You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
η φάση αγαπητέ στο κόρνερ ξεκινά απ την αρχή. Το λάθος χρεώνεται όλο στα σέντερ μπακ (που είναι ΟΕΟ;)και ο Ματος για τον πουτσο, υποτιθεται ο πιο ακριβοπληρωμενος, απο δικια του μαλακια πηραν την μπαλα και κερδισαν το κορνερ στο τριτο γκολ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
που είστε κύριε σκηνοθέτα τόσο καιρό;Πω πω φασαρία εδω μέσα ......εγινε κάτι ? .....από τον Απρίλη κοιμόμομουν ....
Ρε πλέζουρ εσυ κανεις τόση φασαρία ?
καλά, ας χάνει ο γαύρος συνέχεια και ας πηγαίνει ο πλέ για ύπνο κάθε φορά.....
Μα θα πηγαίνει.
Ποτέ δεν έχει εμφανιστεί μετά απο ήττα το πουστράκι.
τώρα δικαίως τα λες αυτά που λες.......
χώσε.
προς θεου δεν χαρηκα που εχασε Ελληνικη ομαδα.αλλα μας τα εχεις πρηξει με το μισος σου στην ΑΕΚ που το στηριζεις σε ανακριβειες και ψεματα.Εχετε πολυ ψωμη ακομα και γι αυτο ασχολεισου που θα βαζεις τα μπαζα σου και ασε τα δικα μας να τα τακτοποιησουμε εξαλου ειναι και πιο φθηνα και δεν εγιναν ξεπουλοντας τον ΟΤΕ,ουτε εκμεταλευομενη την ΕΡΤ(μιας και σ απασχολει το δημοσιο χρημα)
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τι?....έχουμε και σέντερ μπάκ?......εγω γιατί δεν τους βλέπω ρε....η φάση αγαπητέ στο κόρνερ ξεκινά απ την αρχή. Το λάθος χρεώνεται όλο στα σέντερ μπακ (που είναι ΟΕΟ;)
και με εμας ειχαν τρελη κολαρα 3 ευκαιριες καναν 3 βαλαν ( με εκατο κοντρες) .... με τη διαφορα οτι εμεις καναμε 4-5 μεγαλες ευκαιριες ενω εσεις εξαφανισμενη απο την περιοχη τους ,
by the way μετα απο εκεινο το διπλο στον Αγιαξ πριν 300 χρονια γιατι σας λενε ευρωπαιους, ευρωπεους ισως πρεπει .
by the way μετα απο εκεινο το διπλο στον Αγιαξ πριν 300 χρονια γιατι σας λενε ευρωπαιους, ευρωπεους ισως πρεπει .
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
τίποτα....... πούστηδες και παλλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια.....ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΣΤΡΑΚΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.............
Επισκέπτης
προς το παρον σε εχω εγω στημενη στα 4 & σε σοδομιζω αλυπητα παλιοκαριολα παπια..Για τον Μακ Λέιν και το Χρηστίδη το πιστεύω.
Αλλά εδώ είσαι κι εδώ θα είμαι στην πρώτη ήττα του γάβρου.
Γιατί θα την έχω στημένη στον Πλέζουρα.
Μην ελπίζεις οτι θα το "ξεχάσω".
Επισκέπτης
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Πω πω φασαρία εδω μέσα ......εγινε κάτι ? .....από τον Απρίλη κοιμόμομουν ....
Ρε πλέζουρ εσυ κανεις τόση φασαρία ?
ελα ρε μεγιστε ζωγραφε..
μολις σε χρειαζεται η παναθα σκας μυτη???
για να σε δω..
θα παμε φετος στην πορεια που θα οργανωσουν τα mad girls???
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
δε με απασχολεί το δημόσιο χρήμα. Η ομάδα μου ο φωστήρας με απασχολούσε.προς θεου δεν χαρηκα που εχασε Ελληνικη ομαδα.αλλα μας τα εχεις πρηξει με το μισος σου στην ΑΕΚ που το στηριζεις σε ανακριβειες και ψεματα.Εχετε πολυ ψωμη ακομα και γι αυτο ασχολεισου που θα βαζεις τα μπαζα σου και ασε τα δικα μας να τα τακτοποιησουμε εξαλου ειναι και πιο φθηνα και δεν εγιναν ξεπουλοντας τον ΟΤΕ,ουτε εκμεταλευομενη την ΕΡΤ(μιας και σ απασχολει το δημοσιο χρημα)
Οσο για τις ανακρίβειες το έχω μάθει το πανηγύει στην ελλάδα....
Ολοι λένε ψέμματα. Οταν το ψέμα μας συμφέρει είναι αλήθεια.
Ου ααχαχαχα.........
Ευτυχώς που είχα και άκσες στα διοικητικά του φωστήρα και είδα το φάκελλο....
ρε για κλωτσές είστε λέμε.... Οχι οι ΑΕΚτζήδες... Οι νεοέλληνες........
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 263
- Πόντοι
- 286
που είστε κύριε σκηνοθέτα τόσο καιρό;
Αποφάσισα να μην ξανακάνω πλάκα ούτε να ξαναμιλήσω σοβαρα για ποδόσφαιρο σε σάιτ σεξουαλικού περιεχομένου ....σας διαβάζω βέβαια τακτικά όλους .....αλλα δεν υπαρχει περιεχόμενο και ουσία στην ατελείωτη αυτή κόντρα
προς το παρον σε εχω εγω στημενη στα 4 & σε σοδομιζω αλυπητα παλιοκαριολα παπια..
Οι πολλές οι τσόντες φέρνουν παρακρούσεις βλέπω.
Προς το παρόν, εκείνο που ξέρω είναι οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΑ.
Άιντε τώρα για ύπνο, άτακτη καριολίτσα.
δε με απασχολεί το δημόσιο χρήμα. Η ομάδα μου ο φωστήρας με απασχολούσε.
Ου ααχαχαχα.........
γυρνα το στον φωστηρα καλυτερα..................
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/paparazzi_klarino-henktencate.jpg[/img[/URL]]
Γεια σου ρε τεν κατε με τα κλαρίνα σου! :2funny:
Γεια σου ρε τεν κατε με τα κλαρίνα σου! :2funny:
Επισκέπτης
οτι πεις..δεν χαλαω χατηρι στις πουτανες μου..Οι πολλές οι τσόντες φέρνουν παρακρούσεις βλέπω.
Προς το παρόν, εκείνο που ξέρω είναι οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΑ.
Άιντε τώρα για ύπνο, άτακτη καριολίτσα.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
άντε ρε..και εγώ θα ασχοληθώ με τον....ήφαιστο περιστερίου.......καλλίτερα εκεί...δε με απασχολεί το δημόσιο χρήμα. Η ομάδα μου ο φωστήρας με απασχολούσε.
Ου ααχαχαχα.........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ποτέ δε το άλλαξα.....γυρνα το στον φωστηρα καλυτερα..................
εσύ μήπως να το γυρίσεις στον ΠΑΟΚ;
15 και μετράμε λέμε......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία