stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Γεια σου ρε Στρειντζερ καυλιαρη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είχες πάει χτες? κάτω απο τους κωλόπουστες τους Γερμανούς με βάλανε στην 21.Πάντως κυρίες ήρθαν κυρίες έφυγαν.
Γεια σου ρε Στρειντζερ καυλιαρη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι σε ποιο περιπου σημειο βρισκοταν το καταλαβα,απο την αποψη οτι καθε φορα που ειχαμε στημενο στα καρε της Βερντερ στο α ημιχρονο το σταματαγε ο αγγλος πουσταρας.Απλα δεν εμαθα σε ποια θυρα ηταν ο μαλακας που το χρησιμοποιουσε.Ουτε ετυχε να το δω μετα.Τελοσπαντων,thanks για τις πληροφοριες αλφαΓινόταν η φάση στο Γοτθικό τέρμα στο Α' ημίχρονο. Άρα ήταν στο πέταλο προς Κηφισίας. Μετά το τέλος τόδα να πέφτει στα μούτρα των οπαδών της Βέρντερ, που ήταν στο πάνω διάζωμα, πέταλο προς Κηφισίας από τη μεριά των επισήμων. Ήταν πράσινο και με μεγάλη επιφάνεια προσβολής, όχι σημειακή. Φαινόταν πάρα πολύ.
Ναι σε ποιο περιπου σημειο βρισκοταν το καταλαβα,απο την αποψη οτι καθε φορα που ειχαμε στημενο στα καρε της Βερντερ στο α ημιχρονο το σταματαγε ο αγγλος πουσταρας.Απλα δεν εμαθα σε ποια θυρα ηταν ο μαλακας που το χρησιμοποιουσε.Ουτε ετυχε να το δω μετα.Τελοσπαντων,thanks για τις πληροφοριες αλφα![]()
Ναι ρε φιλε,ειχα παει.Εγω ειμαι απεναντι...Είχες πάει χτες? κάτω απο τους κωλόπουστες τους Γερμανούς με βάλανε στην 21.Πάντως κυρίες ήρθαν κυρίες έφυγαν.
Λες?Κωλόγαυρος ήταν υπάλληλος του κόκκαλη για πολλές φάπες.
το εχω πει χιλιες φορες....Καλά ρε Χρηστίδη - ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου?
Εμείς είμαστε 2οι από τότε που εμφανίστηκε ο Κόκας. Εντάξει - losers, θες? OK.
Το ξέρουμε. Εσύ τι γράφεις, γράφεις, γράφεις... ρε καριόλη άντρα, μου λες?
Δε σου φτάνει το thread του Περαία, ρε πούστη μου?![]()
Ναι,οι 2 θυρες του ''απεναντι'' πεταλου ειναι η 17 και η 19...Φίλε Σουηδέ, όταν λέω "πέταλο" εννοώ κάτω από το matrix. Δεν ξέρω ποιά θύρα είναι. Λογικά αν είναι όλες 34 θα είναι 17/19 ή κάτι τέτοιο. Παλιότερα κάθονταν εκεί οι MAD BOYS. Τώρα δεν ξέρω.
Οι "Γερμανοί" έχουν πράσινο, λίγο πορτοκαλί και ακόμα λιγότερο άσπρο. Κύριοι, ναι. Άφησαν τους μαλάκες τους τίγκα στο ποτό στην πατρίδα, φαίνεται.
Στην 17Α ήταν μάλλον αυτός με το laser!!!Φίλε Σουηδέ, όταν λέω "πέταλο" εννοώ κάτω από το matrix. Δεν ξέρω ποιά θύρα είναι. Λογικά αν είναι όλες 34 θα είναι 17/19 ή κάτι τέτοιο. Παλιότερα κάθονταν εκεί οι MAD BOYS. Τώρα δεν ξέρω.
Οι "Γερμανοί" έχουν πράσινο, λίγο πορτοκαλί και ακόμα λιγότερο άσπρο. Κύριοι, ναι. Άφησαν τους μαλάκες τους τίγκα στο ποτό στην πατρίδα, φαίνεται.
Εσυ ησουν ρε αλητη?Στην 17Α ήταν μάλλον αυτός με το laser!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεί και 17 Β αλλά δεν είμαι σίγουρος!!!Εσυ ησουν ρε αλητη?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"..................
Υπάρχουν και εξωαγωνιστικοί λόγοι που ο Τεν Κάτε δίνει ελάχιστο χρόνο στον Σ. Νίνη λένε οι καλά πληροφορημένες πηγές. Ο μικρός δεν διάγει και τον πιο ήσυχο βίο εκτός γηπέδων, όσο και αν οι περισσότεροι είναι πεισμένοι για το αντίθετο.
..................."
Ένα πουλάκι λάλησε:
Άξια υπόγραψε νέο συμβόλαιο, Άξια παίζει στην Εθνική, Άξια είναι πρώτη μούρη, αλλά μαλακισμένα έχει πέσει με τα μούτρα....
ΥΓ: Πιθανότατα τα ίδια και πολύ χειρότερα θάκανα![]()
![]()
ΘΑΝΑΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι ραδιο-αρβυλα παιδια...
Αξια Ανδραεδακη ειναι ο λογος...
Δηστυχως ειμαι σε θεση να γνωριζω απο προπονητη εντος Παιανιας πως εχει παρει πολυ ψηλα τον αμανε...
τι φαπες ρε λαγουδακι που μολις δεις γαυρο τρεχεις 100 χρονια βρωμια και πουστιες αυτο ειστεΚωλόγαυρος ήταν υπάλληλος του κόκκαλη για πολλές φάπες.
Πάντως πέρα από την πλάκα εγώ χθες ξενέρωσα πολύ στο τέλος. Κι όχι τίποτε άλλο άλλα είχα διαίσθηση ότι θα κερδίζαμε.
Τέτοια ατμόσφαιρα σαν τη χθέσινη είχα καιρό να δω!!! Σε κάποια φάση νόμιζα ότι έπαιζε ο κόσμος ποδόσφαιρο και κινούσε τους παίχτες με χειριστήριο σε στυλ playstation.Μαλακία κατ' εμέ που δεν έβαλε τον Μάτος στη θέση του Καραγκούνη. Είναι ντεφορμέ σου λέει ο άλλος. ;)
Να σε διορθώσω θα ήθελες μάλλον να πεις ότι αν δω γαύρο μου στείνεται στα 4.Παραμυθάκια που λέτε στα παιδάκια τα 10χρονα για δήθεν μάγκες αλλού.τι φαπες ρε λαγουδακι που μολις δεις γαυρο τρεχεις 100 χρονια βρωμια και πουστιες αυτο ειστε