Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Ξέφυγες από το Αττικό Πάρκο εσύ?Ταπεινη μου γνωμη οταν ο βαζελος πηγε στ αποδητηρια επρεπε να ριξουν μια ναπαλμ μεσα για να τελειωνουμε.
Ξέφυγες από το Αττικό Πάρκο εσύ?Ταπεινη μου γνωμη οταν ο βαζελος πηγε στ αποδητηρια επρεπε να ριξουν μια ναπαλμ μεσα για να τελειωνουμε.
Το βρηκες .κ εσυ ομως με Κασελακη φωτο σε βλεπω μεσα οικοτροφοΞέφυγες από το Αττικό Πάρκο εσύ?
στο ελλαδιστάν ψευτοτσαμπουκάδες με κρατική ασυλίατοτε να φροντισουν (οπως κανουν στα ευρωπαικα που εκει ποναει) να μην υπαρχουν κροτιδες, λειζερ, καπνογονα. μεχρι τοτε να περνουν την ομαδα και να φευγουν. οι παιχτες ειναι ανθρωποι και οχι κασκαντερ για να περναμε καλα βλεποντας να παιζουν μπαλα και να προσπαθουν να αποφυγουν καπνογονα κ κροτιδες, να φευγουν ολοι, και τοτε να δουμε αν θα βγαινει το καθε παχυδερμο και αντι να καταδικαζει κ να ψαχνει να βρει ποιος το εκανε, να ριχνει το φταιξιμο στον εκαστοτε αντιπαλο παιχτη,
Ειναι αυτοι οι γαυροι τρομακτικοι παντως.στο ελλαδιστάν ψευτοτσαμπουκάδες με κρατική ασυλία
στην Ευρώπη τσιμπουκάδες
Smith όχι Κασσελάκης ρε μπινέ.Το βρηκες .κ εσυ ομως με Κασελακη φωτο σε βλεπω μεσα οικοτροφο
Επρεπε να την ριξουν οι μαλακες,ετσι και αλλιως εμεις στα υπογεια ειμασταν,εσεις θα πηγαινεται στο διαολο.Ταπεινη μου γνωμη οταν ο βαζελος πηγε στ αποδητηρια επρεπε να ριξουν μια ναπαλμ μεσα για να τελειωνουμε.
Με τέτοια σκατομυτη τι άλλο θα μπορούσε να είναι;
Εμενα προσωπικά στα αρχιδια μου αν επεσε η κροτιδα πανω στον παικτη η 10 μετρα μακρια. Το προβλημα μου ειναι γιατι επεσε η κροτιδα/φωτοβολιδα.
Κανονικά με το που έπεφτε κροτίδα στον αγωνιστικο χωρο είτε ειναι στο 1' η στο 91' ο αγωνας θα πρέπει να διακόπτεται και να καταλογίζεται υπέρ του αντιπάλου, πρόστιμο στην ομαδα, ενα μηνα φυλακή στο μουνοπανο που την έριξε μαζι με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου εφόρου ζωης.
Ετσι κανει ενα σοβαρο κρατος.
Tα ελεγα εγωμηπως ηταν ρουκετα της χαμας τυποι?
Σπας αυγα για να φτιάξεις ομελέτα, σε εξι μηνες, ενα χρονο δεν θα έπεφτε ουτε χαρτοπετσέτα στον αγωνιστικο χωρο.Δε θα τελείωνε ματς στην Ελλάδα αν τα διακόπτανε στην πρώτη κροτίδα
λενε για τον γιατρο.... σε αυτον τον αγωνα τον πηραν και τον πηγαν στο νοσοκομειο χωρης γνωματευση του γιατρου του αγωνα
να μην τελειωνε ποτεΔε θα τελείωνε ματς στην Ελλάδα αν τα διακόπτανε στην πρώτη κροτίδα
Συμμαζέψου τύπε.Γαυροι το αεροπλανοφορο του 6ου Στολου με τους μπαμπαδες σας που γνωρισανε τις μαμαδες σας στην Τρουμπα , εχει παει στο Ισραηλ τωρα, και εχετε μοναξια