Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έχω ξενερώσει τόσο πολύ που ούτε να τους βρίζω δεν θέλω.......άντε dark τυχερέ βγαίνετε δεύτεροι με τις μαλακίες μας.....φέρτε μου τον σωφέρ και τους τσάτσους τους να ............κάνω city toyrs....... :tickedoff:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
έχω ξενερώσει τόσο πολύ που ούτε να τους βρίζω δεν θέλω.......άντε dark τυχερέ βγαίνετε δεύτεροι με τις μαλακίες μας.....φέρτε μου τον σωφέρ και τους τσάτσους τους να ............κάνω city toyrs....... :tickedoff:
και τι εγινε που ειμαστε δευτεροι σαμπος θα περασουμε στους ομιλους?εχεις δει πιθανους αντιπαλους?

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Αυτά τα λάθη κάνει ο Παναθηναικός. Γιατί να διώξει τον Μουνίόθ; Αν ο Μπάγεβιτς είναι μια φορά καλύτερος από τους άλλους για να χτίζει ομάδες, ο Μουνιόθ είναι πολύ καλύτερος του και πιο σύχρονος και από μια χώρα που το ποδόσφαιρο είναι σαφώς σε πιο ανεπτυγμένο επίπεδο πλέον από την σερβικη. Γιατί? Για να διχαστεί και ο Παναθηναικός από τον Ντούσαν? όσα καλά έχει ο Μπάγεβιτς άλλα τόσα ασχημα φαίνεται να βγάζει κατά την διάρκεια της σεζόν.. Ο Μουνιόθ δεν έχει προιστορία στην Ελλάδα και αυτό θα πρέπει να το σκεφτεί ο Τζίγγερ. Μπορεί να κάνει ήσυχα την δουλειά του. Ας του αγοράσει ότι του ζητήσει. Ας το κάνει μια φορά αυτός ο Βαρδινογιάννης. Έλεος...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και να χάσει τις μίζες ο λιβαθηνός? σιγά μην αφήσουν τον μουνιόθ να κάνει τις μεταγραφές....τόσα χρόνια υπάρχει αυτό το σαράκι στην ομάδα...φέραμε 50 παίκτες και βγήκαν σχετικά καλοί οι...1,5, κατάντια... :headbang:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και τι εγινε που ειμαστε δευτεροι σαμπος θα περασουμε στους ομιλους?εχεις δει πιθανους αντιπαλους?
ο φερέρ κάνει καλή δουλειά και έτσι και δωθούν λεφτα για πίκτες μπορείτε να προχωρήσετε πιστεύω.....

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
MONAXA ΠAO ΕΣΥ!!!!!!!
οι Παναθηναϊκοι πρεπει να νιωθουν υπερηφανοι για το συλλογο τους περα απο σωφερ και αλλους περαστικους......

Πλακα μας κανεις ? Για ποια περηφανια μιλας? Παναθηναικος ειμαι κι οταν μιλαω με φιλους μου ολοι - ΜΑ ΟΛΟΙ - διακατεχονται απο μια ηττοπαθεια , το απολυτο ξενερωμα. Εχουν μεινει κατι αρρωστοι-φανατικοι και κατι πρεζονια  να πηγαινουν στο ΟΑΚΑ.Εκει εχει καταντησει την ομαδα η οικογενεια Βαρδηνογιαννη...
    Οσο για το θεμα Μπαγεβιτς τι να πω...φυρι-φυρι παει να μας τον επιβαλλει τον μισθοφορο...Θυμαμαι οταν ο Παυλος σκεφτηκε να φερει τον νυν βουλευτισκο της συμφορας  Γιαννη Ιωαννιδη , ξεσηκωθηκαν ολοι και φυσικα ο αγαπημενος μας Προεδρος καταλαβε οτι θα εκανε μια απο τις μεγαλυτερες γκαφες του.
    Οπως και να 'χει , εγω με τον ΠΑΟ δεν βρισκω ακρη.Βουντου μας εχουν κανει?Δεν βλεπω πως μπορουμε να βγουμε απο το λουκι ευκολα...

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πλακα μας κανεις ? Για ποια περηφανια μιλας? Παναθηναικος ειμαι κι οταν μιλαω με φιλους μου ολοι - ΜΑ ΟΛΟΙ - διακατεχονται απο μια ηττοπαθεια , το απολυτο ξενερωμα. Εχουν μεινει κατι αρρωστοι-φανατικοι και κατι πρεζονια  να πηγαινουν στο ΟΑΚΑ.Εκει εχει καταντησει την ομαδα η οικογενεια Βαρδηνογιαννη...
    Οσο για το θεμα Μπαγεβιτς τι να πω...φυρι-φυρι παει να μας τον επιβαλλει τον μισθοφορο...Θυμαμαι οταν ο Παυλος σκεφτηκε να φερει τον νυν βουλευτισκο της συμφορας  Γιαννη Ιωαννιδη , ξεσηκωθηκαν ολοι και φυσικα ο αγαπημενος μας Προεδρος καταλαβε οτι θα εκανε μια απο τις μεγαλυτερες γκαφες του.
    Οπως και να 'χει , εγω με τον ΠΑΟ δεν βρισκω ακρη.Βουντου μας εχουν κανει?Δεν βλεπω πως μπορουμε να βγουμε απο το λουκι ευκολα...
τα ειπες ολα ρε φιλε.....δηλαδη εισαι Παναθηναϊκος μονο οταν παιζεις ημιτελικα cl με τον Αγιαξ και οταν εισαι δευτερος ή τριτος πας για ουζα στην παραλια..........

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
τα ειπες ολα ρε φιλε.....δηλαδη εισαι Παναθηναϊκος μονο οταν παιζεις ημιτελικα cl με τον Αγιαξ και οταν εισαι δευτερος ή τριτος πας για ουζα στην παραλια..........

Την απαντηση στην δινουν αυτοι που πηγαινουν καθε Κυριακη στο ΟΑΚΑ . Η μηπως τα εκατομμυρια των Παναθηναικων που ΔΕΝ πηγαινουν εδω και πολλα χρονια? Ειναι η απολυτη ξεφτιλα , η ομαδα μιας πρωτευουσας 5 εκ ανθρωπων να εχει μ.ο. εισιτηριων 10.000....Οσο για μενα , επειδη ειμαι μεγαλος και εχω δει τον ΠΑΟ να κοντραρει Γιουβε,Λιβερπουλ κλπ κλπ , ναι ρε φιλε , ντρεπομαι να βλεπω τα τελευταια 10 χρονια την ομαδα να βγαινει δευτερη ή τριτη...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Για αλλη μια μερα η ξεφτιλισμενη ομαδα σας εδιξε ποια ειναι....που ειστε ρε βαζελακια?μιληστε αν σας περνει?ενα εχω να πω..οποια ομαδουλα οπως ο Ατρομητος και ο Εργοτελης δεν υπολογιζε σε νικη με τον παναθηναικο πριν αρχισει το πρωταθλημα,τωρα αρχιζει να εχει στανταρ νικη στο ΟΑΚΑ...μπραβο στον ευρωπαιο και παλι...Σαν δεν ντρεπονται λεω εγω τα κοπροσκυλα σας...Δεν λεω οτι ο γαυρος επαιξε καλυτερα σημερα αλλα επαιζε με Αρη....και δεν εχασε...Μιληστε βαζελακια!!!

leon_23

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτάξατε ρε ομαδαρα που ήρθε και πήρε διπλό μέσα στο Καραϊσκάκη!!!!
Να ρε πώς το πήρατε με την κολοφαρδία σας. Θέλετε και Ευρώπη!!!!!!!!
Να τος ο προπονητάρας θα το κρατήσετε ώπος λέγατε?Αυτός σας φτιάχνει ομαδάρα? Αυτός την στρώνει ε? και αυτός θα σας πάρει το πρωτάθλημα....!!!!!!!!
Για εμφανιστείτε μην κρύβεστε άντε και σα ανώτερα!!!!
Σήμερα πηγεντε να θαυμάστε την αποστολή σας ώπος κάνατε όταν γύρισε  από το Καραϊσκάκη.
Βγείτε από την φωλιά σας λαγοί!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προσέχτε γιατί πλησιάζει ο ʼρης,τον έχετε κ εδώ μέσα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leon_23

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βεντουζαααααααααααααααααααααααααααααα
τσαπου τσαπου........

Υ.Γ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :dancing: :dancing:

leon_23

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα να δεις ρε που πήγανε για ύπνοοοοοοοοοοο.
Απο ότι βλέπω  στο site είναι 8 κρυφοι συνδεμένοι λέτε να είναι  αυτοί????

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αυτοι ηταν κι αυτοι θα ειναι...δεν εχουν τα @@ να παραδεχτουν τα χαλια τους...εγω αν ο γαυρος ηταν τοσο ξεφτιλισμενος,πρωτος θα μιλουσα...α ρε βαζελακια...για λυπηση ειστε!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μην κλαίτε ρε βαζελάκια.Έχετε τις ένδοξες ευρωπαϊκές σας πορείες εσείς ρε να θυμάστε.

[move]:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φιλαράκια-βαζέλακια καληνύχτα σας.Ξέρετε ρε κου΄τα ότι μου αρέσει να σας πειράζω ,μην με παρεξηγείτε.ʼλλωστε το έχετε συνηθίσει.Αλλά μα γιατί μιλάω,μας πατήσατε 4-1 οπότε δεν πρέπει να μιλάω.ΜΠΟΥΑΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ Ο KARALIAKOURASγιατί χαθηκε το παλληκάρι;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε μάγκες τι θέλετε?σας γλεντήσαμε αεκ και γαβρο μεσα κ εξω? 4 δεν φάγατε ? αντε γεια τώρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom