Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Χρηστίδη, χαλάρωσε, ρε, θα σε πιάσει πονοκέφαλος  :2funny:

Προφανώς δε διάβασες τι έγραψα. Οι δημοσιοκάφροι, ειδικά μετά τα θλιβερά για την πατρίδα γεγονότα του 1996 (ευχαριστίες στους Αμερικανούς, δόσιμο Οτσαλάν επί πρωθυπουργίας βραδύγλωσσης φιλιππινέζας του κατάσκοπου κλπ) έχουν ξεφτυλιστεί εντελώς.  :sunglasses:

Σουηδέ, μπάλα βλέπω, προθέσεις βλέπω, ασχετοσύνη βλέπω. Το τι θέλω είναι άλλη ιστορία. Απλά δε μπορώ να κλείσω τα μάτια στην πραγματικότητα. :(

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Χρηστίδη, χαλάρωσε, ρε, θα σε πιάσει πονοκέφαλος  :2funny:

Προφανώς δε διάβασες τι έγραψα. Οι δημοσιοκάφροι, ειδικά μετά τα θλιβερά για την πατρίδα γεγονότα του 1996 (ευχαριστίες στους Αμερικανούς, δόσιμο Οτσαλάν επί πρωθυπουργίας βραδύγλωσσης φιλιππινέζας του κατάσκοπου κλπ) έχουν ξεφτυλιστεί εντελώς.  :sunglasses:
καλα σιγουρα δεν τα διαβασα γιατι δεν τα εγραψες :P :P :P :P :P :P :P
μηπως ειχες στα υποψιν να τα γραψεις και το ξεχασες;;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε συ  μηπως ετσι οπως τα λες να εστελνε σε σας καμμια ''απολογητικη'' επιστολη η φιμπα;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
παραδεχτειτε κατι εστω μια φορααααααα.................... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΝΑΙ ΡΕ     τους δηλητηριασαμε και ειναι Ν Τ Ρ Ο Π Η μας !!!!!!!!!
ΑΠΛΑ........ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ....... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Το καλάθι της Μπαρτσελονέτα φυσικά κι έπρεπε να μετρήσει. Αυτό το ξέρει και η κουτσή Μαρία!!! Το θέμα είναι αν γίνεται φάουλ στον κλάψα στην ακριβώς προηγούμενη φάση. :idiot: :idiot: :idiot:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σουηδέ, μπάλα βλέπω, προθέσεις βλέπω, ασχετοσύνη βλέπω. Το τι θέλω είναι άλλη ιστορία. Απλά δε μπορώ να κλείσω τα μάτια στην πραγματικότητα. :(
Δεν εχεις αδικο..Και εγω ''βλεπω'' πολλα λαθη,αλλα-παραδοξο για μενα-ειμαι αισιοδοξος..Πιστευω οτι θα τα καταφερουμε..Περιττο να αναφερω,με την αποκτηση 2 στοπερ τον Γεναρη..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν εχεις αδικο..Και εγω ''βλεπω'' πολλα λαθη,αλλα-παραδοξο για μενα-ειμαι αισιοδοξος..Πιστευω οτι θα τα καταφερουμε..Περιττο να αναφερω,με την αποκτηση 2 στοπερ τον Γεναρη..
εδο ρε φιλε πανε να σας πισουνε οτι ο Σαλπι ινε πεκταρας τι να λεμε τορα ,ο ατριπλος

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Χρηστίδη, ντεφορμέ σε βρίσκω  :2funny: :2funny: :2funny:

Και φορ Σουηδέ. Και κόφτη ίσως, αν ο Ασημένιος δε βελτιωθεί θεαματικά (κυρίως σε διάρκεια)  ;)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Και φορ Σουηδέ. Και κόφτη ίσως, αν ο Ασημένιος δε βελτιωθεί θεαματικά (κυρίως σε διάρκεια)  ;)
Για φορ δεν ειμαι και τοσο βεβαιος ακομα..Ο Ροντριγκο ακομα δεν εχει δειξει πολλα,αλλα θα πρεπει να περιμενω λιγο για να βγαλω ''πορισμα''..Ο Πετροπουλος πιστευω οτι ειναι καλο κομματι..Συν οτι θα περιμενω να δω αν μπορει να παιξει ο Αντε κορυφη..Δυσκολο το βλεπω με δεδομενο την σωματοδομη του,αλλα περιμενω να τον δω πρωτα για να σιγουρευτω..Οσο για κοφτη δεν συμφωνω ρε φιλε..Πιστευω οτι η 3αδα Ματος,Σιλβα,Σιμαο ειναι σουπερ..Και σαν λυση σε λιγα ματς θελω να δω Σιοντη..Οσο τον εχω δει εχει δειξει καλα στοιχεια..Για Τζιολη δεν αναφερομαι καν..Ειναι σαν να μην υπαρχει για μενα..

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Κάποιος κάποτε είπε "εμείς οι Παναθηναϊκοί είμαστε περίεργοι, και το Ζιντάν να μας φέρουν θα λέμε, μα αυτός είναι φαλακρός¨!!! Όσο για το μπάσκετ, πόσο κόλλημα έχουν και ακόμα μιλάνε για την τάπα του Βράνκοβιτς; Ξεκολλάτε, πήραμε άλλα 3 μετά από εκείνο! Άλλοι έμειναν στο μονάκριβο...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Κάποιος κάποτε είπε "εμείς οι Παναθηναϊκοί είμαστε περίεργοι, και το Ζιντάν να μας φέρουν θα λέμε, μα αυτός είναι φαλακρός¨!!! Όσο για το μπάσκετ, πόσο κόλλημα έχουν και ακόμα μιλάνε για την τάπα του Βράνκοβιτς; Ξεκολλάτε, πήραμε άλλα 3 μετά από εκείνο! Άλλοι έμειναν στο μονάκριβο...
Δωσε καπετανιε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Τι ένιωσε ο Χριστοδουλόπουλος όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στο «τριφύλλι»; «Νόμισα ότι ήμουν στη Λίβερπουλ», λέει με θαυμασμό σε συνέντευξή του στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι», που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή.

Μεταξύ άλλων ο Χριστοδουλόπουλος καθόρισε τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς του: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και εγώ θέλω να γίνω πρωταθλητής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα θέλει μια καλή πορεία στην Ευρώπη και εγώ επίσης. Θέλω να συνδεθεί το όνομά μου με του Παναθηναϊκού. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι και χτίζεται κάτι καλό φέτος».

Σύγκριση ΟΑΚΑ-Τούμπας

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, απάντησε κάνοντας αναφορά και στην Τούμπα:

«Το ΟΑΚΑ δεν είναι σίγουρα ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά η αίσθηση του γεμάτου γηπέδου πρέπει να είναι άλλο πράγμα… Είναι φοβερά. Και την Τούμπα έχω δει γεμάτη αλλά άλλο 25.000 κόσμος και άλλο 65.000. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική».

Άλλα σημεία της συνέντευξης

Για την ιστορία με τη Λίβερπουλ έγινε πολύς λόγος. Πως έγιναν τα πράγματα;

«Εγώ είχα τότε μία πρόταση από τη Λίβερπουλ. Γραπτή πρόταση. Ήθελα να κυνηγήσω ένα όνειρο. Κακά τα ψέματα πάντως, έκανα λάθος χειρισμούς. Άλλωστε ήμουν μόλις 20 χρόνων. Όταν γύρισα στην ομάδα έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό γιατί την αγαπούσα. Να ξέρετε ότι ο ποδοσφαιριστής δένεται με τις ομάδες στις οποίες αγωνίζεται. Η προσφορά μου από άλλους εκτιμήθηκε και από άλλους όχι. Αλλά στο επάγγελμα αυτό, με την έκθεση στη δημοσιότητα, είναι κάτι που το ξέρεις και το περιμένεις. Πέρασα 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ και έμαθα πολλά».

- Στα λάθη που ανέφερες ότι έκανες, εντάσσεται και η περίφημη δήλωση περί οικοδομής;

«Δεν το είχα πει ακριβώς έτσι αλλά κάποιοι το μετέφρασαν όπως ήθελαν. Δεν κρατάω κακία πάντως σε κανέναν»

Σίριαλ έγινε και η μετεγγραφή σου στον Παναθηναϊκό. Τι έπαιξε ρόλο στο να πάρεις την τελική σου απόφαση;

«Σίγουρα η ζεστασιά με την οποία με περιέβαλαν οι άνθρωποι της ομάδας. Η φιλοξενία ήταν άψογη και μου έδειξαν με ξεκάθαρο τρόπο ότι με ήθελαν πραγματικά στο δυναμικό του συλλόγου. Αυτό ήταν αρκετό για αν πειστώ ότι ο Παναθηναϊκός ήταν το καλύτερο βήμα για την καριέρα μου».

- Οι πρώτες σου εντυπώσεις ποιες είναι;

«Όταν πήγα για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις νόμιζα ότι ήμουν στο Λίβερπουλ. Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε οι ποδοσφαιριστές να προετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο αλλά και για να ξεκουράζονται. Ένα κέντρο σαν την Παιανία σε βοηθάει να ανακτάς πιο γρήγορα τις δυνάμεις σου ενόψει του επόμενου αγώνα».

- Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Παναθηναϊκό;

«Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και εγώ θέλω να γίνω πρωταθλητής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα θέλει μια καλή πορεία στην Ευρώπη και εγώ επίσης. Θέλω να συνδεθεί το όνομά μου με του Παναθηναϊκού. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι και χτίζεται κάτι καλό φέτος».

Λαζαρακο ασε την παρλα και παιξε μπαλιτσα αγορι μου..Μεχρι τωρα σερνεσαι..Σου εδωσε την ευκαιρια ο ολλανδος και εσυ δεν εκανες ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..Γι'αυτο στρωσου και δουλεψε..

Επισκέπτης
Λαζαρακο ασε την παρλα και παιξε μπαλιτσα αγορι μου..Μεχρι τωρα σερνεσαι..Σου εδωσε την ευκαιρια ο ολλανδος και εσυ δεν εκανες ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..Γι'αυτο στρωσου και δουλεψε..
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
γι' αυτο σε γουσταρω..επειδη εισαι αρρωστακι..
σαν τις δηλωσεις του μενδρινου & ο λαζαρος..
παιξτε μπαλλα ρε που την εχετε δει σουπερ σταρ..
χου ρε κωλοπαιδια..

Επισκέπτης
Τι ένιωσε ο Χριστοδουλόπουλος όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στο «τριφύλλι»; «Νόμισα ότι ήμουν στη [size=15pt]Λίβερπουλ[/size]», λέει με θαυμασμό σε συνέντευξή του στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι», που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή.

«Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και εγώ θέλω να γίνω πρωταθλητής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα θέλει μια καλή πορεία στην Ευρώπη και εγώ επίσης. Θέλω να συνδεθεί το όνομά μου με του Παναθηναϊκού. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι και [size=15pt]χτίζεται[/size] κάτι καλό φέτος».
Ω ρε κατάντια για την Λιβερπουλ! :rockon:

Το όνειρο του έγινε πραγματικότητα, έγινε χτίστης! :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
γι' αυτο σε γουσταρω..επειδη εισαι αρρωστακι..
σαν τις δηλωσεις του μενδρινου & ο λαζαρος..
παξτε μπαλλα ρε που την εχετε δει σουπερ σταρ..
χου ρε κωλοπαιδια..
Μ'εχει νευριασει,μεχρι στιγμης,απιστευτα ο βλαχος ρε..Ο τυπος ειναι σε αλλο γηπεδο καθε φορα..

Επισκέπτης
Τι θα ελεγες εσυ μωρη κυλοτα... :birdman: :birdman: :birdman:
Γενικά αυτές τις συνεντεύξεις σε επίσημα προπαγανδιστικά έντυπα μην τις πιστεύεις! Στημένες είναι και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να μην έχουν ιδέα ότι τους πήραν και συνέντευξη!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γενικά αυτές τις συνεντεύξεις σε επίσημα προπαγανδιστικά έντυπα μην τις πιστεύεις! Στημένες είναι και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να μην έχουν ιδέα ότι τους πήραν και συνέντευξη!
Δεν διαφωνω..Αλλωστε δεν ειμαι αναγνωστης επισημων περιοδικων της ΠΑΕ..Απλα με την ευκαιρια των δηλωσεων του,εκανα εγω τις δικες μου.. ;) ;) ;)

Επισκέπτης
ελα ρε..τον ειδα & εγω στην τιβι..αντε με τα παπαρακια..οι παικτες μιλανε στο γηπεδο..καμια συστολη..ΑΙΣΧΟΣ..δειξε ρε τα προσοντα σου οπως ο νινης & μετα μιλα αμα γουσταρεις-πρεπει..

Επισκέπτης
Δεν διαφωνω..Αλλωστε δεν ειμαι αναγνωστης επισημων περιοδικων της ΠΑΕ..Απλα με την ευκαιρια των δηλωσεων του,εκανα εγω τις δικες μου.. ;) ;) ;)
Όποιον παίκτη και να πάρει μια ομάδα, οποιαδήποτε ομάδα όλοι λένε ότι ήμουν δριμυκλαδα απο παιδί ή ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου! :jerking:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Όποιον παίκτη και να πάρει μια ομάδα, οποιαδήποτε ομάδα όλοι λένε ότι ήμουν δριμυκλαδα απο παιδί ή ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου! :jerking:
Σ'αυτο μαζι σου..Εχει καταντησει αηδια το συγκεριμενο θεμα..Ημαρτον ρε :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
μονο ο σαλπι λεει οτι ειναι ζμπαογκ..τους βαζει γκολ & χανει χρονια απο την ζωη του λεμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom