Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε ''καθαροι'' ''ηθικοι'' και ''κρυσταλλινοι'' και ''δικαιοι'' οπαδοι της πιο τιμιας και ηθικης ομαδας του κοσμου ....
τι εγινε τελικα;;; βρεθηκε ο εντοι που ''χαθηκε'' ξαφνικα απο το πουλμαν και που φωναζε ολη τη βδομαδα στα ραδια οτι αν δεν σας βαλει 2 γκολ θα σταματησει την μπαλλα;;;;;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αλήθεια,ήθελα να ρωτήσω.Ο Εντόι είναι δανεικός στον ΟΦΗ ή αγορασμένος;;;;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εσύ ξέρεις να μου πεις;
ξερω....
αγοραζει η δανειζεται μια ομαδα εναν παιχτη απο μια ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ....
Δεν γινεται να αγορασει η να δανειστει μια ομαδα εναν παιχτη απο τον ιδιο τον εαυτο της....
αν καταλαβαινεις τι θελω να πω.....
εσυ ''δανειζεις'' λεφτα στον εαυτο σου;;;;; ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
απλα ανα αραια χρφονικα διαστηματα κανονιζουν μια ισοπαλια η ακομα πιο σπανια μια ηττα (του παο) για να εχουν αλλοθι και να λενε να ειδες μας ''εκοψε'' ο οφις βαθμους....
για ξεκαρφωμα δηλαδη.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
απλα ανα αραια χρφονικα διαστηματα κανονιζουν μια ισοπαλια η ακομα πιο σπανια μια ηττα (του παο) για να εχουν αλλοθι και να λενε να ειδες μας ''εκοψε'' ο οφις βαθμους....
για ξεκαρφωμα δηλαδη.....

Πρόπερσι 3-3 και 2-2 εντός. Πέρυσι 4-1. Σαν κάθε πότε δλδ κανονίζουμε την ισοπαλία?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οχι εγω ρε ,ο σκοτεινος....
διαβασε λιγο παραπανω.....
Ωραια,ακου λοιπον.
Ο οφη ειναι ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
Μπορεις να τον ονομασεις και Παναθηναικο Β'.Τους δινουμε παιχτακια για να ψηθουν,τους δινουμε σαπακια για να μεινουν στην κατηγορια και παιρνουμε και τα 2 ματσακια καθε χρονια.
Με λιγα λογια ο,τι γουσταρουμε τους το λεμε και αυτοι το πραγματοποιουν.
Εσυ σαν ολυμπιακος ενω ξερεις οτι ειναι παραρτημα μου,μου κλανεις τα παπαρια τα τελευταια 12 χρονια και δεν εχεις κανει τιποτα για να βρεις το δικιο σου και να τιμωρηθει ο Παναθηναικος.
Επομενως απο την στιγμη που συνεχιζεις να μου κλανεις τα παπαρια,συνεχισε να πιπιλας την καραμελιτσα.
Αλλωστε ολοι εχουν καταλαβει γιατι το κανετε.Ειναι το ενα και μοναδικο επιχειρημα που εχετε να αντιπαραθεσετε για να καλυψετε τις δικιες σας πουστιες και να αναφωνησετε ολοι μαζι ειρωνικα ''οτι ο ολυμπιακος χαλαει το κρυσταλλινο πρωταθλημα σας''.Κρυβετε μια ολοκληρη μπουρδελοκατασταση πισω απο την σχεση ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-οφη.
Καμια αλλη απορια υπαρχει?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Πρόπερσι 3-3 και 2-2 εντός. Πέρυσι 4-1. Σαν κάθε πότε δλδ κανονίζουμε την ισοπαλία?
σε διαστημα 10 χρονων παραδειγμα ψαξε και  βρες.....
και ειναι τυχαιο που την μεγαλυτερη ''παραδοση'' θετικων αποτελεσματων  την εχετε με τον οφη;;;;;
και επειδη σε μυριζομαι για μαγκακι θα ηθελα ρε ''μαγκακι'' να ηξερα τι θα ελεγες αμα θα πηγαινε ο θρυλος να παιξει σε ενα γηπεδο που θα λεγοτανε ''σωκρατης κοκκαλης'' η ''πετρος κοκκαλης'' κατα το ''θοδωρης βαρδινογιαννης''

εκει ηθελα να σε δω ρε μαγκακι.... ;) ;) ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ωραια,ακου λοιπον.
Μπορεις να τον ονομασεις και Παναθηανικο Β'.Τους δινουμε παιχτακια για να ψηθουν,τους δινουμε σαπακια για να μεινουν στην κατηγορια και παιρνουμε και τα 2 ματσακια καθε χρονια.
Εσυ σαν ολυμπιακος ενω ξερεις οτι ειναι παραρτημα μου,μου κλανεις τα παπαρια τα τελευταια 12 χρονια και δεν εχεις κανει τιποτα για να βρεις το δικιο σου και να τιμωρηθει ο Παναθηναικος.
Επομενως απο την στιγμη που συνεχιζεις να μου κλανεις τα παπαρια,συνεχισε να πιπιλας την καραμελιτσα.
Αλλωστε ολοι εχουν καταλαβει γιατι το κανετε.Ειναι το ενα και μοναδικο επιχειρημα που εχετε να αντιπαραθεσετε για να καλυψετε τις δικιες σας πουστιες και να αναφωνησετε ολοι μαζι ειρωνικα ''οτι ο ολυμπιακος χαλαει το κρυσταλλινο πρωταθλημα σας''.Κρυβετε μια ολοκληρη μπουρδελοκατασταση πισω απο την σχεση ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-οφη.
με καλυψες...respect.....
εισαι γιγαντας.....
σκοτεινε ενταξει;;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
...

Συνημμένα

• ndoymissingck6hb1_m.jpg
    ndoymissingck6hb1_m.jpg
    96,2 KB · Εμφανίσεις: 33

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ωραια,ακου λοιπον.
Μπορεις να τον ονομασεις και Παναθηναικο Β'.Τους δινουμε παιχτακια για να ψηθουν,τους δινουμε σαπακια για να μεινουν στην κατηγορια και παιρνουμε και τα 2 ματσακια καθε χρονια.

Αν το παμε με αυτη την λογικη φιλε τοτε και εσεις τα παπαρια μας κλανετε και σας κερδιζουμε και στης πουστιες ακομα....οπως ξερεις σκοπος του καλου γαυρου ειναι να σας γαμαμε παντου

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
απο το πολιτικο δελτιο του αλτερ:
στο ρεπορταζ των επεισοδιων του παγκρητιου που εκαναν οπαδοι του ΠΑΟ οι χαρακτηρισμοι ηταν:αναρχικοι κουκουλοφοροι,ταραχοποια στοιχεια ασχετα με τον αθλητισμο,ταραξιες....
δεν ακουστηκε η λεξη παο η οπαδοι του παο η χουλιγκαν του παο......
προβλεψη:μεθοδευεται καινουρια αβαντα στην αγαπημενη ομαδα του κρατους για να απαλλαγει απο τυχον ευθυνες της για τα επεισοδια μιας και θα ειναι υποτροπη μετα απο τα επεισοδια στη λαρισα (οπου τοτε δεν ειχε γινει ο φονος του πιτσιρικα ωστε να δικαιολογηθει η υπαρξη ''κουκουλοφορων''....)
αναπολω εκεινες τις ιστορικες μερες και μηνες που ζουσαμε με τις εικονες απο την ξανθη οπου εδειχναν την πορεια της θυρας 7 στην ξανθη ,ενα σπασμενο απο πετρα τζαμι ενος συνδεσμου της ξανθης και εναν σουρωμενακια που ειχε κοπει και σε ημιλυποθυμη μπροστα στις καμερες κατασταση διηγουνταν τις μαρτυρικες ωρες που εζησε η πολη της ξανθης υπο την κατοχη των ημιαγριων και αιμοσταγων οπαδων του ολυμπιακου.....
αξεχαστες στιγμες πραγματικα.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ωραια,ακου λοιπον.
σουηδε η ιστορια με τον οφη δεν ειναι 12 χρονων ειναι 25 χρονια ολο αυτο το ξεφτιλισμα
το αλλο επιχειρημα δεν το σχολιαζω καν,με καλυψε ο kartakhs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom