athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
εσφιγγεςΑγγελικη;
εσφιγγεςΑγγελικη;
ΑπαπαπαπαααααεσφιγγεςΑγγελικη;
Και λογω ημερων θα ταιριαζε περισσοτερο ενα Du Hastνομίζω ένα από τα καλύτερα βιντεάκια ..
σατανα, το ιδιο σκεφτομουν χθες. εβλεπα τον giannis, τον pipen, τον Bill Murray και ποιος ξερει ποιοι αλλοι ηταν εκει και περασαν απαρατηρητοι, το ολο στορι "απο τον πατο στην κορυφη σε 10 μηνες", το γηπεδο σχεδον ολο πρασινο. οι γιανκις τσιμπανε με κατι τετοια και δεν το αποκλειω καποια στιγμη να βγει καμια ταινια σχετικη, οχι απαραιτητα ως Παναθηναικος, αλλα κατι που θα μας θυμιζει "κατι"....μακαρι, γιατι οχιόλο το στόρυ από σεπτέμβρη που μαζεύτηκαν κάμποσοι άγνωστοι μεταξύ τους και κατέκτησαν το ευρωπαικό ,
είναι για netflix
Δεν χρειάζεται να το ζωγραφίσεις. Είναι ο Ολυμπιακός.Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Αν δεν το καταλαβαίνεις να στο ζωγραφίσω....
Ο μύθος του Γουέμπλει φίλε μου δεν θα πέσει ποτέ.Δεν χρειάζεται να το ζωγραφίσεις. Είναι ο Ολυμπιακός.
Με τον Παναθηναϊκό στον τελικό της Φιλαδέλφειας θα ήτανε ίδιο και θα είχε την ίδια αξία.
Έπεσε ο μύθος του Γουεμπλει. Καταλάβαμε...
Τι τσιμπησες?Ο μύθος του Γουέμπλει φίλε μου δεν θα πέσει ποτέ.
Γιατι ήταν σε μια εποχή διαφορετική και αφορούσε μια ομάδα με αποκλειστικά Έλληνες.
Παστίτσιο.Τι τσιμπησες?
ΓαμιολαΠαστίτσιο.
Δεν το πέτυχα και πολύ αλλά τρώγεται....
Εσυ?Γαμιολα
Νεα μαλάκια αυτή για να βγει ενας βαζελος από πανω. Ητανε μονο Ελληνες.Ο μύθος του Γουέμπλει φίλε μου δεν θα πέσει ποτέ.
Γιατι ήταν σε μια εποχή διαφορετική και αφορούσε μια ομάδα με αποκλειστικά Έλληνες.
Ρε άντε γαμησου...Νεα μαλάκια αυτή για να βγει ενας βαζελος από πανω. Ητανε μονο Ελληνες.
Τα παντα για να βγει ο Παναθηναικος απο πανω. Ακομα και CL να πηγαινε ο Ολυμπιακος τελικο με αντίπαλο Ρεαλ, Σιτυ, Μπαγερν, Λιβερπουλ και να το σηκωνε κιολας παλι θα βρισκατε να το υποτιμησετε. Οταν τα λεμε δεν ακουτε.
Σας ξερουμε σαν καλπικες δεκαρες. Οι Αεκτζηδες ειναι το προβλημα, απο αυτους δεν ξερεις απο που θα σου 'ρθει.
ψιλοτρολάρει ,ψάχνει κ σωτήραΑυτός ο λέγκο τι φάση....
Φούστης,κατσαπλιάς,γλύφει κωλάντερο αλλαχμπάρηδων.....
Που τους βρίσκουμε αυτούς?
Γαύρος αφού....Νεα μαλάκια αυτή για να βγει ενας βαζελος από πανω. Ητανε μονο Ελληνες.
Τα παντα για να βγει ο Παναθηναικος απο πανω. Ακομα και CL να πηγαινε ο Ολυμπιακος τελικο με αντίπαλο Ρεαλ, Σιτυ, Μπαγερν, Λιβερπουλ και να το σηκωνε κιολας παλι θα βρισκατε να το υποτιμησετε. Οταν τα λεμε δεν ακουτε.
Σας ξερουμε σαν καλπικες δεκαρες. Οι Αεκτζηδες ειναι το προβλημα, απο αυτους δεν ξερεις απο που θα σου 'ρθει.
Αμεσως το αρχιδι. Δεν προλαβα να βαλω Αεκτζη στο στομα μου αμεσως.Ρε άντε γαμησου...
Από δω το πηγές, από εκεί το έφερες, πάλι οι ΑΕΚτζηδες σου φταίνε...
Μπορεί να είναι απλά λίγο στραπατσαρισμένος και να του βγαίνει και η θηλυκή πλευρά...ψιλοτρολάρει ,ψάχνει κ σωτήρα
Χλωμό να είναι αδερφή ...δεν υπάρχει γκέι να λέει τόσες λαλακίες μαζεμένες,συνήθως τους κόβει,στροφάρουν κ πνευματικά
Βαλε εμένα ...από μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά δεν έδωσα κωλο κ με απεριψανΑμα γινοταν ταινια το 7ο, ποιοι ΞΕΝΟΙ ηθοποιοι θα επαιζαν; Να το κανω νημμα ξεχωριστο;
έχεις σκεφτεί πως το αδύνατο σημείο της ταινίας θα είναι η απουσία του ασθενούς φύλου ?σατανα, το ιδιο σκεφτομουν χθες. εβλεπα τον giannis, τον pipen, τον Bill Murray και ποιος ξερει ποιοι αλλοι ηταν εκει και περασαν απαρατηρητοι, το ολο στορι "απο τον πατο στην κορυφη σε 10 μηνες", το γηπεδο σχεδον ολο πρασινο. οι γιανκις τσιμπανε με κατι τετοια και δεν το αποκλειω καποια στιγμη να βγει καμια ταινια σχετικη, οχι απαραιτητα ως Παναθηναικος, αλλα κατι που θα μας θυμιζει "κατι"....μακαρι, γιατι οχι