Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Επισκέπτης
ελα ρε..τον ειδα & εγω στην τιβι..αντε με τα παπαρακια..οι παικτες μιλανε στο γηπεδο..καμια συστολη..ΑΙΣΧΟΣ..δειξε ρε τα προσοντα σου οπως ο νινης & μετα μιλα αμα γουσταρεις-πρεπει..
Εδώ δεν έδειξε τίποτα στον παοκ θα δείξει στον παναθηναικο?
Χλωμό το βλέπω!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εδώ δεν έδειξε τίποτα στον παοκ θα δείξει στον παναθηναικο?
Χλωμό το βλέπω!
Θα τα δουμε ολα..
Το θεμα ειναι οτι οσο εχει παιξει μεχρι τωρα ειναι αρνητικος ο τυπος..Δραμα..
Ας ειναι καλα ο Πατερας που του πηρε και το Audi Q7 και τον χρυσωσε κιολας..

Επισκέπτης
Ας ειναι καλα ο Πατερας που του πηρε και το Audi Q7 και τον χρυσωσε κιολας..
ε αυτοι ειναι οι υπευθυνοι..ο μπραβο καθε βραδυ σερνεται σε ολα τα σκυλαδικα..πως να παιξει???& περνει το ποιο πολλα..1,8 τον χρονο παρακαλω..εγω φταιω???

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ε αυτοι ειναι οι υπευθυνοι..ο μπραβο καθε βραδυ σερνεται σε ολα τα σκυλαδικα..πως να παιξει???& περνει το ποιο πολλα..1,8 τον χρονο παρακαλω..εγω φταιω???
Εχουν και αυτοι μεγαλο μεριδιο ευθυνης..Ο Μπραβο ειναι ο ορισμος του παραλια..Ο καθε Λαζαρακος την ακουει παικτης και καθεται πανω στα λεφτα του..Δουλεια μηδεν..Και μετα αν τους κραζουν στο γηπεδο εχουν αδικο..Εχουν ψυχολογικα προβληματα και δεν μπορουν να αποδωσουν..Ελπιζω να με διαψευσει και να αποδειξει οτι θελει να παιξει μπαλα..Να αποδειξει οτι εχει φιλοδοξιες και οτι δεν ειναι απλα αλλος ενας που εμεινε ταλεντο..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
διαβλέπω μια σχέση στοργής μεταξύ γαυροβάζελων.........
Ρε δε γαμιέστε που συμφωνείτε κιόλας.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ελπιζω να με διαψευσει και να αποδειξει οτι θελει να παιξει μπαλα..Να αποδειξει οτι εχει φιλοδοξιες και οτι δεν ειναι απλα αλλος ενας που εμεινε ταλεντο..

Δηλαδή η Liverpool που τον ήθελε δεν ήξερε τίποτα.Κοίτα που θα διαψεύσεις ότι λες, με 3 παιχνίδια έβγαλες και συμπέρασμα οτι κάθεται στο συμβολαιό του και δεν έχει φιλοδοξίες.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδή η Liverpool που τον ήθελε δεν ήξερε τίποτα.Κοίτα που θα διαψεύσεις ότι λες, με 3 παιχνίδια έβγαλες και συμπέρασμα οτι κάθεται στο συμβολαιό του και δεν έχει φιλοδοξίες.
Ρε φιλε μην με κατακρινεις για κατι που δεν εγραψα..Δεν τον εβγαλα αχρηστο..Κοιτωντας ολες τις μεταγραφες που καναμε φετος εχω την αισθηση οτι ο Χριστοδουλοπουλος ειναι ο μονος που δεν εχει δειξει απολυτως τιποτα..Ειλικρινα τιποτα..Εχει παρει ευκαιριες αλλα σε ολα τα παιχνιδια ειναι αορατος..Αν ο Τεν Κατε τον αφησει στον παγκο για τα επομενα παιχνιδια θα εχει αδικο??Στο 4-2-3-1 που παιζουμε υπολογιζεται σε 2 θεσεις..Στα αριστερα και στο κεντρο στους 3..Στα αριστερα εχει μπροστα του τον Ιβ που εχει δειξει οτι πρεπει να ειναι βασικος..Στο κεντρο εχει μπροστα του Κλειτον και Νινη..Συν τον Ρουκαβινα που καπου εκει θα ''χωρεσει''..Αν δεν αξιοποιησει τωρα τις ευκαιριες ποτε θα το κανει??Κλεινοντας δεν μπορεις να φανταστεις ποσο θελω να διαψευστω...
ΥΓ:Υποψιν οτι μιλαμε για μεταγραφη που κοστισε ακριβα..Και απλα εγραψα οτι ολα αυτα τα χαιλικια με το Αουντι και το μεγαλο συμβολαιο(σε σχεση με τους αλλους ελληνες που υπαρχουν) δεν ειναι καλα σημαδια...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Γαμησε τα δηλαδη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν και τωρα τελευταια ειναι μαλλον περισσοτερο αντιαεκτζης...

Άσε μην την ψάχνεις ούτε ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα παραμένει υπό σκέψη. :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσυ τι ομαδα εισαι ειπαμε?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ είμαι Παναθηναικός γιατί η μαμά μου μικρός μου έβαζε βαζελίνα στο κωλαράκι να μη συγκαίγομαι.
Είμαι φιλοουμπιακός γιατί από μικρό προσπαθούσε το σόι της μάνας μου να με κάμει γαύρο.
Είμαι αντιαεκτζής γιατί οι τούρκοι έδιωξαν το σόι του πατέρα μου από τη Σμύρνη και
αντιμπαοκτζής γιατί είναι ο Ταράτσας.

Επισκέπτης
Εγώ είμαι Παναθηναικός γιατί η μαμά μου μικρός μου έβαζε βαζελίνα στο κωλαράκι να μη συγκαίγομαι.
Είμαι φιλοουμπιακός γιατί από μικρό προσπαθούσε το σόι της μάνας μου να με κάμει γαύρο.
Είμαι αντιαεκτζής γιατί οι τούρκοι έδιωξαν το σόι του πατέρα μου από τη Σμύρνη και
αντιμπαοκτζής γιατί είναι ο Ταράτσας.
[youtube=425,350]4gFlzBYccrw[/youtube]
BΑΛΤΟ ΤΕΡΜΑ!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom