβαρά έσοδα στις ομάδες. Τα φθηνά διαρκείας του ΟΣΦΠ έχουν 350 ευρώ, ενώ π.χ. του Άρη που παίζει Eurocap (και όλη η ομάδα κοστίζει όσο ο Σίκμα) 240. Τα συνδεσμιακά στο ΣΕΦ ακόμα λιγότερο, νομίζω 150, δηλαδή βλέπεις ευρωλίγκα με 6-7 ευρώ/αγώνα, με τόσα δεν παίρνεις πλέον ούτε σάντουιτς στα Έβερεστ. Δεν είναι λογικό. Ας κάνουν μια πρόταση και οι οργανωμένοι να ακριβύνουν τα διαρκείας, να μπει χρήμα, να αυξηθεί και το μπάτζετ, δε γίνεται να περιμένεις να μπαίνουν οι άλλοι συνέχεια μέσα....όσο σίγουρο είναι οτι θα σας φέρει τοπ παίχτη ο Αλαφούζος. Είναι να μη μπλέξεις με εσοδεξοδακηδες.
Για δυο γκαρντ παει και για ενα τριαρι. Το τριαρι μπορει να γινει τεσσαρι αν κάτσει του Βεζενκοφ.
Και να φανταστω τα θελεις τα τρια γκαρντ και το ενα τριαρι απο δυο με τρια εκατομμυρια το καθε ενα.
Οκ δεν ζητας και πολλα.
Δε γίνεται όμως να θέλετε να παίρνουν συνέχεια όλο το βάρος οι Αφοί σε άθλημα-χόμπι και διοργάνωση που δεν εξασφαλίζει σοβαρά έσοδα στις ομάδες. Τα φθηνά διαρκείας του ΟΣΦΠ έχουν 350 ευρώ, ενώ π.χ. του Άρη που παίζει Eurocap (και όλη η ομάδα κοστίζει όσο ο Σίκμα) 240. Τα συνδεσμιακά στο ΣΕΦ ακόμα λιγότερο, νομίζω 150, δηλαδή βλέπεις ευρωλίγκα με 6-7 ευρώ/αγώνα, με τόσα δεν παίρνεις πλέον ούτε σάντουιτς στα Έβερεστ. Δεν είναι λογικό. Ας κάνουν μια πρόταση και οι οργανωμένοι να ακριβύνουν τα διαρκείας, να μπει χρήμα, να αυξηθεί και το μπάτζετ, δε γίνεται να περιμένεις να μπαίνουν οι άλλοι συνέχεια μέσα.
Μονο ο Βεζενκοφ να ερθει θα παρει τρια τουλαχιστον. 1,5 ο Ντορσει αν τελειωσει καλα η υποθεση. Και κανα δυο με δυομιση ο γκαρντ που θα παιζει το πρωτο βιολι. Βαλτα κατω βγαινουν πανω απο πεντε.Το ιδιο λεμε. 2 ακριβοι παιχτες (ειτε Σασα + γκαρντ είτε 2 γκαρντ) και 2 αναπληρωματικοί με νορμαλ λεφτα. Γυρω στα 5 εκ αυξηση μπατζετ δηλαδη. Τωρα αν το θεωρεις υπερβολικο...
Μονο ο Βεζενκοφ να ερθει θα παρει τρια τουλαχιστον. 1,5 ο Ντορσει αν τελειωσει καλα η υποθεση. Και κανα δυο με δυομιση ο γκαρντ που θα παιζει το πρωτο βιολι. Βαλτα κατω βγαινουν πανω απο πεντε.
Φτου σου διαολε γαμημενε!Συνυπολόγισε όμως και τα 2,5-3 τουλαχιστον που θα εξοικονομίσουμε απο τους φευγάτους. 900 χιλιαρικα δινουμε μονο στον Μπραζντεικις για ονομα του Θεου δηλαδη.