vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Vaso χαλασες!Εγινες σαν τους κολλημενους γαβρους που κοροιδευες μου φαινεται!Στο τελος θα μου πεις πως εχετε και ομαδαρα.Για το πουτσο ειστε,απλα λιγοτερο απο εμας.
Εγω εγραψα πως δεν δικαιλογουνται αγωνιστικα τα 2 αποτελεματα του ΠΑΟ εντος.Δεν το ειπα για δικαιολογια,απλα αυτο πιστευω.Τον εργοτελη και τον Ατρομητο ενας απλα τυπικα καλος παναθηναικος τους εχει.Τουλαχιστον δεν χανει.
Εδω μιλαμε για...αλλα κολπα..ΠΙΑ!Ο νοων,νοειτο.
καλα εννοειται οτι ο ολυμπιακος ειναι για τον πεουκλα!απλα πιστευω οτι ο τροπος παιχνιδιου του ΠΑΟ πρεπει να ειναι σε ολα τα ματς το ιδιο σχεδον....να μην ανοιγεται καθολου και να προσπαθει να κλεψει το ματς με τον σαλπιγγιδη και τον μυταρα....γιατι και επιθετικα να παιξει παλι γκολ δεν βαζει ευκολα!οποτε καλυτερα να παιζει οπως στο καραισκακη και με τον ατρομητο και καθε ατρομητο και ας κερδιζει 1-0!αλλα ειναι βλεπεις οτι η ψυχολογια πρεπει να συναδει και με την πραγματικοτητα!και ο παναθηναικος οταν παιζει με μικροτερες σε ονομα ομαδες πρεπει να παιξει επιθετικα,να κλεισει τον αντιπαλο και να τον πολιορκησει!αλλα αν δεν μπορει τί γινεται?για αυτο σου λεω...............