Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.593
- Πόντοι
- 6.536
Για αυτό το είπα....ο whois ήταν γαύρος μέχρι κόκκαλο αν θυμάμαι...
Μίλησε σαν σκληρός γαύρος Καμινιώτης ο βασιλόφρων....
Για αυτό το είπα....ο whois ήταν γαύρος μέχρι κόκκαλο αν θυμάμαι...
έλα ρε, υπερβολές, πέρυσι με 10+ διαφορά το χάσατε τελικά στα πλει οφ...Εσυ που μου ειπες ελα μωρε μαλακα εχει δρομο το πρωταθλημ, για βαλε +3 στην βαθμολογια του Παναθηναικου, αφαιρεσε και 1 απο εμενα γιατι εκει παει η δουλεια, και δες ξανα την βαθμολογια... Και ελα να μου ξανα πεις αν ο,τι εχτιζα γαμηθηκε σε ενα λεπτο.
Ποσο μαλακας εισαι; Εσυ ησουνα 10+ διαφορα. Οχι εγω. Εσυ εισαι ο μαλακας της παρεας και χανεις κουπες μαλακισμενα.έλα ρε, υπερβολές, πέρυσι με 10+ διαφορά το χάσατε τελικά στα πλει οφ...
ρε παπάρα σε ακούς...?Ποσο μαλακας εισαι; Εσυ ησουνα 10+ διαφορα. Οχι εγω. Εσυ εισαι ο μαλακας της παρεας και χανεις κουπες μαλακισμενα.
Ναι, και με τον Παοκ χωρις κοσμο.ρε παπάρα σε ακούς...?
ακριβώς αυτό λέω, ότι και να το χάσεις στα χαρτιά το παιχνίδι και με -1, πάλι μέσα στη διεκδίκηση είσαι...
...συμφωνώΝαι, και με τον Παοκ χωρις κοσμο.
Εκει που στοχευα στις 5/11 να εχω ΠΑΟΚ και ΑΕΚ 7-8 βαθμους διάφορα και εσενα στους εξι, παω να παρω τα αρχιδια μου.
Εκτος αυτουδεν σου εχω μοιασει στην μαλακια να χανωη παράγκα του μαρινάκη δεν έχανε πρωταθληματα ενω εχω παρει μεγαλη διαφορα.
Οπως και να χει την ρετσινια θα την κουβαλας. Ακομα και με αγωνα στο χαρτι.το χαρτινο ειναι πιο γλυκο
Ασε που ο τιγρης θα το παρει παλι
Συμφωνω και εγω οτι εισαι μαλακας....συμφωνώ
Κάτσε βρε μλκ έφερες τη καταστροφή εσύ,ποιος στο είπε χωρίς κοσμοΝαι, και με τον Παοκ χωρις κοσμο.
Εκει που στοχευα στις 5/11 να εχω ΠΑΟΚ και ΑΕΚ 7-8 βαθμους διάφορα και εσενα στους εξι, παω να παρω τα αρχιδια μου.
Εκτος αυτου δεν σου εχω μοιασει στην μαλακια να χανω πρωταθληματα ενω εχω παρει μεγαλη διαφορα.
Τα παπαρια μου θα πάρει ο νιάουτο χαρτινο ειναι πιο γλυκο
Ασε που ο τιγρης θα το παρει παλι
Ξέρει αυτός ρε κωλομπαρά.Κάτσε βρε μλκ έφερες τη καταστροφή εσύ,ποιος στο είπε χωρίς κοσμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα παπαρια μου θα πάρει ο νιάου
Ναι καλά κωλομπαρα τα αρχιδια μας ξέρουμεΞέρει αυτός ρε κωλομπαρά.
ακριβώς πάλι τα ίδια και οι συνέπειες του νόμου πρέπει να είναι ακριβώς οι ίδιες με το παρελθόνπαλι τα ιδια....
Ηρεμα μορη μη βρίζεις,ακόμα αιμα σε πάνε η λαχανοντολμαδεςακριβώς πάλι τα ίδια και οι συνέπειες του νόμου πρέπει να είναι ακριβώς οι ίδιες με το παρελθόν
που τιμωρήθηκε ο παοκ για το ρολό και ο παο για τη φωτοβολίδα 2 ώρες ΠΡΙΝ τον αγώνα
Ε τώρα είναι η σειρά του πρεζέμπορα να πληρώσει..
Τι σε χαλάει ? για ξηγήσου !?
να !!! έτοιμη τροφή στο μίξερ, φρουτόκρεμα
Σε καλώ σε ραντεβού θανάτου. Μέχρι τελικής πτώσης.Συμφωνω και εγω οτι εισαι μαλακας.
δεν μου έφταναν όλα τα άλλα έχω να νουθετήσω και τον τρουμπ , παντού αγάπη δίνω ρε αχάριστοιΗρεμα μορη μη βρίζεις,ακόμα αιμα σε πάνε η λαχανοντολμαδες
Το κάλεσμα γίνεται δεκτο.Σε καλώ σε ραντεβού θανάτου. Μέχρι τελικής πτώσης.
Μπορείς να διαλέξεις μεταξύ χοιρινού και πρατίνας...
Καλό παιδί ο αδελφος μη βριζεις.δεν μου έφταναν όλα τα άλλα έχω να νουθετήσω και τον τρουμπ , παντού αγάπη δίνω ρε αχάριστοι
το ξέρω ρε , γι αυτό τον ισορροπώ να πέφτουν οι παλμοίΚαλό παιδί ο αδελφος μη βριζεις.
Θα σε σκίσω λιμανίσιεΤο κάλεσμα γίνεται δεκτο.
Και χοιρινό (κοντοσούβλι) και προβατίνα και λουκάνικο στη σχάρα. Χωριάτικη επίσης στο τραπέζι.
Θα ενημερωθείς για το πότε. Θα σε στείλω σπίτι και θα σε μαζεύει η γυναίκα από την είσοδο για να ανέβεις επάνω, γαμημενε!!!!