Αυτο το ποστ σου επρεπε να ειναι το πρωτο ρε μαγκα,χωρις να ειχε προηγηθει το προηγουμενο με αυτα που εγραψες μεσα μονο και μονο για να πεις τα δικα σου.Καταλάβες οτι εκανες μαλακια μαλλον επειδη εγω πουθενα δεν πηρα το μερος κανενος.Απαντησεις:1oν.Οχι,δεν ηξερα οτι εχουν παει στα δικαστηρια.2ον.Που να ξερω ποιος ευθυνεται για αυτο?Προφανως καλυφθηκε απο ολους.Και απο τις 2 πλευρες.Γιαυτο και εγω αναρωτιεμαι γιατι επειτα απο 11 χρονια βγαινει αυτο στην φορα.Ο,τι ΚΑΚΩΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ειναι σιγουρο.Οτι επισης προκειται για λαμογια ειναι επισης σιγουρο.Ομως εσυ μονο και μονο για να ριξεις λασπη δεν περιμενεις να ακουσεις τον αντιλογο.Δεν περιμενεις να ακουσεις γιατι δεν σε συμφερει να κατσεις να ακουσεις τι λεει και η πλευρα των κοντων.Εσυ την δουλεια σου κανεις σαν γαυρος.Τωρα βγαινεις και λες,λες,λες.Οσο για τα υπολοιπα που καθεσαι και γραφεις δεν τα σχολιαζω καν.Αυτα περι ''σαλια ενος πιτσιρικα'' κτλπ.Εσυ συμπεριφερεσαι σαν παιδακι.Εσυ μολις ακουσες την ιστορια βγηκες να πεις τα δικα σου χωρις να εχεις εικονα γιαυτην.Μονο και μονο για να κραξεις αυτον που εδω και 11 χρονια σε εχει σβησει απο τον χαρτη.Αν δεν ακους αυτα που θελεις μην μπαινεις στον κοπο να απαντας μονο και μονο για να απαντας.επειδη λοιπον αποδεικνυεις οτι εισαι ''κλασσικος'' βαζελος θα σε ρωτησω το εξης και αν θες απαντας....
1ον.Ηξερες οτι εδω και εντεκα χρονια εχει παει ο ντομινικ τους κοντους στα δικαστηρια σαν κακοπληρωτες;;;;;;
και 2ον.αν δεν το ηξερες πες μου ποιος η τι πιστευεις οτι ευθυνεται για αυτο;;;;;;;
και σου ξαναλεω παραλληλισε το με το ποσο ''γρηγορα'' πληροφορηθηκες για το σκηνικο κοκκαλη με ριμπο....
σου ξαναλεω αυτα που γραφουμε μενουν.....
φυσικα και πηρες το μερος των κοντων ....
αν εχω λαθος και δεν τοκανες αποδειξε το με το να βγεις και να πεις οτι ΚΑΚΩΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΗ.....
και οτι αυτο ειναι λαμογια.....
ολα τα υπολοιπα ειναι ''σαλια'' ενος πιτσιρικα......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ε αφου δεν παιρνεις χαμπαρι και δεν λες ουτε κατα λαθος αληθεια θα αναγκαστω να στο δωσω να το φας μασημενο.....Αυτο το ποστ σου επρεπε να ειναι το πρωτο ρε μαγκα,χωρις να ειχε προηγηθει το προηγουμενο με αυτα που εγραψες μεσα μονο και μονο για να πεις τα δικα σου.Καταλάβες οτι εκανες μαλακια μαλλον επειδη εγω πουθενα δεν πηρα το μερος κανενος.Απαντησεις:1oν.Οχι,δεν ηξερα οτι εχουν παει στα δικαστηρια.2ον.Που να ξερω ποιος ευθυνεται για αυτο?Προφανως καλυφθηκε απο ολους.Και απο τις 2 πλευρες.Γιαυτο και εγω αναρωτιεμαι γιατι επειτα απο 11 χρονια βγαινει αυτο στην φορα.Ο,τι ΚΑΚΩΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ειναι σιγουρο.Οτι επισης προκειται για λαμογια ειναι επισης σιγουρο.Ομως εσυ μονο και μονο για να ριξεις λασπη δεν περιμενεις να ακουσεις τον αντιλογο.Δεν περιμενεις να ακουσεις γιατι δεν σε συμφερει να κατσεις να ακουσεις τι λεει και η πλευρα των κοντων.Εσυ την δουλεια σου κανεις σαν γαυρος.Τωρα βγαινεις και λες,λες,λες.Οσο για τα υπολοιπα που καθεσαι και γραφεις δεν τα σχολιαζω καν.Αυτα περι ''σαλια ενος πιτσιρικα'' κτλπ.Εσυ συμπεριφερεσαι σαν παιδακι.Εσυ μολις ακουσες την ιστορια βγηκες να πεις τα δικα σου χωρις να εχεις εικονα γιαυτην.Μονο και μονο για να κραξεις αυτον που εδω και 11 χρονια σε εχει σβησει απο τον χαρτη.Αν δεν ακους αυτα που θελεις μην μπαινεις στον κοπο να απαντας μονο και μονο για να απαντας.
ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΤΕΓΑΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ
ΚΟΝΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ δεν το αφησε να διαρρευσει απλα και μονο για να μην πληγει το κυρος ,η υποληψη και η ''εικονα'' που θελουν να εμφανιζουν οι κοντοι ρουφιανοι.....
ΑΠΛΑ......τοσο απλα που απορω πως ενα τοσο εξυπνο παιδι σαν και του λογου σου δεν το καταλαβε......
σε αντιθεση με τον κοκκαλη που χωρις να παει στα δικαστηρια τον ''ξεσκισανε'' και ''στειλανε'' την θυρα 7 στη φιεστα αφιονισμενη εναντιον του....(αυτοι που υποτιθεται οτι τον υπηρετουν ;) ;) ;) ;) ;) ;))
αλλο αν στην πορεια βαλθηκε ο ριμπο να δικαιωσει τον κοκκαλη!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
υ.γ.σε περιπτωση που το εχεις ξεχασει το ονομα μου ειναι Χ Ρ Η Σ Τ Ι Δ Η Σ !!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν καταλαβαίνω, είπαμε ότι σε περίπτωση που όσα ισχυρίζεται ο Νομινίκ είναι αληθινά η πράξη του Παυλούτσικου είναι σιχαμένη. Γιατί συνεχίζετε αναμασώντας μπαγίατικα και ανούσια επιχειρήματα? Άγεστε και φέρεστε στα άρματα των μεν και των δε φανατιζόμενοι για πράγματα που ΔΕΝ κάνουνε καλύτερη τη δική σας ζωη. Αυτά και συγγνώμη για την παρέμβαση
Ρε μαγκα εισαι τελειως σαικο λεμε..Ολα ομορφα αυτα που γραφεις,αλλα δεν μπορω να καταλαβω που κολλανε σαυτα που εγραψα εγω..Μπορουσες να γραψεις ενα τετοιο κειμενακι απο την αρχη και να πεις αυτα που ηθελες..Τις παραθεσεις στα λεγομενα μου τι τις ηθελες?ε αφου δεν παιρνεις χαμπαρι και δεν λες ουτε κατα λαθος αληθεια θα αναγκαστω να στο δωσω να το φας μασημενο.....
ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΤΕΓΑΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ
ΚΟΝΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ δεν το αφησε να διαρρευσει απλα και μονο για να μην πληγει το κυρος ,η υποληψη και η ''εικονα'' που θελουν να εμφανιζουν οι κοντοι ρουφιανοι.....
ΑΠΛΑ......τοσο απλα που απορω πως ενα τοσο εξυπνο παιδι σαν και του λογου σου δεν το καταλαβε......
σε αντιθεση με τον κοκκαλη που χωρις να παει στα δικαστηρια τον ''ξεσκισανε'' και ''στειλανε'' την θυρα 7 στη φιεστα αφιονισμενη εναντιον του....(αυτοι που υποτιθεται οτι τον υπηρετουν ;) ;) ;) ;) ;) ;))
αλλο αν στην πορεια βαλθηκε ο ριμπο να δικαιωσει τον κοκκαλη!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
υ.γ.σε περιπτωση που το εχεις ξεχασει το ονομα μου ειναι Χ Ρ Η Σ Τ Ι Δ Η Σ !!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Παμε τωρα στις παρατηρησεις..Αυτα που λες για το κυκλωμα και τα λοιπα και ποιους υπηρετει ποιος εχεις μια λογικη.Ομως τοσα χρονια δεν βρεθηκε ενας γαμημενος τσατσος δημοσιογραφος η παραγοντας η οτιδηποτε να το πει?ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ?Μιλαμε για 11 χρονια.Και αν δεχτουμε οτι τωρα ολο το συστημα το ελεγχει ο γιαννακοπουλος,το 97 που εγινε η ιστορια,ηταν και τοτε ολοι υποχειρια του?
Επισης,οι 2 υποθεσεις(ντομινικ και ριμπο) εχουν ομοιοτητες,αλλα εχουν και παρα πολλες διαφορες.Ο Ντομινικ καθισε στην Ελλαδα 8 μηνες και την πουλεψε για τις Η.Π.Α.Ο Ριβαλντο εφυγε απο εσας και πηγε σε μια αλλη ομαδα στην ελλαδα.Παρεμεινε στην χωρα και ο ιδιος εβγαλε το θεμα στην δημοσιοτητα με αποτελεσμα ολοι να κρινουν τον πρακτορα χωρις ομως να ξερουν τι παιζει ακριβως..Ολοι βιαστηκαν να υπερσπιστουν τον γυφτο τον βραζιλιανο χωρις να ακουσουν τον αντιλογο.Αρα μην συγκρινεις ανομοια πραγματα.
ΥΓ:Δεν το ξεχναω οτι εισαι ο Χρηστιδης.Την επομενη φορα ομως βαλε και ενα ''δεν ειμαι καλα'' διπλα στο νικ..
αν θεωρεις οτι δεν μπορεις να ''αντιπαρελθεις'' σε αυτα που εγραψα σκαψου μηπως θα ηταν πιο φρονιμο να μην απαντησεις καθολου προκειμενου να γραψεις ντε και καλα κατι με ''κινδυνο'' να εκτεθεις Wink Wink Wink Wink WinkΡε μαγκα εισαι τελειως σαικο λεμε..Ολα ομορφα αυτα που γραφεις,αλλα δεν μπορω να καταλαβω που κολλανε σαυτα που εγραψα εγω..Μπορουσες να γραψεις ενα τετοιο κειμενακι απο την αρχη και να πεις αυτα που ηθελες..Τις παραθεσεις στα λεγομενα μου τι τις ηθελες?
Παμε τωρα στις παρατηρησεις..Αυτα που λες για το κυκλωμα και τα λοιπα και ποιους υπηρετει ποιος εχεις μια λογικη.Ομως τοσα χρονια δεν βρεθηκε ενας γαμημενος τσατσος δημοσιογραφος η παραγοντας η οτιδηποτε να το πει?ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ?Μιλαμε για 11 χρονια.Και αν δεχτουμε οτι τωρα ολο το συστημα το ελεγχει ο γιαννακοπουλος,το 97 που εγινε η ιστορια,ηταν και τοτε ολοι υποχειρια του?
Επισης,οι 2 υποθεσεις(ντομινικ και ριμπο) εχουν ομοιοτητες,αλλα εχουν και παρα πολλες διαφορες.Ο Ντομινικ καθισε στην Ελλαδα 8 μηνες και την πουλεψε για τις Η.Π.Α.Ο Ριβαλντο εφυγε απο εσας και πηγε σε μια αλλη ομαδα στην ελλαδα.Παρεμεινε στην χωρα και ο ιδιος εβγαλε το θεμα στην δημοσιοτητα με αποτελεσμα ολοι να κρινουν τον πρακτορα χωρις ομως να ξερουν τι παιζει ακριβως..Ολοι βιαστηκαν να υπερσπιστουν τον γυφτο τον βραζιλιανο χωρις να ακουσουν τον αντιλογο.Αρα μην συγκρινεις ανομοια πραγματα.
ΥΓ:Δεν το ξεχναω οτι εισαι ο Χρηστιδης.Την επομενη φορα ομως βαλε και ενα ''δεν ειμαι καλα'' διπλα στο νικ..
Ρε φιλε δικιο εχεις.Απλα εγω δεν υπερασπιστηκα κανεναν,γιαυτο καθομαι και κανω αυτον τον διαλογο.Αν ειναι ετσι και εχει κανει την μαλακια του ο κοντος θα τον κραξω πρωτος.Αλλωστε τοσα χρονια του τα χωνω επειδη εχει κανει τον ερασιτεχνη σαν τα μουτρα του,σαυτο το θεμα θα κολλησω?Εγω προσωπικα δεν αγομαι απο κανεναν.Αναγνωριζω στον καθε παραγοντα τα θετικα του και τα αρνητικα του..Δεν καταλαβαίνω, είπαμε ότι σε περίπτωση που όσα ισχυρίζεται ο Νομινίκ είναι αληθινά η πράξη του Παυλούτσικου είναι σιχαμένη. Γιατί συνεχίζετε αναμασώντας μπαγίατικα και ανούσια επιχειρήματα? Άγεστε και φέρεστε στα άρματα των μεν και των δε φανατιζόμενοι για πράγματα που ΔΕΝ κάνουνε καλύτερη τη δική σας ζωη. Αυτά και συγγνώμη για την παρέμβαση
Επισκέπτης
χρηστιδη ξεκολλα ρε..ο σουηδος ειναι παντελονατος βαζελος..
Τι να πω ρε φιλε,γαμησε το.Αν εσυ πιστευεις οτι δεν μπορουσα να ''αντιπαρελθω'' σαυτα που εγραψες παω πασο.Απλα κλεινοντας σου λεω οτι θα μπορουσες να πεις απο την αρχη την γνωμη σου,χωρις να ''παραφρασεις'' αυτα που εγραψα εγω.αν θεωρεις οτι δεν μπορεις να ''αντιπαρελθεις'' σε αυτα που εγραψα σκαψου μηπως θα ηταν πιο φρονιμο να μην απαντησεις καθολου προκειμενου να γραψεις ντε και καλα κατι με ''κινδυνο'' να εκτεθεις Wink Wink Wink Wink Wink
αν καταλαβεις και αναλογιστεις οτι ο ντομινικ ηταν ο κυριος λογος ''υπερηφανειας'' και μαγκιας και ''επιδειξης ισχυος''
των καντορουφιανων στο μπασκετικο στερεωμα αυτοματως θα μπορουσες να καταλαβεις το αντικτυπο που θα ειχε η ''γνωστοποιηση'' της συμπεριφορας τους απεναντι στον παιχτη......
δεν θα ηταν απολυτα φυσιολογικο να κλονιστει η ''εξωθεν καλη μαρτυρια τους'';;;;
ακριβως επειδη εφυγε κατευθειαν ηταν ακομα πιο ευκολα για τιυς εδω δημοσιορουφιανους εντολοδοχους ρεπορτερ του μπασκετ να ''θαψουν'' το θεμα....
δυστυχως για σενα περα απο την οποια πλακα και τον οποια διαθεση μου για αυτοσαρκασμο ειμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ καλα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
των καντορουφιανων στο μπασκετικο στερεωμα αυτοματως θα μπορουσες να καταλαβεις το αντικτυπο που θα ειχε η ''γνωστοποιηση'' της συμπεριφορας τους απεναντι στον παιχτη......
δεν θα ηταν απολυτα φυσιολογικο να κλονιστει η ''εξωθεν καλη μαρτυρια τους'';;;;
ακριβως επειδη εφυγε κατευθειαν ηταν ακομα πιο ευκολα για τιυς εδω δημοσιορουφιανους εντολοδοχους ρεπορτερ του μπασκετ να ''θαψουν'' το θεμα....
δυστυχως για σενα περα απο την οποια πλακα και τον οποια διαθεση μου για αυτοσαρκασμο ειμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ καλα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Το οτι εισαι σαικο και οτι δεν εισαι καλα στο εγραψα στο χαβαλε.Αν εσυ το πηρες αλλιως δεν φταιω εγω.Απλα σου λεω ολα αυτα που γραφεις ειναι πολυ σωστα διατυπωμενα και αποτελουν μια ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα.Θα μπορουσες να τα πεις απο την αρχη,χωρις να μου την μπεις και χωρις να μεταφρασεις οπως σου γουσταρει αυτα που εγραψα εγω. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)αν καταλαβεις και αναλογιστεις οτι ο ντομινικ ηταν ο κυριος λογος ''υπερηφανειας'' και μαγκιας και ''επιδειξης ισχυος''
δεν θα μπω σε διαδικασια να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας....Τι να πω ρε φιλε,γαμησε το.Αν εσυ πιστευεις οτι δεν μπορουσα να ''αντιπαρελθω'' σαυτα που εγραψες παω πασο.Απλα κλεινοντας σου λεω οτι θα μπορουσες να πεις απο την αρχη την γνωμη σου,χωρις να ''παραφρασεις'' αυτα που εγραψα εγω.
κανε τον κοπο να δεις απο την αρχη το θεμα και το πως ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΑ εκανα παραθεση στο δικο σου ποσταρισμα που αφηνε αιχμη για το γιατι τωρα τα ειπε ο ντομινικ.....
και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ εκανα παραθεση και σου ειπα να ''πονηρευτεις '' και να ψαξεις το ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΟΤΕ
μην κανεις τα ευκολα δυσκολα.....
οτι ειπαμε ειναι γραμμενο και το βλεπουν και αλλοι.....
ρε αμα δεν τα πει οπως θελω εγω θα τον πεθανω....χρηστιδη ξεκολλα ρε..ο σουηδος ειναι παντελονατος βαζελος..
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
[move][size=28pt]ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ![/size][/move]
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην γραφεις μαλακιες,ακομα ειναι πολυ πισω οι λαγοιε τοτε να μην φωναζεται οταν λενε ψευτικο τον υμνο σας..εγω φιλε ειμαι ΓΑΥΡΟΣ παντου..δεν κανω διακρισεις..& εσυ αν μπορουσες να σηκωνεις κουπες στο πολο,θα ησουν υπερηφανος γι' αυτο..μην ξεχνας οτι εχω σηκωσει ευρωπαικο στο πολο που ισοδυναμει με παγκοσμιο..οτι η εθνικη απαρτιζεται στην πλειονοτητα της απο παικτες του ΘΡΥΛΟΥ..επισης ειμαι υπερηφανος για τον πλειστακις παγκοσμιο πρωταθλητη ιστιοπλοιας αιμιλιο παπαθανασιου ο οποιος εχει τιμηθει απο την παγκοσμια ομοσπονδια γιατι εσωσε απο βεβαιο πνιγμο συναθλητη του(τουρκο) εγκαταλειποντας τον αγωνα ενω ηταν πρωτος..& στο βολλευ εχεις περισσοτερους τιτλους,ομως εγω εχω σηκωσει 2 ευρωπαικα..να μην πω για την κολυμβηση γιατι θα χρειαστει να γραφω ωρες..ουτε για τα υπολοιπα ενεργα τμηματα του ερασιτεχνη γιατι επισης θα πρεπει να γραφω ωρες..κανενα απο αυτα δεν εχει μαζικη αποδοχη-προσελευση..& τι εγινε???εγω νοιωθω υπερηφανος για ολα τα παραπανω & οποτε μπορω τα παρακολουθω..
μονο στο μπασκετ ειναι πανω απο μας σε τιτλους
Απλα βλεπει μπροστα ο πλεζουρας.Προβλεπει το μελλον..Εχε χαρη που ειμαστε μαλακες και δωσαμε 2 πρωταθληματα τζαμπα στις γριες.Και πολυ πισω δεν ειμαστε.22 εχεις και εχω 18..μην γραφεις μαλακιες,ακομα ειναι πολυ πισω οι λαγοι
μονο στο μπασκετ ειναι πανω απο μας σε τιτλους
ΥΓ:Κανεναν αλλον προσδιορισμο απο το ''λαγος'' δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ζελες?Απλα βλεπει μπροστα ο πλεζουρας.Προβλεπει το μελλον..Εχε χαρη που ειμαστε μαλακες και δωσαμε 2 πρωταθληματα τζαμπα στις γριες.Και πολυ πισω δεν ειμαστε.22 εχεις και εχω 18..
ΥΓ:Κανεναν αλλον προσδιορισμο απο το ''λαγος'' δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις?
ειμαστε 4 μπροστα και εχουμε 7 χρονια να παρουμε πρωταθλημα
απο φετος ανοιγει ξανα η ψαλιδα
Δεν εχεις 7,λιγοτερα εχεις..Οσο για την ψαλιδα θα δειξει..Ενας Μιλκοβιτς δεν φερνει την ανοιξη.ζελες?
ειμαστε 4 μπροστα και εχουμε 7 χρονια να παρουμε πρωταθλημα
απο φετος ανοιγει ξανα η ψαλιδα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
να εχεις δικιο το 2003 πηραμε το τελευταιοΔεν εχεις 7,λιγοτερα εχεις..Οσο για την ψαλιδα θα δειξει..Ενας Μιλκοβιτς δεν φερνει την ανοιξη.
δεν ειναι μονο ο μιλκοβιτς
ηρθε και καλος προπονητης φετος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K