Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.637
- Πόντοι
- 28.246
Να γελάσουμε τώρα ή πιο μετά;Δεν έχει λόγο να πεί ψέματα ο πρόεδρος.
Να γελάσουμε τώρα ή πιο μετά;Δεν έχει λόγο να πεί ψέματα ο πρόεδρος.
Ναι τώρα οικονομισαμε με το τρακη,μια ετσι μια αλλιώς,ρε είσαι πιωμένος πάλι?Θα δημοσιοποιηθεί ο ισολογισμός στο τέλος της χρονιάς και θα δείτε.
Δεν έχει λόγο να πεί ψέματα ο πρόεδρος.
Έχεις ιδέα πόσα είναι τα DT της Liga ACB και σε πόσες χώρες πωλούνται και μέσω ESPN; Περίπου 40Μ+APR. Ξέρεις πόσα είναι του ελληνικού πρωταθλήματος; Σε αφήνω να το κοιτάξεις. ΟΚ, άσε τη Μπαρτσελόνα που πληρώνει ακόμα και τον Μίροτιτς. Ξέρεις πόση ήταν η ζημιά της Ρεάλ στο μπάσκετ πέρσι με γήπεδο με capacity 17,5Κ σε οικονομία που επιτρέπει ακριβότερα εισιτήρια από το ΟΑΚΑ και πιο ανταγωνιστικό εγχώριο πρωτάθλημα; 27,8M δημοσιευμένη, ψάξτο και θα το βρεις. Αδελφέ, δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά πιο πιθανό είναι να παντρευτείς την κόρη του DPG παρά να βγάλει κέρδος.Η Μπαρτσελόνα έχει μαύρη τρύπα από παλιότερα χρέη.
Κάτι Μίροτιτς κτλ ακόμα έχουν να παίρνουν....
Βάλε και 14000 μ.ο attendance...
15.000 μ.ο euroleague πόσα έσοδα είναι?Έχεις ιδέα πόσα είναι τα DT της Liga ACB και σε πόσες χώρες πωλούνται και μέσω ESPN; Περίπου 40Μ+APR. Ξέρεις πόσα είναι του ελληνικού πρωταθλήματος; Σε αφήνω να το κοιτάξεις. ΟΚ, άσε τη Μπαρτσελόνα που πληρώνει ακόμα και τον Μίροτιτς. Ξέρεις πόση ήταν η ζημιά της Ρεάλ στο μπάσκετ πέρσι με γήπεδο με capacity 17,5Κ σε οικονομία που επιτρέπει ακριβότερα εισιτήρια από το ΟΑΚΑ και πιο ανταγωνιστικό εγχώριο πρωτάθλημα; 27,8M δημοσιευμένη, ψάξτο και θα το βρεις. Αδελφέ, δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά πιο πιθανό είναι να παντρευτείς την κόρη του DPG παρά να βγάλει κέρδος.
ΟΚ, κατάλαβα.15.000 μ.ο euroleague πόσα έσοδα είναι?
Βάλε και το Ελληνικό πρωτάθλημα με 10.000+....
Είναι τραυματίας το παιδί, τον βρήκε συμφορά μεγάλη, δείξε έλεος.οτι πιο κοντα σε χρησιμοποιημενο μουνοπανο επι ελλαδας
θα παιξει οταν τελειωσει η θεραπεια....Είναι τραυματίας το παιδί, τον βρήκε συμφορά μεγάλη, δείξε έλεος.
Αρχισες ναρκωτικα στα γεραματα ρε;15.000 μ.ο euroleague πόσα έσοδα είναι?
Βάλε και το Ελληνικό πρωτάθλημα με 10.000+....
δεν μου λες βιρνα....ο τρακης δινει 1825 εκατομμυρια την ημερα στο σασα? στον σασα 1825 εκατομμυρια την ημερα?Αρχισες ναρκωτικα στα γεραματα ρε;
Kατι σαν τελευταιο ταξιδι πριν κλεισω τα ματια μου,μου ακουγεταικατέβα στα ιερά χώματα, παραλία Καιάφα και Ελαίας να ξανανιώσεις δεν θα το μετανοιώσεις
Σωπα, τωρα καταλαβεςνοτι ειναι κομπλεξικος και εχασε απο αυτον τον λογο και οχι απο τους καλυτερους οπως λες; Τωρα καταλαβες οτι ειναι wannabe κασπαρωφ; Μαλλον τώρα θα καταλαβες οτι οσο καλος προπονητης και αν εισαι, αν εισαι τοξικος και με τους παιχτες σου, προκοπη δεν κανεις.Μπαρτζώκας: «Η δική μας επιτυχία τάισε την πείνα του Παναθηναϊκού - Επένδυσε χρήματα και σε άλλες πρακτικές»
Έναν μίνι απολογισμό για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.www.sport-fm.gr
Μέχρι και τώρα σε σεβόμουν.....
Γτχ σου αλήτη....
Ακόμα δεν το έχεις χωνέψει ότι έχασες από καλύτερους.
Γτπνγ σου πουσταρά,κομπλεξικέ wannabe Κασπάροφ....
Εντάξει,τώρα έχασα πάσα ιδέα....Σωπα, τωρα καταλαβεςνοτι ειναι κομπλεξικος και εχασε απο αυτον τον λογο και οχι απο τους καλυτερους οπως λες; Τωρα καταλαβες οτι ειναι wannabe κασπαρωφ; Μαλλον τώρα θα καταλαβες οτι οσο καλος προπονητης και αν εισαι, αν εισαι τοξικος και με τους παιχτες σου, προκοπη δεν κανεις.
ε δεν είναι ωραία ? θα βρεθείς παράδεισο χωρίς να το καταλάβειςKατι σαν τελευταιο ταξιδι πριν κλεισω τα ματια μου,μου ακουγεται
Ρε μαλάκα....ε δεν είναι ωραία ? θα βρεθείς παράδεισο χωρίς να το καταλάβεις
Λοιπόν στα σοβαρά στον Καιάφα έχει γυμνίστριες ,πετάγονται μπροστά σου μέσα από τα πεύκα και περιμένουν πέσιμο,
συνήθως έχουν και κάποιον φλούφλη παρέα,
συν ξέμπαρκες που ψαρεύουν ανά δύο κτλπ
Μιά με το ένα μουνόχειλο χύμα αφού μου ζήτησε αναπτήρα μου είπε πως έμοιαζα στον πρώην άντρα της , δηλαδή της λέω φαίνομαι για κερατάς ?
Τέσπα κατέβα στα άγια χώματα να αγιάσεις
Δεν φτανει να εισαι καλος προπονητης ξανα λεω. Πρεπει να ξερεις να κανεις τους παιχτες σου να παιξουν και γι σενα. Ο κομπλεξισμος δεν βοηθαει.Εντάξει,τώρα έχασα πάσα ιδέα....
Τον είχα για ανθρώπου επιπέδου.
Τελικά είναι γτπ.
Έχει επενδύσει λέει σε άλλες μεθόδους ο Παναθηναίκος...
Αμέσως να απαξιώσεις τον αντίπαλο κομπλεξικό Λαρισαίε.