Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,5%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    372

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γινόταν η φάση στο Γοτθικό τέρμα στο Α' ημίχρονο. Άρα ήταν στο πέταλο προς Κηφισίας. Μετά το τέλος τόδα να πέφτει στα μούτρα των οπαδών της Βέρντερ, που ήταν στο πάνω διάζωμα, πέταλο προς Κηφισίας από τη μεριά των επισήμων. Ήταν πράσινο και με μεγάλη επιφάνεια προσβολής, όχι σημειακή. Φαινόταν πάρα πολύ.
Ναι σε ποιο περιπου σημειο βρισκοταν το καταλαβα,απο την αποψη οτι καθε φορα που ειχαμε στημενο στα καρε της Βερντερ στο α ημιχρονο το σταματαγε ο αγγλος πουσταρας.Απλα δεν εμαθα σε ποια θυρα ηταν ο μαλακας που το χρησιμοποιουσε.Ουτε ετυχε να το δω μετα.Τελοσπαντων,thanks για τις πληροφοριες αλφα :thumbsup:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ναι σε ποιο περιπου σημειο βρισκοταν το καταλαβα,απο την αποψη οτι καθε φορα που ειχαμε στημενο στα καρε της Βερντερ στο α ημιχρονο το σταματαγε ο αγγλος πουσταρας.Απλα δεν εμαθα σε ποια θυρα ηταν ο μαλακας που το χρησιμοποιουσε.Ουτε ετυχε να το δω μετα.Τελοσπαντων,thanks για τις πληροφοριες αλφα :thumbsup:

Κωλόγαυρος ήταν υπάλληλος του κόκκαλη για πολλές φάπες.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Είχες πάει χτες? κάτω απο τους κωλόπουστες τους Γερμανούς με βάλανε στην 21.Πάντως κυρίες ήρθαν κυρίες έφυγαν.
Ναι ρε φιλε,ειχα παει.Εγω ειμαι απεναντι...
Κυριες δεν λες τιποτα οι Γερμανοι.Φορανε και πρασινα οποτε ολα καλα...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Σίγουρα γνωστοί ρουφιάνοι με σκοπό να τιμωρηθεί ο ΠΑΟ και να του κόψουν τον ρυθμό.Αν παρατήρησες εκεί
που τους παίζαμε μισό γήπεδο ξεσκίστηκε με την μαλακία με προφανή σκοπό.Όποιος ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ και να ήταν θα την έκοβε την μαλακία από την πρώτη αναγγελία.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
486
Πόντοι
36
Φίλε Σουηδέ, όταν λέω "πέταλο" εννοώ κάτω από το matrix. Δεν ξέρω ποιά θύρα είναι. Λογικά αν είναι όλες 34 θα είναι 17/19 ή κάτι τέτοιο. Παλιότερα κάθονταν εκεί οι MAD BOYS. Τώρα δεν ξέρω.

Οι "Γερμανοί" έχουν πράσινο, λίγο πορτοκαλί και ακόμα λιγότερο άσπρο. Κύριοι, ναι. Άφησαν τους μαλάκες τους τίγκα στο ποτό στην πατρίδα, φαίνεται.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καλά ρε Χρηστίδη - ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου?  :uglystupid:

Εμείς είμαστε 2οι από τότε που εμφανίστηκε ο Κόκας. Εντάξει - losers, θες? OK.

Το ξέρουμε. Εσύ τι γράφεις, γράφεις, γράφεις... ρε καριόλη άντρα, μου λες?

Δε σου φτάνει το thread του Περαία, ρε πούστη μου?  :headbang:
το εχω πει χιλιες φορες....
θελω να σας ξυπνησω....κατα βαθος σας αγαπαω.....δεν μπορω να ανεχτω να σας δουλευουν....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε Σουηδέ, όταν λέω "πέταλο" εννοώ κάτω από το matrix. Δεν ξέρω ποιά θύρα είναι. Λογικά αν είναι όλες 34 θα είναι 17/19 ή κάτι τέτοιο. Παλιότερα κάθονταν εκεί οι MAD BOYS. Τώρα δεν ξέρω.

Οι "Γερμανοί" έχουν πράσινο, λίγο πορτοκαλί και ακόμα λιγότερο άσπρο. Κύριοι, ναι. Άφησαν τους μαλάκες τους τίγκα στο ποτό στην πατρίδα, φαίνεται.
Ναι,οι 2 θυρες του ''απεναντι'' πεταλου ειναι η 17 και η 19...
Η ουσια ειναι παντως οτι δεν υπαρχει σταγονα λογικης σαυτο το θεμα.Πρεπει να εισαι τελειως χαζος η ''εντεταλμενος'' για να φερεις λειζερ σε αγωνα ποδοσφαιρου,ειδικα στο ΟΑΚΑ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16

Στην 17Α ήταν μάλλον αυτός με το laser!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
486
Πόντοι
36
"..................

Υπάρχουν και εξωαγωνιστικοί λόγοι που ο Τεν Κάτε δίνει ελάχιστο χρόνο στον Σ. Νίνη λένε οι καλά πληροφορημένες πηγές. Ο μικρός δεν διάγει και τον πιο ήσυχο βίο εκτός γηπέδων, όσο και αν οι περισσότεροι είναι πεισμένοι για το αντίθετο.

..................."

Ένα πουλάκι λάλησε:

Άξια υπόγραψε νέο συμβόλαιο, Άξια παίζει στην Εθνική, Άξια είναι πρώτη μούρη, αλλά μαλακισμένα έχει πέσει με τα μούτρα....   :sunglasses:

ΥΓ: Πιθανότατα τα ίδια και πολύ χειρότερα θάκανα  :dancing: :dancing: :dancing:

ΘΑΝΑΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :helpplea: :helpplea: :helpplea:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
"..................

Υπάρχουν και εξωαγωνιστικοί λόγοι που ο Τεν Κάτε δίνει ελάχιστο χρόνο στον Σ. Νίνη λένε οι καλά πληροφορημένες πηγές. Ο μικρός δεν διάγει και τον πιο ήσυχο βίο εκτός γηπέδων, όσο και αν οι περισσότεροι είναι πεισμένοι για το αντίθετο.

..................."

Ένα πουλάκι λάλησε:

Άξια υπόγραψε νέο συμβόλαιο, Άξια παίζει στην Εθνική, Άξια είναι πρώτη μούρη, αλλά μαλακισμένα έχει πέσει με τα μούτρα....   :sunglasses:

ΥΓ: Πιθανότατα τα ίδια και πολύ χειρότερα θάκανα  :dancing: :dancing: :dancing:

ΘΑΝΑΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Και πέρσι γιατί δεν τον έβαζαν να παίξει?Ραδιο αρβύλα το όλο θέμα.

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
438
Πόντοι
21
Δεν ειναι ραδιο-αρβυλα παιδια...
Αξια Ανδραεδακη ειναι ο λογος...
Δηστυχως ειμαι σε θεση να γνωριζω απο προπονητη εντος Παιανιας πως εχει παρει πολυ ψηλα τον αμανε...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως πέρα από την πλάκα εγώ χθες ξενέρωσα πολύ στο τέλος. Κι όχι τίποτε άλλο άλλα είχα διαίσθηση ότι θα κερδίζαμε.
Τέτοια ατμόσφαιρα σαν τη χθέσινη είχα καιρό να δω!!!  Σε κάποια φάση νόμιζα ότι έπαιζε ο κόσμος ποδόσφαιρο και κινούσε τους παίχτες με χειριστήριο σε στυλ playstation.Μαλακία κατ' εμέ που δεν έβαλε τον Μάτος στη θέση του Καραγκούνη. Είναι ντεφορμέ σου λέει ο άλλος. ;)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Δεν ειναι ραδιο-αρβυλα παιδια...
Αξια Ανδραεδακη ειναι ο λογος...
Δηστυχως ειμαι σε θεση να γνωριζω απο προπονητη εντος Παιανιας πως εχει παρει πολυ ψηλα τον αμανε...

Καλά το μαλακισμένο με την πρεζοπουτάνα τα έφτιαξε.Καλά να πάθει αν είναι αλήθεια ας πάρει μαζί και τον Τζιόλη το μοντέλο να κάνουνε τρίο.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Πάντως πέρα από την πλάκα εγώ χθες ξενέρωσα πολύ στο τέλος. Κι όχι τίποτε άλλο άλλα είχα διαίσθηση ότι θα κερδίζαμε.
Τέτοια ατμόσφαιρα σαν τη χθέσινη είχα καιρό να δω!!!  Σε κάποια φάση νόμιζα ότι έπαιζε ο κόσμος ποδόσφαιρο και κινούσε τους παίχτες με χειριστήριο σε στυλ playstation.Μαλακία κατ' εμέ που δεν έβαλε τον Μάτος στη θέση του Καραγκούνη. Είναι ντεφορμέ σου λέει ο άλλος. ;)

Και τα 2 γκολ εμείς τα βάλαμε ΤΕΛΟΣ.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
τι φαπες ρε λαγουδακι που μολις δεις γαυρο τρεχεις  100 χρονια βρωμια και πουστιες αυτο ειστε
Να σε διορθώσω θα ήθελες μάλλον να  πεις ότι αν δω γαύρο μου στείνεται στα 4.Παραμυθάκια που λέτε στα παιδάκια τα 10χρονα για δήθεν μάγκες αλλού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom