Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
προς το παρόν τραβάω να πλύνω τα πόδια μου και να πέσω για ύπνο. τράβα να τα πλύνεις κι εσύ κι άσε τις μαγκιές γιατί άμα βρωμάνε θα σε χωρίσει η γυναίκα σου
:2funny: :2funny:
στρατιωτικες νυχτες μου θυμισες τωρα :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
:2funny: :2funny:
στρατιωτικες νυχτες μου θυμισες τωρα :rockon:

χαχαχαχαχαχα. γάμησέ τα. το πρώτο καψώνι που υπέφερα ως νέος στη μονάδα ήταν το να μας ξυπνήσει μέσα στη νύχτα ένας παλιός για να πάμε να πλύνουμε τα πόδια μας. η μαλακία είναι ότι αυτός ο τύπος είναι ο πιο βρωμερός άνθρωπος που έχω γνωρίσει! όταν έβγαζε τις αρβύλες του, ήταν σαν να βρίσκεσαι σε θάλαμο αερίων.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

Πρωταθλητής χειμώνα ύστερα απο τις γυναίκες, αναδείχθηκε και στους άντρες ο ΠΑΟ στην Α1 βόλεϊ. Οι «πράσινοι» νίκησαν 3-1 την ομάδα της Λαμίας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και έκλεισαν τον πρώτο γύρο πρώτοι και αήττητοι(11/11 νίκες).Τα σετ:25-21, 22-25, 25-14, 25-19. Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει στις 7/1 με το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» στη Γλυφάδα.

Οι «πράσινοι» μετά από τα δύο πρώτα αμφίρροπα σετ, με το σερβίς τακτικής δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην υποδοχή των φιλοξενούμενων και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Στο τέταρτο σετ αγωνίστηκε μετά απο ενάμιση μήνα και ο Σωτήρης Πανταλέων ο οποίος ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας που είχε.

Τα σετ: 25-21, 22-25, 25-14, 25-19

Παναθηναϊκός (Λεώνης): Ντεπεστέλ 3, Αγκάμεζ 16 (13/25 επ., 1 άσο), Αντράε 19 (16/26 επ., 2 άσοι, 22% άριστες/συνολικές υποδοχές, 9 αμ.), Ερπ 20 (16/24 επ., 2.17 μπλοκ, 64% άριστες/συνολικές υποδοχές), Ανδρεάδης 8 (4/6 επ., 2.17 μπλοκ), Χατζηαντωνίου 10 (6/9 επ., 1.5 μπλοκ) [Στεφάνου –λ 58% υπ., 6 αμ., Ντονάς, Ψάρρας 1, Πανταλέων

ΓΣ Λαμία (Ανδρεόπουλος): Λιβαθηνός 1, Ερνάντεζ 14 (11/31 επ.), Γκάτιν 14 (13/26 επ., 53% άριστες/συνολικές υποδοχές), Μορένο 3 (3/14, 64% άριστες/συνολικές υποδοχές) Βιαφάρα 9 (6/8 επ., 1.5 μπλοκ), Τσακιρόπουλος 6 (4/7 επ., 2 μπλοκ), [Μηνούδης –λ<73% άριστες/συνολικές υποδοχές, 4 αμ.)>, Κρέτσης, Κιόσης 1.

Δηλώσεις προπονητών

Ο προπονητής του ΠΑΟ Αλέκος Λεώνης δήλωσε : «Όσο κερδίζουμε όλα καλά. έχουμε προβλήματα, ξέρουμε τι φταίει και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Είναικαλό για την ψυχολογία μας που είμαστε στην πρώτη θέση με διαφορά απο τον δεύτερο Ολυμπιακό.»

Ο τεχνικός της Λαμίας Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε: « Όσο καρατούσαμε την υποδοχή ο αγώνας ήταν ντέρμπι. Μετα τα δύο πρώτα σετ καναμε αβίαστα λάθη και δώσαμε την δυνατότητα στον ΠΑΟ να κερδίσει εύκολους πόντους και σετ.»

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)

1. Παναθηναϊκός 30-8 31 β.

2. Πουστηδες  28-12 26

3. Ε.Α. Πατρών 25-10 24

4. Ηρακλής 25-17 21

5. Λαμία 21-20 18 .

6. Μίλωνας 18-21 17

7. Άρης 20-20 16

8. Φοίνικας Σύρου 20-23 15

9. Απόλλων Καλαμαριάς 16-27 10

10. ΠΑΟΚ 14-28 9

11. Α.Ο. Κηφισιάς 17-30 8

12. Εθνικός Αλεξ/λης 9-32 3

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
προς το παρόν τραβάω να πλύνω τα πόδια μου και να πέσω για ύπνο. τράβα να τα πλύνεις κι εσύ κι άσε τις μαγκιές γιατί άμα βρωμάνε θα σε χωρίσει η γυναίκα σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραιος εισαι ρε τυπε.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραιος εισαι ρε τυπε.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ρε τύπε άνοιξε και ένα θρεντ για την πάρτη σου για να καταθέτεις τις απόψεις σου κάτι σαν ημερολόγιο του hristidis,νομίζω πως το αξίζεις επάξια. ;)Δώσε τα φώτα σου που λέει και ο θρούλης. :grin: :grin: :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε τύπε άνοιξε και ένα θρεντ για την πάρτη σου για να καταθέτεις τις απόψεις σου κάτι σαν ημερολόγιο του hristidis,νομίζω πως το αξίζεις επάξια. ;)Δώσε τα φώτα σου που λέει και ο θρούλης. :grin: :grin: :grin:
σιγα ρε ....μια εδω μια στο δικο μας με βρισκετε....
λες να με χασετε;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
σιγα ρε ....μια εδω μια στο δικο μας με βρισκετε....
λες να με χασετε;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τιμής ένεκεν προς το προσωπό σου πρέπει να γίνει αλλά περιμένω να βάλεις κανένα τραγουδάκι γιατί τώρα τελευταία παραμελείς τα καθηκοντά σου. :grin: :grin: :grin: :grin:

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
hristidi οτι και να σου πω θα ειναι λιγο.Μου θυμιζεις κατι παιδακια που συνεχεια βρισκουν αστειες απαντησεις.Παντου θες να εισαι μεσα.Το οτι εισαι εντελως αμπαλος φαινεται.Σε γενικες γραμμες καμια ομαδα του ΠΟΚ δεν ειναι πεντακαθαρη το παραδεχτηκα και πριν,αλλα αυτο το ξεφτιλικι του γαυρου εχει γαμησει τη Super Leage.Oτι και να γινει ολοι σπρωχνουν με καρτες,πεναλντι,αναποδα φαουλ,αναποδα αραουτ κλπ.Δεν ξερω αν εχεις παιξει ποτε σου μπαλα,παντως αποδεικνυεσαι εντελως ασχετος.Οσο λιγοτερα λες τοσο λιγοτερο θα εκτιθεσαι.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
hristidi οτι και να σου πω θα ειναι λιγο.Μου θυμιζεις κατι παιδακια που συνεχεια βρισκουν αστειες απαντησεις.Παντου θες να εισαι μεσα.Το οτι εισαι εντελως αμπαλος φαινεται.Σε γενικες γραμμες καμια ομαδα του ΠΟΚ δεν ειναι πεντακαθαρη το παραδεχτηκα και πριν,αλλα αυτο το ξεφτιλικι του γαυρου εχει γαμησει τη Super Leage.Oτι και να γινει ολοι σπρωχνουν με καρτες,πεναλντι,αναποδα φαουλ,αναποδα αραουτ κλπ.Δεν ξερω αν εχεις παιξει ποτε σου μπαλα,παντως αποδεικνυεσαι εντελως ασχετος.Οσο λιγοτερα λες τοσο λιγοτερο θα εκτιθεσαι.
πονας λαγουδακι ε;;;;;
το ειχες πιστεψει χτες ετσι;;;;;;
περαστικα ......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τιμής ένεκεν προς το προσωπό σου πρέπει να γίνει αλλά περιμένω να βάλεις κανένα τραγουδάκι γιατί τώρα τελευταία παραμελείς τα καθηκοντά σου. :grin: :grin: :grin: :grin:
με ξενερωνουν κατι μαλακες που δεν παιρνουν χαμπαρι ρε .....
μιλαμε για πολυ στοκους,κολλημενους......
ο αλλος θελει να μαθει ποσο ειμαι....
να του πω καλυτερα ποση την εχω να μη με ζαλιζει;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
να του πω καλυτερα ποση την εχω να μη με ζαλιζει;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Άσε ρε μην πεις καλύτερα γιατί θα σου διαγράψουν τον λογαριαμό και εγώ 16 είμαι αλλά αποδέχομαι ότι είμαι πάνω απο 18 για να μπαίνω μέσα. :grin: :grin: :grin: :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Άσε ρε μην πεις καλύτερα γιατί θα σου διαγράψουν τον λογαριαμό και εγώ 16 είμαι αλλά αποδέχομαι ότι είμαι πάνω απο 18 για να μπαίνω μέσα. :grin: :grin: :grin: :grin:
να του πω τοτε ποσο την εχω....
αλλα μετα θα ντρεπεται και δεν θα πηγαινει ουτε για κατουρημα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αντε στον καθρεφτη να δεις ποιος ειναι ο μαλακας.
Τελικα εισαι πολυ χρησιμος στο site.Γελαει και το παρδαλο κατσικι με τις μαλακιες που γραφεις

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αντε στον καθρεφτη να δεις ποιος ειναι ο μαλακας.
Τελικα εισαι πολυ χρησιμος στο site.Γελαει και το παρδαλο κατσικι με τις μαλακιες που γραφεις
θες να σου στειλω φωτο να δεις ποση την εχω;;;;;

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καραγκιοζη(ξεχαστηκα)
Τελοσπαντων δεν βγαινει ακρη με σενα.
Κλασικη περιπτωση βλαβης.Εχεις τραβηξει τοση μαλακια στη ζωη σου,που θα σε συνοδευει για πολλα χρονια ακομα.Σου ευχομαι να σοβαρευτεις καποια στιγμη.Παω και για υπνο γιατι δουλευω αυριο 12ωρο,δεν καθομαι να την παιζω ολη μερα μπροστα απο τον υπολογιστη οπως εσυ,που μπορει να τα βρηκες ετοιμα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τελοσπαντων δεν βγαινει ακρη με σενα.
Κλασικη περιπτωση βλαβης.Εχεις τραβηξει τοση μαλακια στη ζωη σου,που θα σε συνοδευει για πολλα χρονια ακομα.Σου ευχομαι να σοβαρευτεις καποια στιγμη.Παω και για υπνο γιατι δουλευω αυριο 12ωρο,δεν καθομαι να την παιζω ολη μερα μπροστα απο τον υπολογιστη οπως εσυ,που μπορει να τα βρηκες ετοιμα.
ηρεμησε ρε παραξενε πλακα κανουμε.....
μην τρελλαινεσαι κατευθειαν....
καλο βραδυ να χεις και αυριο εδω θα με βρεις... :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom