You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
πλέζουρα...έτσι και ξαναδημοσιεύσεις φωτό μου θα γαμηθούμε λέω...άντε κωλόγαυρε......δεξια ειναι ο ταλος..αριστερα ο αποτυχημενος αποφοιτος του ΕΜΠ που χτυπαει νυχτοκαματα για να ψωνιζει αλβανα απο την κουμουνδουρου..
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Τελικα εχουν δικιο οι βαζελοι που διαμαρτυρονται για τους σπορτκαστερ της ΝΕΤ...
Οτι ειναι γαβροι...αντι-παναθηναικοι...και τετοια...
Ο σημερινος οντως το παραγαμησε το θεμα...
Μεχρι που πανηγυριζε και τα γκολ της Ανορθωσης...
ΑΙΣΧΟΣ..
Βαζελοι...Μη ξαναπληρωστε την ΕΡΤ στους λογαριασμους της ΔΕΗ..
Οτι ειναι γαβροι...αντι-παναθηναικοι...και τετοια...
Ο σημερινος οντως το παραγαμησε το θεμα...
Μεχρι που πανηγυριζε και τα γκολ της Ανορθωσης...
ΑΙΣΧΟΣ..
Βαζελοι...Μη ξαναπληρωστε την ΕΡΤ στους λογαριασμους της ΔΕΗ..
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σωστότατος.....και μια πολύ καλή άποψη...Ειρήνη ειμίν φίλοι Ολυμπιακοί.. Μην χαίρεστε με το χάλι μας γιατί δεν είστε καλύτεροι, στα ίδια χάλια είστε και εσείς.. Απλά σήμερα ήταν η σειρά μας να τα δείξουμε..
Ή μήπως πιστεύετε ότι η νίκη με τη Νόρτζελαντ ήταν κανένα κατόρθωμα..Να ανάψετε κανένα κερί για την κλήρωση που σας έτυχε, αλλιώς με το χάλι που είχατε αύριο θα παίζατε το τελευταίο Ευρωπαικό σας παιχνίδι για φέτος..
Any way, αν σας ικανοποιεί (και μιλάω και σε Ολυμπιακούς και σε Παναθηναικούς) να χαίρεστε με το χάλι του αντιπάλου και όχι με το ποδόσφαιρο και τις επιτυχίες της ομάδας σας, με τισ υγείες σας.. Εμένα δεν μου φτάνει αυτό..
Καιρός είναι πλέον τα αφεντικά των ομάδων μας (κόκκαλης και πολυμετοχικοί), να καταλάβουν ότι η ομάδες μας δεν είναι μια ακόμα μπίζνα..Να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με τα αισθήματα και τα συναισθήματα εκατομμυρίων φιλάθλων..
Όσο εμείς σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για το πια από τις δυο ομάδες είναι πιο χάλια και μένουμε σε αυτό, τόσο αυτοί θα συνεχίζουν να εκμεταλεύονται την αγάπη και το πάθος μας για την ομάδα, προς δικό τους όφελος..
Και μια ζωή οι ομάδες μας και το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα θα είναι ο περίγελως της Ευρώπης.
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Εχει καποιο δικιο ο παιχτης...Ειρήνη ειμίν φίλοι Ολυμπιακοί.. Μην χαίρεστε με το χάλι μας γιατί δεν είστε καλύτεροι, στα ίδια χάλια είστε και εσείς.. Απλά σήμερα ήταν η σειρά μας να τα δείξουμε..
Ή μήπως πιστεύετε ότι η νίκη με τη Νόρτζελαντ ήταν κανένα κατόρθωμα..Να ανάψετε κανένα κερί για την κλήρωση που σας έτυχε, αλλιώς με το χάλι που είχατε αύριο θα παίζατε το τελευταίο Ευρωπαικό σας παιχνίδι για φέτος..
Any way, αν σας ικανοποιεί (και μιλάω και σε Ολυμπιακούς και σε Παναθηναικούς) να χαίρεστε με το χάλι του αντιπάλου και όχι με το ποδόσφαιρο και τις επιτυχίες της ομάδας σας, με τισ υγείες σας.. Εμένα δεν μου φτάνει αυτό..
Καιρός είναι πλέον τα αφεντικά των ομάδων μας (κόκκαλης και πολυμετοχικοί), να καταλάβουν ότι η ομάδες μας δεν είναι μια ακόμα μπίζνα..Να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με τα αισθήματα και τα συναισθήματα εκατομμυρίων φιλάθλων..
Όσο εμείς σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για το πια από τις δυο ομάδες είναι πιο χάλια και μένουμε σε αυτό, τόσο αυτοί θα συνεχίζουν να εκμεταλεύονται την αγάπη και το πάθος μας για την ομάδα, προς δικό τους όφελος..
Και μια ζωή οι ομάδες μας και το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα θα είναι ο περίγελως της Ευρώπης.
Επισκέπτης
παλι στο αεροδρομιο θα τρεχουν αλλα για αλλους λογους..μπρεεεεεεεεεεεεεεεε κιτσ κιτσ .......
[youtube=425,350]zJvM2LB-AKk[/youtube]
Υ.Γ προσοχη με τα μηχανακια βαζελοι γιατι γλυστραει..
Μπρε δε λές που θα τους πάρουν τα ντουμάνιαεγω σκεφτομαι τους κακομοιρηδες τους γαυρους που θα παιξουνε σημερα προ με τον ορκα...
εχουνε να φανε τσαπου.....
Επισκέπτης
αααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..εγω σκεφτομαι τους κακομοιρηδες τους γαυρους που θα παιξουνε σημερα προ με τον ορκα...
εχουνε να φανε τσαπου.....
αστο αυτο..
εχει κατεβει ομονοια να ψωνισει ζουζου για κανα μηνα..
ξεχνατον..
φιλαρακο αμα τα εγραφες πριν απο κανενα μηνα αυτα θα συμφωνουσα μαζι σου....Ειρήνη ειμίν φίλοι Ολυμπιακοί.. Μην χαίρεστε με το χάλι μας γιατί δεν είστε καλύτεροι, στα ίδια χάλια είστε και εσείς.. Απλά σήμερα ήταν η σειρά μας να τα δείξουμε..
αλλα δεν το ειδα.....
και μην συγκρινεις τον κοκκαλη με τα λαμογια τα δικα σου.....
ειτε το θελετε ειτε οχι ο Κοκκαλης ειναι Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....
αυτο εχει καταγραφει στην ιστορια και αυτο θα μεινει.....
τωρα τα υπολοιπα ειναι κουλτουρα και....παρηγορια στον αρρωστο!!!!!!!!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πες τα μεγαλε....φιλαρακο αμα τα εγραφες πριν απο κανενα μηνα αυτα θα συμφωνουσα μαζι σου....
αλλα δεν το ειδα.....
και μην συγκρινεις τον κοκκαλη με τα λαμογια τα δικα σου.....
ειτε το θελετε ειτε οχι ο Κοκκαλης ειναι Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....
αυτο εχει καταγραφει στην ιστορια και αυτο θα μεινει.....
τωρα τα υπολοιπα ειναι κουλτουρα και....παρηγορια στον αρρωστο!!!!!!!!
γιατι εβρεξε;;;;;;;παλι στο αεροδρομιο θα τρεχουν αλλα για αλλους λογους..
Υ.Γ προσοχη με τα μηχανακια βαζελοι γιατι γλυστραει..
Επισκέπτης
στην καραπουτσακλαρα μου ρε μεγαλε για το τι σκεφτεται ο πουστρακος αγγλος για την ομαδα μου..Ειρήνη ειμίν φίλοι Ολυμπιακοί.. Μην χαίρεστε με το χάλι μας γιατί δεν είστε καλύτεροι, στα ίδια χάλια είστε και εσείς.. Απλά σήμερα ήταν η σειρά μας να τα δείξουμε..
εσυ παντως θα συνεχιζεις να βλεπεις εφιαλτες για πολλα ακομη χρονια..
απο περισυ μας ειχατε πρηξει τα παπαρια με τον βγενοπουλο..
παρτε τα αρχιδια μου για αλλη μια φορα λοιπον & ελατε με τον κωλο στο τηγανι για την νεα ξεφτιλα σας..
Αν δεν ξυπνησει ο Τεν Κατε τα βλεπω σκουρα τα πραγματα.Δεν επιτρεπεται να βαζει συνεχεια τον Βυντρα που μαρκαρει με τα ματια.Αλλα και οταν εχει μπαλα ολο την πουλαει η την πεταει εξω.Ανεπιτρεπτη και η μη χρησιμοποιηση απο την αρχη του Ιβανσιτζ.Οσο για τον Σαριεγκι,πρεπει να βαλει μυαλο και να καταλαβει που παιζει.Το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης ειναι του προπονητη...
Επισκέπτης
ετσι-ετσι..καληνυχτα ανορθωσουλες μου
[move]
Y.Γ gayros la putana de europa 7-0[/move]
παντα με ξενα αρχιδια..
γιατι πως να μιλησεις με 4 καυλια στο στομα???
ερχεται η νεα ψωλια & θα κανεις παλι τουμπεκι ψιλοκομμενο για κανα 6μηνο απαταιωνιε με την ροζ φανελλα..
Καλησπέρα φίλοι!
Γειά σου ΜΟΥΤΣΕ μάγκα! ;)
Ποδοσφαιρικά:
1. Το 3-1 είναι μαγική εικόνα. Δεν υπήρχε τέτοια διαφορά ομάδων.
2. Η ομάδα κατέβηκε λάθος. Οι 2 αλλαγές (δε μιλάω για Τζιώλη φυσικά) έπρεπε να υπάρχουν στην αρχική 11άδα. Και (σε δεύτερο χρόνο) άργησαν να γίνουν.
3. Είχαμε ανούσια υπεροχή, αλλά στην αρχή φαινόταν πως το είχαμε το παιχνίδι. Το ελέγχαμε. Οι αυτοκτονικές τάσεις του Βάσκου έφεραν τα πάνω κάτω και αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε, ενώ οι της Ανόρθωσης κλείστηκαν. Και καλά έκαναν. Αφού ήταν 2-0 χωρίς ουσιαστικά φάση. Όχι πως κάναμε εμείς δλδ ;)
4. 3 γκολ χαλαρά από τη θέση του στόπερ. Αυτό φτάνει. Μαλακία στις μεταγραφές. Από καιρό φαίνεται.
5. Ο 10Κ ίσως δικαιολόγησε το ότι ήταν μέχρι σήμερα βοηθός προπονητή. Στον πάγκο κοιμήθηκε. Όπως και με ΑΕΚ. Δεν κατάλαβε τον αγώνα σωστά και δε βοήθησε την ομάδα. Ίσως είναι νωρίς και πειραματίζεται, ίσως βλέπει πράγματα στην προπόνηση που δεν τα ξέρουμε, ίσως είναι νωρίς, αλλά κάτι δε μ' αρέσει
6. Διάλογος με Α6Σ ΔΕΝ προβλέπεται. Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Γραμμένους τους έχω.
Γειά σου ΜΟΥΤΣΕ μάγκα! ;)
Ποδοσφαιρικά:
1. Το 3-1 είναι μαγική εικόνα. Δεν υπήρχε τέτοια διαφορά ομάδων.
2. Η ομάδα κατέβηκε λάθος. Οι 2 αλλαγές (δε μιλάω για Τζιώλη φυσικά) έπρεπε να υπάρχουν στην αρχική 11άδα. Και (σε δεύτερο χρόνο) άργησαν να γίνουν.
3. Είχαμε ανούσια υπεροχή, αλλά στην αρχή φαινόταν πως το είχαμε το παιχνίδι. Το ελέγχαμε. Οι αυτοκτονικές τάσεις του Βάσκου έφεραν τα πάνω κάτω και αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε, ενώ οι της Ανόρθωσης κλείστηκαν. Και καλά έκαναν. Αφού ήταν 2-0 χωρίς ουσιαστικά φάση. Όχι πως κάναμε εμείς δλδ ;)
4. 3 γκολ χαλαρά από τη θέση του στόπερ. Αυτό φτάνει. Μαλακία στις μεταγραφές. Από καιρό φαίνεται.
5. Ο 10Κ ίσως δικαιολόγησε το ότι ήταν μέχρι σήμερα βοηθός προπονητή. Στον πάγκο κοιμήθηκε. Όπως και με ΑΕΚ. Δεν κατάλαβε τον αγώνα σωστά και δε βοήθησε την ομάδα. Ίσως είναι νωρίς και πειραματίζεται, ίσως βλέπει πράγματα στην προπόνηση που δεν τα ξέρουμε, ίσως είναι νωρίς, αλλά κάτι δε μ' αρέσει
6. Διάλογος με Α6Σ ΔΕΝ προβλέπεται. Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Γραμμένους τους έχω.
Επισκέπτης
οχι ρε..απλα επειδη διαβαζω σε αλλα θρεντς οτι λιποθυμανε τωρα τελευταια,τους συνιστω να προσεχουν..γιατι εβρεξε;;;;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K