Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.576
Πόντοι
32.478
Ο μπασκετικος ολυμπιακος μοιαζει σε νοοτροπια με τον ποδοσφαιρικο βαζελο...φουκαραδες και οι δυο....
Οι μεν κρεμανε λαβαρα με τα φαιναλ φορ, οι δε κανουν καθε χρονο αφιερωματα με τις ηττες τους....
Οι μεν κρεμανε λαβαρα που χασανε απο τον γιουλ, οι δε πανηγυριζουν το γκολ του βαζεχα που αποκλειστηκαν απο τον αγιαξ...
Αυτα κανει η στερηση : πανηγυριζεις τους αποκλεισμους σου...

υγ : ο τιτλος του μιλκο καπ θα τους στοιχειωνει αιωνια...τα καλα ξεκινανε απο σεπτεμβρη....θα παιζουν στο μιλκο καπ, θα αποκλειζονται απο τους ομιλους, τους 32, τους 16, τους 8...θα αποκλειζονται καπου τελος παντων, και εμεις θα τους μοστραρουμε το μιλκο τροπαιο....καθε χρονο τα ιδια θα εχουμε...μια ολοκληρη γενια θα μεγαλωσει με καζουρα...
Ρε μάγκα σε παραδέχομαι για τις προβλέπεις σου. Τα ίδια έλεγες και πέρυσι για το μπάσκετ και τελικά πήραμε ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα αφού σε ξεσκισαμε.
Το ίδιο θα γίνει και του χρόνου.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
θα βλεπουμε τον γκραντ στον υπνο μας 39 πρωταθληματα πως τα πηρατε χωρις γκραντ???
απελπισμενη προσπαθεια σας πρωτοφανες φετος στο μπασκε
Screenshot-2020-10-23-at-10.55.07-PM.jpg

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Ο μπασκετικος ολυμπιακος μοιαζει σε νοοτροπια με τον ποδοσφαιρικο βαζελο...φουκαραδες και οι δυο....
Οι μεν κρεμανε λαβαρα με τα φαιναλ φορ, οι δε κανουν καθε χρονο αφιερωματα με τις ηττες τους....
Οι μεν κρεμανε λαβαρα που χασανε απο τον γιουλ, οι δε πανηγυριζουν το γκολ του βαζεχα που αποκλειστηκαν απο τον αγιαξ...
Αυτα κανει η στερηση : πανηγυριζεις τους αποκλεισμους σου...

υγ : ο τιτλος του μιλκο καπ θα τους στοιχειωνει αιωνια...τα καλα ξεκινανε απο σεπτεμβρη....θα παιζουν στο μιλκο καπ, θα αποκλειζονται απο τους ομιλους, τους 32, τους 16, τους 8...θα αποκλειζονται καπου τελος παντων, και εμεις θα τους μοστραρουμε το μιλκο τροπαιο....καθε χρονο τα ιδια θα εχουμε...μια ολοκληρη γενια θα μεγαλωσει με καζουρα...
Κοιτα μονο να το βαλσαμωσετε, μη κανετε και σεις αλλα 53 χρονια να δειτε τελικο

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.576
Πόντοι
32.478
και ολα αυτα επειδη τα ευρωπαικα γινανε απο 6-3 σε 7-3 και τα πρωταθληματα απο 39 - 14 γινανε 40-14 ξερωγω....
δηλαδη αν το παιρναμε φετος και καναμε το 39-15, θα αλλαζε κατι???? :2funny:

θα βλεπουμε τον γκραντ στον υπνο μας λεει???δηλαδη τα υπολοιπα 39 πρωταθληματα πως τα πηρατε χωρις γκραντ???
ειστε λιγο μπουμπούνες, αλλα γενικα εχει πλακα να βλεπουμε την απελπισμενη προσπαθεια σας να μας πεισετε οτι κανατε κατι πρωτοφανες φετος στο μπασκετ, οπως εμεις στο ποδοσφαιρο...
ενω ολος ο κοσμος ξερει οτι απλα τα 39 πρωταθληματα, γινανε 40...κλαιν μαιν δηλαδη...και να το χανατε παλι ο μεγαλυτερος ελληνικος συλλογος στο μπασκετ θα ησασταν...

φιλικη συμβουλη : συμβιβασου με την πραγματικοτητα, αλλιως θα καταληξεις στο ψυχιατρειο...αλλιως θα αρχισεις να πανηγυριζεις και τα σουπερ καπ και τα ακροπολις καπ στο μπασκετ, μπας και ξεφυγεις απο την μιζερια ολων των αλλων αθληματων...

υγ : εκανε τεραστια ζημια το 1ο ευρωπαικο ελληνικης ομαδας στο ποδοσφαιρο!!!!!
Οχι ρρε φίλε αλλά πρώτη φορά σε κερδιζψ με ανατροπή από 2-0 γι αυτό γουστάρω παραπάνω. Πρώτη φορά για εμάς και δευτερη για εσάς. Σας έχει γλεντήσει και το Αεκάκι έτσι μην ξεχνιόμαστε .
Τα περί ψυχιατρειου πες τα στο φίλο σου το @Zebu που έχει κολλήσει με το μπάσκετ που σας πάμε γαμιώντας. Έτοιμος για εκεί είναι. Του έπεσε βαριά η πούτσα του Ναν.
Όσο για το ποδόσφαιρο την αξία του κυπέλου που πήρατε, του 3ου κατά σειρά δυναμικότητας την έχει περιγράψει καλύτερα ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ και ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ.
Δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτα άλλο, με έχουν καλύψει.
Στο έχω ξαναγράψει αν βγουν αντίστοιχης αξίας μπασκετικός διοργανώσεις θα στείλουμε την δευτερη ομάδα να πάρει καμία ιγδονταριά.
Φιλάκια

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
ρε μυρωδια εσυ κοροιδευες το μιλκο καπ...οταν το πηρες αρχισες τα τσαμικα

ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΒΙΑΙΩΣ,ΑΝΤΡΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ​

στηριζω @athinaios44 που ξεμπροστιαζει μπουστη κλοουν ραουπαου :rockon:

εν τω μεταξυ δεν εχω ακουσει ακομα γαυρο να λεει με περηφανια πηρα ευρωπα'ι'κο στην μπαλα, ξερουν κι οι ιδιοι οτι πηραν μιλκο ! :2funny:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.046
Πόντοι
10.446
πολύ έξυπνο , συγκινηθήκαμε :undecided:

άντε κόπανε που θες να φαίνεσαι σοβαρός...."λευτεριά στα αδέρφια μας "
εγώ κόπανος ? :grin::grin:
μα γιατί ?? ...:2funny:
για το "λευτεριά στα αδέρφια μας" δεν μπορώ να πώ κάτι,
γιατί θα τσακωθώ με τους δικούς μου κ δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα σε δύο μέτωπα..κατανόηση παρακαλώ....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056

εν τω μεταξυ δεν εχω ακουσει ακομα γαυρο να λεει με περηφανια πηρα ευρωπα'ι'κο στην μπαλα, ξερουν κι οι ιδιοι οτι πηραν μιλκο ! :2funny:
χαιρετω τον πανάξιο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ελλάδας , τον άρχοντα του Βορρά

που κατέκτησε τα 2 από τα 3 τίμια πρωταθλήματα της δεκαετίας :smiling-face-with-heart-eyes:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.046
Πόντοι
10.446
Να ρωτησω κατι ρε κοκκινα παλικαρια?????
Ποιος ερχεται στο νημα σας και σας βριζει??????
Με οποιον θετε να τσακωθειτε μιλατε του προσωπικα!!!!
Ξαφνικα σκανε απο δω διαφοροι και μας βριζουν,δηλαδης θετε να ερθουμε απο εκει ολοι και να ριχνουμε καντηλια??????
Εγω οσες φορες ηρθα σας τα ζαλισα για ενα μνμ και παντα κοσμια!
Γιατι ερχεστε και βριζετε γενικως????
ποιος έβρισε ?? :grin::grin:
πλάκα κάνεις ΄τωρα έτσι ? εσείς δλδ είστε του κατηχητικού ??

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Κοιτα μονο να το βαλσαμωσετε, μη κανετε και σεις αλλα 53 χρονια να δειτε τελικο
δεν χρειαζεται να ξαναπαμε ποτε τελικο...
ειμαστε η μονη ελληνικη ομαδα που πηρε ευρωπαικο τιτλο....
αν και όταν παρει τετοιο τιτλο καποιος αλλος, τοτε ξαναμιλαμε...

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.046
Πόντοι
10.446
χαιρετω τον πανάξιο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ελλάδας , τον άρχοντα του Βορρά

που κατέκτησε τα 2 από τα 3 τίμια πρωταθλήματα της δεκαετίας :smiling-face-with-heart-eyes:
και το 3ο πήρε που τους το στέρησε ο διαιτητής σύμφωνα με τον Λουτσέσκου...
απλά δεν πρόλαβε ο πρόεδρος να βγάλει το πιστόλι..μόνο μας το έδειξε ...αλλιώς θα το είχε πιστολ...εεε πάρει κι αυτό.....

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.441
Πόντοι
22.886

Πήρα ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο .​

Μία χαρά που δεν θα μπορέσεις να ζήσεις ούτε στα επόμενα 500 χρόνια . :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
εγώ κόπανος ? :grin::grin:
μα γιατί ?? ...:2funny:
για το "λευτεριά στα αδέρφια μας" δεν μπορώ να πώ κάτι,
γιατί θα τσακωθώ με τους δικούς μου κ δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα σε δύο μέτωπα..κατανόηση παρακαλώ....
εμ ...νταξει ήπιες τους κράσους σου ...δεν λέω τίποτα...
απλά είναι γραφικό (δε λέω για σένα) να ηθικολογεί κάποιος για σίστες και για οτιδήποτε κακό, όταν αποδέχεται τέτοιου είδους πανό...

πάμε παρακάτω :grouphug:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006

αυτισμος = κοροιδευω αυτον που πηρε το μιλκο καπ, ενω εχω αποκλειστει στους 8 του μιλκο καπ....:2funny:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Αντιγραφω αυτολεξει απο Wikipedia (τα bold δικα μου)

«

Winner
UEFA had reportedly considered adding a third-tier competition since at least 2015, believing that a bottom-level tournament could act as a means of giving clubs from lower-ranked UEFA member countries a chance of progressing beyond their customary elimination from the Champions Leagueand Europa League.
»
ταδε εφη UEFA κυριοι.

θα μας δουλευει λοιπον ολους ομαδικα ο @raopau και 500 χρονια κιολας ! γιατι πηρε κυπελο ο γαυρος στο «bottom level tournament», οπου συμμετεχουν οι ασθενεις και αομματοι των ασθενεστερων πρωταθληματων της Ευρωπης.

οτιδήποτε κατω απο CL και Europa ειναι πανηγυριωτικο.
τελος.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.046
Πόντοι
10.446
πολύ μου αρέσει αυτό το νήμα τελικά...