πήρες τηλέφωνο δηλαδή ?που ενδιαφέρθηκα να σε ξεμιουταρουν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.271
- Πόντοι
- 5.006
ρε μυρωδια εσυ κοροιδευες το μιλκο καπ...οταν το πηρες αρχισες τα τσαμικα
ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΒΙΑΙΩΣ,ΑΝΤΡΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ
τυπε ξερεις πολυ καλα τι εγραφα...άσχετα που δεν σας συμφερει και δεν βαζετε ολα τα μηνυματα μου...
ελεγα οτι δεν υπαρχουν πορειες στο μιλκο καπ...το μιλκο καπ πας και το παιρνεις... τελεία και παύλα!!!!
και αυτο ακριβως εκανε ο θρυλος...πηγε και το πηρε.....
γι αυτο παρακαλουσα να αποκλειστουμε απο το γιουροπα και να παμε στο μιλκο...για να παρουμε μια κουπα που δεν προκειται να παρετε ουτε σε 500 χρονια....θα μετρατε αποκλεισμους, και θα βλεπετε την κουπα του μιλκο καπ με τα κυάλια...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
του χρονου θα παρω γιουροπα ρε μουνοπανοτυπε ξερεις πολυ καλα τι εγραφα...άσχετα που δεν σας συμφερει και δεν βαζετε ολα τα μηνυματα μου...
ελεγα οτι δεν υπαρχουν πορειες στο μιλκο καπ...το μιλκο καπ πας και το παιρνεις... τελεία και παύλα!!!!
και αυτο ακριβως εκανε ο θρυλος...πηγε και το πηρε.....
γι αυτο παρακαλουσα να αποκλειστουμε απο το γιουροπα και να παμε στο μιλκο...για να παρουμε μια κουπα που δεν προκειται να παρετε ουτε σε 500 χρονια....θα μετρατε αποκλεισμους, και θα βλεπετε την κουπα του μιλκο καπ με τα κυάλια...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.271
- Πόντοι
- 5.006
δεν βριζουμε...πολιτισμενη αντιπαραθεση επιχειρηματων γινεται....Να ρωτησω κατι ρε κοκκινα παλικαρια?????
Ποιος ερχεται στο νημα σας και σας βριζει??????
Με οποιον θετε να τσακωθειτε μιλατε του προσωπικα!!!!
Ξαφνικα σκανε απο δω διαφοροι και μας βριζουν,δηλαδης θετε να ερθουμε απο εκει ολοι και να ριχνουμε καντηλια??????
Εγω οσες φορες ηρθα σας τα ζαλισα για ενα μνμ και παντα κοσμια!
Γιατι ερχεστε και βριζετε γενικως????
ινε αιμπηστυμωνες αφούΝα ρωτησω κατι ρε κοκκινα παλικαρια?????
Ξαφνικα σκανε απο δω διαφοροι και μας βριζουν,δηλαδης θετε να ερθουμε απο εκει ολοι και να ριχνουμε καντηλια??????
και πονάνε ....ΣΛΟΥΚΑΣ γαρ
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.570
- Πόντοι
- 32.478
Τόσο πολύ σε τσούζει η αλήθεια αγαπητέ μου.;;;Το καινουριο το ακουσες απο τον @μαλακομανιακ
Θα ορεπει να περιμενουμε πεννηντατοσα χρονια και ΑΝ ΔΕΝ πάρουν και τοτε θα το σκεφτουν να παραδεχτουν οτι ειμαστε ανωτεροι.
Δεν πειράζει θα συνηθίσεις
Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Πες το και κοινωνικες συμβασεις....δεν βριζουμε...πολιτισμενη αντιπαραθεση επιχειρηματων γινεται....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.271
- Πόντοι
- 5.006
εχω ετοιμασει καμια 50αρια φωτο με τον τιτλο του μιλκο καπ...τις εχω ετοιμες και μολις αποκλειστεις στην ευρωπη, θα στις μοστραρω ολες μαζι...θα κρασαρει το σαιτ ναπουμε...του χρονου θα παρω γιουροπα ρε μουνοπανο
καθε χρονο τα ιδια θα σου κανω!!!!
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.706
- Πόντοι
- 12.056
Για αυτό.Να ρωτησω κατι ρε κοκκινα παλικαρια?????
slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.934
- Πόντοι
- 736
Ακου να δεις εσυ εχεις θεμα με καποιον και τα λετε μεταξυ σας.Τους μαλακες βριζουμε οχι τους λογικους. Σας παιρνει και εσας η μπαλα, το ξερω.
Ηρθε τωρα ο Aragorn και πεταει κατι γαμω το Παναθηναικο και τη Λεωφορο,γιατι καποιοι δικοι μας πρηζουν απο εκει μπαλες,ετσι πιστευει ή ετσι ειναι!
Ειναι πολυ ευκολα να αρχιζουμε να κανουμε ολα τα νηματα Πουτανα!
Αλλα να σκεπτομαστε πριν και μετα γραφουμε!
Αν εγω εγω θεμα με εναν απο εσας θα τα πουμε τα δυο μας και δν θα ριξω καντηλια γενικως!
slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.934
- Πόντοι
- 736
Δοξαζω τον θεο που μου παραθεσε μνμ μου!δεν βριζουμε...πολιτισμενη αντιπαραθεση επιχειρηματων γινεται....
Δν το λεω για εσενα,εγω γουσταρω να μπαινετε και να λεμε ο καθενας τα επειχηρηματα του(μαλακιες λεμε,αλλα)
Τωρα να βριζει καποιος γενικως,οχι ρε μαγκες!!!!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.570
- Πόντοι
- 32.478
Μίλα για το πόλο τότε και όχι για το μπάσκετ που σε πάω κωλοφεράτζα εδώ και 30 χρόνια.Παντως για οπαδος ομαδας που εχει τιτλους μονο στο μπασκετ, ξερεις πολλα ποδοσφαιρικα ονοματα...
Ακου εκει λιβερπουλ, μιλαν και κλοπ?! Τι σχεση εχεις με αυτους ρε φουκαρα?
Μίλα για κανενα nba καλυτερα και ασε τα αλλα αθληματα σε ομαδες που παιρνουν τιτλους...
υγ : σε λιγο θα μας μιλησεις και για κανενα βολευ ή πολο, να καραφλιασουμε τελειως...
7 ευρωπαϊκά δεν θα πάρεις πότε.
Συνημμένα
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Εγω εχω με πολλους εδω μεσα. Ειναι πολλοι οι μαλακες.Ακου να δεις εσυ εχεις θεμα με καποιον και τα λετε μεταξυ σας.
Ηρθε τωρα ο Aragorn και πεταει κατι γαμω το Παναθηναικο και τη Λεωφορο,γιατι καποιοι δικοι μας πρηζουν απο εκει μπαλες,ετσι πιστευει ή ετσι ειναι!
Ειναι πολυ ευκολα να αρχιζουμε να κανουμε ολα τα νηματα Πουτανα!
Αλλα να σκεπτομαστε πριν και μετα γραφουμε!
Αν εγω εγω θεμα με εναν απο εσας θα τα πουμε τα δυο μας και δν θα ριξω καντηλια γενικως!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.570
- Πόντοι
- 32.478
Σε παραδέχομαι ρε μαν. Καλό πιωμαχαίρομαι που σου έφτιαξα τη μέρα φίλε....
αλλά για το άλλο τι να κάνουμε ?
ο Θρύλος έχει πάρει ευρωπαϊκό και στα τεσσερα ευρωπαϊκά ομαδικά αθλήματα μαζί με την ΤΣΣΚΑ...
οπότε να πάρει το χαντμπολ του χρόνου θα είναι μοναχός...
Η Μπάρτσα που λες έχει σε 3 κ η Ρεάλ σε 2..έτσι είναι ..
Καλή η Λίβερπουλ αλλά αν τους πετάξεις σε πισίνα νομίζεις θα επιπλεύσουν ?
κανείς δεν τρέμει...καβλάντα κάνουμε Κυριακή μεσημέρι μετα τις μπριζόλες κ τους κράσους....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.271
- Πόντοι
- 5.006
βασικα μπορω να μιλησω για οποιοδηποτε αθλημα υπαρχει στον κοσμο, εκτος απο μπασκετ...σε αντιθεση με εσενα που μπορεις να μιλησεις μονο για μπασκετ.....Μίλα για το πόλο τότε και όχι για το μπάσκετ που σε πάω κωλοφεράτζα εδώ και 30 χρόνια.
7 ευρωπαϊκά δεν θα πάρεις πότε.
ο "παντοτινος πρωταθλητης σε ολα τα σπορ" μπουχααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχ
υγ : "ολα τα σπορ" = "μπασκετ"
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.570
- Πόντοι
- 32.478
Στον ύπνο σου θα τον βλέπεις.τυπε και 1000 χρονια να περιμενουμε, ο ψωριαρης δεν προκειται να παρει ευρωπαικη κουπα...
εδω πασχιζουν τα τελευταια χρονια να μπουν στο μιλκο καπ και αποκλειζονται απο κατι μακαμπι χαιφα ναπουμε...και εμεις ριχνουμε 6 γκολ στην μακαμπι τελ αβιβ που ειναι καλυτερη απο την χαιφα...
καλα για κανονικες ομαδες τυπου φενερ, αστον βιλα και φιορεντινα, δεν το συζητω καν....
ερχονται μαγικα χρόνια...καθε χρόνο να τους μοστραρουμε την κουπα του μιλκο καπ και οι φουκαραδες θα βγαζουν καπνους...
Συνημμένα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.271
- Πόντοι
- 5.006
και ολα αυτα επειδη τα ευρωπαικα γινανε απο 6-3 σε 7-3 και τα πρωταθληματα απο 39 - 14 γινανε 40-14 ξερωγω....Στον ύπνο σου θα τον βλέπεις.
δηλαδη αν το παιρναμε φετος και καναμε το 39-15, θα αλλαζε κατι????
θα βλεπουμε τον γκραντ στον υπνο μας λεει???δηλαδη τα υπολοιπα 39 πρωταθληματα πως τα πηρατε χωρις γκραντ???
ειστε λιγο μπουμπούνες, αλλα γενικα εχει πλακα να βλεπουμε την απελπισμενη προσπαθεια σας να μας πεισετε οτι κανατε κατι πρωτοφανες φετος στο μπασκετ, οπως εμεις στο ποδοσφαιρο...
ενω ολος ο κοσμος ξερει οτι απλα τα 39 πρωταθληματα, γινανε 40...κλαιν μαιν δηλαδη...και να το χανατε παλι ο μεγαλυτερος ελληνικος συλλογος στο μπασκετ θα ησασταν...
φιλικη συμβουλη : συμβιβασου με την πραγματικοτητα, αλλιως θα καταληξεις στο ψυχιατρειο...αλλιως θα αρχισεις να πανηγυριζεις και τα σουπερ καπ και τα ακροπολις καπ στο μπασκετ, μπας και ξεφυγεις απο την μιζερια ολων των αλλων αθληματων...
υγ : εκανε τεραστια ζημια το 1ο ευρωπαικο ελληνικης ομαδας στο ποδοσφαιρο!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K