You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
να πας σε ενα γιατρο να σε δει....Χαιρομαι παντως που δεν ειμαι Γαυρος!
μαλλον ειναι κρισιμη η κατασταση σου....
ρε ''καθαροι'' ''ηθικοι'' και ''κρυσταλλινοι'' και ''δικαιοι'' οπαδοι της πιο τιμιας και ηθικης ομαδας του κοσμου ....
τι εγινε τελικα;;; βρεθηκε ο εντοι που ''χαθηκε'' ξαφνικα απο το πουλμαν και που φωναζε ολη τη βδομαδα στα ραδια οτι αν δεν σας βαλει 2 γκολ θα σταματησει την μπαλλα;;;;;
τι εγινε τελικα;;; βρεθηκε ο εντοι που ''χαθηκε'' ξαφνικα απο το πουλμαν και που φωναζε ολη τη βδομαδα στα ραδια οτι αν δεν σας βαλει 2 γκολ θα σταματησει την μπαλλα;;;;;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αλήθεια,ήθελα να ρωτήσω.Ο Εντόι είναι δανεικός στον ΟΦΗ ή αγορασμένος;;;;
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
[size=15pt]ειμαι μια βαζελη τρεληηη[/size]
Τελικά εσύ είσαι αγοράκι ή κοριτσάκι? γιατί μας έχεις μπερδέψει.
κατσε να συνδεθει ο σουηδος να κανει αναλυση επι του θεματος.....Αλήθεια,ήθελα να ρωτήσω.Ο Εντόι είναι δανεικός στον ΟΦΗ ή αγορασμένος;;;;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εσύ ξέρεις να μου πεις;
ξερω....Εσύ ξέρεις να μου πεις;
αγοραζει η δανειζεται μια ομαδα εναν παιχτη απο μια ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ....
Δεν γινεται να αγορασει η να δανειστει μια ομαδα εναν παιχτη απο τον ιδιο τον εαυτο της....
αν καταλαβαινεις τι θελω να πω.....
εσυ ''δανειζεις'' λεφτα στον εαυτο σου;;;;; ;)
Τι αναλυση ακριβως θες ρε μαγκα?κατσε να συνδεθει ο σουηδος να κανει αναλυση επι του θεματος.....
οχι εγω ρε ,ο σκοτεινος....Τι αναλυση ακριβως θες ρε μαγκα?
διαβασε λιγο παραπανω.....
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
απλα ανα αραια χρφονικα διαστηματα κανονιζουν μια ισοπαλια η ακομα πιο σπανια μια ηττα (του παο) για να εχουν αλλοθι και να λενε να ειδες μας ''εκοψε'' ο οφις βαθμους....
για ξεκαρφωμα δηλαδη.....
Πρόπερσι 3-3 και 2-2 εντός. Πέρυσι 4-1. Σαν κάθε πότε δλδ κανονίζουμε την ισοπαλία?
Ωραια,ακου λοιπον.οχι εγω ρε ,ο σκοτεινος....
διαβασε λιγο παραπανω.....
Ο οφη ειναι ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
Μπορεις να τον ονομασεις και Παναθηναικο Β'.Τους δινουμε παιχτακια για να ψηθουν,τους δινουμε σαπακια για να μεινουν στην κατηγορια και παιρνουμε και τα 2 ματσακια καθε χρονια.
Με λιγα λογια ο,τι γουσταρουμε τους το λεμε και αυτοι το πραγματοποιουν.
Εσυ σαν ολυμπιακος ενω ξερεις οτι ειναι παραρτημα μου,μου κλανεις τα παπαρια τα τελευταια 12 χρονια και δεν εχεις κανει τιποτα για να βρεις το δικιο σου και να τιμωρηθει ο Παναθηναικος.
Επομενως απο την στιγμη που συνεχιζεις να μου κλανεις τα παπαρια,συνεχισε να πιπιλας την καραμελιτσα.
Αλλωστε ολοι εχουν καταλαβει γιατι το κανετε.Ειναι το ενα και μοναδικο επιχειρημα που εχετε να αντιπαραθεσετε για να καλυψετε τις δικιες σας πουστιες και να αναφωνησετε ολοι μαζι ειρωνικα ''οτι ο ολυμπιακος χαλαει το κρυσταλλινο πρωταθλημα σας''.Κρυβετε μια ολοκληρη μπουρδελοκατασταση πισω απο την σχεση ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-οφη.
Καμια αλλη απορια υπαρχει?
σε διαστημα 10 χρονων παραδειγμα ψαξε και βρες.....Πρόπερσι 3-3 και 2-2 εντός. Πέρυσι 4-1. Σαν κάθε πότε δλδ κανονίζουμε την ισοπαλία?
και ειναι τυχαιο που την μεγαλυτερη ''παραδοση'' θετικων αποτελεσματων την εχετε με τον οφη;;;;;
και επειδη σε μυριζομαι για μαγκακι θα ηθελα ρε ''μαγκακι'' να ηξερα τι θα ελεγες αμα θα πηγαινε ο θρυλος να παιξει σε ενα γηπεδο που θα λεγοτανε ''σωκρατης κοκκαλης'' η ''πετρος κοκκαλης'' κατα το ''θοδωρης βαρδινογιαννης''
εκει ηθελα να σε δω ρε μαγκακι.... ;) ;) ;)
με καλυψες...respect.....Ωραια,ακου λοιπον.
Μπορεις να τον ονομασεις και Παναθηανικο Β'.Τους δινουμε παιχτακια για να ψηθουν,τους δινουμε σαπακια για να μεινουν στην κατηγορια και παιρνουμε και τα 2 ματσακια καθε χρονια.
Εσυ σαν ολυμπιακος ενω ξερεις οτι ειναι παραρτημα μου,μου κλανεις τα παπαρια τα τελευταια 12 χρονια και δεν εχεις κανει τιποτα για να βρεις το δικιο σου και να τιμωρηθει ο Παναθηναικος.
Επομενως απο την στιγμη που συνεχιζεις να μου κλανεις τα παπαρια,συνεχισε να πιπιλας την καραμελιτσα.
Αλλωστε ολοι εχουν καταλαβει γιατι το κανετε.Ειναι το ενα και μοναδικο επιχειρημα που εχετε να αντιπαραθεσετε για να καλυψετε τις δικιες σας πουστιες και να αναφωνησετε ολοι μαζι ειρωνικα ''οτι ο ολυμπιακος χαλαει το κρυσταλλινο πρωταθλημα σας''.Κρυβετε μια ολοκληρη μπουρδελοκατασταση πισω απο την σχεση ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-οφη.
εισαι γιγαντας.....
σκοτεινε ενταξει;;;;;;
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
στη νικολουλη πηγανε;;;;;;
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ωραια,ακου λοιπον.
Μπορεις να τον ονομασεις και Παναθηναικο Β'.Τους δινουμε παιχτακια για να ψηθουν,τους δινουμε σαπακια για να μεινουν στην κατηγορια και παιρνουμε και τα 2 ματσακια καθε χρονια.
Αν το παμε με αυτη την λογικη φιλε τοτε και εσεις τα παπαρια μας κλανετε και σας κερδιζουμε και στης πουστιες ακομα....οπως ξερεις σκοπος του καλου γαυρου ειναι να σας γαμαμε παντου
απο το πολιτικο δελτιο του αλτερ:
στο ρεπορταζ των επεισοδιων του παγκρητιου που εκαναν οπαδοι του ΠΑΟ οι χαρακτηρισμοι ηταν:αναρχικοι κουκουλοφοροι,ταραχοποια στοιχεια ασχετα με τον αθλητισμο,ταραξιες....
δεν ακουστηκε η λεξη παο η οπαδοι του παο η χουλιγκαν του παο......
προβλεψη:μεθοδευεται καινουρια αβαντα στην αγαπημενη ομαδα του κρατους για να απαλλαγει απο τυχον ευθυνες της για τα επεισοδια μιας και θα ειναι υποτροπη μετα απο τα επεισοδια στη λαρισα (οπου τοτε δεν ειχε γινει ο φονος του πιτσιρικα ωστε να δικαιολογηθει η υπαρξη ''κουκουλοφορων''....)
αναπολω εκεινες τις ιστορικες μερες και μηνες που ζουσαμε με τις εικονες απο την ξανθη οπου εδειχναν την πορεια της θυρας 7 στην ξανθη ,ενα σπασμενο απο πετρα τζαμι ενος συνδεσμου της ξανθης και εναν σουρωμενακια που ειχε κοπει και σε ημιλυποθυμη μπροστα στις καμερες κατασταση διηγουνταν τις μαρτυρικες ωρες που εζησε η πολη της ξανθης υπο την κατοχη των ημιαγριων και αιμοσταγων οπαδων του ολυμπιακου.....
αξεχαστες στιγμες πραγματικα....
στο ρεπορταζ των επεισοδιων του παγκρητιου που εκαναν οπαδοι του ΠΑΟ οι χαρακτηρισμοι ηταν:αναρχικοι κουκουλοφοροι,ταραχοποια στοιχεια ασχετα με τον αθλητισμο,ταραξιες....
δεν ακουστηκε η λεξη παο η οπαδοι του παο η χουλιγκαν του παο......
προβλεψη:μεθοδευεται καινουρια αβαντα στην αγαπημενη ομαδα του κρατους για να απαλλαγει απο τυχον ευθυνες της για τα επεισοδια μιας και θα ειναι υποτροπη μετα απο τα επεισοδια στη λαρισα (οπου τοτε δεν ειχε γινει ο φονος του πιτσιρικα ωστε να δικαιολογηθει η υπαρξη ''κουκουλοφορων''....)
αναπολω εκεινες τις ιστορικες μερες και μηνες που ζουσαμε με τις εικονες απο την ξανθη οπου εδειχναν την πορεια της θυρας 7 στην ξανθη ,ενα σπασμενο απο πετρα τζαμι ενος συνδεσμου της ξανθης και εναν σουρωμενακια που ειχε κοπει και σε ημιλυποθυμη μπροστα στις καμερες κατασταση διηγουνταν τις μαρτυρικες ωρες που εζησε η πολη της ξανθης υπο την κατοχη των ημιαγριων και αιμοσταγων οπαδων του ολυμπιακου.....
αξεχαστες στιγμες πραγματικα....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σουηδε η ιστορια με τον οφη δεν ειναι 12 χρονων ειναι 25 χρονια ολο αυτο το ξεφτιλισμαΩραια,ακου λοιπον.
το αλλο επιχειρημα δεν το σχολιαζω καν,με καλυψε ο kartakhs
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K