απ τα μεγαλεια και την ηδονη του μπασκετ στη μιζερια και στον πονο του ποδοσφαίρου
τι τα θες τι τα θες δεν αλλαζουμε μυαλα θαχουμε μια ζωη το τριφυλλι στη καρδια...
Kαταρχας ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Λαρισα.Χαρηκα πολυ που μια επαρχιακη ομαδα κατεκτησε το τροπαιο.Τωρα για τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ τι να πουμε...Απλα οι συγκρισεις με την αυτοκρατορια του μπασκετ ειναι μοιραιες...Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη ουτε μοριακη βιολογια , τα πραγματα ειναι απλα.Η ομαδα πασχει και η ασθενεια ειναι χρονια.Οι ανθρωποι στο κεντρο δεν μπορουν να αλλαξουν ουτε μια πασα , δεν μπορουν να σκοραρουν σε κενη εστια...
Οχι δεν θα αφησω παραμονες του τελικου της Ευρωπης να με ξενερωσει η ομαδα-εκτρωμα του Βαρδηνογιαννη.Θελω να βλεπω την θετικη οψη της ζωης , την αυτοκρατορια του Παυλου που μου εχει χαρισει τοσες χαρες,
1)Εχω τους πιο τρελλους οπαδους Προεδρους στην Ευρωπη , τους Γιαννακοπουλαιους που καθε χρονο ριχνουν χρημα για να φερνουν τα ιερα τερατα του παγκοσμιου μπασκετ : Dominique , Γκαλη , Μποντιρογκα κλπ κλπ(καμια σχεση με οικογενεια Βαρδηνογιαννη)
2)Εχω τον μεγαλυτερο προπονητη στην Ευρωπη για 8 συνεχη χρονια(καμια σχεση με Μαλεζανι,Μπακε και ολο το υπολοιπο συναπαντημα)
3)Εχω την αφροκρεμα των παικτων που παιρνουν εκ δολαρια αλλα ματωνουν λες και ειναι λυσασμενοι εφηβοι οπως ο Αλβερτης χτες(καμια σχεση με Μπισκαν,Νιλσον κλπ)
Οχι κανεις δεν θα μου χαλασει την διαθεση γιατι θελω να κοιταω την θετικη οψη της ζωης...