Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Φταίνε τα μουνόπανα....Ρε άντε γαμησου...
Από δω το πηγές, από εκεί το έφερες, πάλι οι ΑΕΚτζηδες σου φταίνε...
Φταίνε τα μουνόπανα....Ρε άντε γαμησου...
Από δω το πηγές, από εκεί το έφερες, πάλι οι ΑΕΚτζηδες σου φταίνε...
Αλλη μια. (Το εχω γραψει καμποσες)ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ λέμε ρε γαμημένε.
Πιπεν ήταν στη σουίτα στο Χίλτον Βερολίνο κ ξεπατωνε λευκάνες..έχεις σκεφτεί πως το αδύνατο σημείο της ταινίας θα είναι η απουσία του ασθενούς φύλου ?
Τι θα έλεγες να περιείχε η ταινία τις καυλομούνες παρουσιάστριες ρεπόρτερ ...σε προχωρημένα τετ α τέτ με Πίπεν κτλπ ?
Ρε μυξιαρικο ..τι θες εσυ εδω ?Αλλη μια. (Το εχω γραψει καμποσες)
Κερδιζω Ατλετικο. Παω να κουνηθω σε βαζελο που σκαει μυτη μπροστα μου και πριν προλαβω να αρθρωσω λεξη μου απανταει: Ασε ρε μαλακα, αυτην την κερδισε και ο Αρης. Κερδισε την Γιουβε να σε παραδεχτω. (Στο καπακι ειχα Γιουβεντους)
Την κερδιζω και αυτη. Τον ξανα βλέπω μπροστα μου. Παιρνω βλεμα προστυχο και πάω να ξεκινησω. Δεν προλαβαινω, και μου απαντάει απεκλεισε την και ελα να μου κουνηθεις. Εγω την εχω αποκλεισει καμποσες.
Οταν λεμε, τα πάντα για να υποτιμησετε, να ακουτε. Δεν εχει βαρυτητα ο λογος ενος βαζελου σε τετοια ζητηματα.
ΥΓ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ 7 ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕ. Μην το πεις επειδη βρηκες την ευκαιρια τωρα που την ανεφερα. Ουτε ενα ουτε δυο.... ΕΦΤΑ εφαγα, στο λέω εγω.
Έχουμε 4 έτοιμους...έχεις σκεφτεί πως το αδύνατο σημείο της ταινίας θα είναι η απουσία του ασθενούς φύλου ?
Τι θα έλεγες να περιείχε η ταινία τις καυλομούνες παρουσιάστριες ρεπόρτερ ...σε προχωρημένα τετ α τέτ με Πίπεν κτλπ ?
Καλα τωρα εσεσε το γλυκο.Ρε μυξιαρικο ..τι θες εσυ εδω ?
Επεσες σε μαλάκα βάζελο.Αλλη μια. (Το εχω γραψει καμποσες)
Κερδιζω Ατλετικο. Παω να κουνηθω σε βαζελο που σκαει μυτη μπροστα μου και πριν προλαβω να αρθρωσω λεξη μου απανταει: Ασε ρε μαλακα, αυτην την κερδισε και ο Αρης. Κερδισε την Γιουβε να σε παραδεχτω. (Στο καπακι ειχα Γιουβεντους)
Την κερδιζω και αυτη. Τον ξανα βλέπω μπροστα μου. Παιρνω βλεμα προστυχο και πάω να ξεκινησω. Δεν προλαβαινω, και μου απαντάει απεκλεισε την και ελα να μου κουνηθεις. Εγω την εχω αποκλεισει καμποσες.
Οταν λεμε, τα πάντα για να υποτιμησετε, να ακουτε. Δεν εχει βαρυτητα ο λογος ενος βαζελου σε τετοια ζητηματα.
ΥΓ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ 7 ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕ. Μην το πεις επειδη βρηκες την ευκαιρια τωρα που την ανεφερα. Ουτε ενα ουτε δυο.... ΕΦΤΑ εφαγα, στο λέω εγω.
Τώρα που ο βαζελος έχει ξεφτιλισει το θέμα αστέρια, θέλω να σου θέσω ένα σοβαρό προβληματισμό...Αμεσως το αρχιδι. Δεν προλαβα να βαλω Αεκτζη στο στομα μου αμεσως.
Τουλαχιστον ο συγκεκριμένος και κανα δυο τρεις ακόμα βραζουν μεσα τους που θα δουν τον Ολυμπιακό στο γηπεδο τους αλλα δεν υποτιμανε, μαλακες.
τι μαλακαςέχεις σκεφτεί πως το αδύνατο σημείο της ταινίας θα είναι η απουσία του ασθενούς φύλου ?
ραμολι να σε πουνε οι γκομενες ρε χαμενοΚαλα τωρα εσεσε το γλυκο.
Ενοχλω το νημα της ομαδας σου ρε ραμολι.
Άμα το πάρετε αύριο, θα βγάλετε τα 4 αστέρια από την φανέλα και θα βάλετε 1 αστέρι ???
Πρόσεχε τί θα απαντήσεις!
Αστέρι γεννιέσαι ......δεν ραβεσαιΤώρα που ο βαζελος έχει ξεφτιλισει το θέμα αστέρια, θέλω να σου θέσω ένα σοβαρό προβληματισμό...
Άμα το πάρετε αύριο, θα βγάλετε τα 4 αστέρια από την φανέλα και θα βάλετε 1 αστέρι ???
Μαλακα αυτο το εχω σκεφτει και εγω. Τι θα γινει η τετραδα που σηματοδοτει τα 47.Τώρα που ο βαζελος έχει ξεφτιλισει το θέμα αστέρια, θέλω να σου θέσω ένα σοβαρό προβληματισμό...
Δεν μου σηκωνετε ετσι κι αλλιως. Αυτο δνε ειναι προβλημα.ραμολι να σε πουνε οι γκομενες ρε χαμενο
Στεναχωρια μου για το νημα
μη μου συνχιζεσαι μονο και δε σου ξανασηκωθει
κοιτα να κερδισετε αυριο αντε ..γατακι
Εννοείται ρε φίλεΜαλακα αυτο το εχω σκεφτει και εγω. Τι θα γινει η τετραδα που σηματοδοτει τα 47.
Το ενα και μοναδικο αστερι φυσικα. Ο χοντρος δεν ξερω πως θα το σιαξει. Μονο μην κανει το εμβλημα σαν τον κωλο του.
Να σου πω εγω τι με ρωτησε σημερα το πρωι καποιος βαζελος;
Αν ειχες την επιλογη, ειναι στο χερι σου. Διάλεξε. Κουπα στην Ευρωλιγκα την Κυριακη, ή Κουπα στην Φιλαδελφεια; Εχεις μονο μια επιλογη.
Χωρις δευτερη σκεψη Κουπα στην Φιλαδελφεια και να παει να γαμηθει η Ευρωλιγκα, του απαντάω. Δεν το σκεφτηκα καθολου!!! Εχω τρεις εκει δεν γράφει ΜΗΔΕΝ!
Κοίτα να μας ξαναπείς για τα 47...Μαλακα αυτο το εχω σκεφτει και εγω. Τι θα γινει η τετραδα που σηματοδοτει τα 47.
Το ενα και μοναδικο αστερι φυσικα. Ο χοντρος δεν ξερω πως θα το σιαξει. Μονο μην κανει το εμβλημα σαν τον κωλο του.
Να σου πω εγω τι με ρωτησε σημερα το πρωι καποιος βαζελος;
Αν ειχες την επιλογη, ειναι στο χερι σου. Διάλεξε. Κουπα στην Ευρωλιγκα την Κυριακη, ή Κουπα στην Φιλαδελφεια; Εχεις μονο μια επιλογη.
Χωρις δευτερη σκεψη Κουπα στην Φιλαδελφεια και να παει να γαμηθει η Ευρωλιγκα, του απαντάω. Δεν το σκεφτηκα καθολου!!! Εχω τρεις εκει δεν γράφει ΜΗΔΕΝ!
θα βγαλουν τα γιαλατζι αστερια και θα βαλουν εναΤώρα που ο βαζελος έχει ξεφτιλισει το θέμα αστέρια, θέλω να σου θέσω ένα σοβαρό προβληματισμό...
Εκεί θα πάει ο Αλαφούζος εσάςπροσεχώς η ουεφα σκέπτεται να φιάξει κι άλλη διοργάνωση ...κι άλλο ευρωπαικό
όποιος αποκλείεται από το μίλκο να παίζει στην ακόμη πιό κατώτερη διοργάνωση