Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καλά εδώ την έχουν φορέσει απίθανα παλτάκια αυτοί δεν θα την φορούσαν?
Ναι ρε φιλε,δεν διαφωνω.
Το θεμα ειναι οτι αλλα παλτα την πουλεψαν πανω στο χρονο.
Ο Βυντρα καθε χρονο ειναι βασικος.Και ο Τζιολης εχει κανει 2 χρονιες γεματες,για να μην σου πω 3.
Ειναι τεραστια ΠΡΟΚΛΗΣΗ που ακομα δεν εχουν παει στο διαολο οι συγκεκριμενοι.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
δηλαδη ειρωνευεσαι οταν λες οτι ειμαι κυνηγος παπιων;;;;;και τι εννοεις με αυτο δηλαδη;

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ναι ρε φιλε,δεν διαφωνω.
Το θεμα ειναι οτι αλλα παλτα την πουλεψαν πανω στο χρονο.
Ο Βυντρα καθε χρονο ειναι βασικος.Και ο Τζιολης εχει κανει 2 χρονιες γεματες,για να μην σου πω 3.
Ειναι τεραστια ΠΡΟΚΛΗΣΗ που ακομα δεν εχουν παει στο διαολο οι συγκεκριμενοι.
Είναι δημόσιοι υπάλληλοι οι άνθρωποι γιατί να φύγουν και ο άμπαλος ο Τζίγγερ με τους τσάτσους του  έτρεφε μεγάλη εκτίμηση για το ταλέντο τους.Πολυεργαλείο ο Βύντρα λέγανε. :jerking:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μετα τον αγωνα με τον ολυμπιακο θ αναλαβει πιστευω adoni
γιατί ρε παιδιά...περιμένετε απο τον βάτραχο να αναλάβει πριν τον αγώνα μετους γαύροι?...αφου η καριόλα θέλει να το παίξει σίγουρα....σιγα μην ξεκινήσει κινδυνεύοντας να χάσει.....πάντα εκ του ασφαλούς πάει.....πάντως ένας πούστης που 2 φορές έφτυσε κατάμουτρα την ομάδα και την διοίκηση εμένα δεν μου κάνει...αντί να παρακαλάει να έρθει σε μια ομάδα οπως η παναθα να τον παρακαλάνε.....ίσα ρε με τα καριόλια.....αυτή η ηττοπάθεια μας έχει φάει τόσα χρόνια....ας την αλλάξουν επιτέλους.......στο φινάλε σιγά τον μουρίνιο που θα τον παρακαλέσουμε κόλας.....ΟΥΣΤ......

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Είναι δημόσιοι υπάλληλοι οι άνθρωποι γιατί να φύγουν και ο άμπαλος ο Τζίγγερ με τους τσάτσους του  έτρεφε μεγάλη εκτίμηση για το ταλέντο τους.Πολυεργαλείο ο Βύντρα λέγανε. :jerking:
Γαλλικο κλειδι ο πουστης :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Εχεις δει ποτε πιο αργο και πιο αδιαφορο ποδοσφαιριστη απο το μοντελο τον Τζιολη?Επειδη εγω ρε μαγκα μου δεν εχω δει..

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
pleasuregiver κριμα το επιπεδο σου ειναι πολυ χαμηλο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
βαλτε εχτρα 3,να μορφοθιτε!!!!!!!!!!1

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
γιατί ρε παιδιά...περιμένετε απο τον βάτραχο να αναλάβει πριν τον αγώνα μετους γαύροι?...αφου η καριόλα θέλει να το παίξει σίγουρα....σιγα μην ξεκινήσει κινδυνεύοντας να χάσει.....πάντα εκ του ασφαλούς πάει.....πάντως ένας πούστης που 2 φορές έφτυσε κατάμουτρα την ομάδα και την διοίκηση εμένα δεν μου κάνει...αντί να παρακαλάει να έρθει σε μια ομάδα οπως η παναθα να τον παρακαλάνε.....ίσα ρε με τα καριόλια.....αυτή η ηττοπάθεια μας έχει φάει τόσα χρόνια....ας την αλλάξουν επιτέλους.......στο φινάλε σιγά τον μουρίνιο που θα τον παρακαλέσουμε κόλας.....ΟΥΣΤ......

Ναι θα έρθει ο βάτραχος και φτιάξαμε ομάδα τώρα.Παλιότερα δεν ερχότανε μην εκτεθεί και ήθελε να αναλάβει από το καλοκαίρι.Ας βάλει το στέμμα στον κώλο του.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Γαλλικο κλειδι ο πουστης :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Εχεις δει ποτε πιο αργο και πιο αδιαφορο ποδοσφαιριστη απο το μοντελο τον Τζιολη?Επειδη εγω ρε μαγκα μου δεν εχω δει..
ποιόν γαμάει εκεί μέσα και τον κρατάνε?.....ΟΥΣΤ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ναι θα έρθει ο βάτραχος και φτιάξαμε ομάδα τώρα.Παλιότερα δεν ερχότανε μην εκτεθεί και ήθελε να αναλάβει από το καλοκαίρι.Ας βάλει το στέμμα στον κώλο του.
κολιτε ο βατραχασ θα σασ αποδιαλισι,θα φερι πεκταραδεσ μαριτσ,Ρετζισ και θα τους βαζι με Λιβεπουλ στο αφιλτ

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ποιόν γαμάει εκεί μέσα και τον κρατάνε?.....ΟΥΣΤ...
Ολο και καποιο πουστακι θα υπαρχει εκει μεσα να ξεχαρμανιαζει το μοντελο.
Ποσο προκλητικο ειναι να θελουν να του ανανεωσουν το συμβολαιο ρε πουστη μου??Προφανως οι διοικουντες βλεπουν αλλιως την μπαλα απο μας.Γαμησε τα.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ποια ειναι η παπια;

Αυτή. :grin:

ZT3KPE947598-02.jpg

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγω περιμένω πάντως ξέσπασμα απο τον ΠΑΥΛΑΡΑ....κρατιέται με το ζόρι...για πόσο ακόμα δεν ξέρω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom