Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλησπέρα σας. όποιος γνωρίζει ας μου λύσει μια απορία...
πολλοί ποδοσφαιριστές, όταν υπογράφουν συμβόλαιο με μια ομάδα, τους επιβάλλεται όρος να μην αγωνιστούν σε άλλη ελληνική ομάδα ή αν αγωνιστούν, να μην συμμετάσχουν στον μεταξύ τους αγώνα. όταν ο ποδοσφαιριστής υπογράφει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, αυτόν τον όρο υποθέτω ότι τον αποδέχεται αυτή η ομάδα, διότι αν ο ποδοσφαιριστής τον καταπατήσει θα έχει οικονομικές συνέπειες. αν λοιπόν ένας ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο που λέει ότι ''δεν παίζω εναντίον του ΠΑΟ κι αν το κάνω θα του πληρώσω χχχχχχ ευρώ'', τότε τι σημασία έχει αν η μεταγραφή είναι ελεύθερη;
ιδού η απορία...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τι εγινε ρε με τον εντοι;;;;;
βρεθηκε;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλησπέρα σας. όποιος γνωρίζει ας μου λύσει μια απορία...
πολλοί ποδοσφαιριστές, όταν υπογράφουν συμβόλαιο με μια ομάδα, τους επιβάλλεται όρος να μην αγωνιστούν σε άλλη ελληνική ομάδα ή αν αγωνιστούν, να μην συμμετάσχουν στον μεταξύ τους αγώνα. όταν ο ποδοσφαιριστής υπογράφει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, αυτόν τον όρο υποθέτω ότι τον αποδέχεται αυτή η ομάδα, διότι αν ο ποδοσφαιριστής τον καταπατήσει θα έχει οικονομικές συνέπειες. αν λοιπόν ένας ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο που λέει ότι ''δεν παίζω εναντίον του ΠΑΟ κι αν το κάνω θα του πληρώσω χχχχχχ ευρώ'', τότε τι σημασία έχει αν η μεταγραφή είναι ελεύθερη;
ιδού η απορία...
δεν υπαρχει κανενας τετοιος ορος στο συμβολαιο του εντοι....
''τσαμπουκα'' δεν ηθελε ο παο να παιξει ο παιχτης και ΦΥΣΙΚΑ οι ανεξαρτητη διοικηση του οφη υπακουσε αμεσως την εντολη....
ειχε παει το απογευμα δημοσιογραφος του σεντρα fm και διαβασε το συμβολαιο και δεν εγραφε ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ....

αυτα....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Το έχεις πει ίσα με χίλιες φορές από χθες... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
δεν εχω παρει ομως απαντηση... βρεθηκε;;; ξερεις;;;;
χαθηκε ξαφνικα λενε απο το πουλμαν....
μηπως τον απηγαγαν εξωγηινοι;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν υπαρχει κανενας τετοιος ορος στο συμβολαιο του εντοι....
''τσαμπουκα'' δεν ηθελε ο παο να παιξει ο παιχτης και ΦΥΣΙΚΑ οι ανεξαρτητη διοικηση του οφη υπακουσε αμεσως την εντολη....
ειχε παει το απογευμα δημοσιογραφος του σεντρα fm και διαβασε το συμβολαιο και δεν εγραφε ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ....

αυτα....

ποιος είναι αυτός ο δημοσιογράφος; για δώσε την πηγή να δούμε

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ποιος είναι αυτός ο δημοσιογράφος; για δώσε την πηγή να δούμε
ρε φιλε απο τον σεντρα fm ηταν δεν ακους ραδιο;;;;;;
ειχε παει και ειδε το συμβολαιο ....ολο το απογευμα το λεγανε αν λενε μαλακιες σου λεω και εγω....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε φιλε απο τον σεντρα fm ηταν δεν ακους ραδιο;;;;;;
ειχε παει και ειδε το συμβολαιο ....ολο το απογευμα το λεγανε αν λενε μαλακιες σου λεω και εγω....

καλά εντάξει. ο Βατσινάς λέει ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο και κάποιος... δημοσιογράφος από ραδιοσταθμό λέει ότι διάβασε το συμβόλαιο (ποιος του το έδειξε; ο Βατσινάς ή ο Εντόι;) και δεν είδε να έχει τέτοιον όρο. άκουσα κι εγώ έναν άλλο δημοσιογράφο από τον tsoutsouni fm που λέει ότι κατούραγε στις δημόσιες τουαλέτες δίπλα δίπλα με τον Εντόι και είδε ότι ο αράπης έχει ψωλή μικρότερη κι από 7χρονου. όλο το πρωί το λέγανε. αν λένε μαλακίες, σου λέω κι εγώ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλά εντάξει. ο Βατσινάς λέει ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο και κάποιος... δημοσιογράφος από ραδιοσταθμό λέει ότι διάβασε το συμβόλαιο (ποιος του το έδειξε; ο Βατσινάς ή ο Εντόι;) και δεν είδε να έχει τέτοιον όρο. άκουσα κι εγώ έναν άλλο δημοσιογράφο από τον tsoutsouni fm που λέει ότι κατούραγε στις δημόσιες τουαλέτες δίπλα δίπλα με τον Εντόι και είδε ότι ο αράπης έχει ψωλή μικρότερη κι από 7χρονου. όλο το πρωί το λέγανε. αν λένε μαλακίες, σου λέω κι εγώ
μην λες ψεμματα ρε
μικροτερη απο 7χρονο ειναι η ψωλη του

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν μου λες μηπως θελεις να σου φερω το συμβολαιο να το δεις εγω;;;;
αν αμφισβητεις αυτα που ελεγε ο σταθμος εγω δεν εχω προβλημα....
σου φαινεται περιεργο η διοικηση του οφη να εκτελει τις επιθυμιες του παο ετσι;;;;;;
τυχαιο ειναι που εισαστε βαζελοι;;;;
οχι βεβαια..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: καλα αμα κλειδωθει αυτο το θρεντ θα πεσεις σε καταθλιψη :rockon: :rockon:
αφου τα θελει ο κωλος τους δεν βλεπεις πως μου τριβονται;;;;;
εγω μπηκα να ρωτησω αμα μαθαμε τιποτα για το παλληκαρι τον σκουρο που χαθηκε και αυτοι κανουνε τον ταρζαν....
εγω φταιω;;;;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν μου λες μηπως θελεις να σου φερω το συμβολαιο να το δεις εγω;;;;
αν αμφισβητεις αυτα που ελεγε ο σταθμος εγω δεν εχω προβλημα....
σου φαινεται περιεργο η διοικηση του οφη να εκτελει τις επιθυμιες του παο ετσι;;;;;;
τυχαιο ειναι που εισαστε βαζελοι;;;;
οχι βεβαια..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

δεν μου λες; μήπως θέλεις να σου φέρω φωτογραφία της ψωλής του αράπη να τη δεις εγώ;
αν αμφισβητείς αυτά που έλεγε ο tsoutsouni fm εγώ δεν έχω πρόβλημα.
σου φαίνεται περίεργο ένας διαιτητής να εκτελεί τις επιθυμίες του ΟΣΦΠ έτσι;
τυχαίο είναι που είστε γαύροι;
όχι βέβαια

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν μου λες; μήπως θέλεις να σου φέρω φωτογραφία της ψωλής του αράπη να τη δεις εγώ;
αν αμφισβητείς αυτά που έλεγε ο tsoutsouni fm εγώ δεν έχω πρόβλημα.
σου φαίνεται περίεργο ένας διαιτητής να εκτελεί τις επιθυμίες του ΟΣΦΠ έτσι;
τυχαίο είναι που είστε γαύροι;
όχι βέβαια
ΤΡΑΒΑ να πλυνεις κανα τζαμι σε κανα φαναρι για να τσονταρεις για το γηπεδο και ασε τις μαγκιες.....
γηπεδο δεν θελετε;;;;;
αιντε κουνηθειτε λοιπον τι περιμενετε;;;;;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

Πού είναι ο Ν'Ντόι;

Βρίσκεται κρυμμένος στα «μικρά γράμματα» μιας συμφωνίας σαν και αυτές που υπογράφουν οι δανειολήπτες με τις τράπεζες. Η συμφωνία πάντως δεν αφορούσε δανεικά... Τέτοιες ήταν οι συμφωνίες για Δημούτσο και Μάλαρτζ. Η συμφωνία του Ν'Ντόι αφορούσε συμβόλαιο αγοραπωλησίας. Η ΠΑΕ ΟΦΗ έδωσε χρήματα και αγόρασε παίκτη με μεταγραφή από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το παθαίνουν αυτό με τα «μικρά γράμματα» πολλοί δανειολήπτες. Ετσι, όταν τους φωνάζουν στην τράπεζα για να πληρώσουν τον φουσκωμένο λογαριασμό, εμφανίζονται τσαμπουκαλεμένοι. Μόλις ο... τραπεζικός τούς δείχνει τι ακριβώς έχουν υπογράψει, αρχίζουν τα προβλήματα.

Η παρεξήγηση που προέκυψε μπορεί να λυθεί με τον ίδιο τρόπο. Αφού η συμφωνία είναι γραπτή, τι το καλύτερο από το να δοθεί στη δημοσιότητα για να μη σπιλώνονται υπολήψεις. Ο ΟΦΗ, που την τελευταία στιγμή θυμήθηκε τη συμφωνία και ενημέρωσε τον Ματζουράκη ότι έχει 17 παίκτες στη διάθεσή του, έχει την υποχρέωση να δώσει στη δημοσιότητα τη συμφωνία. Εχουν ξαναγίνει τέτοια πράγματα, όσο και αν φαντάζουν περίεργα. Εφόσον υπάρχει συμφωνία, τότε θα έχει να κάνει με τον Ν'Ντόι και τον κόσμο που δεν ήξερε. Αν τυχόν δεν υπάρχει συμφωνία, θα χρειαστούν εξηγήσεις από αμφότερα τα μέρη. Τότε είναι που θα ξεκινήσει νέος γύρος ψιθύρων, υπονοούμενων και ανυποληψίας...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ΤΡΑΒΑ να πλυνεις κανα τζαμι σε κανα φαναρι για να τσονταρεις για το γηπεδο και ασε τις μαγκιες.....
γηπεδο δεν θελετε;;;;;
αιντε κουνηθειτε λοιπον τι περιμενετε;;;;;

προς το παρόν τραβάω να πλύνω τα πόδια μου και να πέσω για ύπνο. τράβα να τα πλύνεις κι εσύ κι άσε τις μαγκιές γιατί άμα βρωμάνε θα σε χωρίσει η γυναίκα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom