Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε παιδιά..σας παρακαλώ...σιγά σιγά τα γράφουνε αυτά...θέλετε να τους προκαλέσετε ψυχικά προβλήματα....εδώ θα μας πηδούσαν.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: .......τωρα θα βγει ο ..χιχιχι.. και θα πεί.........είμαι ο..χιχιχιχ....και είμαι καλά...[δεν γραφω ονόματα ..ξέρει αυτός.....]..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε παιδιά..σας παρακαλώ...σιγά σιγά τα γράφουνε αυτά...θέλετε να τους προκαλέσετε ψυχικά προβλήματα....εδώ θα μας πηδούσαν.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: .......τωρα θα βγει ο ..χιχιχι.. και θα πεί.........είμαι ο..χιχιχιχ....και είμαι καλά...[δεν γραφω ονόματα ..ξέρει αυτός.....]..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για ποιον λες ρε; μην μου πεις ότι εννοείς τον χιχιχι!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ετσι ρε μαγκες..5 σερι πουτσες μεσα στο ρεντη και συνεχιζουμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Η ομαδα σημερα ηταν πολυ καλη..Ο Αγκαμεζ εκανε παρτι λεμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αν εξαιρεσεις μια χαλαρωση στο 3ο σετ τα πηγαμε πολυ καλα και ελπιζω με τον Λεωνη προπονητη να ξεπερασει η ομαδα τις παιδικες ασθενειες που παρουσιασε τα 2 τελευταια χρονια...Ο Ντεπεστελε δειχνει σαφως πιο μυαλωμενος απο τον Μαρσελο και ηταν ο μαεστρος σημερα..Παμε γερα και συνεχιζουμε..Αρχισαμε καλα με τον γαυρο αντιπαλο και ελπιζω και τα αλλα τμηματα να πηραν το μηνυμα και να συνεχισουν ετσι.
ΥΓ1:ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ...
ΥΓ2:Ανδρεαδη επαιξες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ σημερα αλλα ασε τις ''νουθετησεις'' στον Λιμπερμαν...Πρεπει να εχεις παπαρια για να νικας σε τετοιες εδρες..

Επισκέπτης
Τι πρωταθλητής τι times, την ίδια αξιοπιστία έχουνε! :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

μωρή γαμώγρια......
Είμαι ο περσόνας και είμαι καλά.
Ο άλλος ο χρηστίδης είναι ο άρρωστος....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
"Πελάτης", ΟΚ, αλλά το να τρως 3 από τον "πελάτη" έχει να κάνει και με το επάγγελμα που κάνεις ή/και με το είδος του "σπιτιού" που διατηρείς :sunglasses:

Ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά, μετά από τις "συνήθεις" ρίψεις αντικειμένων στο κλειστό τηγάνι (φριτέζα? :think:). Ελπίζω οι δικοί μας να μη ζήλεψαν την καφρίλα τους και να ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ τις ίδιες μαλακίες στο γήπεδό μας, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.  :)

Τώρα είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. Έχουμε καιρό. Έχοντας παίξει ένα σοβαρό αγώνα είμασταν λίγο πιο έτοιμοι και ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΟΜΑΔΑ. Αλλά (επαναλμβάνω) είναι πάρα πολύ νωρίς.

Επισκέπτης
"Πελάτης", ΟΚ, αλλά το να τρως 3 από τον "πελάτη" έχει να κάνει και με το επάγγελμα που κάνεις, ή με το είδος του "σπιτιού" που διατηρείς :sunglasses:

Ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά, μετά από τις "συνήθεις" ρίψεις αντικειμένων στο κλειστό τηγάνι (φριτέζα? :think:). Ελπίζω οι δικοί μας να μη ζήλεψαν την καφρίλα τους και να ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ τις ίδιες μαλακίες στο γήπεδό μας, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.  :)

Τώρα είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. Έχουμε καιρό. Έχοντας παίξει ένα σοβαρό αγώνα είμασταν λίγο πιο έτοιμοι και ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΟΜΑΔΑ. Αλλά (επαναλμβάνω) είναι πάρα πολύ νωρίς.
Έλα ρε, αυτοί έκανα επεισόδια? Αφού μόνο οι άλλοι είναι κάφροι και πετάνε αντικείμενα! :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ο πλέ ήταν με την περιστέρω........

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
"Πελάτης", ΟΚ, αλλά το να τρως 3 από τον "πελάτη" έχει να κάνει και με το επάγγελμα που κάνεις ή/και με το είδος του "σπιτιού" που διατηρείς :sunglasses:

Σιγουρα ειναι νωρις ακομα...Το θεμα ειναι κυριως ψυχολογικο..Τοσο για εμας οσο και για τους αλλους...Το καλοκαιρι τα πραγματα δεν ηταν καθολου καλα..Καθυστερηση στις μεταγραφες..Αλλαγη στην διοικηση..Ο Νταντε ηταν μια κρυο μια ζεστη..Ειχαμε κλεισει παικτη για την θεση του ακραιου(Φουξ) και η μεταγραφη στραβωσε..Ευτυχως προλαβαμε να παρουμε τον Αντραε που ειναι ο,τι καλυτερο εχει να επιδειξει το γερμανικο βολει..Πασαδορο βρηκαμε παικτη που ειναι αποδεδειγμενα καλος και γνωστης της ελληνικης πραγματικοτητας..Ο Γκεριτς θεωρειται μεγαλη δυναμη στο φιλε..Τελος η παρουσια του Λεωνη ειναι για μενα εχεγγυο για αναλογη συνεχεια..Οχι μονο σε θεμα κοουτσαρισματος αλλα και στο να εμφυσησει την σωστη νοοτροπια στους παικτες που εχουμε..Συν οτι μαζι του ο Αγκαμεζ μπορει να μεγαλουργησει..Ο τυπος ειναι ταλενταρα...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
πουτανα στερηση..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Στερηση στο βολει?Δεν νομιζω..Αν σημερα ειχατε νικησει θα μας ειχατε ζαλισει τα παπαρια οτι επιστρεψατε και σαυτο το αθλημα και οτι τελειωσαμε και τα λοιπα ομορφα...Τωρα περαστικα...

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πω πω καυλα....

Για τι να πρωτο πανυγηρισω...για το βιντεακι που τσιμπησα, ή για τη νικη μας...
Και για τα 2
Enjoy

τι λεει ρε παιδια ο χοντρος στο video?
<<το σαββατο η ομαδα αγωνιζεται με τα σουργελα στις 6 ωρα...>>

χοντρε....
1. εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
2. παρε τα αρχιδια μου τωρα

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
τι λεει ρε παιδια ο χοντρος στο video?
<<το σαββατο η ομαδα αγωνιζεται με τα σουργελα στις 6 ωρα...>>

χοντρε....
1. εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
2. παρε τα αρχιδια μου τωρα

Ετσι ετσι ετσι ετσι ετσι...........!!!!!!!!!!!!
Να δεις καραγκιοζη τοφαλε ποιος ειναι σουργελο  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Τι ηδονιή να βλέπεις τα ξεπουπουλιασμένα κοτοπουλάκια να γυρνάνε απο το γήπεδο σαν κλαμένες χήρες
με τα λάβαρα στον λοκο.Να είστε καλά μου φτιάξατε το βράδυ..... :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μωρή γαμώγρια......
Είμαι ο περσόνας και είμαι καλά.
Ο άλλος ο χρηστίδης είναι ο άρρωστος....
βρε παπάρα....για τον χρηστίδη λέω...όχι για εσένα.......κόψε τις ...κακές...παρέες,σε χαλάνε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Την αθωότητα του προσπάθησε να αποδείξει ο ένας εκ των κατηγορούμενων στην υπόθεση του Μιχάλη Φιλόπουλου. Έστειλε επιστολή στην οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού του Παναθηναϊκού, στην οποία πάσχιζε να γνωστοποιήσει την αλήθεια και την εξαίρεση του από τις κατηγορίες.

Αναλυτικά η επιστολή που δημοσιεύτηκε από τη «Goal News»:

«Γεια σας τώρα τι να γράψω να σας βρει καλά. Τέλος πάντων. Σέβομαι τον πόνο σας, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Θέλω να σας πω δύο πράγματα γιατί πήρα την απόφαση να σας γράψω δύο τρία πράγματα για όλο αυτό το συμβάν και να σας εξηγήσω πως η αστυνομία έχει κάνει πολλά και μεγάλα λάθη για την υπόθεση για τον θάνατο του παιδιού σας. Τη δικογραφία αυτή που λεει ότι εγώ έχω ομολογήσει από το δικό μου το στόμα δεν έχει βγει τίποτα, αυτό θέλω να το πιστέψετε, επειδή είμαι σεσημασμένος για άλλα αδικήματα τα οποία έχω πληρώσει με την ελευθερία μου το συχωρεμένο το παιδί σας δεν το σκότωσα εγώ, αλλά δεν ξέρω κιόλας ποιοι το σκοτώσανε, εγώ πάντως όχι. Δεν ξέρω πώς έφθασε η αστυνομία σε εμένα.

Για να σας δώσω να καταλάβετε στα άτομα τα οποία έχουν ανακρίνει και έχουν πει ορισμένα πράγματα για κάποια πράγματα για ορισμένους. Ε, σε αυτή τη δικογραφία τη δικιά μου τους βάλανε νταηλίκι και τους δράστες. Οσο για τη μητέρα μου της δώσανε τρεις κόλλες και τις οποίες υπέγραψε κατά την απειλή του αστυνομικού ότι θα έφευγα ενώ δεν είχε διαβάσει τίποτα και είναι η μοναδική που εμένα με και η άλλη στο δικαστήριο θα φανούνε όλα για αυτό να είστε σίγουροι. Αμα είχα τύψεις να είστε σίγουροι ότι θα έβαζα μια κρεμάλα και θα έφευγα δεν με φοβίζει ο θάνατος ένας τελειωμένος πρεζάκιας είμαι και τίποτα παραπάνω, αλλά όχι να πληρώσω εγώ για κάτι που δεν έχω κάνει.

Στο δικαστήριο θα με βρείτε μπροστά σας γιατί επιμένετε και όπως θα δώσετε εσείς άλλον, τόσο και εγώ άλλον δώσω για να μην πεθάνω στη φυλακή χωρίς να έχω κάνει κανένα έγκλημα. Και όπως σας είπα θα με βρείτε μπροστά σας στο δικαστήριο. Τώρα για τους μάρτυρες που έχετε βάλει θα ορκιστούν στο ευαγγέλιο».

Πηγή:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom