Επισκέπτης
εμεις να δεις που σε εχουμε γραμμενο γοριλακι..6. Διάλογος με Α6Σ ΔΕΝ προβλέπεται. Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Γραμμένους τους έχω.![]()
ρουφα τωρα τις κρεατινες σου & ετοιμασου για πολλα τρομπονια φετος..
εμεις να δεις που σε εχουμε γραμμενο γοριλακι..6. Διάλογος με Α6Σ ΔΕΝ προβλέπεται. Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Γραμμένους τους έχω.![]()
ρε...άντε ψάξε... και άσε μας ήσυχους στον πόνο μας....μπουαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχ....
δεν εχω τι αλλο να πω....
ετσι για να μην βγαζετε γλωσσα..κοπριες....
Όχι άδικα ΙΜΟ.ο πρώτος που θα την πληρώσει θα είναι μάλλον ο αντωνίου.....
ζησε στην δικη σου εικονικη πραγματικοτητα.....ειναι δικαιωμα σου...αλλωστε αυτη ειναι η αμυνα σας!!!!!6. Διάλογος με Α6Σ ΔΕΝ προβλέπεται. Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Γραμμένους τους έχω.![]()
γεια σου ρε ταλε...γι αυτο σε παω ρε μαν γιατι εχεις χιουμορ και δεν εισαι κομπλεξαρα...ρε...άντε ψάξε... και άσε μας ήσυχους στον πόνο μας....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι έλεγα εχθές ρε που δε λέω σήμερα;Ας έλεγες για δύο(2) συνεχόμενες μέρες τα ίδια πράγματα και τι στον κόσμο.......
τι έλεγα εχθές ρε που δε λέω σήμερα;
Στον τάλο πόσο καιρό ρε λέω ότι χωρίς σέντερ μπακ δεν πάς πουθενά;
Ρε 2 μπάλλες στο 15 από την Ανόρθωση ρε;
Και νόμιζα ότι ήταν πολλά τα 4 στο 40 στο Καμπ νου με τον μαλακαζάνι....
Ρε και 3 - 2 να κέρδιζαν στο τέλος είναι ανεπίτρεπτο σε όμιλο να είσαι από ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ομάδα 2 γκολ πίσω στο τέταρτο....
Ελεος....Πιο πολύ αυτό με πειράζει... Στο 15 είχα ήδη ξενερώσει ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Ρε πουτάνα κωλόγρια τάλε τελικά μόνο ο Παοκτζής έχει τσαγανό εκεί μέσα;
ναι αλλα κανατε κοινωνικη προσφορα στο κυπριακο ποδοσφαιρο .....τι έλεγα εχθές ρε που δε λέω σήμερα;
Στον τάλο πόσο καιρό ρε λέω ότι χωρίς σέντερ μπακ δεν πάς πουθενά;
Ρε 2 μπάλλες στο 15 από την Ανόρθωση ρε;
Και νόμιζα ότι ήταν πολλά τα 4 στο 40 στο Καμπ νου με τον μαλακαζάνι....
Ρε και 3 - 2 να κέρδιζαν στο τέλος είναι ανεπίτρεπτο σε όμιλο να είσαι από ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ομάδα 2 γκολ πίσω στο τέταρτο....
Ελεος....Πιο πολύ αυτό με πειράζει... Στο 15 είχα ήδη ξενερώσει ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Ρε πουτάνα κωλόγρια τάλε τελικά μόνο ο Παοκτζής έχει τσαγανό εκεί μέσα;
ρε δε μπα να την πληρώσει και ο Γιαννακόπουλος;ο πρώτος που θα την πληρώσει θα είναι μάλλον ο αντωνίου.....
αυτός έχει αργήσει μια αιωνιότητα και μια μέρα......μηπως να ερχοταν ο Μπαγεβιτς τωρα που ειναι νωρις?
μηπως να ερχοταν ο Μπαγεβιτς τωρα που ειναι νωρις?
Όχι άδικα ΙΜΟ.
Βρίσε τσάτσε Α6Σ. Όσο θες. Δε θα σε ακολουθήσω![]()
και εγω εναντιον του Μπαγεβιτς ημουνα αλλα τελικα δεν παει αλλο, μηπως ειναι ο μονος που μπορει να αλλαξει καποια πράγματα?αυτός έχει αργήσει μια αιωνιότητα και μια μέρα......
και γω χαρούλες έκανα τον Αύγουστο....Δε μιλάω γι αυτό.
Μιλάω για τους φίλους σου στο λιμάνι που κάνουν χαρούλες τώρα και στην πρώτη στραβή "έχουν δουλειά" και εξαφανίζονται.
Και για τα παντελόνια τους.
και εσείς να προκριθεί....ξεχνιέσαιιιιιιιιιιι......ναι αλλα κανατε κοινωνικη προσφορα στο κυπριακο ποδοσφαιρο .....
βοηθησατε μια κυπριακη ομαδα να παρει το πρωτο της τριποντο στους ομιλους....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()