Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μουνοπανε συνεχισε να με ακολουθεις απο θρεντ σε θρεντ προκαλωντας..στην καραπουτσακλαρα μου σε εχω γραμμενο..σου επαναλαμβανω οτι θα σε γαμαω οποτε εγω το κρινω σκοπιμο..
Υ.Γ1.. βρες καμια ποιο φρεσκια απαντηση απο το πατενταρισμενο απο εμενα κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ2.. τραβα ανοιξε κανα θρεντ να κλαφτεις γιατι σε βριζω..
Υ.Γ3.. μην ξεχασεις να με δωσεις ρουφιανακο..
Υ.Γ4.. μιλα με το καυλι μου..σε συνδεω εκ νεου..

Ηλεκτρονικές απειλές για γαμήσια;
Σαν και τις γκόμενες που ποστάρεις και που τις ...έχεις γαμήσει όλες;
Μάθε πρώτα να παίρνεις την ευθύνη των πράξεών σου, να πληρώνεις τη λυπητερή, να μη σε ξέρουν ΟΛΟΙ ως τον υπέρτατο τσάτσο, να μη γίνεται ρόμπα όλο το σάιτι για να σε ξεμιουτάρει και μετά έλα να μου ξαναμιλήσεις.
Μέχρι τότε, κόπιασε να μου τα αερίσεις.

Επισκέπτης
Οχι..Και ουτε προκειται οπως τα βλεπω τα πραγματα..Αλλα τα 2 αθληματα δεν συγκρινονται σε ''ενδιαφερον'' απο τον κοσμο..Το μπασκετ ειναι μπασκετ και το πολο ειναι πολο..
ε τοτε να μην φωναζεται οταν λενε ψευτικο τον υμνο σας..εγω φιλε ειμαι ΓΑΥΡΟΣ παντου..δεν κανω διακρισεις..& εσυ αν μπορουσες να σηκωνεις κουπες στο πολο,θα ησουν υπερηφανος γι' αυτο..μην ξεχνας οτι εχω σηκωσει ευρωπαικο στο πολο που ισοδυναμει με παγκοσμιο..οτι η εθνικη απαρτιζεται στην πλειονοτητα της απο παικτες του ΘΡΥΛΟΥ..επισης ειμαι υπερηφανος για τον πλειστακις παγκοσμιο πρωταθλητη ιστιοπλοιας αιμιλιο παπαθανασιου ο οποιος εχει τιμηθει απο την παγκοσμια ομοσπονδια γιατι εσωσε απο βεβαιο πνιγμο συναθλητη του(τουρκο) εγκαταλειποντας τον αγωνα ενω ηταν πρωτος..& στο βολλευ εχεις περισσοτερους τιτλους,ομως εγω εχω σηκωσει 2 ευρωπαικα..να μην πω για την κολυμβηση γιατι θα χρειαστει να γραφω ωρες..ουτε για τα υπολοιπα ενεργα τμηματα του ερασιτεχνη γιατι επισης θα πρεπει να γραφω ωρες..κανενα απο αυτα δεν εχει μαζικη αποδοχη-προσελευση..& τι εγινε???εγω νοιωθω υπερηφανος για ολα τα παραπανω & οποτε μπορω τα παρακολουθω..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ο Ντομινικ ειναι αναμφισβητητα ο μεγαλυτερος παικτης που εχει παιξει ποτε στην Ευρωπη.Βγαζει πικρια στις δηλωσεις του,αυτο ειναι αληθεια..Ομως ρε Ντομινικ λιγο αργα δεν τα θυμηθηκες να τα πεις ολα αυτα???Εχουμε 2008..Εφυγες το 1997...Εχεις ερθει αρκετες φορες στην Ελλαδα αυτα τα 11 χρονια..Ποτε δεν ανεφερες τιποτα..Γιατι τωρα ολα αυτα??
ΥΓ:Οσο για τους γαυρους που αμεσως βρηκαν αφορμη για να ριξουν την χολη τους για τους ''αδερφους'',συγκρατηθειτε λιγο ρε μαγκες..Ξερουμε οτι σας εχουν πονεσει πολυ,αλλα ψυχραιμια..
ενω ειχες ξεκινησει καλα τωρα τελευταια εχεις αρχισει και γερνεις....
ο ντομινικ εχει δικαστικη διαμαχη με μπολεκ και λολεκ ΑΠΟ ΤΟ 1997 !!!!!!!!!!
Αν πρεπει να επιρριψεις σε καποιον ευθυνες για κατι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μηπως θα πρεπει να αρχισεις να σκεφτεσαι ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ εμεις το μαθαινουμε μολις τωρα;;;;;;
μηπως καποιοι το ''επνιξαν'';;;;
και γιατι;;;;;;;
ο ντομινικ οταν βρηκε βημα τα ειπε......
παραλληλισε το λιγο και σχετικα με το ποσο συντομα βρηκε βημα ο ριμπο για να πει τα ιδια!!!!!!!
και ο ριμπο δεν αναγκαστηκε καν να παει στα δικαστηρια γιατι εστω και αργα εστω και υπο την ''πιεση'' του τυπου ικανοποιηθηκε οικονομικα.....
για να δουμε τωρα μετα απο 11 χρονια αραγε θα ικανοποιηθει ο ντομινικ;;;;;;
αυτα που γραφουμε φιλε μας χαρακτηριζουν κιολας....
επειδη εχω σκεφτει καλα πριν γραψω σου συνιστω να κανεις το ιδιο  και αν θεωρεις οτι δεν μπορεις να ''αντιπαρελθεις'' σε αυτα που εγραψα  σκαψου μηπως θα ηταν πιο φρονιμο να μην απαντησεις καθολου προκειμενου να γραψεις ντε και καλα κατι με ''κινδυνο'' να εκτεθεις ;) ;) ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε τοτε να μην φωναζεται οταν λενε ψευτικο τον υμνο σας..εγω φιλε ειμαι ΓΑΥΡΟΣ παντου..δεν κανω διακρισεις..& εσυ αν μπορουσες να σηκωνεις κουπες στο πολο,θα ησουν υπερηφανος γι' αυτο..μην ξεχνας οτι εχω σηκωσει ευρωπαικο στο πολο που ισοδυναμει με παγκοσμιο..οτι η εθνικη απαρτιζεται στην πλειονοτητα της απο παικτες του ΘΡΥΛΟΥ..επισης ειμαι υπερηφανος για τον πλειστακις παγκοσμιο πρωταθλητη ιστιοπλοιας αιμιλιο παπαθανασιου ο οποιος εχει τιμηθει απο την παγκοσμια ομοσπονδια γιατι εσωσε απο βεβαιο πνιγμο συναθλητη του(τουρκο) εγκαταλειποντας τον αγωνα ενω ηταν πρωτος..& στο βολλευ εχεις περισσοτερους τιτλους,ομως εγω εχω σηκωσει 2 ευρωπαικα..να μην πω για την κολυμβηση γιατι θα χρειαστει να γραφω ωρες..ουτε για τα υπολοιπα ενεργα τμηματα του ερασιτεχνη γιατι επισης θα πρεπει να γραφω ωρες..κανενα απο αυτα δεν εχει μαζικη αποδοχη-προσελευση..& τι εγινε???εγω νοιωθω υπερηφανος για ολα τα παραπανω & οποτε μπορω τα παρακολουθω..

είσαι πράκτορας μέγιστος.
αλλά σε και μένα κανείς.........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ηλεκτρονικές απειλές για γαμήσια;
Σαν και τις γκόμενες που ποστάρεις και που τις ...έχεις γαμήσει όλες;
Μάθε πρώτα να παίρνεις την ευθύνη των πράξεών σου, να πληρώνεις τη λυπητερή, να μη σε ξέρουν ΟΛΟΙ ως τον υπέρτατο τσάτσο, να μη γίνεται ρόμπα όλο το σάιτι για να σε ξεμιουτάρει και μετά έλα να μου ξαναμιλήσεις.
Μέχρι τότε, κόπιασε να μου τα αερίσεις.
εσενα που σε ξερουν ολοι σαν τον υπερτατο μαλακα δεν βλεπω να εχεις προβλημα....
ο πλε ειναι ΘΕΟΣ ρε βλακα,παρε χαμπαρι!!!!!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκια σου ειναι που εχεις αυτες τις κουπες στο πολο..Και εγω θα ηθελα να τις ειχα..Οπως και ειμαι περηφανος για τους τιτλους που εχω και σε ολα τα μικρα αθληματα που παρα πολλοι αγνοουν την υπαρξη τους..Απλα σου συνεκρινα μπασκετ και πολο..Μονο αυτο..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσενα που σε ξερουν ολοι σαν τον υπερτατο μαλακα δεν βλεπω να εχεις προβλημα....
ο πλε ειναι ΘΕΟΣ ρε βλακα,παρε χαμπαρι!!!!!!!

Σλουρπ σλουρπ.
Να χαρώ εγώ κάτι ακάποτα απο μια ...ανεξάρτητη κατά τα άλλα σκέψη.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μαγκια σου ειναι που εχεις αυτες τις κουπες στο πολο..Και εγω θα ηθελα να τις ειχα..Οπως και ειμαι περηφανος για τους τιτλους που εχω και σε ολα τα μικρα αθληματα που παρα πολλοι αγνοουν την υπαρξη τους..Απλα σου συνεκρινα μπασκετ και πολο..Μονο αυτο..
ε δεν γινεται να πηγαινω παντα καλα σε ολα..φετος ενισχυθηκε ακομη περισσοτερο το μπασκετ..πηραμε απο περισυ & την κλαψομουνα μηπως αποκτησουμε εκ νεου ακρες στην παραγκα του βασιλακοπουλου..γυαλιζει & το ματι των αγγελοπουλαιων..θα δουμε..η αληθεια ειναι οτι σας ζοριζουμε πολυ τα 2 τελευταια χρονια..μια απο τα ιδια περιπου & στο βολλευ αντρων-γυναικων(ενισχυθηκαμε)..στο τοπι οπως φαινεται παλι θα το σηκωσω..στο πολο πρεπει να σοβαρευτουν πολυ για να ξανασηκωσω ευρωπαικο αφου το μαυροβουνιο & οι σερβοι εχουν φοβερο φυτωριο..ειδωμεν..
Υ.Γ μικρα αθληματα εννοεις την ξιφασκια & το τραμπολινο??? :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ενω ειχες ξεκινησει καλα τωρα τελευταια εχεις αρχισει και γερνεις....
ο ντομινικ εχει δικαστικη διαμαχη με μπολεκ και λολεκ ΑΠΟ ΤΟ 1997 !!!!!!!!!!
Αν πρεπει να επιρριψεις σε καποιον ευθυνες για κατι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μηπως θα πρεπει να αρχισεις να σκεφτεσαι ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ εμεις το μαθαινουμε μολις τωρα;;;;;;
μηπως καποιοι το ''επνιξαν'';;;;
και γιατι;;;;;;;
ο ντομινικ οταν βρηκε βημα τα ειπε......
παραλληλισε το λιγο και σχετικα με το ποσο συντομα βρηκε βημα ο ριμπο για να πει τα ιδια!!!!!!!
και ο ριμπο δεν αναγκαστηκε καν να παει στα δικαστηρια γιατι εστω και αργα εστω και υπο την ''πιεση'' του τυπου ικανοποιηθηκε οικονομικα.....
για να δουμε τωρα μετα απο 11 χρονια αραγε θα ικανοποιηθει ο ντομινικ;;;;;;
αυτα που γραφουμε φιλε μας χαρακτηριζουν κιολας....
επειδη εχω σκεφτει καλα πριν γραψω σου συνιστω να κανεις το ιδιο  και αν θεωρεις οτι δεν μπορεις να ''αντιπαρελθεις'' σε αυτα που εγραψα  σκαψου μηπως θα ηταν πιο φρονιμο να μην απαντησεις καθολου προκειμενου να γραψεις ντε και καλα κατι με ''κινδυνο'' να εκτεθεις ;) ;) ;) ;) ;)
Καλα αστο ρε δεν νιωθεις.Καταλαβαινεις το γραφω????Εσυ ειδες πουθενα να προσπαθω να καλυψω τους γιαννακοπουλους?Ειδες πουθενα να επιρριπτω ευθυνες?Εγω μονο αναρωτηθηκα γιατι βγαινει τωρα η ιστορια.Δεν προσπαθω να καλυψω κανεναν και ουτε με ενδιαφερει.Ο Ντομινικ εχει ερθει και αλλες φορες στην Ελλαδα.Ποτε δεν ανεφερε τιποτα.Οσο θυμαμαι τα καλυτερα ελεγε.Εγω απλα προβληματιστηκα.Μαθε να διαβαζεις τι λεει ο αλλος πρωτα και μετα προσπαθησε να κανεις τον μαγκα.Εσυ προσπαθεις να κραξεις τον γιαννακοπουλο και οχι εγω να τον υπερασπιστω.Εμενα δεν με ενδιαφερει να υπερασπιστω κανεναν.Αναγνωριζω τα θετικα και τα αρνητικα του καθενα.Στην προκειμενη συζητηση ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.Εσυ απλα βρηκες πατημα για να βγαλεις την χολη σου ρε μαγκα.Αλλα ειπαμε.Φταιει το υστερογραφο.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ε δεν γινεται να πηγαινω παντα καλα σε ολα..φετος ενισχυθηκε ακομη περισσοτερο το μπασκετ..πηραμε απο περισυ & την κλαψομουνα μηπως αποκτησουμε εκ νεου ακρες στην παραγκα του βασιλακοπουλου..γυαλιζει & το ματι των αγγελοπουλαιων..θα δουμε..η αληθεια ειναι οτι σας ζοριζουμε πολυ τα 2 τελευταια χρονια..μια απο τα ιδια περιπου & στο βολλευ αντρων-γυναικων(ενισχυθηκαμε)..στο τοπι οπως φαινεται παλι θα το σηκωσω..στο πολο πρεπει να σοβαρευτουν πολυ για να ξανασηκωσω ευρωπαικο αφου το μαυροβουνιο & οι σερβοι εχουν φοβερο φυτωριο..ειδωμεν..
Υ.Γ μικρα αθληματα εννοεις την ξιφασκια & το τραμπολινο??? :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα μην με αναγκασεις να ποσταρω ολους τους τιτλους που εχω στα μικρα αθληματα,επειδη δεν εχει σημασια.Και πυγμαχιες και πινγκ πονγκ και τα λοιπα..Αυτα ειναι μικρα αθληματα..Για τα υπολοιπα που γραφεις θα τα δουμε μεσα στα γηπεδα..

Επισκέπτης
Τωρα μην με αναγκασεις να ποσταρω ολους τους τιτλους που εχω στα μικρα αθληματα,επειδη δεν εχει σημασια.Και πυγμαχιες και πινγκ πονγκ και τα λοιπα..Αυτα ειναι μικρα αθληματα..Για τα υπολοιπα που γραφεις θα τα δουμε μεσα στα γηπεδα..
ασε το εχει κανει η φιλη μου η φαλαινα & ειχαμε ξεραθει στο γελιο..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλα αστο ρε δεν νιωθεις.Καταλαβαινεις το γραφω????Εσυ ειδες πουθενα να προσπαθω να καλυψω τους γιαννακοπουλους?Ειδες πουθενα να επιρριπτω ευθυνες?Εγω μονο αναρωτηθηκα γιατι βγαινει τωρα η ιστορια.Δεν προσπαθω να καλυψω κανεναν και ουτε με ενδιαφερει.Ο Ντομινικ εχει ερθει και αλλες φορες στην Ελλαδα.Ποτε δεν ανεφερε τιποτα.Οσο θυμαμαι τα καλυτερα ελεγε.Εγω απλα προβληματιστηκα.Μαθε να διαβαζεις τι λεει ο αλλος πρωτα και μετα προσπαθησε να κανεις τον μαγκα.Εσυ προσπαθεις να κραξεις τον γιαννακοπουλο και οχι εγω να τον υπερασπιστω.Εμενα δεν με ενδιαφερει να υπερασπιστω κανεναν.Αναγνωριζω τα θετικα και τα αρνητικα του καθενα.Στην προκειμενη συζητηση ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.Εσυ απλα βρηκες πατημα για να βγαλεις την χολη σου ρε μαγκα.Αλλα ειπαμε.Φταιει το υστερογραφο.

Καλά ρε Σουηδέ, μιλάς στα σοβαρά με τον Χρηστίδη;
Το άτομο έχει κάψει φλάντζες λέμε, είναι ο γελωτοποιός του σάιτ.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ασε το εχει κανει η φιλη μου η φαλαινα & ειχαμε ξεραθει στο γελιο..
Οσο γελιο και να φερνει ενα αθλημα φιλε,δεν παυει να ειναι ενας τιτλος για το σωματειο σου..Οι τιτλοι γραφουν και δεν ξεγραφουν..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
επειδη λοιπον αποδεικνυεις οτι εισαι ''κλασσικος'' βαζελος θα σε ρωτησω το εξης και αν θες απαντας....
1ον.Ηξερες οτι εδω και εντεκα χρονια εχει παει ο ντομινικ τους κοντους στα δικαστηρια σαν κακοπληρωτες;;;;;;
και 2ον.αν δεν το ηξερες πες μου  ποιος η τι πιστευεις οτι ευθυνεται για αυτο;;;;;;;
και σου ξαναλεω παραλληλισε το με το ποσο ''γρηγορα'' πληροφορηθηκες για το σκηνικο κοκκαλη με ριμπο....
σου ξαναλεω αυτα που γραφουμε μενουν.....
φυσικα και πηρες το μερος των κοντων ....
αν εχω λαθος και δεν τοκανες αποδειξε το με το να βγεις και να πεις οτι ΚΑΚΩΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΗ.....
και οτι αυτο ειναι λαμογια.....
ολα τα υπολοιπα ειναι ''σαλια'' ενος πιτσιρικα......

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καλά ρε Σουηδέ, μιλάς στα σοβαρά με τον Χρηστίδη;
Το άτομο έχει κάψει φλάντζες λέμε, είναι ο γελωτοποιός του σάιτ.
Δεν ξερω τι ειναι ο καθενας ρε φιλε και ουτε με νοιαζει..Δεν προκειται να μπω στην μεση στις διαμαχες που εχετε εσεις μεταξυ σας.Καλα κανετε και τις εχετε.Εγω απλα ''σπαζομαι'' που προκειμενου να κραξει,στην συγκεκριμενη φαση,τον γιαννακοπουλο την λεει σε μενα επειδη δεν εγραψα αυτα που ηθελε να διαβασει εκεινος.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δεν ξερω τι ειναι ο καθενας ρε φιλε και ουτε με νοιαζει..Δεν προκειται να μπω στην μεση στις διαμαχες που εχετε εσεις μεταξυ σας.Καλα κανετε και τις εχετε.Εγω απλα ''σπαζομαι'' που προκειμενου να κραξει,στην συγκεκριμενη φαση,τον γιαννακοπουλο την λεει σε μενα επειδη δεν εγραψα αυτα που ηθελε να διαβασει εκεινος.
απαντα σε αυτο που εγραψα παραπανω και ασε την τραγικη φιγουρα να περιφερεται απο θρεντ σε θρεντ προσπαθωντας να τραβηξει την προσοχη του ΠΛΕ......
υ.γ.πλε ειναι αμαρτια να εισαι τοσο σκληρος ρε....
εδω μιλαμε για ερωτα που αγγιζει τα ορια της σχιζοφρενειας....
κανε κατι δεν βλεπεις οτι τον οδηγας την καταστροφη;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom