Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
link=topic=2598.msg744947#msg744947 date=1222896072]
ο μπροστα ειναι ο τενκατε,τον γνωρισα...
ο πισω ο οικοδομος ειναι;;;;;;
[/quote]

;) :2funny:  :boobies:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεξια ειναι ο ταλος..αριστερα ο αποτυχημενος αποφοιτος του ΕΜΠ που χτυπαει νυχτοκαματα για να ψωνιζει αλβανα απο την κουμουνδουρου..
πλέζουρα...έτσι και ξαναδημοσιεύσεις φωτό μου θα γαμηθούμε λέω...άντε κωλόγαυρε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τελικα εχουν δικιο οι βαζελοι που διαμαρτυρονται για τους σπορτκαστερ της ΝΕΤ...
Οτι ειναι γαβροι...αντι-παναθηναικοι...και τετοια...
Ο σημερινος οντως το παραγαμησε το θεμα...
Μεχρι που πανηγυριζε και τα γκολ της Ανορθωσης...
ΑΙΣΧΟΣ..
Βαζελοι...Μη ξαναπληρωστε την ΕΡΤ στους λογαριασμους της ΔΕΗ.. :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγω σκεφτομαι τους κακομοιρηδες τους γαυρους που θα παιξουνε σημερα προ με τον ορκα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχουνε να φανε τσαπου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ειρήνη ειμίν φίλοι Ολυμπιακοί.. Μην χαίρεστε με το χάλι μας γιατί δεν είστε καλύτεροι, στα ίδια χάλια είστε και εσείς.. Απλά σήμερα ήταν η σειρά μας να τα δείξουμε..
Ή μήπως πιστεύετε ότι η νίκη με τη Νόρτζελαντ ήταν κανένα κατόρθωμα..Να ανάψετε κανένα κερί για την κλήρωση που σας έτυχε, αλλιώς με το χάλι που είχατε αύριο θα παίζατε το τελευταίο Ευρωπαικό σας παιχνίδι για φέτος..
Any way, αν σας ικανοποιεί (και μιλάω και σε Ολυμπιακούς και σε Παναθηναικούς) να χαίρεστε με το χάλι του αντιπάλου και όχι με το ποδόσφαιρο και τις επιτυχίες της ομάδας σας, με τισ υγείες σας.. Εμένα δεν μου φτάνει αυτό..
Καιρός είναι πλέον τα αφεντικά των ομάδων μας (κόκκαλης και πολυμετοχικοί), να καταλάβουν ότι η ομάδες μας δεν είναι μια ακόμα μπίζνα..Να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με τα αισθήματα και τα συναισθήματα εκατομμυρίων φιλάθλων..
Όσο εμείς σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για το πια από τις δυο ομάδες είναι πιο χάλια και μένουμε σε αυτό, τόσο αυτοί θα συνεχίζουν να εκμεταλεύονται την αγάπη και το πάθος μας για την ομάδα, προς δικό τους όφελος..
Και μια ζωή οι ομάδες μας και το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα θα είναι ο περίγελως της Ευρώπης.
σωστότατος.....και μια πολύ καλή άποψη...

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ειρήνη ειμίν φίλοι Ολυμπιακοί.. Μην χαίρεστε με το χάλι μας γιατί δεν είστε καλύτεροι, στα ίδια χάλια είστε και εσείς.. Απλά σήμερα ήταν η σειρά μας να τα δείξουμε..
Ή μήπως πιστεύετε ότι η νίκη με τη Νόρτζελαντ ήταν κανένα κατόρθωμα..Να ανάψετε κανένα κερί για την κλήρωση που σας έτυχε, αλλιώς με το χάλι που είχατε αύριο θα παίζατε το τελευταίο Ευρωπαικό σας παιχνίδι για φέτος..
Any way, αν σας ικανοποιεί (και μιλάω και σε Ολυμπιακούς και σε Παναθηναικούς) να χαίρεστε με το χάλι του αντιπάλου και όχι με το ποδόσφαιρο και τις επιτυχίες της ομάδας σας, με τισ υγείες σας.. Εμένα δεν μου φτάνει αυτό..
Καιρός είναι πλέον τα αφεντικά των ομάδων μας (κόκκαλης και πολυμετοχικοί), να καταλάβουν ότι η ομάδες μας δεν είναι μια ακόμα μπίζνα..Να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με τα αισθήματα και τα συναισθήματα εκατομμυρίων φιλάθλων..
Όσο εμείς σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για το πια από τις δυο ομάδες είναι πιο χάλια και μένουμε σε αυτό, τόσο αυτοί θα συνεχίζουν να εκμεταλεύονται την αγάπη και το πάθος μας για την ομάδα, προς δικό τους όφελος..
Και μια ζωή οι ομάδες μας και το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα θα είναι ο περίγελως της Ευρώπης.
Εχει καποιο δικιο ο παιχτης...

Επισκέπτης
εγω σκεφτομαι τους κακομοιρηδες τους γαυρους που θα παιξουνε σημερα προ με τον ορκα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχουνε να φανε τσαπου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αστο αυτο..
εχει κατεβει ομονοια να ψωνισει ζουζου για κανα μηνα..
ξεχνατον..

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
καληνυχτα ανορθωσουλες μου   :boobies:

[move]
Y.Γ gayros la putana de europa 7-0[/move]

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
φιλαρακο αμα τα εγραφες πριν απο κανενα μηνα αυτα θα συμφωνουσα μαζι σου....
αλλα δεν το ειδα.....
και μην συγκρινεις τον κοκκαλη με τα λαμογια τα δικα σου.....
ειτε το θελετε ειτε οχι ο Κοκκαλης ειναι Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....
αυτο εχει καταγραφει στην ιστορια και αυτο θα μεινει.....
τωρα τα υπολοιπα ειναι κουλτουρα και....παρηγορια στον αρρωστο!!!!!!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
φιλαρακο αμα τα εγραφες πριν απο κανενα μηνα αυτα θα συμφωνουσα μαζι σου....
αλλα δεν το ειδα.....
και μην συγκρινεις τον κοκκαλη με τα λαμογια τα δικα σου.....
ειτε το θελετε ειτε οχι ο Κοκκαλης ειναι Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....
αυτο εχει καταγραφει στην ιστορια και αυτο θα μεινει.....
τωρα τα υπολοιπα ειναι κουλτουρα και....παρηγορια στον αρρωστο!!!!!!!!
Πες τα μεγαλε....

Επισκέπτης
στην καραπουτσακλαρα μου ρε μεγαλε για το τι σκεφτεται ο πουστρακος αγγλος για την ομαδα μου..
εσυ παντως θα συνεχιζεις να βλεπεις εφιαλτες για πολλα ακομη χρονια..
απο περισυ μας ειχατε πρηξει τα παπαρια με τον βγενοπουλο..
παρτε τα αρχιδια μου για αλλη μια φορα λοιπον & ελατε με τον κωλο στο τηγανι για την νεα ξεφτιλα σας..

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν ξυπνησει ο Τεν Κατε τα βλεπω σκουρα τα πραγματα.Δεν επιτρεπεται να βαζει συνεχεια τον Βυντρα που μαρκαρει με τα ματια.Αλλα και οταν εχει μπαλα ολο την πουλαει η την πεταει εξω.Ανεπιτρεπτη και η μη χρησιμοποιηση απο την αρχη του Ιβανσιτζ.Οσο για τον Σαριεγκι,πρεπει να βαλει μυαλο και να καταλαβει που παιζει.Το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης ειναι του προπονητη...

Επισκέπτης
καληνυχτα ανορθωσουλες μου   :boobies:

[move]
Y.Γ gayros la putana de europa 7-0[/move]
ετσι-ετσι..
παντα με ξενα αρχιδια..
γιατι πως να μιλησεις με 4 καυλια στο στομα???
ερχεται η νεα ψωλια & θα κανεις παλι τουμπεκι ψιλοκομμενο για κανα 6μηνο απαταιωνιε με την ροζ φανελλα..

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Καλησπέρα φίλοι! :)

Γειά σου ΜΟΥΤΣΕ μάγκα!  ;)

Ποδοσφαιρικά:

1. Το 3-1 είναι μαγική εικόνα. Δεν υπήρχε τέτοια διαφορά ομάδων.

2. Η ομάδα κατέβηκε λάθος. Οι 2 αλλαγές (δε μιλάω για Τζιώλη φυσικά) έπρεπε να υπάρχουν στην αρχική 11άδα. Και (σε δεύτερο χρόνο) άργησαν να γίνουν.

3. Είχαμε ανούσια υπεροχή, αλλά στην αρχή φαινόταν πως το είχαμε το παιχνίδι. Το ελέγχαμε. Οι αυτοκτονικές τάσεις του Βάσκου έφεραν τα πάνω κάτω και αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε, ενώ οι της Ανόρθωσης κλείστηκαν. Και καλά έκαναν. Αφού ήταν 2-0 χωρίς ουσιαστικά φάση. Όχι πως κάναμε εμείς δλδ ;)

4. 3 γκολ χαλαρά από τη θέση του στόπερ. Αυτό φτάνει. Μαλακία στις μεταγραφές. Από καιρό φαίνεται.

5. Ο 10Κ ίσως δικαιολόγησε το ότι ήταν μέχρι σήμερα βοηθός προπονητή. Στον πάγκο κοιμήθηκε. Όπως και με ΑΕΚ. Δεν κατάλαβε τον αγώνα σωστά και δε βοήθησε την ομάδα. Ίσως είναι νωρίς και πειραματίζεται, ίσως βλέπει πράγματα στην προπόνηση που δεν τα ξέρουμε, ίσως είναι νωρίς, αλλά κάτι δε μ' αρέσει :think:

6. Διάλογος με Α6Σ ΔΕΝ προβλέπεται. Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Γραμμένους τους έχω. :sunglasses:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ο πρώτος που θα την πληρώσει θα είναι μάλλον ο αντωνίου.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μπουαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχ....
δεν εχω τι αλλο να πω....
ετσι για να μην βγαζετε γλωσσα..κοπριες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom