Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
δεν βλεπω αναφορες απο φιλους συν-βαζελους για τον τελικο του κυπελλου με τη λαρσα.
μαλλον δεν ειμαι ο μονος που εχω ξενερωσει με την ποδοσφαιρικη ομαδα.
εννοειται οτι θελω να το σηκωσουμε κι αυτο το κατσαρολι και επισης εννοειται οτι ευχομαι καλη επιτυχια στην ομαδα. απλα... δεν μου κανει και πολυ κουκου ν? ασχοληθω περισσοτερο.

+1

Δυστυχώς...    :sunglasses:

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
1-1 χωρις δυσκολια!!!το ματσακι το ελεγχουμε!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
1-1

TOΣΗ ΞΕΝΕΡΑ, που το πάρουμε δεν το πάρουμε μικρή η διαφορά...  :cool2:

Πάντως ελπίζω να το πάρουμε.  :thumbsup:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
με στενοχωρει η κατασταση που βρισκεται η ομαδα.
βλεπω παιχτες και προπονητη αδιαφορους και χωρις καθολου παθος.
κανω συγκριση με την ομαδα του μπασκετ. ο ζελικο πρεπει να ειχε ανεβασει 30 πιεση χθες και οι παιχτες ετρωγαν σιδερα.
και μην πει κανενας οτι ο ενας διεκδικει ευρωπαικο τροπαιο και ο αλλος κυπελλο ελλαδας. για την ποδοσφαιρικη ομαδα ειναι ο μοναδικος στοχος για φετος και πρεπει να ματωσουν τα μαλακισμενα..   :tickedoff:

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ροκοςς πολυ σωστος!!!απλα οι μεν ξερουν τι φανελα φορουν ενω οι δεν οχι μονο δεν ξερουν σε ποια ομαδα παιζουν αλλα ΔΕΝ ξερουν καν γιατι εγιναν ποδοσφαιριστες!!!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Θα πάρουμε τα αρχίδια μας! Γκολ φάγαμε

Επισκέπτης
Καλά, δεν ντρεπονται?????

Ποιός θα βαλει ένα στόπ σε αυτο το χάλι?

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Ειναι για κλαματα, καιρος να φευγουν οσοι νομιζουν οτι θα παιρνουν τα φραγκα και θα καααααθονται.....

Επισκέπτης
Γεια σου Μαντζιο ΑΡΧΙ ΤΣΟΥΓΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
απ τα μεγαλεια και την ηδονη του μπασκετ στη μιζερια και στον πονο του ποδοσφαίρου  :headbang:  :tickedoff:  :idiot:

τι τα θες τι τα θες δεν αλλαζουμε μυαλα θαχουμε μια ζωη το τριφυλλι στη καρδια...

Kαταρχας ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Λαρισα.Χαρηκα πολυ που μια επαρχιακη ομαδα κατεκτησε το τροπαιο.Τωρα για τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ τι να πουμε...Απλα οι συγκρισεις με την αυτοκρατορια του μπασκετ ειναι μοιραιες...Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη ουτε μοριακη βιολογια , τα πραγματα ειναι απλα.Η ομαδα πασχει και η ασθενεια ειναι χρονια.Οι ανθρωποι στο κεντρο δεν μπορουν να αλλαξουν ουτε μια πασα , δεν μπορουν να σκοραρουν σε κενη εστια...

Οχι δεν θα αφησω παραμονες του τελικου της Ευρωπης να με ξενερωσει η ομαδα-εκτρωμα του Βαρδηνογιαννη.Θελω να βλεπω την θετικη οψη της ζωης , την αυτοκρατορια του Παυλου που μου εχει χαρισει τοσες χαρες,
1)Εχω τους πιο τρελλους οπαδους Προεδρους στην Ευρωπη , τους Γιαννακοπουλαιους που καθε χρονο ριχνουν χρημα για να φερνουν τα ιερα τερατα του παγκοσμιου μπασκετ : Dominique , Γκαλη , Μποντιρογκα κλπ κλπ(καμια σχεση με οικογενεια Βαρδηνογιαννη)
2)Εχω τον μεγαλυτερο προπονητη στην Ευρωπη για 8 συνεχη χρονια(καμια σχεση με Μαλεζανι,Μπακε και ολο το υπολοιπο συναπαντημα)
3)Εχω την αφροκρεμα των παικτων που παιρνουν εκ δολαρια αλλα ματωνουν λες και ειναι λυσασμενοι εφηβοι οπως ο Αλβερτης χτες(καμια σχεση με Μπισκαν,Νιλσον κλπ)

Οχι κανεις δεν θα μου χαλασει την διαθεση γιατι θελω να κοιταω την θετικη οψη της ζωης...

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
140
Πόντοι
1
Είπαμε μια δυο αλλαγές θέλει η ομάδα...Ιδιοκτήτη...Πρόεδρο

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
140
Πόντοι
1
Γιατί δεν πάει ο σωφέρ να δει αύριο τον τελικό?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
απ τα μεγαλεια και την ηδονη του μπασκετ στη μιζερια και στον πονο του ποδοσφαίρου  :headbang:  :tickedoff:  :idiot:

τι τα θες τι τα θες δεν αλλαζουμε μυαλα θαχουμε μια ζωη το τριφυλλι στη καρδια...

Και θα έρθει αύριο ο μπασκετικός ΠΑΟ, να μεγιστοποιήσει το  κοντράστ με το ποδοσφαιρικό τμήμα, και να καταδείξει ακόμα πιο έντονα τη μιζέρια των διοικούντων...

PS: Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ντροπη στους λαρισαιους, βρηκαν ενα πρασινο πτωμα και ασελγησαν επανω του..   :tickedoff: :tickedoff:

χωρις πλακα τωρα, θα ηταν μεγαλη αδικια να εβαζε το γκολ ο μαντζιος (  :2funny: :2funny: ) . μπραβο στα τυρια ηθελαν το κυπελλο περισσοτερο απο τους δικους μας και το πηραν..

ststrato

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή η απογευματινή ευχή έπιασε τόπο, εύχομαι και αύριο ο Παναθηναικός να σηκώσει και την άλλη κούπα.Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?????????
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

Επισκέπτης
Εγω παντως παρελαβα με κουριερ ενα καφασακι (16αδα) Pilsner Τσέχικη μικρης μπυραρίας περιορισμενης παραγωγής και τις εχω βαλει στο ψυγειο για τον τελικο αυριο. Θα συνδιαστεί με σπιτική πιτσα με λεπτή ζυμη που την πετυχαίνει η οικιακή βοηθός. Έχω απαγορεύσει επίσης σε οποιονδήποτε (και κυρίως την γυναικα μου) να έχει μαζί μου οποιοδήποτε επικοινωνία, λεκτική ή μη (ειναι κατσικοπόδαρη, καρατσεκαρισμένο). Όταν ρωτάει ''πως πάτε καλέ??'' τρωμε 3-ποντο μέ βολή επιπλέον.

Δεν αξιζει το κοπο να ασχολουμαστε με το καρκίνωμα του ποδοσφαίρου. Τα έχουμε πει.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγω παντως παρελαβα με κουριερ ενα καφασακι (16αδα) Pilsner Τσέχικη μικρης μπυραρίας περιορισμενης παραγωγής και τις εχω βαλει στο ψυγειο για τον τελικο αυριο. Θα συνδιαστεί με σπιτική πιτσα με λεπτή ζυμη που την πετυχαίνει η οικιακή βοηθός. Έχω απαγορεύσει επίσης σε οποιονδήποτε (και κυρίως την γυναικα μου) να έχει μαζί μου οποιοδήποτε επικοινωνία, λεκτική ή μη (ειναι κατσικοπόδαρη, καρατσεκαρισμένο). Όταν ρωτάει ''πως πάτε καλέ??'' τρωμε 3-ποντο μέ βολή επιπλέον.

Δεν αξιζει το κοπο να ασχολουμαστε με το καρκίνωμα του ποδοσφαίρου. Τα έχουμε πει.

Τα δύο τμήματα του Βάζελου, θα ταίριαζαν απόλυτα στο thread "winners and loosers"!!!

ststrato

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλά τώρα δεν ασχολούμαστε.......αν το εβαζε ο Μάντζιος στα χασομέρια, θα είσασταν μεγάλη ομάδα.........΄΄οσα και να κάνεισ με την¨"κατσικοπόδαρη" γυναίκα σου, κουπίτσα για καφέ πάρε για τισ μπύρεσ........τα ίδια θα έχει και αύριο.....Forza Teo........ :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ΟΕΟΕΟΕ....Π....Α ΤΟΥ ΑΝΤΣΟΥΕ......βαζελάκια όλοι στην Λαμία...πάρτε γιαουρτάκια....φρέσκα....όλα τα λεφτά ο Γιαννάκης ο Γκούμας στον πάγκο....ο Μουνιόθ γιατί ήταν χαρούμενος?Μήπως επειδή φεύγει από τα γίδια?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Είπαμε μια δυο αλλαγές θέλει η ομάδα...Ιδιοκτήτη...Πρόεδρο

Με μια φραση ρε μαγκα ειπες τα παντα.Υπαρχει καποιος Παναθηναικος που να πει οτι το αποτελεσμα ηταν κεραμιδα στο κεφαλι? Μην σκατε ομως αδερφια , υπαρχει και μεγαλυτερη ξεφτιλα.Του χρονου που θα γιορταζουμε τα 100 χρονια του συλλογου , να παλευουμε για μια θεση στο UEFA....Μπασκετικε Παναθηναικε , MAKE US PROUD AGAIN

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom