You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.234
- Πόντοι
- 26.141
Πάντως φάνηκε η κούραση από το διπλό στο ΚαραϊσκάκηΟ Νικολογιαννης ως σχολιαστής του αγωνα σκουζει για τον διαιτητη. Ηδη τον ψαχνει στο διαδίκτυο αν εχει βγαλει καμια φωτο με τον Μαρινακη και τον Θεοδωριδη.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.744
- Πόντοι
- 28.246
Ελειπε και ο Χουανκαρ. Τους καναμε πολυ μεγαλη ζημια τελικα οι μουνηδες.Πάντως φάνηκε η κούραση από το διπλό στο Καραϊσκάκη
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.234
- Πόντοι
- 26.141
Δεν έχουν ομάδα κ το ξέρουν κ οι ίδιοι .Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησαν
Ο ΠΑΟ πιάνει το ταβάνι του κ πέρσυ κ φέτος ...το υλικό δεν είναι για να ανταγωνιστεί τον γαύρο κ την ΑΕΚ.
Πέρσυ η ΑΕΚ ήταν κ σαν ομάδα πιο στρωμένη από τους υπόλοιπους αλλά φέτος νομίζω ότι ο γαύρος είναι πιο καλός
Βέβαια στο παρασκήνιο παίζονται πολλά κ ειδικά στην ελλαδα
slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 736
Συμφωνα με ολα εκτος το τελευταιο σε σχεση με τονΠαναθηναικο,ο ραφλας δεν παιζει στο προσκηνιο!Δεν έχουν ομάδα κ το ξέρουν κ οι ίδιοι .
Ο ΠΑΟ πιάνει το ταβάνι του κ πέρσυ κ φέτος ...το υλικό δεν είναι για να ανταγωνιστεί τον γαύρο κ την ΑΕΚ.
Πέρσυ η ΑΕΚ ήταν κ σαν ομάδα πιο στρωμένη από τους υπόλοιπους αλλά φέτος νομίζω ότι ο γαύρος είναι πιο καλός
Τα λεω απο περυσι,δεν υπαρχουν λεφτα,σωστος σχεδιασμος,και σωστο προπονητικο τιμ!
Σημερα ειχαμε κατοχη,ειχαμε σουτ αλλα και παλι δεν υπηρχαν σουτ στο τερμα και καποιος γαμιολης να βαλει το πετσι στο τρυπιτο!
Τελευταία τροποποίηση:
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.234
- Πόντοι
- 26.141
Για το παρασκήνιο ασφαλώς κ δε εννοούσα τα Αλαφούζο αλλά τον τίγρη ....Συμφωνα με ολα εκτος το τελευταιο σε σχεση με τονΠαναθηναικο,ο ραφλας δεν παιζει στο προσκηνιο!
Τα λεω απο περυσι,δεν υπαρχουν λεφτα,σωστος σχεδιασμος,και σωστο προπονητικο τιμ!
Σημερα ειχαμε κατοχη,ειχαμε σουτ αλλα και παλι δεν υπηρχαν σουτ στο τερμα και καποιος γαμιολης να βαλει το πετσι στο τρυπιτο!
Το ερώτημα είναι αν ο τίγρης είπε στον Αλαφούζο πως να πάρει την ομάδα με τη πρώτη φωτοβολίδα η κροτίδα κ εγώ θα σε υποστηρίξω στον αθλητικό δικαστή παρασκηνιακά ή αν το έκανε ο Αλαφούζος από την πίεση της θύρας 13 ,....
Οι οπαδοί του ΠΑΟ λέμε ότι άσκησε πίεση η θύρα 13 αλλά προσωπικά δεν πιστεύω οι οπαδοί ποτέ μιας ομάδας στην Ελλάδα να λένε ......πάρε την ομάδα αν πετιουνται φωτοβολίδες κ κροτίδες για το λόγο ότι είναι κάτι που το κάνουν όλοι
Τέλος ο Αλαφούζος δεν θα το έκανε αυτό αν δεν ήξερε ότι έχει την υποστηρίξει της ςπο μέσω του τίγρη..
Πάντως η τιμωρία του ΟΣΦΠ είναι μια αρχή κ δημιουργεί ένα τετελεσμένο δλδ ακόμα κ στην κερκίδα να σκάσει κροτίδα μπορώ να ισχυριστω δικαίως ότι με προκάλεσε πρόβλημα στο αφτί........φυσικά κ όλοι μας αυτό θέλουμε καμιά φωτοβολίδα κ κροτίδα πουθενά κ έξω τα τσογλανια από τα γηπεδα
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Μια γλυκιά καλησπέρα στις πράσινες ευρωπουτανες!
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.593
- Πόντοι
- 6.536
Αντε ρε γαμήσου μουνόπανο μυρωδιά άσχετε....Δεν έχουν ομάδα κ το ξέρουν κ οι ίδιοι .
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.234
- Πόντοι
- 26.141
Όσο κ να βρίζεις ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ...Κουφός , ΤΥΦΛΌΣΑντε ρε γαμήσου μουνόπανο μυρωδιά άσχετε....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.593
- Πόντοι
- 6.536
Σκούπισε τα χύσια για να ακούς βρε κροσάκι.Όσο κ να βρίζεις ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ...Κουφός , ΤΥΦΛΌΣ
Η ομάδα είναι είναι πολύ καλύτερη καλύτερη πέρσι με περισσότερες επιλογές.
Το οτι έχουμε πρόεδρο ένα γαμήδι, επίσης ισχύει μπινέ.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.234
- Πόντοι
- 26.141
Ο αλαικσανδρος71 που με έχει σε ignore μόλις μού έστειλε μήνυμα να σε ignoriσωΣκούπισε τα χύσια για να ακούς βρε κροσάκι.
Η ομάδα είναι είναι πολύ καλύτερη καλύτερη πέρσι με περισσότερες επιλογές.
Το οτι έχουμε πρόεδρο ένα γαμήδι, επίσης ισχύει μπινέ.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.593
- Πόντοι
- 6.536
Ignorise με αν σου βαστάει....Ο αλαικσανδρος71 που με έχει σε ignore μόλις μού έστειλε μήνυμα να σε ignoriσω
Θα είσαι ο 3ος μετά τον Λάκη και τον πορνλίμπεραλ.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.234
- Πόντοι
- 26.141
Αφού ρε μουνι πριν λίγο απάντησες στον Λάκη για τον ΜαμιδακηIgnorise με αν σου βαστάει....
Θα είσαι ο 3ος μετά τον Λάκη και τον πορνλίμπεραλ.
Δημοσίευση στο thread ''Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ'' Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ - Page 3596 - bourdela.com forum
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.593
- Πόντοι
- 6.536
Παλι κύλησες στο κράκ?Αφού ρε μουνι πριν λίγο απάντησες στον Λάκη για τον Μαμιδακη
Δημοσίευση στο thread ''Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ'' Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ - Page 3596 - bourdela.com forum
Αυτος με έχει ιγκνόρ.
Εγω δεν έχω κανέναν ιγκνόρ.
Καθ μην μου παραθέτεις pages etc γιατί γιατί σε γαμήσω.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.234
- Πόντοι
- 26.141
Α ..εννοείς για ιgnore τον άλλον προς εσένα ;Παλι κύλησες στο κράκ?
Αυτος με έχει ιγκνόρ.
Εγω δεν έχω κανέναν ιγκνόρ.
Καθ μην μου παραθέτεις pages etc γιατί γιατί σε γαμήσω.
Ζαλίστηκα διότι ψάχνω αφυγραντήρες για να στεγνώνουν τα ρούχα
Έχει κανένα νουμι καμιά πρόταση ή να ανοίξω θρεντ;
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.593
- Πόντοι
- 6.536