σε ένα αρμένικο βρίσκεις τον καλύτερο γύρο ,Μαγαζι αδελφέ αλλά καλό χρόνια.
μοσχάρι με αρνί κ λίγη προβατίνα , καρυκεύματα με επιστημονική δοσολογία να παστουρμίζει λίγο ο γύρος
Αν φας τέτοιο γύρο όλα τα άλλα μοιάζουν άχυρο
σε ένα αρμένικο βρίσκεις τον καλύτερο γύρο ,Μαγαζι αδελφέ αλλά καλό χρόνια.
Και για πίτσα ρώτα κωλομπαρα μαξιμιλου ξέρει κάτι καλές να σου πει να φαςσε ένα αρμένικο βρίσκεις τον καλύτερο γύρο ,
μοσχάρι με αρνί κ λίγη προβατίνα , καρυκεύματα με επιστημονική δοσολογία να παστουρμίζει λίγο ο γύρος
Αν φας τέτοιο γύρο όλα τα άλλα μοιάζουν άχυρο
παραφέρεσαιΚαι για πίτσα ρώτα κωλομπαρα μαξιμιλου ξέρει κάτι καλές να σου πει να φας
Ναι για ωρα ανάγκης λεωπαραφέρεσαι
πίτσα δεν τρώω , το θεωρώ παπαριά να βγω έξω για να φάω πίτσα
αλλά περί ορέξως κολοκυθόπιτα που λένε, όπως τη βρίσκει ο καθένας
Πριν κανά μήνα σε γενέθλια μιας χαζογκόμενας έφαγα δυο κομμάτια , μετά άλλα δυο στο τέλος μια πίτσα ολόκληρη
και ήμουνα νηστικός ..χώρια που τα αλλαντικά είναι σαβούρα
κοίτα για ώρα ανάγκης ...Ναι για ωρα ανάγκης λεω
Αστο διαολο ρε! Που θα προσβαλλεις την πιτσα με αλλαντικα.παραφέρεσαι
πίτσα τα που τα αλλαντικά είναι σαβούρα
Ναι μορε κουβέντα να γίνεται στη τελικηκοίτα για ώρα ανάγκης ...
αποκλείεται να μην έχεις σπίτι 2 αυγά ,μια ντομάτα, 20γραμμάρια βούτυρο, λίγο από οποιοδήποτε τυρί , δυο φέτες ψωμί ή τοστ
Τα ρίχνεις στο τηγάνι κ σε 10 λεπτά τρως
2 αυγα ματια και ψητες πατατες μακκειν μπαρμπεκιου,σμαιλ,μακριες...και τα 3 ειδηκοίτα για ώρα ανάγκης ...
αποκλείεται να μην έχεις σπίτι 2 αυγά ,μια ντομάτα, 20γραμμάρια βούτυρο, λίγο από οποιοδήποτε τυρί , δυο φέτες ψωμί ή τοστ
Τα ρίχνεις στο τηγάνι κ σε 10 λεπτά τρως
ρε άσε τα σάπια από τα λιντλΑστο διαολο ρε! Που θα προσβαλλεις την πιτσα με αλλαντικα.
Σε λιγο θα παραγγειλω πίτσα με αλλαντικα. Βεβαια εχω ενα δίλημμα για κοντοσουβλι. Αλλα μεχρι τωρα προηγειται η πιτσα.ρε άσε τα σάπια από τα λιντλ
Πάσχα είχες ανεβάσει που έψηνες τα αρνιά ...
ε νοικοκύρης άνθρωπος, καλοφαγάς θες να μας πείς ότι τρώς πίτσες ?
θες να τα τινάξουν όλοι με τις σαβούρες και να μείνεις μόνος να τρως αρνάκι σαν πασάς, κουφαλίτσα μοναχοφάη
μόλις παράγγειλα πεπερόνι Μοσχάτου , πίτσα με σαλάμια κ χοιρινή ωμοπλάτη γκρέτα φαρμ ποιότητα στο συντηρητικόΝαι μορε κουβέντα να γίνεται στη τελικη
μαζί γράψαμε-παραγγείλαμε , πιάσε κόκκινοΣε λιγο θα παραγγειλω πίτσα με αλλαντικα. Βεβαια εχω ενα δίλημμα για κοντοσουβλι. Αλλα μεχρι τωρα προηγειται η πιτσα.
Γαμιολες είναι που δε τρωτεμόλις παράγγειλα πεπερόνι Μοσχάτου , πίτσα με σαλάμια κ χοιρινή ωμοπλάτη γκρέτα φαρμ ποιότητα στο συντηρητικό
μαζί γράψαμε-παραγγείλαμε , πιάσε κόκκινο
Μια οχταρα με αλλαντικα μολις μου φτιάχνουν και μου την στελνουν πακετο.μόλις παράγγειλα πεπερόνι Μοσχάτου , πίτσα με σαλάμια κ χοιρινή ωμοπλάτη γκρέτα φαρμ ποιότητα στο συντηρητικό
μαζί γράψαμε-παραγγείλαμε , πιάσε κόκκινο
Μονο εσυ θα τρως ρε μουνι, να φαμε και εμεις κατι.Γαμιολες είναι που δε τρωτε
για αλλαγή μια φορά στο τόσο καλή είναι και η πίτσαΜια οχταρα με αλλαντικα μολις μου φτιάχνουν και μου την στελνουν πακετο.
Μην είναι εφταρα κοίταΜια οχταρα με αλλαντικα μολις μου φτιάχνουν και μου την στελνουν πακετο.
Φαε ρε μλκ σε κρατάωΜονο εσυ θα τρως ρε μουνι, να φαμε και εμεις κατι.
Μολις τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα να ερθουν απο αλλο δρομο.Μην είναι εφταρα κοίτα
με ξεμυάλισες ..πάει η Δευτεριάτικη αποτοξίνωσηΓαμιολες είναι που δε τρωτε
την πατησα και εγω σημερα......απο αυριο ψαρακι κλπ...σημερα μια σουπιερα κοτοσαλατα....τριτη μερα ρε πουστη μουμε ξεμυάλισες ..πάει η Δευτεριάτικη αποτοξίνωση