Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
και αμα δε ιταν....
ο Σιλβα που ιτανε χτεσ ......
ο Σαλπι κοντρολ στα 3 μετρα .......και μετα ιχε ενα καλο σουτ στο δοκο αλα αμπαλοσ
ο βιντρα εμιαζε Μπεκεμπαουερ διπλα στο Σαρι......
και ο Ιβα αριστερο μπακ χαφ ,που ινε πιο αργος απο το ριπλει...στιν Αφστρια κατι σα 10αρι πεζι
Εγω τον πιστευω τον Σοουζα.Θεωρω οτι θα βοηθησει.Αρκει να τον εμπιστευτει ο προπονητης.
Ο Σιλβα αφαντος.
Ο Βυντρα καλος ηταν,ο Βασκος ειναι για κλωτσιες.
Ο Ιβ επαιξε αναγκαστικα εκει.Δεν εχουμε αλλον κλασικο αριστερο μπακ.Παντως εγω θεωρω τον Ιβανσιτς πολυ καλο παικτη.Μπορει να ειναι αργος αλλα εχει πολλα καλα στοιχεια στο παιχνιδι του.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το παιχνίδι χάθηκε στο κέντρο της άμυνας. Οι αλλαγές αναγκαστικές ήταν σχεδόν όλες.
Ο Ζιλμπέρτο θα διαφωνήσω ότι δεν υπήρχε. Υπήρχε και μάλιστα έκανε πολλά πράγματα. Μη ξεχνάτε τη θέση και το ρόλο του.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Το παιχνίδι χάθηκε στο κέντρο της άμυνας. Οι αλλαγές αναγκαστικές ήταν σχεδόν όλες.
Ο Ζιλμπέρτο θα διαφωνήσω ότι δεν υπήρχε. Υπήρχε και μάλιστα έκανε πολλά πράγματα. Μη ξεχνάτε τη θέση και το ρόλο του.
Εμενα φιλε παντως δεν μου αρεσε.Θεωρω οτι απο τα 2 αμυντικα χαφ ηταν καλυτερος ο Σιμαο.Τελοσπαντων γνωμες ειναι αυτες ;)
Για το κεντρο της αμυνας ο,τι και να πεις εχεις δικιο.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το πολι ντερμπι κανι κακο ...ο Σιλβα ιτανε σε αλο γιπεδο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εμενα φιλε παντως δεν μου αρεσε.Θεωρω οτι απο τα 2 αμυντικα χαφ ηταν καλυτερος ο Σιμαο.Τελοσπαντων γνωμες ειναι αυτες ;)
Για το κεντρο της αμυνας ο,τι και να πεις εχεις δικιο.

επειδή δε βλέπω τα ματς ως απλός οπαδός αλλά για κάποιο λόγο που δε θέλω να πω τώρα δημόσια αναγκάζομαι κιόλας ίσως να τα δω πιο "βαθιά" παρατηρώ κάθε τι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και το πως έπαιξε ο Ζιλμπέρτο το παρατήρησα. Αλάνθαστος και πάντα μέσα σε κάθε φάση στο κέντρο. Και επίσης κινούταν παράλληλα. Ίσως μπορείς να του προσάψεις ότι δεν πατάει αντίπαλη περιοχή. Αλλά μπορεί να είναι εντολή προπονητή αυτή.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
επειδή δε βλέπω τα ματς ως απλός οπαδός αλλά για κάποιο λόγο που δε θέλω να πω τώρα δημόσια αναγκάζομαι κιόλας ίσως να τα δω πιο "βαθιά" παρατηρώ κάθε τι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και το πως έπαιξε ο Ζιλμπέρτο το παρατήρησα. Αλάνθαστος και πάντα μέσα σε κάθε φάση στο κέντρο. Και επίσης κινούταν παράλληλα. Ίσως μπορείς να του προσάψεις ότι δεν πατάει αντίπαλη περιοχή. Αλλά μπορεί να είναι εντολή προπονητή αυτή.
ολι ετσι τα βλεπουμε σα μι οπαδη....
αλα ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
επειδή δε βλέπω τα ματς ως απλός οπαδός αλλά για κάποιο λόγο που δε θέλω να πω τώρα δημόσια αναγκάζομαι κιόλας ίσως να τα δω πιο "βαθιά" παρατηρώ κάθε τι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και το πως έπαιξε ο Ζιλμπέρτο το παρατήρησα. Αλάνθαστος και πάντα μέσα σε κάθε φάση στο κέντρο. Και επίσης κινούταν παράλληλα. Ίσως μπορείς να του προσάψεις ότι δεν πατάει αντίπαλη περιοχή. Αλλά μπορεί να είναι εντολή προπονητή αυτή.'
Ενταξει ρε φιλε σου λεω οτι αυτες ειναι γνωμες.Αν σου αρεσε εσενα χθες ο Σιλβα,εμενα μου ''περισσευει''.Προσωπικα δεν μου αρεσε.Πουλησε και την μπαλα 2-3 φορες σε πολυ επικινδυνο σημειο.Και μιλαμε για πουληματα της πλακας.Αν εσυ περιμενεις απο τον καλυτερο σου παικτη(υποτιθεται) τετοιες εμφανισεις,οκ.Συμφωνω οτι του εχουν ανατεθει πολλες δουλειες μεσα στο γηπεδο.Ομως αυτος παιρνει 3 μυρια τον χρονο.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
Ο σιλβα μεχρι στιγμης δεν δικαιολογει τα λεφτα που περνει. Απ αυτον εγω προσωπικα περιμενω πολλα περισσοτερα. Αυτος ηταν ο παιχτης ηγετης που μας ελεγαν οτι θα παιρνε την ομαδα πανω του?  :think:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
O Γκάμπριελ πως σας φάνηκε?
Εμενα μου αρεσε χθες..Εβγαλε και μια ασιστ.Γενικα,το κατεχει το τοπι.
Στα μειον,οτι δεν ξερουμε ακομα ποια θεση του ταιριαζει...Για δεξι μπακ τον πηραμε...Αμυντικα,ξεχνιεται πολλες φορες..Με την ΑΕΚ ως δεξι χαφ ηταν κακιστος,χθες ηταν καλος.Θα δειξει.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εμενα μου αρεσε χθες..Εβγαλε και μια ασιστ.Γενικα,το κατεχει το τοπι.
Στα μειον,οτι δεν ξερουμε ακομα ποια θεση του ταιριαζει...Για δεξι μπακ τον πηραμε...Αμυντικα,ξεχνιεται πολλες φορες..Με την ΑΕΚ ως δεξι χαφ ηταν κακιστος,χθες ηταν καλος.Θα δειξει.
ενασ πιο καλοσ Ραμοσ ινε,γατακι αμιντικα σα τον Σπιροπουλο και τον Γκαλιτσιο

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
O Γκάμπριελ πως σας φάνηκε?
μεχρι να κουραστει γυρω στο 70 ηταν απ τους διακριθεντες!
αυτη η θεση μπροστα απ τον σπυροπουλο του ταιριαζει και πιστευω οτι ειναι απ τους παιχτες που θα ανεβασει κι αλλο την αποδοση του παιχνιδι με παιχνιδι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μεχρι να κουραστει γυρω στο 70 ηταν απ τους διακριθεντες!
αυτη η θεση μπροστα απ τον σπυροπουλο του ταιριαζει και πιστευω οτι ειναι απ τους παιχτες που θα ανεβασει κι αλλο την αποδοση του παιχνιδι με παιχνιδι
μπροστα απο το Σπιροπουλο αφου ινε δεξιποδαροσ θα πεζι αριστερα σα το Ρεχαγκελ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι γιατι εχει ιδιας δυναμηκοτητας παιχτες ο παοκ με τη βερντερ?  :jerking:
ελεος πια ρε βγαλτε τις παρωπιδες
οκ, επομένως μου λες πως έχετε καλή άμυνα. Οτι αν ο ΠΑΟκ έπαιζε όπως έπαιξε τα προηγούμενα παιχνίδια του δεν θα σας έβαζε γκολ.
κανένα πρόβλημα. Αν θέλετε αυτό να πιστεύετε, κανείς δεν σας το χαλάει. μόνο μετά μην σας φταίνε οι διαιτησίες που χάνετε τα πρωταθλήματα.
Βρήκες άνθρωπο να μιλήσεις για παρωπίδες τώρα.....

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Η ουσία είναι ότι η ομάδα από την μέση και μπρόστά είναι πλήρης με μεγάλο βάθος στο πάγκο σύγκριση δεν υπάρχει με ομάδα του Ελληνικού παραρτήματος του Γκαγκάτση.Το μόνο πρόβλημα εντοπίζεται στην άμυνα και οφείλεται στις μαλακίες του Αντωνίου που για μένα εφόσον φόρεσε την φανέλα του γαύρου δεν έχει θέση ούτε στην ερτ να σχολιάζει τους αγώνες του ΠΑΟ.Αν είχαμε 2 στόπερ με αρχίδια (Κυριάκος) και όχι αρχίδια
στόπερ(Αβραάμ) το 2 γκολ δεν θα τα τρώγαμε έτσι εύκολα μέσα στο ΟΑΚΑ και τα παπαγαλάκια θα το είχαν βουλώσει.

Συνημμένα

• redplanet_gr-antoniou.jpg
    redplanet_gr-antoniou.jpg
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 22

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οκ, επομένως μου λες πως έχετε καλή άμυνα. Οτι αν ο ΠΑΟκ έπαιζε όπως έπαιξε τα προηγούμενα παιχνίδια του δεν θα σας έβαζε γκολ.
κανένα πρόβλημα. Αν θέλετε αυτό να πιστεύετε, κανείς δεν σας το χαλάει. μόνο μετά μην σας φταίνε οι διαιτησίες που χάνετε τα πρωταθλήματα.
Βρήκες άνθρωπο να μιλήσεις για παρωπίδες τώρα.....
Ρε μοικανε τι καραμελα ειναι αυτη που πιπιλατε με τον ΠΑΟΚ ρε?Ολο αυτο το καινουριο παραμυθακι σας ειναι για την χορηγια του Βγενοπουλου?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καθόλου. ούτε ειναι τυχαιο ότι έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό αναγφαβιτισμού   :2funny: :2funny: μεταξυ των φιλάθλων όλων των ομάδων.

Στο ματς τώρα, αν αντι Ρουκάβινα έμπαινε ο Μάτος και ο Γκούμας 3ο στόπερ όλα θα είχαν τελειώσει. Ας όψετε :2funny: ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ο Αντωνίου που άφησε την ομάδα με στόπερς 1.80. Βόλει παίζουν όλοι στην περιοχή μας.

Βελτιώνεται η ομάδα. Εδώ ο Μάτζιος, αν δεν τον ήξερε κανείς, θα νόμιζε ότι έβλεπε τον Βαν Μπάστεν.

Για να δούμε.
άνευ περεταίρω σχολίων....
τα ταμπού σας μαράνανε. με την ίδια λογική πάντως, αφού έχουμε τον περισσότερο κόσμο (και άρα και τους περισσότερους αναλφάβητους στατιστικά), έχουμε και τα περισσότερα καλά μυαλά, και τους περισσότερους επιστήμονες κοκ.
ρε τι γκασμάδες στο μυαλό υπάρχουνε που νομίζουνε πως το να είσαι φίλαθλος μιας ομάδας καθορίζει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σου....ρε ουρτ  :uglystupid: :uglystupid:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αυτή την Βέρντερ ο βάζελος μπορούσε να την κερδίσει...άμυνα για γέλια...Μερτεσάκερ (τί να πώ....),Ντιέγκο χάλια,Φρίνγκς μέτριος.....Απλά θα μπορούσε να μπεί με περισσότερο πάθος...για άλλη 1 φορά φάνηκε η έλλειψη κεντρικών αμυντικών καθώς τα γκόλ προήλθαν απο...ψηλά.Αυτός ο Σαριέγκι με βύσμα παίζει...αν και δεν υπάρχει άλλος...ας βάλει τον mr 2.000.000 € Μελίσση που είναι και Έλληνας....η πρόκριση μάλλον δύσκολη (για το ΟΥΕΦΑ μιλάω) καθώς πιστεύω ότι θα πάρει παρά 1 μόνο βαθμό ακόμα (με την Ανόρθωση)...και άν.....
ΥΓ--->την Ανόρθωση...που πάντα ο γνωστός βλάκας του site την είχε συνέχεια στο στόμα του για να πικάρει...αλλά απο την πούτσα που φάγανε κάτω...το βούλωσε....έτσι είναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom