Προτιμω τον Ροντριγκο 100000 φορες.Απ΄το βραζιλιάνικο...κρέας που έχετε για σέντερ-φόρ....κλάσεις ανώτερος....
ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ.
Προτιμω τον Ροντριγκο 100000 φορες.Απ΄το βραζιλιάνικο...κρέας που έχετε για σέντερ-φόρ....κλάσεις ανώτερος....
αποκλείεται...εκτος αν πάρουμε προπονητή τον....ρεχάγκελ...
θα παίζουν μόνοι τους......Καλά αν έρθει Χαριστέας και Ζουέλα που λένε τότε ας βάλουν τις μετοχές στον λοκο τους.
Προτιμω τον Ροντριγκο 100000 φορες.
ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ.
Τι σκεφτεσαι ρε φιλε?Γνωμη δικια μου ειναι. ;)
Τι σκεφτεσαι ρε φιλε?Γνωμη δικια μου ειναι. ;)
Αν υποθεσουμε οτι εκαναν λαθος με την αποκτηση του Σοουζα,δεν ισοφαριζεις ενα λαθος με ακομα ενα.. ;)Λες πως δεν θές...σάπιους!!!Και λές καλύτερα το...κρέας???Κατά τα άλλα...η γνώμη σου σεβαστή....
Τον Σοουζα προσωπικα δεν τον ''καιω'' ακομα.Συμφωνω οτι ειναι ατεχνος.Και εγω τον περιμενα καλυτερο..Πιστευω ομως οτι μπορει να βοηθησει.
κατι ξεχασες..θα φανεί ρε φίλε κάρλος....
[size=30pt]ΚΑΙ[/size] στο μπασκετάκι την ήπιαμε....απο τις χειρότερες εμφανίσεις στην ευρώπη........καλλίτερα τώρα παρά μετά.....
θα φανεί ρε φίλε κάρλος....
στο μπασκετάκι την ήπιαμε....απο τις χειρότερες εμφανίσεις στην ευρώπη........καλλίτερα τώρα παρά μετά.....
ειναι αληθεια οτι ο πεκοβιτς τον τελευταιο καιρο πινει μονο αιμα και περιμενει τον βιλεντα?)
Πρόσεχε τι γράφεις γιατί το κούρεμα θα είναι σπέσιαλ σε λίγες μέρες.Σήμερα πάντως ήπιε Ισπανικό σπέρμα .