peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγώ κατάντησα ρε φίλε? Τι μου λες? Αυτοί ας κάνουνε ό,τι θέλουνε. Εμένα δεν μου κόβει μισθό ο Τζίγγερ ούτε είμαι εργαζόμενος στην ΠΑΕ για να ντρέπομαι.
ρε φίλε συμφωνω απολύτως....ο γαύρος είναι ο εχθρός......εγώ με την ΑΕΚ δεν έχω τίποτα....άσε που την έχω μέσα στο σπίτι μου--[η γυναίκα μου είναι original]---αλλά με τα χάλια που έχουμε και οι 2 στην ευρώπη ξεφτιλιζόμαστε..... πρωτάθλημα και πάλι πρωτάθλημα.....όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες...Ξέρεις ρε συ τι μου τι σπάει;επειδή δεν μπορείτε να σπάσετε το κατεστημένο του γαύρου,σας φταίει κ σας ενοχλεί η ΑΕΚ κ αυτήν κυνηγάτε ,λες κ αν την ξεπεράσετε,θα θεωρηθείτε επιτυχημένοι.Πάλι καλά που υπάρχει κ η ΑΕΚ κ δεν τα βρίσκει τόσο ευκολα όλα ο γαύρος.Αυτού του είδους δηλώσεις περι ΑΕΚΑΚΙ ,τηςέχει κάνει πρόσφατα κ ο σωφερ αλλά με άλλο τρόπο.Της κοντης ψ....ς της φταίνε οι τρίχες.Δυστυχώς πρέπει να καταλάβουμε κ οι 2 ότι όποιος βγει 2ος ή 3ος για μένα ένα κ το αυτό είναι.το θεωρώ πισωγύρισμα να θέλετε να βάλετε χέρι στην ΑΕΚ,ενώ ο πραγματικός σας αντίπαλος είναι άλλος.Όπως κ το θεωρώ μαλακία να (ξανα)πανηγυρίζουμε οι ΑΕΚΤΖΗΔΕς για την 2η θέση που όπως όλα δείχνουν τελείωσε πια.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΓΗΠΕΔΟ & ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ,ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Ακριβώς.Είναι πολύ μίζερο το γεγονός οτι ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ έχουν τη 2η θέση σαν το ζενίθ των δυνατοτήτων τους.Και δεν καταλαβαίνω κιόλας γιατί κάποιοι να πανηγυρίσουν μια έξοδο στο τσ.λιγκ ενώ δεν μπορούν να νικήσουν καλά καλά τις μικρομεσαίες ομάδες του ελλ.πρωταθλήματος.Έτσι κι αλλιώς τα όσα λεφτά βγαίνουν από κει τα παίρνουν οι πρόεδροι.Ο φίλαθλος,ουσιαστικά, δεν έχει κάποιο κέρδος από τη 2η θέση.Πάρτε το χαμπάρι.ρε φίλε συμφωνω απολύτως....ο γαύρος είναι ο εχθρός......εγώ με την ΑΕΚ δεν έχω τίποτα....άσε που την έχω μέσα στο σπίτι μου--[η γυναίκα μου είναι original]---αλλά με τα χάλια που έχουμε και οι 2 στην ευρώπη ξεφτιλιζόμαστε..... πρωτάθλημα και πάλι πρωτάθλημα.....όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες...
μακαρι να μου εκοβε κ μενα μισθο ο κοκκαλης φιλε κ μακαρι να δουλευα στην ΠΑΕ..πιστεψε με θα ειχα λυσει ολα μου τα οικονομικα προβληματα!αλλα μαλλον βολευει η καραμελα με τους υπαλληλους ...
Δεν εχουμε τιποτα να πουμε...Ξυπνήστε ρε που σας έχουν βάλει από κάτω.ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Καλησπερα κυριοι
να θυμισω μια κρυα νυχτα του μαρτιου...τεταρτη...2001 ετος...
ξερετε τι συνεβη ε???
1-4 στη λεωφορο των στεναγμων..
χρονια πολλα κ περαστικα κυριοι
ξεχασες τα 2 φετινα παστελια που εφαγες μεσα-εξω
Καλησπερα κυριοι
να θυμισω μια κρυα νυχτα του μαρτιου...τεταρτη...2001 ετος...
ξερετε τι συνεβη ε???
1-4 στη λεωφορο των στεναγμων..
χρονια πολλα κ περαστικα κυριοι
χαχαχα καλο τ αστειακι.ξερουμε κ οι δυο μας ομως κατα βαθος ποιον κ ποιο απ τα τρια ματσ πονεσε πιο πολυ...
ξεχασες τα 2 φετινα παστελια που εφαγες μεσα-εξω