Τι ένιωσε ο Χριστοδουλόπουλος όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στο «τριφύλλι»; «Νόμισα ότι ήμουν στη Λίβερπουλ», λέει με θαυμασμό σε συνέντευξή του στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι», που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή.
Μεταξύ άλλων ο Χριστοδουλόπουλος καθόρισε τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς του: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και εγώ θέλω να γίνω πρωταθλητής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα θέλει μια καλή πορεία στην Ευρώπη και εγώ επίσης. Θέλω να συνδεθεί το όνομά μου με του Παναθηναϊκού. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι και χτίζεται κάτι καλό φέτος».
Σύγκριση ΟΑΚΑ-Τούμπας
Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, απάντησε κάνοντας αναφορά και στην Τούμπα:
«Το ΟΑΚΑ δεν είναι σίγουρα ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά η αίσθηση του γεμάτου γηπέδου πρέπει να είναι άλλο πράγμα… Είναι φοβερά. Και την Τούμπα έχω δει γεμάτη αλλά άλλο 25.000 κόσμος και άλλο 65.000. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική».
Άλλα σημεία της συνέντευξης
Για την ιστορία με τη Λίβερπουλ έγινε πολύς λόγος. Πως έγιναν τα πράγματα;
«Εγώ είχα τότε μία πρόταση από τη Λίβερπουλ. Γραπτή πρόταση. Ήθελα να κυνηγήσω ένα όνειρο. Κακά τα ψέματα πάντως, έκανα λάθος χειρισμούς. Άλλωστε ήμουν μόλις 20 χρόνων. Όταν γύρισα στην ομάδα έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό γιατί την αγαπούσα. Να ξέρετε ότι ο ποδοσφαιριστής δένεται με τις ομάδες στις οποίες αγωνίζεται. Η προσφορά μου από άλλους εκτιμήθηκε και από άλλους όχι. Αλλά στο επάγγελμα αυτό, με την έκθεση στη δημοσιότητα, είναι κάτι που το ξέρεις και το περιμένεις. Πέρασα 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ και έμαθα πολλά».
- Στα λάθη που ανέφερες ότι έκανες, εντάσσεται και η περίφημη δήλωση περί οικοδομής;
«Δεν το είχα πει ακριβώς έτσι αλλά κάποιοι το μετέφρασαν όπως ήθελαν. Δεν κρατάω κακία πάντως σε κανέναν»
Σίριαλ έγινε και η μετεγγραφή σου στον Παναθηναϊκό. Τι έπαιξε ρόλο στο να πάρεις την τελική σου απόφαση;
«Σίγουρα η ζεστασιά με την οποία με περιέβαλαν οι άνθρωποι της ομάδας. Η φιλοξενία ήταν άψογη και μου έδειξαν με ξεκάθαρο τρόπο ότι με ήθελαν πραγματικά στο δυναμικό του συλλόγου. Αυτό ήταν αρκετό για αν πειστώ ότι ο Παναθηναϊκός ήταν το καλύτερο βήμα για την καριέρα μου».
- Οι πρώτες σου εντυπώσεις ποιες είναι;
«Όταν πήγα για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις νόμιζα ότι ήμουν στο Λίβερπουλ. Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε οι ποδοσφαιριστές να προετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο αλλά και για να ξεκουράζονται. Ένα κέντρο σαν την Παιανία σε βοηθάει να ανακτάς πιο γρήγορα τις δυνάμεις σου ενόψει του επόμενου αγώνα».
- Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Παναθηναϊκό;
«Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και εγώ θέλω να γίνω πρωταθλητής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα θέλει μια καλή πορεία στην Ευρώπη και εγώ επίσης. Θέλω να συνδεθεί το όνομά μου με του Παναθηναϊκού. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι και χτίζεται κάτι καλό φέτος».
Λαζαρακο ασε την παρλα και παιξε μπαλιτσα αγορι μου..Μεχρι τωρα σερνεσαι..Σου εδωσε την ευκαιρια ο ολλανδος και εσυ δεν εκανες ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..Γι'αυτο στρωσου και δουλεψε..