Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Περιμένω από τους παλιούς καλούς φίλος βάζελους δώ μέσα,να βάλουν στην θέση τους κάποιους άλλους που παρεκτρέπονται επί προσωπικού.Νομίζω ότι ποτέ δεν αναφέρθηκα με προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε κανέναν.

Ρε φιλέ όντως δεν αναφέρθηκες σε κανενάν προσωπικά,αλλά όταν μας κάνεις τέτοια καζούρα μετά από την ξεφτίλα μας,είναι λογικό κάποιοι να παρεκτραπούν.Τουλάχιστον περίμενε μέχρι να ξεχαστεί λίγο  η ήττα μας.Δηλαδή μέχρι αύριο το βράδυ που θα σηκώσουμε την κούπα.Παρεπιπτόντως ευχαριστούμε για τις ευχές σου

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Καλά αυτός ο Μάντζιος είναι τελείως απαράδεκτος. Μ' αρέσει κιόλας που το ιατρικό επιτελείο έκανε λέει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στο αγώνα. Όξω ρε!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ʼιντε κομμάτια να γίνει.Σας συγχωρώ γιατί είστε καλά παιδιά,αρκετά πονεμένα,αλλά τουλάχιστον δεν είστε Ούννοι σαν κάποιους άλλους,ονόματα δεν λέμε.
Πραγματικά προσπαθώ να δώσω μια λογική εξήγηση για την φετινή σας κατάντια,αλλά δυσκολεύομαι.Πραγματικά...

Τέσπα,όλόψυχα καλή τύχη αύριο,είμαι σίγουρος ότι θα το σηκώσετε την κούπα,γουστάρω με τα 1000 να το σηκώσετε γιατί η ομάδα σας έχει ως βάση Έλληνες παίχτες & το σπίτι μου αύριο θα μοιάζει με πράσινη κερκίδα καθόσον έχω ΝΟVA  κ θα μαζευτούν μπόλικα λαγουδάκια σπίτι μου.

ΑΝΤΕ ΠΑΝΑΘΑ,ΚΟΥΠΑ ΑΥΡΙΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΚ.
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εντάξει ρε παιδιά δεν μας φταίει ο Μάντζιος για το χάλι μας το μαύρο.Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.Ξεχνάτε πιος μας πέρασε από τον ΠΑΟΚ στους 8?Οι ευθύνες είναι πολύ πιο ψηλά..

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Δύσκολη νύχτα. Πολύ δύσκολη. ʼντε να ξημερώσει η μέρα (αλλά κρατάμε κλειστά τα τηλέφωνα) μπας και η πορτοκαλί η μπάλα μας δώσει καμιά χαρά. Μέχρι τότε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο Μάντζιος ήταν το κερασάκι στην τούρτα...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Κουραγιο παιδια μεχρι αυριο που θα σηκωσετε με το καλο την αλλη κουπα την Ευρωπαικη που ειναι και σημαντικοτερη.Η φαση με τον Μαντζιο παντως μου θυμισε δικες μας μαυρες στιγμες αλα Λακης και μερικες Σεζαρ.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Ευτυχώς που υπάρχει το site και λέμε τον πόνο μας, γιατί αλλοιώς θα το είχαμε ρίξει στα σκληρά. Το τι ξεφτίλα περνάμε τις τελευταίες εβδομάδες, δεν περιγράφεται. Απ΄το κακό στο χειρότερο πάμε.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
παντως για να ξεφυγω και λιγο απο το θεμα μιας και με ποναει........ :tickedoff:

τι ξεκωλα καβλετα ηταν αυτες οι Λαρισσέες? εβλεπα κατι μωρα στην tv για πολλα  :knockinb:
να τις στοκαρεις στη μαπα και αυτες να φορανε τη φανελα με το αλογάκι :grin:
+1000

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
παντως για να ξεφυγω και λιγο απο το θεμα μιας και με ποναει........ :tickedoff:

τι ξεκωλα καβλετα ηταν αυτες οι Λαρισσέες? εβλεπα κατι μωρα στην tv για πολλα  :knockinb:
να τις στοκαρεις στη μαπα και αυτες να φορανε τη φανελα με το αλογάκι :grin:

Όντως ρε φίλε!!Και οι καμεραμάν έκαναν ζουμ σ΄αυτες!!Ητάν πάρα πολλές.Να μου ζήσουν οι καμεραμαν!! :dancing: :dancing:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Είχα πάει στην Λάρισα και διασκεδάζαμε,για όποιον ξέρει,στο μπουζουκτσίδικο...1000/1000....είμαστε 1ο τραπέζι,μπροστά-μπροστά και η πίστα εκεί είναι λίγο υπερυψωμένη...μάγκες...30 γκόμενες χόρευαν επάνω....οι 25 ήταν απίστευτες....έχει τρομερά μωρά...και τέλος του μήνα ξαναπάω..... :dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:λοιπον παναθηναικος ειμαι και εγω αλλα πραγματικα για το ποδοσφαιρο δεν εχω λογια.το εχω παρει τελειος στη πλακα.εχουμε καταντησει να μας κοροιδευουν οι αεκτζηδες και να κανουν πλακα μαζι μας.και με το δικιο τους.τελος παντον.

τωρα οσο για αυριο μακαρι να τους νικησουμε να παρουμε τη κουπα μπας και δουμε καμια ασπρη μερα.πιστευω πως η ομαδα του μπασκετ αξιζει ολη τη στηριξη των φιλαθλων ετσι ωστε ενα κυπελο πρωταθλητριων να ξαναερθει στην ελλαδα

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:λοιπον παναθηναικος ειμαι και εγω αλλα πραγματικα για το ποδοσφαιρο δεν εχω λογια.το εχω παρει τελειος στη πλακα.εχουμε καταντησει να μας κοροιδευουν οι αεκτζηδες και να κανουν πλακα μαζι μας.και με το δικιο τους.τελος παντον.

τωρα οσο για αυριο μακαρι να τους νικησουμε να παρουμε τη κουπα μπας και δουμε καμια ασπρη μερα.πιστευω πως η ομαδα του μπασκετ αξιζει ολη τη στηριξη των φιλαθλων ετσι ωστε ενα κυπελο πρωταθλητριων να ξαναερθει στην ελλαδα

Φίλε πρέπει να αρχίσουν από σήμερα να ράβουν το 4ο αστέρι στην φανέλα.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΌ!!

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Καταρχάς νεούδι μου,δεν θα βρίζεις.Επειδή βλέπω ότι είσαι νέος εδώ μέσδα κανεις δεν σε έβρισε.Μάθε παιδεία κ τρόπους.Αν δεν μπορεις να ανεχεσαι τον χαβαλέ...ΔΡΟΜΟ.

σορρυ φιλαρακο,δε φταις εσυ που τα ακουσες ,αλλα να κανετε πλακα και εσεις που εχετε να παρετε πρωταθλημα απο το 1821, παει πολυ...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
συγχαρητήρια στην ΑΕΛ..
πολυ καλη ομάδα,δεν αξιζει να υποβιβαστεί..
Αν και το βλέπω δύσκολο(ΜΑΚΑΡΙ να σωθει,ειναι κάσεις ανωτερη απο πολλές ομάδες) γιατι ο Τζίγκερ ειναι ΤΟΣΟ βρώμικος που ανετα θα το δώσει το ματσάκι στον κουμπαρο του Γκαγκα και θα σωθεί η Κέρκυρα..
Οσο για την ομάδα μου..Τι να πω..Τα ειπαν τα παιδια πιο πάνω..Στο μπασκετ πρωταθλητες ευρώπης και στο ποδόσφαιρο της σφαλιάρας..

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Παρε την ΠΑΕ Γιαννακοπουλε....Παρε την ΠΑΕ Γιαννακοπουλε....δεν θα πο κατι αλλο λυπαμε μονο αυτο αρκει πιστευω...... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Και αυριο ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΣΗΚΟΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΛΑΒΟΣΩ....ΝΑ ....ΝΑ ....ΝΑ ...ΝΑΝΑ ...ΝΑ ΝΑ .....ΝΑΝΑ ΝΑΑΑΑ (PANATHINAIKOS IN EYROPE CHAMPIONS 4 FINAL FOUR) :thumbsup: :thumbsup: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ο μπασκετικος και βολευ παναθηαικος ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..
ο αλλος ειναι Τζιγκεριακός..

και μια αποψη του ΣΩΤΗΡΑΚΟΥΠΟΥΛΟΥ για το θέμα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΟ

Στον Παναθηναϊκό είχαν πάντα την ψύχωση να βρουν καλό τεχνικό. Στη συνέχεια, όμως, κατάφερναν να τον απαξιώσουν!
Στο μυθιστόρημα «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» ο συγγραφέας Λιούις Κάρολ έχει συμπεριλάβει μία από τις ωραιότερες ατάκες: «Οταν δεν ξέρεις ποιος είναι ο τελικός προορισμός σου, όλοι οι δρόμοι μοιάζουν να είναι σωστοί».
Στον Παναθηναϊκό όταν ψάχνουν για προπονητή αυτό ακριβώς έχουν στο μυαλό τους. Δεν γνωρίζουν τον προορισμό, οπότε κάθε τεχνικός στην αρχή τούς ενθουσιάζει. Και μετά τον απορρίπτουν! Δεν το λέω μόνο για την περίπτωση του Βίκτορ Μουνιόθ, για τον οποίο έχω ξαναγράψει πως είναι ασόβαρο να κρίνεται από το αν θα κατακτήσει το Κύπελλο ή επειδή δεν βγήκε δεύτερος στο πρωτάθλημα! Διαχρονικά στον Παναθηναϊκό είχαν πάντα αυτή την ψύχωση, να βρουν καλό προπονητή.

Στη συνέχεια, όμως, κατάφερναν να τον απαξιώσουν! Και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια. Και με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στο τιμόνι, αλλά και πιο πριν, επί των αείμνηστων Απόστολου Νικολαΐδη, Αντώνη Μαντζαβελάκη, Λουκά Πανουργιά, φτάνοντας στις αρχές της δεκαετίας του '60, από τον πάγκο του «τριφυλλιού» πέρασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα το παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και, κατά έναν περίεργο τρόπο, όλοι έφυγαν σαν αποτυχημένοι! Ενα από τα άλυτα μυστήρια του ποδοσφαίρου θα παραμένει το ότι από αυτό το? Τρίγωνο των Βερμούδων άνθρωποι που σάρωσαν τους τίτλους σε πολύ πιο ανταγωνιστικό και σκληρό επίπεδο έφυγαν νύχτα από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα τρία πιο επιτυχημένα προπονητικά ονόματα στην ιστορία του σπορ, από τους κοσμοπολίτες, είναι ο Ιταλός Τραπατόνι, ο Κροάτης Ιβιτς και ο αείμνηστος Ούγγρος Γκούτμαν. Οι δύο από αυτούς πέρασαν και δεν έμειναν ούτε 100 μέρες στον πάγκο του «τριφυλλιού»! Ο Μπέλα Γκούτμαν ήταν ο... Μουρίνιο της εποχής του. Ενας από τους πρωτοπόρους του συστήματος 4-2-4, που η Ουγγαρία χρησιμοποιούσε υπό τον Σέμπες, με την τεράστια ομάδα του Πούσκας και του Τσίμπορ. Ο Γκούτμαν πήρε τίτλους στη χώρα του (Ουίπεστ), την Ιταλία (Μίλαν), τη Βραζιλία (Σάο Πάουλο), την Πορτογαλία (Μπενφίκα, Πόρτο) και την Ουρουγουάη (Πενιαρόλ). Το 1961 και το 1962 έφτασε με την Μπενφίκα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Οταν ήρθε στον Παναθηναϊκό, μετά τον Μπόμπεκ, το 1967, κανείς δεν κατάλαβε τι περίμεναν από αυτόν. Σε δύο μήνες, με την ομάδα δεύτερη και έπειτα από αποκλεισμό από την Μπάγερν στο Κυπελλούχων, απολύθηκε!

Ο Τόμισλαβ Ιβιτς το 1986 ήρθε επί Γιώργου Βαρδινογιάννη, για να πάει τον ΠΑΟ μακριά στην Ευρώπη. Ο αποκλεισμός από τον Ερυθρό Αστέρα στον πρώτο γύρο έφερε γκρίνια. Ο Κροάτης, που είχε κατακτήσει νταμπλ με τη Χάιντουκ, τον Αγιαξ, την Αντερλεχτ και που είχε κρατήσει την Αβελίνο τρία χρόνια στην ιταλική Α' εθνική, έμεινε 99 μέρες στην Παιανία, προσπαθώντας να εφαρμόσει το επαναστατικό 3-5-2. Πηγε μετά στην Πόρτο, με την οποία έκανε το σύστημα γνωστό σε όλον τον κόσμο, πήρε σε 18 μήνες ένα νταμπλ, ένα Σούπερ Κύπελλο Ευρώπης, ένα Διηπειρωτικό και συνέχισε σε άλλες πολιτείες, κατακτώντας και το γαλλικό πρωτάθλημα με τη Μαρσέιγ και το Κύπελλο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οσοι δούλεψαν μαζί του, τότε, στην Παιανία, θυμούνται πόσο σπουδαίος ήταν. Ο Σαραβάκος το έχει γράψει, μάλιστα, εδώ, στη «SportDay», και ο Γιάννης Κυράστας παραδεχόταν πως ο Ιβιτς ήταν δέκα χρόνια μπροστά από την εποχή του προπονητικά!

Η λίστα με αυτούς που πέρασαν και βγήκαν? άχρηστοι στον Παναθηναϊκό μοιάζει ατελείωτη. Ο Στέφαν Κόβατς, που οδήγησε τον Αγιαξ του Κρόιφ σε δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών, ένα Διηπειρωτικό και ένα Σούπερ Κύπελλο Ευρώπης το '72 και το '73, μία δεκαετία μετά δέχτηκε τόσο βρόμικο πόλεμο στην Παιανία από τον ελληνικό Τύπο, που έφυγε δακρυσμένος μέσα σε πέντε μήνες! Ο Αυστριακός Χέλμουτ Σενέκοβιτς, περιζήτητος στην Ευρώπη το 1980, αν και παρέλαβε την ομάδα διαλυμένη τον Οκτώβριο, με τρεις ήττες σε πέντε ματς, την έβγαλε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά ποτέ δεν του απάντησε κανείς αν θα έμενε και την επόμενη σεζόν! Σενάριο που είχε συμβεί και μία χρονιά πριν, όταν ο Ιταλός Πεζάολα (πρωταθλητής με τη Φιορεντίνα και κυπελλούχος με Μπολόνια και Νάπολι) μπόρεσε να καλύψει μέσα σε έξι μήνες διαφορά επτά βαθμών από την κορυφή, αλλά ο ΠΑΟ έχασε στο τέλος τον τίτλο. Μάταια περίμενε στο τηλέφωνό του τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να τον φωνάξει να συζητήσουν για ανανέωση της συνεργασίας. Τελικά έμαθε από τον Τύπο πως ο ΠΑΟ είχε προσλάβει άλλον τεχνικό! Αλλά κι αυτοί που πέτυχαν στο «τριφύλλι» ποτέ δεν αντιμετωπίστηκαν με σεβασμό. Ο Πούσκας απολύθηκε άκομψα το 1974, μαθαίνοντας από την... τηλεόραση την απόλυσή του, αφού ο αείμνηστος Απόστολος Νικολαΐδης δεν τον φώναξε ποτέ για να του εξηγήσει τους λόγους της απομάκρυνσής του. Ο Γιάτσεκ Γκμοχ, που οδήγησε τον σύλλογο στον πρώτο τίτλο του έπειτα από επτά χρόνια, το 1984, και ένα χρόνο μετά τον έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, έφυγε επειδή ήταν φανερό πως ενοχλούσε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη η μεγάλη δημοφιλία του στους οπαδούς!

Η ιστορία του Παναθηναϊκού θαρρείς πως είναι γραμμένη με στιγμές παράνοιας σχετικά με την αντιμετώπιση των προπονητών. Γι' αυτό και στη φετινή περίπτωση με τον Μουνιόθ αποδεικνύεται πως η ανάγκη του ΠΑΟ δεν είναι να βρει καλό τεχνικό, αλλά επειγόντως? ψυχολόγο!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Μαγκες αφηστε τους στην μιζερια τους , αρκετα ασχοληθηκαμε μαζι τους.Σε λιγο ξημερωνει μια ιστορικη μερα . Εχω την αισθηση οτι αυριο θα ζησουμε στιγμες σαν κι αυτη στην Μπολονια...

Συνημμένα

• european champions.jpg
    european champions.jpg
    68,6 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom