Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ κατάντησα ρε φίλε? Τι μου λες? Αυτοί ας κάνουνε ό,τι θέλουνε. Εμένα δεν μου κόβει μισθό ο Τζίγγερ ούτε είμαι εργαζόμενος στην ΠΑΕ για να ντρέπομαι.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μακαρι να μου εκοβε κ μενα μισθο ο κοκκαλης φιλε κ μακαρι να δουλευα στην ΠΑΕ..πιστεψε με θα ειχα λυσει ολα μου τα οικονομικα προβληματα!αλλα μαλλον βολευει η καραμελα με τους υπαλληλους ...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Χωρίς να θέλω να ανακατευτώ στα του ΠΑΟ, μάρέσει που κάποιοι βρίζουν το Βαρδινογιάννη. Θέλαν και πριμ για τη νίκη επί του ΟΣΦΠ και δεν μπορουν να νικήσουν Εργοτέλη - Ατρόμητο. Σα δεν ντρέπονται...
Γνώμη μου πάντα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΜΠΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...................ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.................ΠΑΥΛΟ θεέ πάρε την ΠΑΕ....

σου τ'αλεγα βρε dark ότι την έχετε σίγουρη την 2 θέση.....πρίν 2 εβδομάδες....... :headbang:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Aυτο το αψυχο συνονθυλευμα δεν μπορει να  ειναι Παναθηναικος . Σπαραζει η ψυχη σου να βλεπεις την κακοποιηση της ιστοριας αυτης της ομαδας. Δεν ξερω αν ο Μορις ειναι "ανυπαρκτος" στην αμυνα  ή αν ο Γκονζαλεζ "βαφτιστηκε" ετσιθελικα ηγετης.Αυτο που ξερω ειναι οτι εδω και πολλα χρονια η ομαδα ειναι βαρια αρρωστη.Κατι δεν παει καλα εκει στην Παιανια.Πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος που παιρνει καποια εκ Ευρω για να ερθει στον ΠΑΟ να βγαινει μερικους μηνες μετα και να λεει  "ημουν και θα ειμαι ΠΑΟΚ" ?  Κατι απροσδιοριστο συμβαινει εκει με τον αερα , το κλιμα  και γι'αυτο εχουν γραφτει χιλιαδες σελιδες. Επεσαν λεφτα(για τα δεδομενα της οικογενειας) αλλα δεν υπαρχει μερακι , αγαπη , συναισθημα και αυτο φαινεται στο προσωπο του ανθρωπου που διοικει.Ο μεγαλος ηγετης δεν φαινεται στις νικες  μονο αλλα στον τροπο αποχωρησης . Φευγει μονος του ,  δεν τον διωχνουν.Λυπαμαι που το λεω αλλα ο ΠΑΟ μικρηνε επικινδυνα οχι μονο στην Ευρωπη αλλα και στην Ελλαδα πλεον.Και η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη....   

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνώ απόλυτα με τον Carlos.Δεν σέβονται την ιστορία της ομάδας.ΚΑΝΕΝΑΣ!!Από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο παίχτη.Ντροπιάζουν τον Παναθηναικό.Όταν φτάνουμε στο σημείο να χαρίζουμε πρωτάθλημα στον γαύρο,και το κυριότερο να βγάζουμε το ΑΕΚακι στο Champions League φανταστειτε που έχουμε φτάσει...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έχεις κάποιο πρόβλημα με το ΑΕΚΑΚΙ μάστορα;το ΑΕΚΑΚΙ λοιπόν θα (ξανά)κουνήσει το σεντονάκι με τα αστράκια κ το ΑΕΚΑΚΙ είναι αυτό που 3 χρόνια κυνηγάει τον Ολυμπιακό για να του πάρει τον τίτλο.Λοιπόν άσε το ΑΕΚΑΚΙ μπας κ σπάσει την παντοκρατοριά του γαύρου κ εσύ ασχολήσου με την ομάδα σου,που το μόνο που μπορεί να κάνει πια είναι οι προπονήσεις στην Παιανία.Δεν παίζετε καλύτερα ρε μάστορα στα τοπικά της Αθήνας;θα τα καταφέρετε καλύτερα.

Α κ ένα όνομα θέλω να αναφέρω που μου διέφυε όλη μέρα φίλοι βάζελοι:ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ.

Καληνύχτα σας κ καλή τύχη.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι να κάνουμε ρε dark,το παιδί ζήτησε κάτι παραπάνω από όσα τούδινε ο σωφέρ και θίχτηκε ο εγωισμός του μαλάκα γιατί δεν έπεσε στα πόδια του να τον προσκυνήσει.......σωφέρ γίνε citytours και έλα .........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξέρεις ρε συ τι μου τι σπάει;επειδή δεν μπορείτε να σπάσετε το κατεστημένο του γαύρου,σας φταίει κ σας ενοχλεί η ΑΕΚ κ αυτήν κυνηγάτε ,λες κ αν την ξεπεράσετε,θα θεωρηθείτε επιτυχημένοι.Πάλι καλά που υπάρχει κ η ΑΕΚ κ δεν τα βρίσκει τόσο ευκολα όλα ο γαύρος.Αυτού του είδους δηλώσεις περι ΑΕΚΑΚΙ ,τηςέχει κάνει πρόσφατα κ ο σωφερ αλλά με άλλο τρόπο.Της κοντης ψ....ς της φταίνε οι τρίχες.Δυστυχώς πρέπει να καταλάβουμε κ οι 2 ότι όποιος βγει 2ος ή 3ος για μένα ένα κ το αυτό είναι.το θεωρώ πισωγύρισμα να θέλετε να βάλετε χέρι στην ΑΕΚ,ενώ ο πραγματικός σας αντίπαλος είναι άλλος.Όπως κ το θεωρώ μαλακία να (ξανα)πανηγυρίζουμε οι ΑΕΚΤΖΗΔΕς για την 2η θέση που όπως όλα δείχνουν τελείωσε πια.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΓΗΠΕΔΟ & ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ,ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ξέρεις ρε συ τι μου τι σπάει;επειδή δεν μπορείτε να σπάσετε το κατεστημένο του γαύρου,σας φταίει κ σας ενοχλεί η ΑΕΚ κ αυτήν κυνηγάτε ,λες κ αν την ξεπεράσετε,θα θεωρηθείτε επιτυχημένοι.Πάλι καλά που υπάρχει κ η ΑΕΚ κ δεν τα βρίσκει τόσο ευκολα όλα ο γαύρος.Αυτού του είδους δηλώσεις περι ΑΕΚΑΚΙ ,τηςέχει κάνει πρόσφατα κ ο σωφερ αλλά με άλλο τρόπο.Της κοντης ψ....ς της φταίνε οι τρίχες.Δυστυχώς πρέπει να καταλάβουμε κ οι 2 ότι όποιος βγει 2ος ή 3ος για μένα ένα κ το αυτό είναι.το θεωρώ πισωγύρισμα να θέλετε να βάλετε χέρι στην ΑΕΚ,ενώ ο πραγματικός σας αντίπαλος είναι άλλος.Όπως κ το θεωρώ μαλακία να (ξανα)πανηγυρίζουμε οι ΑΕΚΤΖΗΔΕς για την 2η θέση που όπως όλα δείχνουν τελείωσε πια.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΓΗΠΕΔΟ & ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ,ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 
ρε φίλε συμφωνω απολύτως....ο γαύρος είναι ο εχθρός......εγώ με την ΑΕΚ δεν έχω τίποτα....άσε που την έχω μέσα στο σπίτι μου--[η γυναίκα μου είναι original]---αλλά με τα χάλια που έχουμε και οι 2 στην ευρώπη ξεφτιλιζόμαστε..... πρωτάθλημα και πάλι πρωτάθλημα.....όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
ρε φίλε συμφωνω απολύτως....ο γαύρος είναι ο εχθρός......εγώ με την ΑΕΚ δεν έχω τίποτα....άσε που την έχω μέσα στο σπίτι μου--[η γυναίκα μου είναι original]---αλλά με τα χάλια που έχουμε και οι 2 στην ευρώπη ξεφτιλιζόμαστε..... πρωτάθλημα και πάλι πρωτάθλημα.....όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες...
Ακριβώς.Είναι πολύ μίζερο το γεγονός οτι ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ έχουν τη 2η θέση σαν το ζενίθ των δυνατοτήτων τους.Και δεν καταλαβαίνω κιόλας γιατί κάποιοι να πανηγυρίσουν μια έξοδο στο τσ.λιγκ ενώ δεν μπορούν να νικήσουν καλά καλά τις μικρομεσαίες ομάδες του ελλ.πρωταθλήματος.Έτσι κι αλλιώς τα όσα λεφτά βγαίνουν από κει τα παίρνουν οι πρόεδροι.Ο φίλαθλος,ουσιαστικά, δεν έχει κάποιο κέρδος από τη 2η θέση.Πάρτε το χαμπάρι.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
μακαρι να μου εκοβε κ μενα μισθο ο κοκκαλης φιλε κ μακαρι να δουλευα στην ΠΑΕ..πιστεψε με θα ειχα λυσει ολα μου τα οικονομικα προβληματα!αλλα μαλλον βολευει η καραμελα με τους υπαλληλους ...

???????????????????????

Φσστ μπόινγκ.... τίκι τίκι τίκι?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξυπνήστε ρε που σας έχουν βάλει από κάτω.ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα κυριοι
να θυμισω μια κρυα νυχτα του μαρτιου...τεταρτη...2001 ετος...
ξερετε τι συνεβη ε???
1-4 στη λεωφορο των στεναγμων..
χρονια πολλα κ περαστικα κυριοι

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Καλησπερα κυριοι
ξερετε τι συνεβη ε???

ξεχασες τα 2 φετινα παστελια που εφαγες μεσα-εξω

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπερα κυριοι
ξερετε τι συνεβη ε???

Μμμμμμ.... κρυάδες....

Γιουβέντους - Ολυμπιακός.... 7 ....... 0.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom