ο Νικ αμα τονε σιγκρινουνε οι μαλακοδιμοσιγαφι με αλους πεκτες ινε προσβολι,οτιν ιταν ο Ριμπο ινε ο Νικ για το μπασκετ αλα και οι διο φραγκοφονιαδεςΕνταξει ρε φιλε,μεγαλος ηρθε,αλλα για να παρουμε το ευρωπαικο βοηθησε τα μεγιστα..Ειδικα στον ημιτελικο με την τσσκα στο παρισι τα γαμησε ολα...Στο πρωταθλημα βεβαια πηραμε τα αρχιδια μας,αλλα δεν πειραζει..Αλλωστε ''το πρωτο ευρωπαικο ο ΠΑΟ θα το παρει...''...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απολυτα σωστος..Για τον ριβαλντο στανταρντ και αποτι φαινεται και για τον ντομινικ..ο Νικ αμα τονε σιγκρινουνε οι μαλακοδιμοσιγαφι με αλους πεκτες ινε προσβολι,οτιν ιταν ο Ριμπο ινε ο Νικ για το μπασκετ αλα και οι διο φραγκοφονιαδες
οπος τον κρατουσε με γκεμια το Ριμπο ο μαλακοπριγκιπας ετσι και τον Νικ ο παπαροπροπονιτις που χατε ,να πεξη ο Νικ αργα ανα ινε δινατον!!!!!!!!Απολυτα σωστος..Για τον ριβαλντο στανταρντ και αποτι φαινεται και για τον ντομινικ..
πεχτις σε τεχνικι λιγο πιο κατο απο το ΜΙχαλι Ιορδανιδι να πεξι σιγα,επιδι οι αλοι δε τον προφτενουνε,ετσι στο τελικο επεξε γιοα παρτι του και γαμισε
Επισκέπτης
ε οχι & στ' αρχιδια σας..τοσα χρονια πολεματε να σβησετε την διαφορα & δεν τα εχετε καταφερει..Στο πρωταθλημα βεβαια πηραμε τα αρχιδια μας,αλλα δεν πειραζει..
οντως..μονο που το κλεψατε απο την μπαρτσα κατα ομολογια της φιμπα..Αλλωστε ''το πρωτο ευρωπαικο ο ΠΑΟ θα το παρει...''...
Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!! Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι με τον ηλίθιο τον Μπόζο που χαμε τότε!οπος τον κρατουσε με γκεμια το Ριμπο ο μαλακοπριγκιπας ετσι και τον Νικ ο παπαροπροπονιτις που χατε ,να πεξη ο Νικ αργα ανα ινε δινατον!!!!!!!!
πεχτις σε τεχνικι λιγο πιο κατο απο το ΜΙχαλι Ιορδανιδι να πεξι σιγα,επιδι οι αλοι δε τον προφτενουνε,ετσι στο τελικο επεξε γιοα παρτι του και γαμισε
φιλε εγο μπασκετ εχο σταματιση απο τοτε που σταματισε ο Ιορδανις να πεζη και μονο ΝΒΑ,το δικο μας εινε ΓΤΠ δε βλεπετε,μπεικ ρολ καιο μαλακιες αμα ισε πμαδαρα πεζης τριγονικι επιθεσι και ιδικα οταν η Μπουλς πιρανε το τρελαρα το Ροντμαν ,η καλιτερι ομαδα ολον τον εποχονκαλιτερι και απο τους Λεικερς του Τζαμπαροματζικ,η μονο μαλακια ιταν οτι ο Τζορντναρος απλα σουταρα απο τα 6 μετρα και δε πιγενε να καρφοσι γιθα να μι πολικουραζετε,και ο Πιπεναροις ο πιο ολοκλιρομενος πεκτις!!!!!!!!!1Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!! Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι με τον ηλίθιο τον Μπόζο που χαμε τότε!
ο Νικ ιτανε μαγια,μονος μου και ολοι σας,αλα δεν ιχε το σουτ του Μαικ
ε οχι & στ' αρχιδια σας..τοσα χρονια πολεματε να σβησετε την διαφορα & δεν τα εχετε καταφερει..οντως..μονο που το κλεψατε απο την μπαρτσα κατα ομολογια της φιμπα..
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εγω το παραδεχομαι οτι την 35αρα την περιμενω πολυ καιρο και την εχω στο μυαλο μου παντα..Αλλα την εχω μονο και μονο για να τελειωσει και το τελευταιο παραμυθι σας..Ολα αυτα τα χρονια σου εχω ριξει στο κεφαλι τρελλα σκορ..Μιλαμε για κοντα 10 φορες 25αρες και 30αρες..Εσυ εκανες μια ξεπετα και απο εκει και περα τις τρως ασαλιωτες..Εγω σε εχω κανει πουτανα μου,αυτη ειναι η διαφορα..
Οσο για την ακυρη ταπα του Στογιαν τι περιμενεις να ακουσεις απο μενα???Οτι ηταν καθαρη?Βεβαιως και δεν ηταν..Κατι χρονομετρα που ειχαν κολλησει ομως τα θυμασαι??
πραγματικά, οι Μπούλς με Ρόντμαν απογειώθηκαν, ο τρελλάρας έκοβε κι έραβε για να κεντάνε οι Τζόρνταν και Πίπεν.φιλε εγο μπασκετ εχο σταματιση απο τοτε που σταματισε ο Ιορδανις να πεζη και μονο ΝΒΑ,το δικο μας εινε ΓΤΠ δε βλεπετε,μπεικ ρολ καιο μαλακιες αμα ισε πμαδαρα πεζης τριγονικι επιθεσι και ιδικα οταν η Μπουλς πιρανε το τρελαρα το Ροντμαν ,η καλιτερι ομαδα ολον τον εποχονκαλιτερι και απο τους Λεικερς του Τζαμπαροματζικ,η μονο μαλακια ιταν οτι ο Τζορντναρος απλα σουταρα απο τα 6 μετρα και δε πιγενε να καρφοσι γιθα να μι πολικουραζετε,και ο Πιπεναροις ο πιο ολοκλιρομενος πεκτις!!!!!!!!!1
ο Νικ ιτανε μαγια,μονος μου και ολοι σας,αλα δεν ιχε το σουτ του Μαικ
Πρόσφατα άλλωστε ο Φιλ Τζάκσον δήλωσε ότι ο καλυτερος ΑΘΛΗΤΗΣ (όχι παίκτης) που προπόνησε ποτέ ήταν ο Ρόντμαν το σκουλήκι !!!
Επισκέπτης
μονο που εγω στην εριξα οταν γυρισες με το κλεμμενο..ενω εσυ φτυνεις αιμα να την ξεπερασεις με την κωλοομαδα που εχω κατα καιρους & δεν μπορεις..τωρα που εφτιαξα ομαδα θα την ξεπερασεις???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω το παραδεχομαι οτι την 35αρα την περιμενω πολυ καιρο και την εχω στο μυαλο μου παντα..Αλλα την εχω μονο και μονο για να τελειωσει και το τελευταιο παραμυθι σας..Ολα αυτα τα χρονια σου εχω ριξει στο κεφαλι τρελλα σκορ..Μιλαμε για κοντα 10 φορες 25αρες και 30αρες..Εσυ εκανες μια ξεπετα και απο εκει και περα τις τρως ασαλιωτες..Εγω σε εχω κανει πουτανα μου,αυτη ειναι η διαφορα..
Οσο για την ακυρη ταπα του Στογιαν τι περιμενεις να ακουσεις απο μενα???Οτι ηταν καθαρη?Βεβαιως και δεν ηταν..Κατι χρονομετρα που ειχαν κολλησει ομως τα θυμασαι??
χρονομετρα???
δεν θυμαμαι..
ουτε χαλασμενα νερα..
θα ρωτησω τον υφυπουργο αθλητισμου & θα σου πω..
πες μας & για τα μπαλλετα να μας στειλεις μεσημεριατικα..
Κοιτα να σου πω την αληθεια fethry,εγω τοτε ημουν 10 χρονων..Οποτε δεν μπορω να θυμαμαι με σιγουρια αυτα τα περι συγνωμης..Παντως θα ειχε ενδιαφερον να διαβασουμε και εμεις το γραμμα συγνωμης της φιμπα...Δεν αποκλειεται να ειναι και προπαγανδα..Αλλωστε η ''επιτυχια'' των ολυμπιακων σε τετοια θεματα ειναι πραγματικα ανεπαναληπτη..Για την δε περίφημη "ομολογία της ΦΙΜΠΑ", γιατί δεν κάνουν τον κόπο να μας ποστάρουν και το λινκ όπου αποδεικνύεται κάτι τέτοιο, όσοι το υποστηρίζουν;![]()
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.140
- Πόντοι
- 1.206
πενταρι επαιζες?φιλε εγο μπασκετ εχο σταματιση
Κοιτα να σου πω την αληθεια fethry,εγω τοτε ημουν 10 χρονων..Οποτε δεν μπορω να θυμαμαι με σιγουρια αυτα τα περι συγνωμης..Παντως θα ειχε ενδιαφερον να διαβασουμε και εμεις το γραμμα συγνωμης της φιμπα...Δεν αποκλειεται να ειναι και προπαγανδα..Αλλωστε η ''επιτυχια'' των ολυμπιακων σε τετοια θεματα ειναι πραγματικα ανεπαναληπτη..
Εγώ δεν ήμουνα δέκα χρονών το 1996 και θυμάμαι αρκετά καλά την υπόθεση.
Δεν υπήρξε καμμιά ομολογία της ΦΙΜΠΑ γι' αυτά που ισχυρίζονται οι αγαπητοί αλλόθρησκοι.
Αν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο θα ήταν σαν να ακύρωνε τον εαυτό της.
Απλώς κάποιος παράγοντας της ΦΙΜΠΑ μίλησε -ανεπισήμως- για κάποια "λάθη" που κατά καιρούς έχουν γίνει και μεταξύ αυτών ανέφερε και τον τελικό στο Παρίσι.
Κάτι τρέχει στα γύφτικα δηλαδή.
Μη δίνεις σημασία.
Και αν πας ποτέ στο ΟΑΚΑ. μην πιεις ΠΟΤΕ νερό αγορασμένο απο το κυλικείο.
Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να είναι απο εκείνη την παρτίδα που δηλητηρίασε τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ ο άκουπος ευρωπαϊκά προπονητής και νυν Υφυπουργός Αθλητισμού.
Οι γαύροι και 200 χρόνια να περάσουν για την 35άρα θα μας λένε!!! Και 100 πρωταθλήματα να πάρουμε και άλλα τόσα Ευρωπαϊκά εκεί αυτοί...
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Το 96 σου έριξα 35άρα!!! Χέστηκα για τα 10 πρωταθλήματα και τα
3 ευρωπαϊκά που πήρες μετά....
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Που ΄στε; Το ένα ΟΑΚΑ και το άλλο Σαλόνικα!!!
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Δεν μετράνε και τόσο....
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Το 96 σου έριξα 35άρα!!! Χέστηκα για τα 10 πρωταθλήματα και τα
3 ευρωπαϊκά που πήρες μετά....
Που ΄στε; Το ένα ΟΑΚΑ και το άλλο Σαλόνικα!!!
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Δεν μετράνε και τόσο....
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
οχι τον επεζα σα πενταρι ματαξα,αφου ρε σι ιμε ταπας ποσ να πεξο μπασκετ.μονο εβλεπα ΝΒΑπενταρι επαιζες?![]()
σε κανενα αθλιμα δε ιμουν καλοσ μονο στι Μαλακια
αντε για παο σπιτακι αγαπιμενι βαζελι
Οτι εριξες 35 στον πρωταθλητη ευρωπης ειναι επιτυχια σου..Εγω απλα σου λεω οτι εσυ εκανες μια ξεπετα με μια γκομενα ενω εγω εχω ξεκωλιασει κατεπαναληψην μια πουτανα..Αυτη ειναι η διαφορα..Τα περι κακης ομαδας που λες οτι ειχες ειναι περα για περα αληθινα..Ομως η ιστορια γραφει..Παναθηναικος-Ολυμπιακος..Και εγω στο ποδοσφαιρο υπηρξαν χρονιες που ειχα τα χαλια μου..Ομως οι τυχον πουτσες που μαζεψα εχουν ''γραψει'' και δεν αποτελει σοβαρη δικαιολογια οτι δεν ειχα καλη ομαδα..Οταν κατεβαινεις να παιξεις στο γηπεδο και κουβαλας την ιστορια της ομαδας σου,ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα..Για τα χρονομετρα,ξαναδες το ματς και θα καταλαβεις τι εννοω..Για τα χαλασμενα νερα αν αναφερεσαι στην δηλητηριαση των παικτων της τσσκα,επισης λεω να θυμηθεις λιγο καλυτερα..Τωρα για ''τα μπαλλετα'' θα ηθελα να με φωτισεις..Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις..μονο που εγω στην εριξα οταν γυρισες με το κλεμμενο..ενω εσυ φτυνεις αιμα να την ξεπερασεις με την κωλοομαδα που εχω κατα καιρους & δεν μπορεις..τωρα που εφτιαξα ομαδα θα την ξεπερασεις???
χρονομετρα???
δεν θυμαμαι..
ουτε χαλασμενα νερα..
θα ρωτησω τον υφυπουργο αθλητισμου & θα σου πω..
πες μας & για τα μπαλλετα να μας στειλεις μεσημεριατικα..
Επισκέπτης
για τοτε που δεν κατεβηκατε στον 5ο τελικο & ο κροκους μας εφερε κατι μπαλλετα λεω..Τωρα για ''τα μπαλλετα'' θα ηθελα να με φωτισεις..Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις..
Στον τέταρτο ήτανγια τοτε που δεν κατεβηκατε στον 5ο τελικο & ο κροκους μας εφερε κατι μπαλλετα λεω..
Εννοεις την επιθεση οπαδων σας στο πουλμαν της αποστολης του Παναθηναικου??για τοτε που δεν κατεβηκατε στον 5ο τελικο & ο κροκους μας εφερε κατι μπαλλετα λεω..
Τα έχεις μπερδέψει!!!! Για το 1993 λέει....Εννοεις την επιθεση οπαδων σας στο πουλμαν της αποστολης του Παναθηναικου??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95