Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ενταξει ρε φιλε,μεγαλος ηρθε,αλλα για να παρουμε το ευρωπαικο βοηθησε τα μεγιστα..Ειδικα στον ημιτελικο με την τσσκα στο παρισι τα γαμησε ολα...Στο πρωταθλημα βεβαια πηραμε τα αρχιδια μας,αλλα δεν πειραζει..Αλλωστε ''το πρωτο ευρωπαικο ο ΠΑΟ θα το παρει...''...
ο Νικ αμα τονε σιγκρινουνε οι μαλακοδιμοσιγαφι με αλους πεκτες ινε προσβολι,οτιν ιταν ο Ριμπο ινε ο Νικ για το μπασκετ αλα και οι διο φραγκοφονιαδες

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ο Νικ αμα τονε σιγκρινουνε οι μαλακοδιμοσιγαφι με αλους πεκτες ινε προσβολι,οτιν ιταν ο Ριμπο ινε ο Νικ για το μπασκετ αλα και οι διο φραγκοφονιαδες
Απολυτα σωστος..Για τον ριβαλντο στανταρντ και αποτι φαινεται και για τον ντομινικ..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Απολυτα σωστος..Για τον ριβαλντο στανταρντ και αποτι φαινεται και για τον ντομινικ..
οπος τον κρατουσε με γκεμια το Ριμπο ο μαλακοπριγκιπας ετσι και τον Νικ ο παπαροπροπονιτις που χατε ,να πεξη ο Νικ αργα ανα ινε δινατον!!!!!!!!
πεχτις σε τεχνικι λιγο πιο κατο απο το ΜΙχαλι Ιορδανιδι να πεξι σιγα,επιδι οι αλοι δε τον προφτενουνε,ετσι στο τελικο επεξε γιοα παρτι του και γαμισε

Επισκέπτης
Στο πρωταθλημα βεβαια πηραμε τα αρχιδια μας,αλλα δεν πειραζει..
ε οχι & στ' αρχιδια σας..τοσα χρονια πολεματε να σβησετε την διαφορα & δεν τα εχετε καταφερει..
Αλλωστε ''το πρωτο ευρωπαικο ο ΠΑΟ θα το παρει...''...
οντως..μονο που το κλεψατε απο την μπαρτσα κατα ομολογια της φιμπα..

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
οπος τον κρατουσε με γκεμια το Ριμπο ο μαλακοπριγκιπας ετσι και τον Νικ ο παπαροπροπονιτις που χατε ,να πεξη ο Νικ αργα ανα ινε δινατον!!!!!!!!
πεχτις σε τεχνικι λιγο πιο κατο απο το ΜΙχαλι Ιορδανιδι να πεξι σιγα,επιδι οι αλοι δε τον προφτενουνε,ετσι στο τελικο επεξε γιοα παρτι του και γαμισε
Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!! Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι με τον ηλίθιο τον Μπόζο που χαμε τότε!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!! Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι με τον ηλίθιο τον Μπόζο που χαμε τότε!
φιλε εγο μπασκετ εχο σταματιση απο τοτε που σταματισε ο Ιορδανις να πεζη και μονο ΝΒΑ,το δικο μας εινε ΓΤΠ δε βλεπετε,μπεικ ρολ καιο μαλακιες αμα ισε πμαδαρα πεζης τριγονικι επιθεσι και ιδικα οταν η Μπουλς πιρανε το τρελαρα το Ροντμαν ,η καλιτερι ομαδα ολον τον εποχονκαλιτερι και απο τους Λεικερς του Τζαμπαροματζικ,η μονο μαλακια ιταν οτι ο Τζορντναρος απλα σουταρα απο τα 6 μετρα και δε πιγενε να καρφοσι γιθα να μι πολικουραζετε,και ο Πιπεναροις ο πιο ολοκλιρομενος πεκτις!!!!!!!!!1
ο Νικ ιτανε μαγια,μονος μου και ολοι σας,αλα δεν ιχε το σουτ του Μαικ

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ε οχι & στ' αρχιδια σας..τοσα χρονια πολεματε να σβησετε την διαφορα & δεν τα εχετε καταφερει..οντως..μονο που το κλεψατε απο την μπαρτσα κατα ομολογια της φιμπα..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω το παραδεχομαι οτι την 35αρα την περιμενω πολυ καιρο και την εχω στο μυαλο μου παντα..Αλλα την εχω μονο και μονο για να τελειωσει και το τελευταιο παραμυθι σας..Ολα αυτα τα χρονια σου εχω ριξει στο κεφαλι τρελλα σκορ..Μιλαμε για κοντα 10 φορες 25αρες και 30αρες..Εσυ εκανες μια ξεπετα και απο εκει και περα τις τρως ασαλιωτες..Εγω σε εχω κανει πουτανα μου,αυτη ειναι η διαφορα..
Οσο για την ακυρη ταπα του Στογιαν τι περιμενεις να ακουσεις απο μενα???Οτι ηταν καθαρη?Βεβαιως και δεν ηταν..Κατι χρονομετρα που ειχαν κολλησει ομως τα θυμασαι??

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
φιλε εγο μπασκετ εχο σταματιση απο τοτε που σταματισε ο Ιορδανις να πεζη και μονο ΝΒΑ,το δικο μας εινε ΓΤΠ δε βλεπετε,μπεικ ρολ καιο μαλακιες αμα ισε πμαδαρα πεζης τριγονικι επιθεσι και ιδικα οταν η Μπουλς πιρανε το τρελαρα το Ροντμαν ,η καλιτερι ομαδα ολον τον εποχονκαλιτερι και απο τους Λεικερς του Τζαμπαροματζικ,η μονο μαλακια ιταν οτι ο Τζορντναρος απλα σουταρα απο τα 6 μετρα και δε πιγενε να καρφοσι γιθα να μι πολικουραζετε,και ο Πιπεναροις ο πιο ολοκλιρομενος πεκτις!!!!!!!!!1
ο Νικ ιτανε μαγια,μονος μου και ολοι σας,αλα δεν ιχε το σουτ του Μαικ
πραγματικά, οι Μπούλς με Ρόντμαν απογειώθηκαν, ο τρελλάρας έκοβε κι έραβε για να κεντάνε οι Τζόρνταν και Πίπεν.
Πρόσφατα άλλωστε ο Φιλ Τζάκσον δήλωσε ότι ο καλυτερος ΑΘΛΗΤΗΣ (όχι παίκτης) που προπόνησε ποτέ ήταν ο Ρόντμαν το σκουλήκι !!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για την δε περίφημη "ομολογία της ΦΙΜΠΑ", γιατί δεν κάνουν τον κόπο να μας ποστάρουν και το λινκ όπου αποδεικνύεται κάτι τέτοιο, όσοι το υποστηρίζουν;      :think:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω το παραδεχομαι οτι την 35αρα την περιμενω πολυ καιρο και την εχω στο μυαλο μου παντα..Αλλα την εχω μονο και μονο για να τελειωσει και το τελευταιο παραμυθι σας..Ολα αυτα τα χρονια σου εχω ριξει στο κεφαλι τρελλα σκορ..Μιλαμε για κοντα 10 φορες 25αρες και 30αρες..Εσυ εκανες μια ξεπετα και απο εκει και περα τις τρως ασαλιωτες..Εγω σε εχω κανει πουτανα μου,αυτη ειναι η διαφορα..
Οσο για την ακυρη ταπα του Στογιαν τι περιμενεις να ακουσεις απο μενα???Οτι ηταν καθαρη?Βεβαιως και δεν ηταν..Κατι χρονομετρα που ειχαν κολλησει ομως τα θυμασαι??
μονο που εγω στην εριξα οταν γυρισες με το κλεμμενο..ενω εσυ φτυνεις αιμα να την ξεπερασεις με την κωλοομαδα που εχω κατα καιρους & δεν μπορεις..τωρα που εφτιαξα ομαδα θα την ξεπερασεις???
χρονομετρα???
δεν θυμαμαι..
ουτε χαλασμενα νερα..
θα ρωτησω τον υφυπουργο αθλητισμου & θα σου πω..
πες μας & για τα μπαλλετα να μας στειλεις μεσημεριατικα..

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Για την δε περίφημη "ομολογία της ΦΙΜΠΑ", γιατί δεν κάνουν τον κόπο να μας ποστάρουν και το λινκ όπου αποδεικνύεται κάτι τέτοιο, όσοι το υποστηρίζουν;       :think:
Κοιτα να σου πω την αληθεια fethry,εγω τοτε ημουν 10 χρονων..Οποτε δεν μπορω να θυμαμαι με σιγουρια αυτα τα περι συγνωμης..Παντως θα ειχε ενδιαφερον να διαβασουμε και εμεις το γραμμα συγνωμης της φιμπα...Δεν αποκλειεται να ειναι και προπαγανδα..Αλλωστε η ''επιτυχια'' των ολυμπιακων σε τετοια θεματα ειναι πραγματικα ανεπαναληπτη..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κοιτα να σου πω την αληθεια fethry,εγω τοτε ημουν 10 χρονων..Οποτε δεν μπορω να θυμαμαι με σιγουρια αυτα τα περι συγνωμης..Παντως θα ειχε ενδιαφερον να διαβασουμε και εμεις το γραμμα συγνωμης της φιμπα...Δεν αποκλειεται να ειναι και προπαγανδα..Αλλωστε η ''επιτυχια'' των ολυμπιακων σε τετοια θεματα ειναι πραγματικα ανεπαναληπτη..

Εγώ δεν ήμουνα δέκα χρονών το 1996 και θυμάμαι αρκετά καλά την υπόθεση.
Δεν υπήρξε καμμιά ομολογία της ΦΙΜΠΑ γι' αυτά που ισχυρίζονται οι αγαπητοί αλλόθρησκοι.
Αν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο θα ήταν σαν να ακύρωνε τον εαυτό της.
Απλώς κάποιος παράγοντας της ΦΙΜΠΑ μίλησε -ανεπισήμως- για κάποια "λάθη" που κατά καιρούς έχουν γίνει και μεταξύ αυτών ανέφερε και τον τελικό στο Παρίσι.
Κάτι τρέχει στα γύφτικα δηλαδή.
Μη δίνεις σημασία.
Και αν πας ποτέ στο ΟΑΚΑ. μην πιεις ΠΟΤΕ νερό αγορασμένο απο το κυλικείο.
Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να είναι απο εκείνη την παρτίδα που δηλητηρίασε τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ ο άκουπος ευρωπαϊκά προπονητής και νυν Υφυπουργός Αθλητισμού.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι γαύροι και 200 χρόνια να περάσουν για την 35άρα θα μας λένε!!! Και 100 πρωταθλήματα να πάρουμε και άλλα τόσα Ευρωπαϊκά εκεί αυτοί... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Το 96 σου έριξα 35άρα!!! Χέστηκα για τα 10 πρωταθλήματα και τα
3 ευρωπαϊκά που πήρες μετά.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Που ΄στε; Το ένα ΟΑΚΑ και το άλλο Σαλόνικα!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Δεν μετράνε και τόσο.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
οχι τον επεζα σα πενταρι ματαξα,αφου ρε σι ιμε ταπας ποσ να πεξο μπασκετ.μονο εβλεπα ΝΒΑ
σε κανενα αθλιμα δε ιμουν καλοσ μονο στι Μαλακια
αντε για παο σπιτακι αγαπιμενι βαζελι

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μονο που εγω στην εριξα οταν γυρισες με το κλεμμενο..ενω εσυ φτυνεις αιμα να την ξεπερασεις με την κωλοομαδα που εχω κατα καιρους & δεν μπορεις..τωρα που εφτιαξα ομαδα θα την ξεπερασεις???
χρονομετρα???
δεν θυμαμαι..
ουτε χαλασμενα νερα..
θα ρωτησω τον υφυπουργο αθλητισμου & θα σου πω..
πες μας & για τα μπαλλετα να μας στειλεις μεσημεριατικα..
Οτι εριξες 35 στον πρωταθλητη ευρωπης ειναι επιτυχια σου..Εγω απλα σου λεω οτι εσυ εκανες μια ξεπετα με μια γκομενα ενω εγω εχω ξεκωλιασει κατεπαναληψην μια πουτανα..Αυτη ειναι η διαφορα..Τα περι κακης ομαδας που λες οτι ειχες ειναι περα για περα αληθινα..Ομως η ιστορια γραφει..Παναθηναικος-Ολυμπιακος..Και εγω στο ποδοσφαιρο υπηρξαν χρονιες που ειχα τα χαλια μου..Ομως οι τυχον πουτσες που μαζεψα εχουν ''γραψει'' και δεν αποτελει σοβαρη δικαιολογια οτι δεν ειχα καλη ομαδα..Οταν κατεβαινεις να παιξεις στο γηπεδο και κουβαλας την ιστορια της ομαδας σου,ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα..Για τα χρονομετρα,ξαναδες το ματς και θα καταλαβεις  τι εννοω..Για τα χαλασμενα νερα αν αναφερεσαι στην δηλητηριαση των παικτων της τσσκα,επισης λεω να θυμηθεις λιγο καλυτερα..Τωρα για ''τα μπαλλετα'' θα ηθελα να με φωτισεις..Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom