Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 25 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    361

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Τύπε έτσι όπως τα λες δεν θα διαφωνήσω.
Απλώς και εμείς και εσείς στο ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε κούπα και υπερηφανευόμαστε την μεγαλύτερη επιτυχια που έχουμε κάνει. Ακριβώς επειδή είμαστε μικρά μεγέθη.
Θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι με ειλικρίνεια όμως.
Πάτε τελικό CH και χάνετε. Δεν θα το έχετε καμάρι; Δεν θα λέτε ότι παίξατε στον τελικό;Τι θα λέτε , εντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα έναν τελικό παίξαμε και χάσαμε , δεν πήραμε την κούπα.
Προσωπικά εγώ και οι όλοι οι Παναθηναϊκοί θα σκάγαμε από το κακό μας ακόμα και αν χάνατε.
Μην κρυβόμαστε. Θα είναι επιτυχία που δεν θα μπορείς να την μειώσεις.
Περιμένω την απάντησή σου.
Ελα να μας κλασεις ολων τα αρχιδια! ΟΛΩΝ.

Σκασε σπο το κακο σου οπως ειχες δηλωσει περυσι και ελα να μας ξανα πεις για πορεις και τελικους ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΕΣ.

Και καπου αλλου υραφεις ο πρωτος ειναι πρωτος ο δεύτερος τιποτα. ΔΕΥΤΕΡΑΤΖΑ! Αυτο ειναι το Παναθηναικακι σας! Δευτερατζα!

Σκασε απο το κακο σου. Αν δνε αντεξεις πεσε στα ψυχοφαρμακα!

Μπορεις να γραψεις πλεον ο,τι θελεις!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.682
Πόντοι
5.097
τυπε δεν φτουραει το Κονφερενς, θελανε στην UEFA να το πουν αρχικα consolation cup, δηλ. της παρηγοριας.
Ντραπηκανε και το ειπανε κονφερενς δηλ. κυπελο συνεδριας, καλη ωρα πως λεμε εδω συνεδρια με κορασιδες.
Κακως τους αφηνουν και το περιφερουν στην Ελλαδα, κοροϊδευουν τα δωδεκαχρονα που μαζεύονται να δουν γιατι γινεται φασαρια και μηπως κερνανε τσαμπα σουβλακια (που ουτε αυτο δηλαδη)
Οποιος σηκωσει Europa ή CL θα μπορει να μιλαει για Ευρωπαϊκο, τα υπολοιπα πανηγυριωτικα.
και σερτιφικεισον καπ να βγει που θα ειναι τεταρτο ουτε αυτο θα μπορεσεις ποτε να κατακτησης. :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
τυπε δεν φτουραει το Κονφερενς, θελανε στην UEFA να το πουν αρχικα consolation cup, δηλ. της παρηγοριας.
Ντραπηκανε και το ειπανε κονφερενς δηλ. κυπελο συνεδριας, καλη ωρα πως λεμε εδω συνεδρια με κορασιδες.
Κακως τους αφηνουν και το περιφερουν στην Ελλαδα, κοροϊδευουν τα δωδεκαχρονα που μαζεύονται να δουν γιατι γινεται φασαρια και μηπως κερνανε τσαμπα σουβλακια (που ουτε αυτο δηλαδη)
Οποιος σηκωσει Europa ή CL θα μπορει να μιλαει για Ευρωπαϊκο, τα υπολοιπα πανηγυριωτικα.
Γι αυτόν εσύ εκραζες τον Αθανασιαδη οταν σε γαμησε με τους Ολλανδους και τερματισες τεταρτος και δεν προκριθηκες ουτε εκει μπας και σωσεις την ευρωπαικη χρονια; Σε πανυγηριωτικο θεσμο τι τον κραζεις τον φουκαρα τον Αθανασιαδη. Και φυσικα αποθεωνες τον παοκ για την μεγαλη μπαλα σε πανηγυριωτικο θεσμο. Κανε καμια κωλοτουμπα ακομα και ελα νας μας ξανα πεις αν ξερουμε τους πατεραδες μας!

Τελευταία τροποποίηση:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.975
Πόντοι
2.306
Γι αυτόν εσύ εκραζες τον Αθανασιαδη οταν σε γαμησε με τους Ολλανδους και τερματισες τεταρτος και δεν προκριθηκες ουτε εκει μπας και σωσεις την ευρωπαικη χρονια; Σε πανυγηριωτικο θεσμο τι τον κραζεις τον φουκαρα τον Αθανασιαδη. Καινφυσικα αποθεωνες τον παοκ για την μεγαλη μπακα σε πανηγυριωτικο θεσμο. Κανε καμια κωλοτουμπα ακομα και ελα νας μας ξανα πεις αν ξερουμε τους πατεραδες μας!

Αφου εσυ δεν καταδεχεσαι να πεσεις στο επιπεδο μου γιατι μου απαντας? Κανεις εξαιρεση σημερα?
περι πατεραδων, το ξεκινησε δικος σας που εστειλε απαξιωτικο μηνυμα με γαυρο πατερα και μας ειπε και « χρονια πολλα μουνοπανα".
αναφερθηκε δε και στην ετοιμοθανατη μανουλα μου.
διυλιζετε τον κωνωπα και καταπινετε την καμηλο, αλλη μια φορα.
τωρα για το κυπελλο παρηγοριας, φυσικα και παρηγορια ηταν αφου εμεις ερχομασταν απο προκριματικα CL.
Για τον ΠΑΟΚ μια χαρα ειναι αφου ξεκιναγε με στοχο την παρηγορια.
ο Αθανασιαδης ειναι επαγγελματιας πρεπει να παιζει γι’ αυτο που πληρωνεται ακομα και στα τοπικα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.860
Πόντοι
5.006
Γι αυτόν εσύ εκραζες τον Αθανασιαδη οταν σε γαμησε με τους Ολλανδους και τερματισες τεταρτος και δεν προκριθηκες ουτε εκει μπας και σωσεις την ευρωπαικη χρονια; Σε πανυγηριωτικο θεσμο τι τον κραζεις τον φουκαρα τον Αθανασιαδη. Και φυσικα αποθεωνες τον παοκ για την μεγαλη μπαλα σε πανηγυριωτικο θεσμο. Κανε καμια κωλοτουμπα ακομα και ελα νας μας ξανα πεις αν ξερουμε τους πατεραδες μας!

ρε τον φουκαρα τον τεασερμαν...παναξιος ο μπαοκ για την μπαλαρα στους ομιλους του μιλκο καπ.....αμα κερδιζεις στους ομιλους του μιλκο καπ, εισαι παναξιος και δικαιουσαι να ομιλεις....αν παρεις το μιλκο, σε δουλευουν και απο πανω....ευτυχως δεν το πηρε ο μπαοκ, να τον κοροιδευε και αυτον....
εχουν λαλισει οι φουκαραδες...
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
το παιχνιδι χαθηκε οταν δεν κερδισαμε τους Ολλαδους στην Αθηνα, οχι αποψε.
Η μονη ομαδα που δικαιουται να ομιλει ειναι ο ΠΑΟΚ, παναξιος και με ωραια μπαλα.
ο γαυρος καλυτερα να βλεπει τα χαλια του.
Αθανασιαδης ο καλυτερος παικτης του Αγιαξ αποψε, σκοραρε δυο.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.975
Πόντοι
2.306
και σερτιφικεισον καπ να βγει που θα ειναι τεταρτο ουτε αυτο θα μπορεσεις ποτε να κατακτησης. :coffee:
Θα βγει και τεταρτο?
σου λεει η UEFA ωραιο συστημα , βγαζω κυπελλο για παγωτο χωνακι και κονομαω απο τα κοροϊδα, κατσε να βγαλω και για παγωτο κυπελλακι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.682
Πόντοι
5.097
Θα βγει και τεταρτο?
σου λεει η UEFA ωραιο συστημα , βγαζω κυπελλο για παγωτο χωνακι και κονομαω απο τα κοροϊδα, κατσε να βγαλω και για παγωτο κυπελλακι.
θα βγαλει και ενα για τις υποβιβασμενες ομαδες εκει ισως εχεις τυχη.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Αφου εσυ δεν καταδεχεσαι να πεσεις στο επιπεδο μου γιατι μου απαντας? Κανεις εξαιρεση σημερα?
περι πατεραδων, το ξεκινησε δικος σας που εστειλε απαξιωτικο μηνυμα με γαυρο πατερα και μας ειπε και « χρονια πολλα μουνοπανα".
αναφερθηκε δε και στην ετοιμοθανατη μανουλα μου.
διυλιζετε τον κωνωπα και καταπινετε την καμηλο, αλλη μια φορα.
τωρα για το κυπελλο παρηγοριας, φυσικα και παρηγορια ηταν αφου εμεις ερχομασταν απο προκριματικα CL.
Για τον ΠΑΟΚ μια χαρα ειναι αφου ξεκιναγε με στοχο την παρηγορια.
ο Αθανασιαδης ειναι επαγγελματιας πρεπει να παιζει γι’ αυτο που πληρωνεται ακομα και στα τοπικα.
Ρε τραβα και γαμησου!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.975
Πόντοι
2.306
ρε τον φουκαρα τον τεασερμαν...παναξιος ο μπαοκ για την μπαλαρα στους ομιλους του μιλκο καπ.....αμα κερδιζεις στους ομιλους του μιλκο καπ, εισαι παναξιος και δικαιουσαι να ομιλεις....αν παρεις το μιλκο, σε δουλευουν και απο πανω....ευτυχως δεν το πηρε ο μπαοκ, να τον κοροιδευε και αυτον....
εχουν λαλισει οι φουκαραδες...
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ειπαμε για τον ΜΠΑΟΚ ειναι μια χαρα το παρηγοριάς…
για τον Ολυμπιακο δεν σας περιμενα τοσο ολιγαρκεις παντως…
στοχευετε χαμηλα φαινεται.
:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τραβα και γαμησου!
Τωρα σε αναγνωριζω, για μια στιγμη νομιζα οτι εγινες ανθρωπος:confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.860
Πόντοι
5.006
Ειπαμε για τον ΜΠΑΟΚ ειναι μια χαρα το παρηγοριάς…
για τον Ολυμπιακο δεν σας περιμενα τοσο ολιγαρκεις παντως…
στοχευετε χαμηλα φαινεται.
:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλα εδω εσεις πανηγυριζατε που αποκλειστηκατε απο ενα ομιλο με κατι μπραιτον και τον πεθαμενο τον αγιαξ...και βγηκατε 4οι ρε πουθεναδες...:2funny:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.975
Πόντοι
2.306
καλα εδω εσεις πανηγυριζατε που αποκλειστηκατε απο ενα ομιλο με κατι μπραιτον και τον πεθαμενο τον αγιαξ...και βγηκατε 4οι ρε πουθεναδες...:2funny:
Μη λες πεθαμενο τον Αγιαξ εδω…θα σου αρχισουν για τα 53 χρονια και Βαζεχα κλπ κλπ.
δεν θ’ αντεξεις:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Τωρα γυρισα τις σελιδες πισω! Που ειναι το απαξιωτικο μηνυμα του Τρουμπακη ρε βλακα; Μια φωτο με εναν πατερα που εχει το παιδι του καβαλα στους ωμους του με φοντο το Καραισκακη.

Και εγω σε πμ τον @Maximilien , @athinaios44 @slayer123 @The Saint* συγχαρητρια γαμιοληδες τους ειπα για την κουπα που πηρανε προχτες!

Σε πειραξε το μουνοπανα!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Θα μπεις μεσον να με ξεμιουταρουν στου γαυρου, να σας κραζω κι απο κει?
η δεν μετρας μια εδω μεσα ?
παρακαλω.
Προς το παρων σου εχω τραβηξει μια αναφορα για το αν ξερουμε τους πατεραδες και εστειλα και προσωπικο πμ στον Αντισθενη. Το κερδος ηταν να σου σβησουν το ποστ. Δεν ειναι αρκετο...

Συνεχισε.... Ομως.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.462
Πόντοι
456
Θα μπεις μεσον να με ξεμιουταρουν στου γαυρου, να σας κραζω κι απο κει?
η δεν μετρας μια εδω μεσα ?
παρακαλω.

το αδερφατο δεν θελει αλλοθρησκους στο μπουστονημα τους

τωρα μας απειλουν και στα υπολοιπα ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ :gay:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.860
Πόντοι
5.006
Μη λες πεθαμενο τον Αγιαξ εδω…θα σου αρχισουν για τα 53 χρονια και Βαζεχα κλπ κλπ.
δεν θ’ αντεξεις:confused:
θελατε να πατε μιλκο καπ και χασατε απο τον αγιαξ ρε φουκαραδες...που βγηκε 5ος στην ολλανδια...
και εμεις ριξαμε 6 γκολ στην 4η της αγγλιας...
ξερεις οτι δεν προκειται να παρεις ποτέ το μιλκο καπ, για αυτο ο πονος ειναι αβασταχτος......ουτε καν στους 16 του μιλκο θα φτασεις ποτε....ο φουκαρας ο αγιαξ που τολμησε να φτασει στους 16, εφαγε ντορτια απο την αστον βιλα...
GIqan0LWIAACnwK.jpg:large

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
το αδερφατο δεν θελει αλλοθρησκους στο μπουστονημα τους

τωρα μας απειλουν και στα υπολοιπα ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ :gay:
Εσυ συνεχισε να προβαλλεις/βριζεις νεκρους με το κωλοπανο σας. Αυτοι ειστε!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.122
Πόντοι
26.141
Για να μας γινει μαθημα και των δυο μας που τρέχαμε δημοσια να τον σιγονταρουμε να τον ξεμπαναρει ο @antisthenis από το γαυραδικο.
Να μας γινει μαθημα! Καλα να παθουμε!
Δεν πειράζει. Αν δεν παθεις δεν μαθαινεις!
Αναρχιδος ..αδερφή ...κ κλαιγοτανε να μάθει ποιος τον μπαναρε ..εκεί τον πόνεσε πιο πολύ κ επειδή δεν μπορεί να το χωνέψει ότι έφαγε μιουταρισμα ( αδίκως για εμένα) κάθεται για τη σπεκουλα κ κατηγορεί ...
Λιγοψυχος ...
Ας ρωτήσει τον ίδιο τον αντισθενη γιατί τον μιουταρε κ ας αφήσει τα σάπια κ αν του πει ο σντισθενειε ότι άλλος τον έκανε ρεπορτ εγώ θα φωνάξει ζήτω το πρεζακι dpg.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Αναρχιδος ..αδερφή ...κ κλαιγοτανε να μάθει ποιος τον μπαναρε ..εκεί τον πόνεσε πιο πολύ κ επειδή δεν μπορεί να το χωνέψει ότι έφαγε μιουταρισμα ( αδίκως για εμένα) κάθεται για τη σπεκουλα κ κατηγορεί ...
Λιγοψυχος ...
Ας ρωτήσει τον ίδιο τον αντισθενη γιατί τον μιουταρε κ ας αφήσει τα σάπια κ αν του πει ο σντισθενειε ότι άλλος τον έκανε ρεπορτ εγώ θα φωνάξει ζήτω το πρεζακι dpg.
Δεν μιλαω για τον μαξιμιλιεν εγω.
Μην με παραθέτεις σε παρακαλω σχετικά με συτο το ζητημα.
Βρειτε τα, αν τα βρειτε οι δυο σας.

Υποψιν, αυτος, ο μαξιμιλιεν, δεν εβρισε ουτε μανουλες, ουτε αμφισβητησε πατρότητες ουτε και νεκρους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom