Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ λέμε ρε γαμημένε.
Αλλη μια. (Το εχω γραψει καμποσες)

Κερδιζω Ατλετικο. Παω να κουνηθω σε βαζελο που σκαει μυτη μπροστα μου και πριν προλαβω να αρθρωσω λεξη μου απανταει: Ασε ρε μαλακα, αυτην την κερδισε και ο Αρης. Κερδισε την Γιουβε να σε παραδεχτω. (Στο καπακι ειχα Γιουβεντους)
Την κερδιζω και αυτη. Τον ξανα βλέπω μπροστα μου. Παιρνω βλεμα προστυχο και πάω να ξεκινησω. Δεν προλαβαινω, και μου απαντάει απεκλεισε την και ελα να μου κουνηθεις. Εγω την εχω αποκλεισει καμποσες.

Οταν λεμε, τα πάντα για να υποτιμησετε, να ακουτε. Δεν εχει βαρυτητα ο λογος ενος βαζελου σε τετοια ζητηματα.

ΥΓ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ 7 ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕ. Μην το πεις επειδη βρηκες την ευκαιρια τωρα που την ανεφερα. Ουτε ενα ουτε δυο.... ΕΦΤΑ εφαγα, στο λέω εγω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
έχεις σκεφτεί πως το αδύνατο σημείο της ταινίας θα είναι η απουσία του ασθενούς φύλου ?
Τι θα έλεγες να περιείχε η ταινία τις καυλομούνες παρουσιάστριες ρεπόρτερ ...σε προχωρημένα τετ α τέτ με Πίπεν κτλπ ? :rockon:
Πιπεν ήταν στη σουίτα στο Χίλτον Βερολίνο κ ξεπατωνε λευκάνες..
Μετά τη νίκη φιλοε πήγε στο ξενοδοχείο που ήταν όλη η Ευρωλίγκα αλλά δεν άφηναν κανένα μέσα
Έφυγε Κυριακή μεσημέρι κμεφτασε απόγευμα ...
Τού λέω κάνε book μέσω booking σε σουίτες του ξενοδοχείου με free cancellation σε άλλη ημερομηνία που δεν θα τη προσέξουν η σεκιουριταδες ....
ΧΑ ΧΑ το έκανε κ τον άφησαν οι σεκιουριταδες να μπει .εσάς σαν επισκέπτης .....μπήκε οπότε χαμός από φωτό μέσα

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.966
Πόντοι
2.586

Κερδιζω Ατλετικο. Παω να κουνηθω σε βαζελο που σκαει μυτη μπροστα μου και πριν προλαβω να αρθρωσω λεξη μου απανταει: Ασε ρε μαλακα, αυτην την κερδισε και ο Αρης. Κερδισε την Γιουβε να σε παραδεχτω. (Στο καπακι ειχα Γιουβεντους)
Την κερδιζω και αυτη. Τον ξανα βλέπω μπροστα μου. Παιρνω βλεμα προστυχο και πάω να ξεκινησω. Δεν προλαβαινω, και μου απαντάει απεκλεισε την και ελα να μου κουνηθεις. Εγω την εχω αποκλεισει καμποσες.

Οταν λεμε, τα πάντα για να υποτιμησετε, να ακουτε. Δεν εχει βαρυτητα ο λογος ενος βαζελου σε τετοια ζητηματα.

ΥΓ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ 7 ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕ. Μην το πεις επειδη βρηκες την ευκαιρια τωρα που την ανεφερα. Ουτε ενα ουτε δυο.... ΕΦΤΑ εφαγα, στο λέω εγω.
Ρε μυξιαρικο ..τι θες εσυ εδω ?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
έχεις σκεφτεί πως το αδύνατο σημείο της ταινίας θα είναι η απουσία του ασθενούς φύλου ?
Τι θα έλεγες να περιείχε η ταινία τις καυλομούνες παρουσιάστριες ρεπόρτερ ...σε προχωρημένα τετ α τέτ με Πίπεν κτλπ ? :rockon:
Έχουμε 4 έτοιμους...

Ρόλος Ερναγκόμεθ στον Χουάντσο

Μπαρτζώκας-Ρόουαν Άτκινσον

Dpg-Μαρκ Γουόλμπεργκ

Στραβός αφός Αγγελόπουλος-Νίκολας Κέϊτζ

Άταμαν-Ron Jeremy

:rockon::rockon::rockon:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Επεσες σε μαλάκα βάζελο.
Έπρεπε να σε φασκελώσει....

saturday night live punch GIF by HULU

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635
Αμεσως το αρχιδι. Δεν προλαβα να βαλω Αεκτζη στο στομα μου αμεσως. :hi:

Τουλαχιστον ο συγκεκριμένος και κανα δυο τρεις ακόμα βραζουν μεσα τους που θα δουν τον Ολυμπιακό στο γηπεδο τους αλλα δεν υποτιμανε, μαλακες.
Τώρα που ο βαζελος έχει ξεφτιλισει το θέμα αστέρια, θέλω να σου θέσω ένα σοβαρό προβληματισμό...
Άμα το πάρετε αύριο, θα βγάλετε τα 4 αστέρια από την φανέλα και θα βάλετε 1 αστέρι ???
Πρόσεχε τί θα απαντήσεις!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
τι μαλακας:buck2:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.966
Πόντοι
2.586
Καλα τωρα εσεσε το γλυκο.
Ενοχλω το νημα της ομαδας σου ρε ραμολι.
ραμολι να σε πουνε οι γκομενες ρε χαμενο
Στεναχωρια μου για το νημα
μη μου συνχιζεσαι μονο και δε σου ξανασηκωθει

κοιτα να κερδισετε αυριο αντε ..γατακι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Τώρα που ο βαζελος έχει ξεφτιλισει το θέμα αστέρια, θέλω να σου θέσω ένα σοβαρό προβληματισμό...
Άμα το πάρετε αύριο, θα βγάλετε τα 4 αστέρια από την φανέλα και θα βάλετε 1 αστέρι ???
Αστέρι γεννιέσαι ......δεν ραβεσαι:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Μαλακα αυτο το εχω σκεφτει και εγω. Τι θα γινει η τετραδα που σηματοδοτει τα 47.
Το ενα και μοναδικο αστερι φυσικα. Ο χοντρος δεν ξερω πως θα το σιαξει. Μονο μην κανει το εμβλημα σαν τον κωλο του.

Να σου πω εγω τι με ρωτησε σημερα το πρωι καποιος βαζελος;

Αν ειχες την επιλογη, ειναι στο χερι σου. Διάλεξε. Κουπα στην Ευρωλιγκα την Κυριακη, ή Κουπα στην Φιλαδελφεια; Εχεις μονο μια επιλογη.
Χωρις δευτερη σκεψη Κουπα στην Φιλαδελφεια και να παει να γαμηθει η Ευρωλιγκα, του απαντάω. Δεν το σκεφτηκα καθολου!!! Εχω τρεις εκει δεν γράφει ΜΗΔΕΝ!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
ραμολι να σε πουνε οι γκομενες ρε χαμενο
Στεναχωρια μου για το νημα
μη μου συνχιζεσαι μονο και δε σου ξανασηκωθει

κοιτα να κερδισετε αυριο αντε ..γατακι
Δεν μου σηκωνετε ετσι κι αλλιως. Αυτο δνε ειναι προβλημα.
Τωρα για το αλλο, οσο πλησιαζει η ωρα, τοσο αγχώνομαι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Μαλακα αυτο το εχω σκεφτει και εγω. Τι θα γινει η τετραδα που σηματοδοτει τα 47.
Το ενα και μοναδικο αστερι φυσικα. Ο χοντρος δεν ξερω πως θα το σιαξει. Μονο μην κανει το εμβλημα σαν τον κωλο του.

Να σου πω εγω τι με ρωτησε σημερα το πρωι καποιος βαζελος;

Αν ειχες την επιλογη, ειναι στο χερι σου. Διάλεξε. Κουπα στην Ευρωλιγκα την Κυριακη, ή Κουπα στην Φιλαδελφεια; Εχεις μονο μια επιλογη.
Χωρις δευτερη σκεψη Κουπα στην Φιλαδελφεια και να παει να γαμηθει η Ευρωλιγκα, του απαντάω. Δεν το σκεφτηκα καθολου!!! Εχω τρεις εκει δεν γράφει ΜΗΔΕΝ!
Εννοείται ρε φίλε
Νομίζω κ η συμμετοχή στον τελικό του μιλκο είναι ανώτερη κ μοναδική εμπειρία κ από 2-3 Ευρωλίγκες ...
Κ θέμα διαφορά αθλήματος αλλά κ γιατί οι ελληνικές ομάδες έχουν πάρει Ευρωλίγκες ενώ σε τελικό ποδοσφαίρου είναι κάτι που το ζούμε πρώτη φορά όλοι μας

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
προσεχώς η ουεφα σκέπτεται να φιάξει κι άλλη διοργάνωση ...κι άλλο ευρωπαικό :cheesy:
όποιος αποκλείεται από το μίλκο να παίζει στην ακόμη πιό κατώτερη διοργάνωση yoko choco:2funny:

Χωρίς τίτλο.jpg

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635

Να σου πω εγω τι με ρωτησε σημερα το πρωι καποιος βαζελος;:badair:

Κοίτα να μας ξαναπείς για τα 47...
Και θα σε κυνηγάω :badair:

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
θα βγαλουν τα γιαλατζι αστερια και θα βαλουν ενα
9352311930910.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
προσεχώς η ουεφα σκέπτεται να φιάξει κι άλλη διοργάνωση ...κι άλλο ευρωπαικό :cheesy:
όποιος αποκλείεται από το μίλκο να παίζει στην ακόμη πιό κατώτερη διοργάνωση
Εκεί θα πάει ο Αλαφούζος εσάς :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom